Modern Tasarım Tesettür Elbise Modelleri

Tasarımları ile göz kamaştıran yeni sezon tesettür elbiseler arasında modern kesimi olan ve duruşu asil parçalar hanımların en sevdiği ürünler arasında yer almaktadır. Pek çok kişi için zevkle tercih edilen modern tesettür elbise modelleri sezonun en canlı renklerini yansıtmaktadır. Gömlek yakası ve boydan boya düğmesi olan bu tesettür elbise modellerinde kalıbı tam oturan kumaş kullanılmıştır. İki katlı olarak tasarlanan bu elbiselerin omuzları da vatkalıdır. Bu elbise modeli son zamanların nişan ve düğün davetleri için en çok kullanılan modellerinden biridir.

https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

Modern Tesettür Elbise Tercih Ederken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Son dönemlerin tesettür moda akımlarından biri olan tesettür elbiseler pek çok farklı formda karşımıza çıkmaktadır. Sevilen detayları ile tercih edilen modern kesim tesettür elbiselerde alışveriş yapmak isteyen kişiler ilk olarak beden seçimine oldukça dikkat etmelidir. Tam kalıp şeklinde tasarlanan bu elbise modelleri kişinin fiziğini olduğundan daha uzun ve ince gösterme yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda renk seçimleri de bu elbiseler için önemli olan detaylardandır. Sezonun renklerinin yanı sıra kişinin kendisine en çok yakışan rengi seçmesi elbisenin duruşunu da etkilemektedir.

Sezonun Beğenilen Modern Tesettür Elbiseleri İle Kombin Oluşturma

Modern tasarımı ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan tesettür elbise modelleri arasında boydan boya düğmeli, bej ve beyaz renkli, kalın kumaş tam kalıp elbiseler gelmektedir. Bu elbiselerin kol kısımları da bilekten yukarı doğru açılan modelde tasarlanmıştır. Elbisenin net duruşu ile asil kombin oluşturmak isteyen kişiler yan parça seçimlerini elbise ile aynı renkte yapmaktadır. Altın sarısı zincir detayı bulunan beyaz çanta seçimi ve beyaz renk deri stiletto ayakkabılar bu kombin için en uygun ve asil parçalardır.

Modern Kesim Tesettür Elbise Modellerinde Renk Seçimleri

Sezonun beğenilen modern kesimini yansıtan parçalar arasında düğmeli olan tesettür elbiseler gelmektedir. Bu elbiseler pek çok düğün ve nişan organizasyonlarına konuk olmaktadır. Elbise renk seçimleri de bu davetlere göre özel olarak hazırlanmıştır. Beyaz, bej, kırmızı, bordo ve siyah renkleri bu tarz modern kesim elbiseler üzerinde en çok kullanılan ve tercih edilen renklerdir.

 

Bir cevap yazın