Farklı Tesettür Elbise Modelleri

Spor ve modern bir tasarım istiyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz. Bordo rengin ana tema olarak kullanılması cesur bir tercih olmuş. Bordo rengi ağır ve havalı bir renk. Bu tonla birlikte krem renkli ekose detayı kullanılmış. Kapalı ve açık tonların birleşimi güzel bir görüntü sunuyor. Aynı zamanda siyah iplerin kullanılması ise spor modeli ön plana çıkarmış. Bu tasarımlar tesettür elbise modellerinde çok karşımıza çıkmıyor.

Günlük hayatta giyilebilecek güzel bir model. Spor ve modern görüntüsü birçok yerde kullanılabileceğini gösteriyor. Beyaz ayakkabılar ile güzel bir kombin çıkarılabilir. Şık ve spor görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken bir tasarım.

Yarım Düğmeli Tesettür Elbise 2095SL432 Siyah

Siyah tonlar ile modern bir görünüm yakalamak mümkün mü? Bu modelle evet. Daha çok klasik tasarımların baş rengi olarak görülür. Çünkü güçlü bir renktir. Ancak bu tasarımda durum biraz daha farklı. Modelde klasik yakalar tercih edilmiş. Üst kısımda beyaz düğmeler kullanılmış. Düğmeler karanlık tonların içinde parlıyor. Cep kısımlarında kısa çizgili beyaz tonlar mevcut.

Bilek kısımlarında da bu çizgileri görüyoruz. Ayak bileği kısmında da bu çizgiler bir daha tercih edilmiş. Siyah tonların üzerine atılan beyaz çizgiler modern bir görünüm sunmuş. Beyaz tonlar tesettür elbise modelde oldukça öne çıkıyor. Aynı zamanda bordo renkli baş örtüsüyle iyi bir kombin oluşturulmuş. Birçok aksesuarla kullanılabilecek bir tasarım. Günlük hayatta ve iş yaşamında tercih edilebilir.

Kemer Detaylı Tesettür Elbise 6030PM271 Haki

Kapalı yeşil, sarı ve kırmızı tonlar birbirini tamamlıyor. Ana ton olarak yeşil kullanılmış. Bunun üzerine sarı ve kırmızı renklerle çiçekler oluşturulmuş. Bir bahçedeymişsiniz havasını veriyor. Model insan üzerinde bir huzur sunuyor. Yeşil tonlar insana huzur verir. Tercih edilen figürlerde insana doğayı hatırlatıyor. Bu da huzurlu bir görünümü sunuyor.

Üst kısımda büyük bir düğüm kullanılmış. Düğümde aynı renklerle olunca bu tonların içinde kayboluyor. Bu da tonların ne kadar güçlü olduğun gösteriyor. Giyen kişide saygın bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Günlük hayatın normal temposu içinde rahatlıkla giyilebilecek bir model.

 

Bir cevap yazın