Tül Kumaş Tesettür Elbise Modelleri

Yaz sezon ürünlerinden biri olan tesettür elbiselerde bu sezon kumaş detayı dikkat çekmektedir. Yeni sezon elbiselerinden biri olan tül kumaş tesettür elbise rahat havası ile hanımların ilk tercihleri haline gelmektedir. Etek ve kol kısımlarında tül kumaş detayı bulunan tesettür elbise modellerinde, beldeki lastik detayı da rahatlığına önem veren hanımlar için ideal bir seçim olmaktadır. Üst beden kısmının bedene tam oturması bu elbisenin öne çıkan özelliklerinden biridir. Kol ucu kısımlarında bulunan bağcıklar da bu elbisenin uçuş uçuş tarzını devam ettirmektedir.

Tül Kumaş Tesettür Elbiselerde Renk ve Desen Seçenekleri

Tül kumaş yeni sezon tesettür elbise modellerinde renk ve desenler, hanımların tarzına yönelik hazırlanmaktadır. Sezonun en moda desenlerinden biri olan küçük çiçek desenleri, renkli kumaş ile birleşerek muhteşem görünümü yakalamaktadır. Kırmızı ve turuncu renklerinde tasarlanan bu elbiselerde gece renkleri olan mavi ve yeşil de tasarımlar arasında yerini almaktadır. Büyük çiçek desenlerinin etek kısmında yer aldığı bu elbise modelleri, hanımların severek tercih ettiği elbise modellerinden biridir.

Tül Kumaş Tesettür Elbise İle Günlük Kombin Önerisi

Gün içerisinde rahat ve şık bir kombin oluşturmak isteyen hanımlar, renkli motifleri bulunan tül kumaş tesettür elbiseyi tercih etmektedir. Bu elbisenin bel kısmına takılan deri kemer, taba ve kahve renklerinde belirlenmiştir. Ayakkabı seçeneği olarak günlük babet tarzında ayakkabılar görünümü güzel gösterecek parçalardan biridir. Bunun yanı sıra çanta seçimi de babet ve kemer gibi deri ve taba rengi tonlarında tercih edilmelidir.

Tül Kumaş Tesettür Elbise İle Akşam Kombin Önerisi

Akşam davetler ve özel yemekler için oluşturulacak kombinlerde tül kumaş yeni sezon elbiseler göz kamaştırmaktadır. Tül kumaşın lacivert tonu bu sezonun akşam kombinleri için kullanılan renklerden biridir. Tamamen lacivert olan bu elbisenin altına aynı renk topuklu ayakkabı seçilmektedir.

Çanta seçimleri ise rugan kumaştan tasarlanan gümüş ya da lacivert renk el çantası oluşturulan bu kombin için doğru bir tercih olacaktır. Bunun yanı sıra uzun gümüş kolye seçimleri, kombinin daha şık ve modern tarzını koruyarak aynı zamanda görünümü hareketlendirecektir.

 

Bir cevap yazın