Tesettür Elbisede Tercih Edilen Modeller

Sitemizde herkesin tercihlerine göre birbirinden güzel tesettür elbise bulunmaktadır. Ürünlerimizin arasında desenli ve düğmeli tesettür elbise, gold güpürlü peplum tesettür elbise, önden fermuarlı elbise, kemerli tesettür elbise, desenli triko tesettür elbise, yarım fermuarlı tesettür elbise ve daha fazla için sitemize göz atınız.

https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

Desenli ve Düğmeli Tesettür Elbise

Desenli ve düğmeli tesettür elbise ürünlerimiz örme krep kumaştan üretilmiş olup yeni sezonun tesettür modasına uyum sağlayan bir tasarıma sahiptir. Yaka özelliği sivri ve önden kullanılabilir yapıya sahip düğmeleri bulunmaktadır. Fakat kemer ürüne dahil olup, kullanıcının tercihine göre kullanılmayabilir. Ürünümüz 30 derecede yıkanmalı ve kesinlikle sıktırma modu kullanılmamalıdır. Genel olarak 38 ile 48 beden arası seçeneklerimiz mevcuttur.

Gold Güpürlü Peplum Tesettür Abiye

Gold güpürlü peplum tesettür abiyelerimiz krep kumaştan üretilmiştir. Yeni sezon modasına uyum sağlamış olan bu ürünümüz bisiklet yakaya sahiptir. Sırt tarafında kullanımı kolay olan fermuar bulunmaktadır. Ürünümüze kolye dahil olup isteğe göre kullanılmayabilir. Kumaşın hafif olması ürünümüzün rahat olmasını sağlamaktadır. Ürünümüzün temizliği kesinlikle kuru temizlemede yapılması gerekmektedir. Bu ürünün 38 ile 48 beden seçenekleri bulunmaktadır.

Önden Fermuarlı Elbise

Sitemizde yer alan önden fermuarlı elbiselerimiz likralı örme kumaştan üretilmiş olup dört mevsim kullanıma uygundur. Astarsız yapısı ile yeni sezon tesettür modasına uymakta olup bisiklet yakalıdır. Önde kullanımı kolay yarım fermuar bulunmaktadır. Ürünümüz 30 derecede yıkanmalı ve kesinlikle sıktırma işlemi yapılmamalıdır. 38 ile 48 arası beden ölçüleri seçenekleri bulunmaktadır.

Kemerli Tesettür Elbise

Ürünümüz viskon kumaştan yapılmış olup dört mevsim de kullanılabilmektedir. Astarsız yapısı ile yeni sezon tesettür modasına uygundur. Bisiklet yakalı olup yaka kısmı bağcıklıdır. Ayrıca sırt kısmında kullanılabilir fermuarı vardır. Manşetleri lastiklidir. Ürün içerisinde kemer bulunmakta ve tercihe göre kullanılmayabilmektedir. Ürün 30 derecede yıkanmalı ve kesinlikle sıktırılmamalıdır. Ürünümüzün beden ölçüleri 38 ile 52 arasında değişmektedir.

Desenli Triko Tesettür Elbise

Desenli triko tesettür elbise triko yani likralı kumaştan üretilmiştir. Sadece kış sezonunda kullanımı uygundur. Ürün içerisinde kemer bulunmakla birlikte isteğe göre kullanılmaktadır. Balıkçı yaka özelliğine sahip olup kafadan giyilebilir özelliktedir. Ürün 30 derecede sıktırma işlemi yapılmadan yıkanmalıdır. Ürünümüzün 38 ile 48 arasında beden seçenekleri bulunmaktadır.

 

 

Bir cevap yazın