Kadife Kumaş Tesettür Elbiseler

Her sezon yenilik peşinde olan hanımlar için tasarlanmış elbiselerin başında kadife tesettür elbiseler gelmektedir. Sezona damga vuran bu elbise, her tarza uygun şekilde özel olarak hazırlanmış vitrinde yerini almıştır. Sonbahar aylarında sık sık tesettür elbise modellerinde kullanılan kadife kumaş tesettür elbiseler, bu sezon da bel detayı ile büyük ilgi toplamaktadır.

Boydan boya kadife kumaş ile tasarlanan bu elbisenin bel kısmında bulunan kalın kemer detayı göz kamaştırmaktadır. Kemerin üzerinde bulunan taş ve toka işlemeleri elbisenin sade tarzdan gösterişli tarza yönelmesini sağlamaktadır. Deri kemer, bedene tam oturan kadife kumaş tesettür elbiselerin hepsine kullanılmaktadır. Yuvarlak yaka ve hakim yaka tasarımları ile sezonun en beğenilen tesettür elbise modellerinden biridir.

Yeni Sezon Tesettür Elbise Modellerinde Renkler

Sezonun renklerini takip eden ve bu renkler ile uyumlu kıyafet seçimleri yapan kişiler için lila ve turuncu renkleri, hem sonbaharı hem de sezonu anlatan renklerden biridir. Bu renkler genellikle tesettür elbise modellerinde kullanılmaktadır. Pek çok hanım bu renklerden elbise satın alarak farklı şekillerde kombin oluşturmaktadır. Sezonu takip eden hanımlar internet sitesinde bulunan tesettür elbise kategorisi aracılığıyla yeni sezon renklerinde tasarlanan elbiselere rahatlıkla ulaşmaktadır.

Lila Renk Tesettür Elbise Modeli

Lila renk tesettür elbise modeller arasında fitil kumaş boydan boya bedene uygun olan modeller gelmektedir. Hakim yaka ve yuvarlak yaka şeklinde tasarlanan bu elbiselerin bele tam oturması da büyük ilgi toplamaktadır. Kumaşının yumuşak olması, kişinin elbise içerisinde kendisini iyi hissetmesini sağlamaktadır. Bu elbise modellerinde bel kısmında bulunan ince zincir kemer detayı da göz kamaştıran detaylardan biridir.

Turuncu Renk Tesettür Elbise Modeli

Yeni sezon renklerinden biri olan turuncu ile tasarlanan pek çok tesettür elbise modeli bulunmaktadır. Bu elbiselerden biri keten kumaş turuncu renk, boydan boya düğme detayları bulunan rahat salaş kesim elbiselerdir. Elbisenin salaş kesim olması beline kemer takılmasını sağlamaktadır. Düğme ve kemerin beraber uyumu ise sezonun modasını en iyi şekilde yansıtarak hanımlar tarafından tercih edilmektedir. Bu elbise modellerinin etek kısmı geniş kesim olarak belirlenmiş hanımlara sunulmuştur.

 

Bir cevap yazın