Tesettür Elbise İncelemesi

Tesettür elbise hem modelde hem de tipte sınırlıydı. Günümüzde herkes tarzına, tarzına, rahatına ve inançlarına uygun seçenekler bulabilmektedir. Günümüzde sadece tesettür giyim üzerine yoğunlaşan ve işini çok iyi yapan birçok kadın moda tasarımcısı var. Şimdi başörtüsü takan kadınların sorunu; Tarzınıza uygun kıyafetler bulamazsınız ama hangisini seçeceğinize karar veremezsiniz.

https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

Tesettür elbise seçerken göz önünde bulundurulması gereken ilk şey bu elbisenin uygun olup olmadığıdır. Yani sarılmayacak, vücuda yapışmayacak, çok ince olmayacak ve içini ortaya çıkarmayacak, bölgenin yaşına uygun bir malzemeden seçilecek, vücut çizgisini göstermeyecektir. Ancak elbette tesettürlü kadınlar, bulunduğu yere göre farklı seçimler yapabilirler. Ya da istediği gibi rahat ve şık giyinebilir, mont, abaya veya tunik giyebilir. Tesettür onu örtme amacı taşıdığından çok dar olmamalıdır. Ama gevşek olmamalı. Vücut şeklinize uygun ve mantıklı olmalıdır. Tek tip bir renk seçimine gerek yoktur. Yaygın olarak kullanılan ve bilinen renklerde olabilir.

Dikkate alınması gereken bir şey, giysiyi vücut tipimize uydurmaktır. Çok fazla kıvrımı olmayan havuç tipi gövdeler, yapılacak en mutlu olanlardır. Giydikleri şey neredeyse güzel görünüyor. Bununla birlikte, kalçaları büyük olan kadınlar, gevşek malzemelerden yapılmış elbiseler veya tunikleri tercih etmelidir. Buna karşılık, büyük göğüslü veya kalın bir bele sahip kadınlar, yarasa tipi bluz, tunik veya dar elbiseler tercih ettiklerinde rahat bir şıklığa kavuşacaklardır. Şekle uygun olmayan kıyafetler genellikle hoş değildir. Ya bizi daha şişman gösterir, boyumuzu kısaltır ya da kendimizi rahat hissedemeyiz. Tesettürü parçalara bölerek satın alımları tamamen ihtiyacımıza göre planlayabiliyoruz.

Tesettür Elbisede Yenilikler

Mevsim ve hava şartlarına göre kombinler yapıldığında trend olabilir ve rahat bir gün geçirebilirsiniz. Eskiden koyu renkli kıyafetler üreten tesettür giyim mağazaları elbiselerde bu alışkanlıktan vazgeçmiş olup, her renk ve varyasyonda binlerce seçenek ve model bulunmaktadır. Ancak kışın koyu renkler tercih edilir: siyah, bordo, lacivert, saksafon, hardal, tarçın, koyu yeşil ve mor. Yaz aylarında pudra pembesi, turkuaz, beyaz, canlı sarı ve yeşilin soluk pembe tonları tercih edilir. Toprak tonları yılın herhangi bir zamanında giyilebilir ve güzel olabilir.

Vitrinleri Süsüleyen Elbiseler

Sıradanlıktan uzak ve sergiyi hala süsleyen, her biri birbirinden güzel desenlerle desteklenen tesettür giyim modelleri iddialı. Evet, çok iddialı her ürünün kendine özgü tasarımı vardır. Küçük detayların yontulmuş görünümü, elbisenin her yönden farklı ve benzersiz görünmesini sağlar. Sanal üzerindeki güç açısından büyüme, aynı zamanda büyüme insanları ticarete teşvik etti. Tesettür giyim sadece çok değerli bir kültürü yansıtmakla kalmaz, ticari boyutunu da maksimize eder. Gözlerinizi kamaştıracak ürün fırsatları ve harika alternatifler, doğru yöne gitmenize bile yardımcı olur.

 

 

Bir cevap yazın