Tesettür Elbise Çeşitleri

Önemli bir yere gidiyorsanız şık gözükmek istersiniz. Özellikle bu düğün ya da başka bir etkinlik olabilir. O yüzden şıklık aranır. Burada ışıldayan pullar ve siyah ana temasıyla önümüze çıkıyor. Siyah rengin ana tema olarak tercih edilmesi güçlü bir seçim. Bu renk iddialı bir ton olduğu için bu etkinliklerde dikkat çeker. Özellikle tesettür elbise modellerinde de sık kullanıldığını görüyoruz. Üzerinde kullanılan pullar bir ışık oluşturmuş. Özel bir etkinliğe gidilecek şıklığı ön plana koyuyor.

Siyah tonlar ve pullar iyi bir uyum yakalamış. Giyen kişilerde ciddi ve ağır gözükmelerini sağlıyor. Şık bir görünüme pullar ile imza atmışlar. 38 bedenden 48 bedene kadar giyim seçeneği bulunuyor.

Sırttan Fermuarlı Kadife Elbise 824EF311 Bordo

Bordo tonlar ana renk olarak kullanılmış. Bunun üzerine çiçek figürlerinin kullanılması güzel bir detay olmuş. Sanki bir bahçedeymişiz havasını veriyor. Bu da insana huzur verilmesini sağlar. Bordo rengin yerinde tonları insanların gözüne çarpıyor. Özellikle tesettür elbise modellerinde kullanılan renklerden birisidir.

Elbise düz kesim yapılmıştır. Birçok yerde giyilebilir. İş yerinde, günlük hayatta tercih edilebilir. Şık ve huzur veren bir yapı tasarlanmış modelde. 38 bedenden 44 bedene kadar giyim tercihleri sunulmakta.

https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

Kemer Detaylı Tesettür Elbise 5182EF311 Latte

İşinizde şık gözükmek istediğiniz bir tasarım arıyorsunuz. Çok farklı kesimler tasarımlar mevcut. Ancak şık ve sadeliği arıyorsanız bu model size bunu sunuyor. Öncelikle latte tonları son derece yakışmış. Sade ve huzur veren bir görünüm oluşturuyor. Modelde kemerin tercih edilmesi ise ciddi bir hava oluşturuyor.

Önemli bir iş insanı özelliğini ortaya koyuyor. Bu ikisinin birleşmesiyle de iş dünyasında tercih edilebilecek bir model çıkıyor. Açık kahverengi baş örtüsü ile iyi bir kombin yakalanmış. Birbirini tamamlayan renkler kullanılması ise zevkli bir tasarımı ön plana çıkarmış. Dışarıdan bakıldığında şık ve özgüvenli bir duruşu ortaya koyuyor. Dikkatleri üzerine çekebilecek bir tasarım yapmışlar. 38 bedenden 42 bedene kadar giyim seçenekleri mevcut. Şık ve özgün bir model arıyorsanız bu modeli de uygun olarak tercih edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın