Tesettür Kaban Dünyasında Bu Yılın Dikkat Çeken Tasarımları

Her giyim tarzına uygun olarak çok sayıda alternatifi içerisinde barındıran tesettür kaban kreasyonu bu sezonda da tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başarmaktadır. Yaklaşan kış ayları ile birlikte vitrinlerdeki yerini alan tesettür kaban modelleri moda tutkunu kadınların ilgisini çekmeyi başarıyor.

Tesettür Kaban Modasında En Konforlu Parçalar

İçi sıcacık tutacak çözümleri ile bu sezon vitrinlerde kendine yer edinen tesettür kaban modelleri kış aylarının en çok tercih edilen dış giyim parçaları arasında yer alıyor. Günlük hayatta kullanılacak olan tesettür kaban modellerinde salaş tasarımlar en çok öne çıkan tasarımlar arasında yer almaktadır. Spor parçalar ile kombine ederek kullanabileceğiniz salaş tesettür kaban modelleri ile sokak modasında cool bir duruş elde edebilirsiniz.

2021 Yılında En Favori Tesettür Kaban Modelleri

Soğuyan havalar ile birlikte gün yüzüne çıkmış olan tesettür kaban modellerinde bu sezon en favori parçalar arasında kaşe modeller yine öncelikli sırada yer alıyor. Her alanda kullanılacak model seçeneklerine sahip olan tesettür kaşe kabanlar rengarenk kreasyonu ile her zaman fark yaratıyor.

Tesettür kaban modasında ekose desenli tasarımlar da yeni sezonda adından sıklıkla söz ettiriyor. Moda severlerin büyük ilgisi ile karşılaşan ekose desenli tesettür kaban modellerini hem günlük hayatta hem iş hayatında kombine ederek tercih edebilirsiniz.

Spor tarzdan vazgeçmeyenler için tesettür kaban modasında şişme kabanlar da öncelikli tercihler arasında yer alıyor. Şişme tesettür kaban modellerini spor parçaları bir araya getirerek dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Özel Günler İçin Tercih Edilecek Kaban Modelleri

Tesettür kaban modelleri özel günlerde şık görüntünüzü tamamlamanız için de sizlere sayısız seçenek sunuyor. Özel kombinelerde kürk yakalı kabanlar en çok tercih edilen seçenekler içerisinde yer alıyor. Son derece ihtişamlı bir duruşa sahip olan kürk detaylı tesettür kaban modelleri ile tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Deri detaylar ile süslenmiş olan tesettür kaban modelleri de özel kombinelerin olmazsa olmaz parçaları içerisinde yer almaktadır. Tüm şıklığı ile gittiğiniz her yerde bakışları üzerinize çekmenize imkan tanıyacak olan deri detaylı tesettür kaban modelleri ile beklediğiniz şıklığa kolaylıkla kavuşma imkanı yakalayabilirsiniz.

 

Yeni Sezon Kaban Çeşitleri

Sonbahar aylarında dolaplardan çıkmaya hazırlanan kabanlar kişilerin kış aylarında tarzlarını yansıttıkları vazgeçilmez giyim parçalarıdır. Kabanlar genellikle kalçayı örtecek boylarda üretilmektedir. Kabanlar modellerinde kadınlar için olan çeşitlerde daha geniş bir ürün yelpazesi sunulmaktadır.

Yalnızca kış aylarında değil sonbahar aylarında tercih edilebilen kabanlar bulunmaktadır. Bu kabanlar genellikle daha ince yapılı kumaşlar tercih edilerek üretilmektedir. Çeşitli kesimlerde ve tarzlarda üretilen kabanlar dış giyim kategorisinde yer alan bir kıyafet olduğu için kişilerin günlük hayatlarında ve iş hayatlarında ilk göze çarpan parçalardır.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Güz aylarının vazgeçilmezleri Trençkotlar

Kaban kategorisinde en çok satılan ve kişilerin en çok tercih ettikleri ürünlerden biri olan trençkotlarda genellikle kahverengi tonları tercih ediliyor. Mevsimlik ürünlerden olan trençkotlarda genellikle düğme ve kuşak detayları dikkat çekiyor. Trençkotlar yaka detayları ve elegant tarzlarıyla kişilere şıklık katan bir giyim parçası olarak göze çarpmaktadır. Trençkotlar en çok sonbahar aylarında tercih edilirken havaların soğumasıyla birlikte bu tercihler yerini daha kalın kürklü kabanlara bırakmaktadır.

Kaban seçimi için püf noktalar

Kadınlara kıyafet seçimi yaparken genellikle vücut şekillerine göre tercih yapması öneriliyor. Kısa boylu kişilere çok uzun kabanlar tavsiye edilmemekle birlikte bu kişilerin daha kısa boylu kabanlar seçerek daha orantılı bir görüntüye sahip olabilecekleri belirtiliyor. Zayıf bireyler daha çok uzun ve kabarık modelleri tercih ederlerken kilo problemi yaşayan veya vücut hatlarını belli etmek istemeyen kadınlar ise panço kaban modellerini veya daha bol kabanları tercih edebiliyorlar. Kaban seçimi için bir diğer püf nokta ise kumaş kalitesi ve çeşidine dikkat etmek olarak göze çarpıyor. Naylon ve terleten modeller sağlık için önerilmezken pamuklu malzemeden üretilen kabanlar daha sağlıklı seçenekler arasında sayılabiliyor.

Hangi kaban nerede giyilmeli?

Klasik, sportif, deri , kürk ve peluşlu gibi pek çok kaban çeşidi satışa sunulmaktadır. Ancak çeşitli tarzlarda ve kesimlerde üretilen bu kabanların hepsinin her türlü yaşam alanında giyilmesi uygun bulunmuyor. Kişilere günlük hayatlarında daha rahat bir kesime sahip olan sportif kesim kabanları tercih etmeleri öneriliyor. Klasik kesim kabanlar ise özel bir akşamda veya iş hayatında tercih edilebilen kaban çeşitleri arasında gösteriliyor.

Şişme Tesettür Kaban Modelleri

Tesettür kıyafet alışverişi yapmak isteyen kişiler, modaya uygun parça arayışı içerisindedir. Tesettür giyimin yıldızlı parçalarından biri olan kaban modelleri bu sezon şişme mont seçenekleri ile vitrinlerde yer almaktadır. Şişme kaban modellerinin yaka ve şapka kısmında bulunan tüy detayları, modelin daha güzel gözükmesini sağlamaktadır. Bel kısmında bulunan kemer ise fiziğin görünümünü ön plana çıkarmaktadır. Kol uçlarında lastik detayı bulunan şişme kaban modelleri farklı renkleri ile göz kamaştırmaktadır.

Yeni Sezon Şişme Kaban Modellerinde Renk Seçenekleri

Yeni sezon şişme kaban modelleri arasında bulunan şişme kaban modelleri, yaka ve şapka detayları ile hanımların ilgisini çekmektedir. Farklı renklerde tasarlanan kabanlar, sonbahar ve kış aylarının mevsimsel havasını yansıtmaktadır. Lacivert ve siyah renkleri şişme mont ve kaban kategorisinde olmazsa olmaz renkler arasındadır. Canlı renk arayışı içerisinde olan kişiler kırmızı ve pembe renklerine göz atmaktadır. Belinde kemer bulunan kabanların kemer kısmında bulunan toka detayı da montun daha havalı olmasını sağlamaktadır.

Kaban Modellerinde Dikkat Çekici Tasarımlar

Yeni sezon dış giyim ürünleri arasında bulunan kabanlar, modaya uygun şekilde tasarlanmıştır. Kabanlar üzerinde bulunan küçük detaylar dikkat çekici tasarım ürünlerini hanımlara sunmaktadır. Kabanların cep kısımlarının büyük ve dokulu olması en belirgin özelliklerinden biridir. Yaka kısmının dik ve yuvarlak şekilde olması hanımların bu kaban modelini uzun vadeli kullanmasını sağlamaktadır. yeni sezon kaban modellerinin kol ucu kısmında bulunan toka detayı ise modelin ön plana çıkmasını sağlayan dikkat çekici detaylardan biridir.

Beli Kemerli Kaban Modelleri İle Kombin Oluşturma

Beli kemerli kaban modelleri bu sezonun en sevilen rahat parçalarından biridir. Asil bir görünüm elde etmek isteyen hanımlar beli kemerli kabanları tercih etmektedir. Kol ucu kısımlarınında tokalı olması, modelin dikkat çekici detayları arasındadır. Bu kaban modeli ile kombin oluşturmak isteyen kişiler, sezonun siyah dar paça pantolonları ile kalın salaş kazak modellerini birleştirmektedir.

Bu kombinin üzerine beli kemerli kaban tercih eden hanımlar, kombini tamamlamak için kaban ile uyumlu topuklu bot seçimi yapmaktadır. Eşarp seçiminin sonbahar havasını yansıtması da kombinin mevsimsel duruşunu belli etmektedir.

 

Yeni Sezon Tesettür Kabanlar Nasıl Kombinlenir?

Kış mevsiminin soğuk günlerini efsanevi tesettür kaban modelleri ile sıcacık geçirebilirsiniz. Üstelik zaman zaman indirime giren modelleri çok uygun fiyatlara satın almak da mümkündür. Tesettür giyim koleksiyonlarında baş rollerde yer alan kaban modellerini Modaselvim online alışveriş sitesinden satın almak çok akıllıca olmaktadır. Kesim stilleri ve renkleri ile tutku uyandırma konusunda oldukça etkili olan kabanlar ile soğuk havalara şık bir selam verebilirsiniz. Farklı şekillerde yapabileceğiniz kombin seçenekleri sayesinde tesettür kaban modellerini en iyi şekilde kullanabilirsiniz. Düşen hava sıcaklığına rağmen siz istediğiniz şekilde rahat ve şık kombinler oluşturabilirsiniz. Tüm bu isteklerinizi yapabilmek için de online alışverişin doğru adresi olan Modaselvim ile gerçekleştirebilirsiniz. Yeni sezonda dolabınıza eklemeniz gereken tesettür giyim ürünleri ile yapabileceğiniz kombin önerileri ise aşağıda yer almaktadır.

 

 Shearling Kabanlar ile Tarzınızı Yansıtın

 

Her kadının kendisine özel tarzı bulunmaktadır. Tasarımların içinin ve dışının yumuşacık olması sayesinde soğuk havalara şık olarak meydan okumak mümkündür. Tesettür kaban modelleri arasında en çok tercih edilen model olan Shearling kabanlar ile sizde kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Ekru, krem ve pudra tonları ile oluşturabileceğiniz kombinler ile harekete geçebilirsiniz. Yüksek bel pantolon ve pudra renk triko kazaklar ile toprak tonlarına sahip olan kabanlarınızı kombin yapabilirsiniz.

 

 Cool Görünümler İçin Romantik Pembeler

 

Pembe renk her kadının en çok sevdiği renkler arasında yer almaktadır. Ev dekorasyonunda çok fazla tercih edilirken kıyafetlerde de romantik pembeleri görmek mümkündür. Özellikle tesettür kaban modelleri ile kombin yapmak için pembe tonlarının en tatlı hallerini seçmek doğru olmaktadır. Cool görünüm yakalamak isteyen herkes için romantik pembe çok uygundur. Kruvaze romantik pembe kabanları aksesuarlar ile birlikte kullanabilirsiniz.

 

 Koyu Mavi Kabanların Gizemli Yüksekliği

 

Kış sezonunun vazgeçilmez rengi olan koyu maviyi kabanlarda da deneyebilirsiniz. Tesettür giyim modasında oldukça fazla bir şekilde görmeye alışık olduğumuz koyu mavi bu sefer de kabanların gizemli bir şekilde yükselişine neden olmaktadır. Gizemli bir hava yakalamak için tercih edeceğiniz koyu mavi kabanları salaş pantolon modelleri ile kombin yapabilirsiniz. Deri bir bot ile de uyumu arttırabilirsiniz.

 

Yeni Sezonda Kaban Seçimleri ve Öneriler

 

Kış aylarının favori dış giyim parçalarından biri olan kaban modelleri, günümüz moda yenilikleri ile şekillenmekte ve sokak modasında da şık bir görünüm elde edilmesine yardımcı olmaktadır. 2018 kış modasında ön plana çıkan kaban modelleri ve tesettür kaban seçimlerinde göz önünde bulundurulması gereken trendler şu şekildedir:

 

 Kürk detaylar

 

 Yeni sezonda tesettür kaban modellerinde en fazla kullanılan detayların başında kürk kullanımı bulunuyor. Kabanların yaka ve şapka detaylarında yoğunlaşan kürk kullanımı, kabanların kol detaylarında da kullanılabilir ve kış şıklığı ortaya çıkartılabilir. Kürk tercihlerinde taba tonlarından seçim yapmak önemli bir noktadır ve kürk vurgusunun yapılmasına yardımcı olmaktadır. Özellikle kaşe kabanlarda tercih edilmesi gereken kürk detaylar, spor bir tarza sahip kabanlarda da tercih edilebilir. Ancak nubuk ve kumaş kabanlarda kürk kullanımı doğru bir kombin oluşturmayacak ve tezat görünüm oluşmasına neden olarak sokak şıklığınızı gölgeleyecektir.

 

İki sezondur tüm giyim parçalarını süsleyen işlemler, yeni sezonda tesettür kaban modellerinde karşımıza çıkıyor ve soğuk kış günlerine sıcak bir dokunuş yapıyor. Özellikle kabanların yaka ve kol detaylarında kullanılan işlemeler bu sezon oldukça popüler bir unsur. Kaban seçimlerinde işlemeli modeller tercih ederken çiçek motiflerine ağırlık verilmesi doğru bir seçim olacaktır. Aynı zamanda farklı ve parlak işlemelere sahip kaban modelleri de tercih edilebilir. Özellikle altın işlemelere sahip kabanlar yeni sezonda giderek kullanımı artan ürünler arasında bulunuyor. Kabanların üzerindeki işlemeler çiçekli atkılar ve şallarla tamamlanarak kusursuz bir sokak şıklığı ortaya çıkartmak oldukça kolay!

 

 Kaban detayları

 

Tesettür kaban modellerinde çarpıcı ve dikkat çekici fermuarlar, cepler ve kuşakların kullanımı oldukça popüler unsurlar arasında bulunuyor. Kaban tercihlerinde bu detaylarda ön plana çıkan kabanlar seçilmeli, kullanılan diğer giyim parçaları ile görüntüde bütünlük oluşturulmalıdır. Kabanlarda kullanılan kuşakların ise kabanın dokusundan farklı olması ve çeşitli detayları içermesi trend bir görünüm açısından önemlidir. Kaşe kabanlarda deri kuşak kullanmak, işlemelere sahip kuşaklarla dış görüntüyü zenginleştirmek ve ışıltı detayına sahip kuşaklarla dikkat çekici bir görüntü oluşturmak sezonun kaban şıklığında kullanılması gereken moda unsurlarıdır.

 

Tesettür Kaban Modellerinde En Sevilen Renkler

 

Herhangi bir dış giyim ile mutlaka uyumlu olması istenen model ve renk durumu yeni sezon içerisinde aynı şekilde tesettür kaban seçenekleri kapsamında da geçerlidir. Özellikle bu konuya büyük bir titizlikle yaklaşan moda uzmanları ve üretici firmalar birbirinden güzel kaban modellerini en harika renkleri altında tasarım haline getirmiş olarak hanımların huzuruna sunmuş durumdadır. Özellikle konu tesettür kaban olduğu zaman hanımlar bu konuya daha dikkatli bir şekilde yaklaşabilir. Çünkü dışarı çıkıldığı zaman mutlaka üzerinden mümkün olduğu kadar kaban çeşitleri çıkarılmakta ve bununla dolaşılmaktadır. Değişik seçenekler kapsamında da bu yılın en güzel modellerini Modaselvim bünyesinde bulabilir ve oldukça uygun fiyatlar kapsamında keyifli bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.

 

En güzel renkleri altında tesettür kaban modelleri

 

Özellikle bu sene tesettür kaban modelleri olarak renk açısından siyah ve mürdüm ile birlikte haki renkle harika bir görsel sunmakta ve değişik modelleri altında mükemmel bir uyum sağlamaktadır. Diğer yandan bordo rengi ile birlikte taba ve lacivert renkleri de güzel bir görseli yanında getirmektedir. Diğer yandan gül kurusu rengi ile birlikte vizon rengi ve gri renkler altında da yine tercihler gerçekleştirebilir ve kişisel zevklerinize göre güzel bir kaban modelini satın alabilirsiniz. En az model kadar renginde büyük bir önem taşıdığı dış giyimler kapsamında bu önem kaban modelleri söz konusu olduğu zaman çok daha büyük bir noktaya ulaşmaktadır. Şık bir görsel sunan ve aynı zamanda giyilecek olan diğer giysiler ile birlikte harika bir uyum gösterecek kaban çeşitlerine göre mutlaka alışveriş yapılır ve dış giyim örnekleri satın alınır.

 

 En özel renkleri kapsamında kaban seçenekleri

 

Yeni sezonu adeta bomba gibi giren ve bu yılın kış aylarını hanımları mükemmel bir şekilde geçirmesine olanak tanıyacak birbirinden güzel tesettür kaban modellerini bu kaliteli site bünyesinde oldukça zengin bir seçenek altında bulabilir ve en trend modeller kapsamında göz alıcı bir görünüme bürünebilirsiniz. Üstelik bunu gerçekleştirirken bütçenizi de hiçbir şekilde aşmadan farklı seçenekleri en güzel renkleri altında kendi zevkinize uygun şekilde kazanma şansını elde edebilirsiniz.

 

Yeni Sezon Kaban Çeşitleri

 

En sert kışlarda dahi güvenilir bir koruma sağlayan ve aynı zamanda birbirinden şık görselleri ile estetik bir izlenim veren tesettür kaban modelleri yeni sezon itibariyle çok daha zengin bir seçenek altında piyasaya sunulmuş durumdadır. Sonbahar ve kış aylarında üşümeden ve rahat bir şekilde geçirme imkanı veren kabanlar, mutlaka her hanımların dolabına koyması gerektiği en önemli eşyalar arasında yer almaktadır. Her ne kadar kişisel tercihlere göre farklı dış giyim örneklerini tüm kadınlar tercih etse de burada ortak olan her daim hiç şüphesiz değişik model ve renkler altındaki kaban modelleridir. Bu bağlamda hanımlara yeni sezon içerisinde keyifli bir alışveriş fırsatı verecek olan kaban çeşitlerini çok uygun fiyatlar altında elde etme fırsatını yakalayabilirsiniz.

 

Yeni sezon kaban modelleri

 

Çok soğuk aylarda güven içerisinde geçirilmesinin yanı görsel bir şıklık katan birbirinden güzel yeni sezon içerisindeki tesettür kaban modelleri arasında kendi beğeninize göre bir tercih yapabilirsiniz. Yeni trendler altında ve hanımları fiziksel ve görsel ihtiyaçlarını karşılayacak en hoş kaban çeşitlerini Modaselvim bünyesinde bulabilir ve bütçenize uygun fiyatlar altına satın alma şansını yakalayabilirsiniz. Uzun yıllardan bu yana güven içerisinde kaban modellerini sunan bu kaliteli site içerisinde yeni sezon kapsamında da en zengin model ve renkleri altında güzel bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle altın sarısı renginde karşılıklı olarak tasarımları gerçekleştirmiş olan düğmeli kaban modelleri hanımların en çok beğendiği ürünler arasında bulunmaktadır. Omuz kısımlarında da aynı şekilde bu düğme detaylarından yerleştirilmiş olan bu güzel giyim harika bir izlenim vermektedir.

 

Farklı yeni sezon kaban modelleri

 

Aynı zamanda cep kısımları fermuarlı olan ve ön kısmında yine fermuar tasarım ile gerçekleştirilmiş tesettür kaban modelleri birçok farklı renk altında ve tüm hanımların kendi beden ve boylarına göre bulabilecekleri seçenekleri ile site bünyesinde bulunmaktadır. Vücudu saran ve aynı zamanda terletme yapmadan rahat hareket etme imkanı da veren yeni sezon kapsamındaki kaban çeşitleri, bu sene hanımları her konuda büyük bir rahatlık verecek gibi görünüyor. Bu kaliteli site bünyesinde en güzel ürünleri güven içerisinde satın alabilirsiniz.

 

Kışa Özel Tesettür Kaban Modelleri

 

Tesettür giyimde ilkbahar-yaz koleksiyon ürünlerinin geride bırakılmasının ardından sonbahar-kış koleksiyonuna özel tesettür giyim modelleri vitrinlerde yerini almaya başladı. Bu yerini alan tesettür giyimlerden birisi de kaban ve montlar olarak dikkat çekmektedir. Tesettür giyimin bu yıl öne çıkan kaban modellerinde yeni yeni denenen farklı tasarımlar denenerek tesettür giyimin önde gelen üreticilerinden derlenerek hazırlanan bu makalede en yeni tesettür kabanların neler oldukları hakkında aydınlatıcı bilgiler vermek esastır.

 

Gizli Düğmeli Kaban Modeli

 

Farklı renk seçenekleri ve 36-42 beden aralığındaki farklı beden aralıkları bulunan gizli düğmesi olan tesettür kaban başlıca en yeni tesettür kaban üretimlerinin arasında yerini alması dolayısıyla son derece önemlidir. İşte bu önemi bakımından da dikkat çeken unsurlarıyla gizli düğmeli kaban modelinin yansıtmış olduğu özellikler düşünülerek tamamen farklı nitelikte fuşya, bordo, kırmızı veya kaşe renk seçenekleri yer almaktadır.

 

Kapüşonlu Tesettür Kaban

 

Kış mevsiminin dondurucu soğukla geçtiği, kar yağışlarının şiddetli bir şekilde gerçekleştiği sert iklim özellikleri düşünülürse tesettür giyimin kışa özel bir diğer ürünü olarak kapüşonlu kabanların dikkat çektiği görülmektedir. Kışın karların sertleşmiş tabakalarının yüze çarpmasını önlemesi, soğuğu çekmesi özelliğiyle ön plana çıkan kapüşonlar farklı renk ve beden seçenekleriyle tesettür kaban modelinin önde gelen yeni üretimidir.

 

Desenli Kaban Modelleri

 

Hem işlev hem de şıklığın bir arada sunulduğu en yeni tesettür kaban modeli elbette kollarından desenli, zebra desenli, leopar tüylü çeşitli kabanlar olarak karşımızda durmaktadır. Bu birbirinden farklı özellikleri bulunan desenli kaban modellerinin özellikleri itibariyle taşımış oldukları anlamları düşünüldüğünde desenli kaban modelleri arasında yer alan belli başlı tesettür giyimlerinin yeni tasarımı olduğu hemen söylenebilir. Bu anlayış doğrultusunda da leopar tüylü olarak üretilen tesettür kabanların yanında kolları desenli tesettür kabanlar da bu yılın kış ayına özel en yeni tasarımlı tesettür giyimleri arasında ilk sıralarda gelmektedir. İlk sıralarda gelmeleri bakımından oldukça dikkat çeken bir özellik olması dolayısıyla desenli tesettür kabanların sağladıkları birçok unsurlar önemli ölçüde dikkat taşıyan özellik olarak yer almaktadır. Bu anlamda da desenli kabanların 2017-2018 tesettür giyiminin vazgeçilmez örnekleri olduğu dikkate değer en yeni tasarımları oluşturmaktadır.

 

Kış Sezonu Trend Kabanlar

 

Havaların soğuması ile beraber 2017-2018 Kış Sezonu başladı. Dolayısı ile kışlık alışverişler tam hızıyla devam ediyor. Kışlık alışverişini yapmayan bayanlar için kışlık önerilerimiz var. Tesettür markaları tarafından kadınların alışveriş tutkusu ve şık olma tutkusu birleştirilince ortaya eşsiz ürünler çıkmaktadır. Bu durum da hem çeşit seçeneğinin fazla olması hem de şık ürünler olması biz kadınları memnun ediyor.

 

 Dış Giyimin En Önemli Parçası Tesettür Kaban

 

Sezonun en gözde parçası kuşkusuz ki kabanlardır. Kaban dış giyimde oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Şık bayanların tercihi bu yılın vazgeçilmezi olan nakışlı kabanlar olacaktır. Geçen yazdan beri devam eden nakış şıklığı kışın da tahtını kimseye bırakmıyor ve vitrinlerde yerini alıyor. Kaşe, keçe, yün, kaşmir ve benzeri kumaşlardan üretilen kabanların üzerine işlenmiş çiçek desenler sonbaharın tamamlayıcı parçası haline geldi. Nakışlı kabanlar moda olsa da abartılı şekilde nakış kullanılan kabanlardan kaçınmak lazım. Bu yılın tek moda trendi nakışlar değil elbetteki. Nakışlı desenlere ek kürk de doğru şekilde kullanılarak oldukça şık kabanlar üretilebilmektedir. Piyasadaki tesettür markalarının hemen hemen hepsi bu sezon nakış ve kürk ile ciddi bir şıklık yakalamış durumdalar. Kürk ister yakada, ister kollarda kullanılsın ister kapüşonlu modellerde her birinde de oldukça şık görünecektir. Spor giyim severler de unutulmadı markalar tarafından. Ekose desenlerin kullanımı rövaşta. Büyük ya da küçük ekose desenli kumaşlar kullanılarak üretilen tesettür kaban kışın vazgeçilmezleri arasında. Kapitone kabanlar da yine spor giyim tercih edenler tarafından kullanılabilir. Moda Selvim online alışveriş sitesi aradığınız kabanı ve şıklığı size sunacaktır.

 

Bununla da bitmiyor yeni sezon trendleri. Nakış, kürk, ekosenin yanında birde deri kumaşların da kullanılması şıklığınızı tamamlayacaktır. Bir kabanda hepsi bir arada bulunsun demiyoruz elbetteki. Ama en az biri bulunmalı şıklığınızın tamamlayıcısı olarak. Kürk sevmeyenler ya da nakış istemeyenler deri kullanılarak zenginleştirilmiş ve şıklığı bir o kadar da arttırılmış tesettür kaban tercih etmelidir. Tesettür kaban modellerinde kullanılan düğmeler, kemerler, danteller kabanların tamamlayıcılarıdır. Yani yeni sezon kabanlar her tarza hitap etmektedir. Moda Selvim sitesini ziyaret ederek her giyim tarzına uygun tesettür kaban modelleri ile kışlık alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

 

Tesettür Dış Giyim Modasının En Göz Alıcı Kabanları

 

Şık görüntüsünü kış aylarında da korumaya devam edecek olanlar için yine en başarılı tasarımları ile modadaki yerini alan tesettür kaban modelleri, sizlere hayal edemeyeceğiniz kadar sıcak ve güzel bir kış sunuyor. Her yaş grubuna hitap edebilecek tarzda seçeneklere sahip olan ve en özel kumaşlar tercih edilerek özenle tasarlanan tesettür kaban modelleri ile günün her saati kendinizi çok özel hissedebileceksiniz. Kış aylarının kuşkusuz en vazgeçilmez seçeneklerinden olan tesettür kaban modelleri, sadece sizi sıcak tutmayla kalmıyor bir de bayanlara daha şık bir hava kazandırıyor.

 

Tesettür Kaban Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Kaban tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri vücut şekline uygun bir tercih yapmaktır. Mesela bel kısmınız kalınsa, kemer ya da toka detayı bulunan kabanları tercih etmemelisiniz. İnce bir vücuda ve uzun boya sahipseniz eğer kabarık kabanları da rahatlıkla seçebilirsiniz. İnce bir bele sahip iseniz eğer bu sefer kemerli modelleri gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

 

Tesettür Kaban Kombineleri

 

Her alana kolayca uyum sağlayabilen ve spor ya da klasik seçenekleri aynı anda sizlere sunan tesettür kaban modelleri, şık çanta ve ayakkabılar ile kombine edildiğinde kendi tarzınızı yansıtmanızı ve detaylarla göz kamaştırmanızı sağlıyor. Doğru parçalar tercih edilerek kombine edildiğinde çok daha tarz bir görünüme sahip olmanızı sağlayan tesettür kaban modelleri, her tasarımı ile ayrı bir hava yaratmaktadır.

 

Belden bağlamalı ya da düğmeli tesettür kaban modellerini kullanarak kendinize klasik ve salaş görüntüyü aynı anda verebilirsiniz. Üstelik bu modelleri tercihinize göre etek ya da pantolon ile birlikte kombine edip kullanma şansına da sahipsiniz.

 

Hem uzun hem kısa modellerinin yer aldığı tesettür kaban modasında, kısa olan kabanları şık bir pantolon ile birlikte kombine edip kullanabilirsiniz. Kabanlarla birlikte kullanacağınız aksesuarlar ve küçük detaylar, sizlere çok daha şık görünme imkanı tanıyacaktır. Tesettür kaban modellerinde tercih edilen kürk detayları, özel günlerde ve davetlerde sizlere çok daha gösterişli bir hava kazandırıyor ve tüm dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlıyor.

Kışlık tesettür kaban modellerini buradan inceleyebilirsiniz: https://www.modaselvim.com/kaban

 

 

Tesettür Kabanın Trendleri

 

Havaların iyiden iyiye soğumaya başlaması ile birlikte bayanlar kendilerine şık bir kaban almak için tesettür kaban modelleri hakkında araştırma yapmaya başladı. Kışın sert soğukları gelmeden önce kışlık tesettür alışverişini tamamlamak isteyen bayanlar, kışın en çok kullanılan kabanlara yöneldi. Soğuk geçen kış aylarında bir yandan soğuktan korunur iken; diğer yandan da şık olmaktan taviz vermeyi istemeyen kişilerden iseniz; sizler için bu kış sezonunda trend olan kaban modellerini aşağıda derledik. İşte bu yılın en trend modelleri:

 

1- Ekoseli Kaban Modeli

 

Zaman zaman vitrinler de gördüğünüz en gözde parçalardan birisi olarak yer alan ekose desenli kaban modellerini bu sene de vitrinlerde görmeniz mümkündür. Hatta ekose desenleri bu kış sezonunun en iddialı parçalarından biri olarak vitrinlerdeki yerini alacaktır. Ekose kaban modellerinde; baştan sona düğme bulunur iken; yaka kısmında bebe yaka kullanılmıştır. Kumaş çeşidi olarak viskon ağırlıklı olan karışımlı değişik hoş bir kumaş kullanılmıştır. Bu sene ekose kabanlar modelinde renk seçimi ise şöyle olmuştur; sabit tek bir renk değil de onun yerine birden fazla farklı renkler aynı kaban modelinde kullanılmıştır. Bu sayede bayanlar kendilerine en çok hitap eden renk hangisiyse onu satın alma konusunda özgür bırakılmıştır.

 

2- Etnik Desenleri Olan Kaban Modeli

 

Bu sezonun en iddialı tesettür kaban modelleri arasında yerini alan etnik desenler, özellikle de kış ve sonbahar dönemlerinin trend renkleri arasında yer alan haki ve bordo ile beraber kullanıldığı zaman gayet şık kabanlar ortaya çıkmaktadır. Bu kaban modellerinde diğer dikkat çeken detaylar ise uzun boy kullanımı ve fermuarlı olmasıdır. Kabanlarda fermuar kullanımı onları daha kullanışlı hale getirmektedir.

 

3- Belinay Kaban Modeli

 

Yaka kısmı kruvaze şekilde gelen ve oldukça farklı bir stil ile maskülen duruş ortaya çıkaran bu tesettür kaban da güçlü görünmekten hoşlanan ve iddialı olmayı seven bayanlara fazlası ile hitap etmektedir. Bu kaban modellerinde kullanılan renk ise genellikle haki, gri ve hardal sarısı olmuştur. Kabanlarda tercih edilen kumaş türü kışın sizi en iyi şekilde ısıtacak olan kaşe kumaştır.

 

Tesettür Kabanda Yenilikler

 

2018 yılı tesettür kaban da devrim niteliğinde gelişmelerin yaşandığı bir yıldır. Kadınların tesettürde sorun yaşadığı en önemli parça tesettür kabanlardır. Bunun çeşitli nedenleri vardır; en başta model azlığı gelir, tesettür kaban diğer tesettür parçalara göre gelişimi zaman almıştır. Ayrıca kabanların büyük tasarımları kimi zaman kabanı ağırlaştırmış ve kadınların hareket kabiliyetini azaltmıştır. Kabanların taşınması zor olduğu kadar şıklık elde edilmesi de zordur. Lakin son yıllarda özellikle son dönemde tesettür kabanda tekstil ilerleme göstermiştir birçok yenilik yapılmıştır.

 

Tesettür Kabanda Yeni Modeller

 

 

           Tesettür kaban da yeni modeller daha çok uzun kesimlidir. Bundan ziyade orta kesimlerde mevcuttur. Uzun kesim kabanlar geçen yıl bilek üstünde biterken bu yıl bileklerin biraz daha aşağısına inmiştir. Bunun nedeni dünya modasında da kabanlarda uzun kesimin bu yıl ön plana çıkmasıdır. Uzun kesim kabanların raflarda yerini almasıyla bayanlarında en çok tercih ettiği model haline gelmiştir.

 

Orta kesim kaban modelleri daha çok trençkot tarzındadır. Bazen diz hizasında olan bu kaban modeli bazen diz üstüne de çıkmaktadır. Lakin ortak noktaları bellerindeki kuşaklardır. Bu tarz kabanlarda son dönemde hakim yaka ön plana çıkmıştır.

 

 Kol kesimi

 

En çok tercih edilen kesim bu yıl balon kol modelidir. Balon modelin özünü bileklerde biten lastikler oluştur. Bu kullanım açısından farklı tarzlar oluşturur. Bu tarz kollar serbest bırakılarak, içe kıvrılarak, bombe yapılarak kullanılabilir. Geçen senin dirseklerden dar bileklere genişleyen modelleri de hala varlığını sürdürmektedir.

 

 Yaka Kesimi

 

Hakim yakalar orta boy kabanlarda tercih edilirken uzun kabanlarda yakasız veya bebe yaka tercih konusudur. Bunlar arasında en çok kullanılan yaka son dönemde bebe yakadır. Bu yaka tarzı kabana daha modern bir hava katmaktadır.

 

 Tesettür Kabanda Yeni Renkler.

 

Tesettür kabanda bu döneme dek koyu renkler kullanılmıştır. Örneğin geçen seneler de en çok kullanılan renklerin başında siyah ve lacivert gelmekte idi. Bu yıl ise daha yumuşak ve daha açık renkler kullanılmıştır. Bu renklerin başında açık gri, açık pembe, açık sarı gelmektedir. En çok tercih edilen renk şüphesiz bu yılında modası olan gridir.

 

Modaselvim Kaban Modelleri

C.M.N Kış ayları gelmeden kaban seçimi yapmaya başlanılması gerekir. Bayanların vücuduna, tarzına ve beğenisine uygun kaban seçmesi uzun sürebilir. Kaban seçerken kalitesine ve uzun süre kullanılmasına bakılır. Çünkü kabanlar sıklıkla alınan giysiler değildir. Kaban seçerken nerde yaşadığınıza, yaşadığınız yerin kış aylarının koşulları, soğuk veya ılık geçmesi durumunu göz önünde bulundurmanız gerekir. Kaban çeşitleri, kumaşlarına, modellerine ve renklerine göre değişiklik gösterir.

 

Şişme Kaban

 

Şişme kaban daha sıcak tutan kabanlardır. İçleri kürk veya pamuk ile kaplanmış olanı da vardır. Bazıları şapkalı da yapılır. Şapkalarında da kürk detayları kullanılır. Bu detaylar genelde sarı ve siyah tüylerden yapılır. Şişme kabanlar daha spor giyim tarzına sahip olan bayanlar tarafından kullanılabilir. Şişme kabanlarda renkler oldukça çeşitlidir.

 

Kaşe Kaban

 

Kaşe kabanlar kapalı bayanlar tarafından daha çok tercih ediliyor. Kaşe kabanların birçok çeşitleri vardır. Deri detayların kullanıldığı kaşe kabanlar bayanlarda daha şık bir görüntüye sahiptir. Kaşe kabanların fermuar detayları ile model çeşitliliği artmıştır.

 

Kaşe kabanlar daha mat bir görüntüye sahiptir. Bayanlar daha sade ve şık olmak için tercihlerini daha çok kaşe kabanlardan yana kullanırlar. Renkleri koyu mavi, bordo, vizon, haki yeşili, siyah renkler kullanılmıştır. Kabanlarda kısa ve uzun modeller mevcuttur. Uzun modellerin kapalı bayanlar tarafından tercih edilmesi bir yana kış aylarında daha sıcak tutmak için de önemlidir.

 

Keçe Kaban

 

Keçe kaban modelleri kaşe kabanlar gibi sade ve düz bir görüntüye sahiptir. Kaban çeşitlerinde daha çok koyu ve mat renkler tercih edilmektedir. Ama çoğu renkte kaban bulunabilir. Kabanlar uzun süreli kullanılan dış giysilerdir. Modayı soğuk havalarda üşümeden yakalamak istiyorsanız doğru adrestesiniz. www.modaselvim.com sizlerin beğenisine sunduğu uygun fiyatlarla kaban ve kap çeşitleri kalitesi ile her zamanki gibi tesettür modada ön planda. Bayanların her ortamda şık olmak istedikleri gibi dış giyimde de modaya uygun olmak isterler.

 

Modayı en iyi takip ettiğiniz adresiniz www.modaselvim.com sayesinde hayatınızın her alanında tarz olabilirsiniz. İnternet aracılığı ile aldığınız ürünleri güvenli bir şekilde evinize getirilmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve kaliteli ürünlerini güvenli şekilde teslim eden firmamız iyi alışverişler diler.

 

Kaban Sezonu Açıldı

kabanKış sezonunun gelmesi ile kabanlar da yavaş yavaş ortaya çıkar. İster istemez havalar Soğuyunca kızın kıyafetler giymeye mecbur kalırız. Öyleyse bu yılki kaban modellerinin isimlerine bir göz atalım. Bazen öyle anlar olur ki yolda yürürken birinde gördüğümüz kaban çok hoşumuza gider. Fakat modelin ismini bilmediğimizden araştırma yapıp modeli bulmakta zorlanıyoruz. İşte bu sebeple birkaç kaban modeline bir göz atalım.

Normalde üst kısmı sıkı alt kısmı ise pileli etek tarzında durum prenses kabanlar vardır. Bu kabanların en spesifik özelliği elbise gibi durmalarıdır. Birde kullanan kolaylığından ve salaş duruşundan parlaklığı tercih edilen geniş kaban modelleri vardır. Tarzı gereği düz ve geniş bir modele sahiptir. Günlük hayatta ise çokça tercih edilen bir model vardır ki buna kısa kaban denir.

Genellikle spor kıyafetlerle kombin Yapılan bu kaban türü günümüzde oldukça sıklıkla kullanılmaktadır. Estetik duruşu ve cazibesiyle bayanların ilgisini çeken diğer bir kaban modeli de kolsuz mont olur. Dışarıdan bakıldığında adeta pelerin gibi durmaktadır. Cemiyet hayatında ise çoğunlukla tüm bu kaban modellerinin yanında özellikle şık restoranlar gidilirken kullanılan kürk kaban modeli gelmektedir.

Genellikle krem ve Siyah tonlarının kullanıldığı kürk kabanlar klasik ve şık kıyafetler ile kombin yapılır. Bunun haricinde her zaman kullanılan ve geçerliliğini sürdüren genellikle öğrencilerin tercih ettiği parkalar vardır. Bu tarz kabanlar da çıkmaktan ziyade rahatlık ve sıcak tutuyor oluşu ön plandadır. Yine son dönemlerde en çok tercih edilen kaban trençkot olmaktadır.

Gerek zarafeti gerek resmi duruşu ile vazgeçilmezler arasında yerini almıştır. Tüm bu kabanlara baktığımızda değişik sebeplerle Park kabanları tercih edilmesinin yanında en gerekli olan tercih sebebi sıcak tutmasıdır. Bu sebeple hangi modelde kaban seçilirse seçilsin en önemli özelliği kalınlığında ve kumaşın kalitesinde saklıdır. Günümüzde tasarımcılar tarafından özenle tasarlanmış pek çok kaban modeli bulunmaktadır. Her zevke her yaşa hitap eden kaban modelleri ile artık çok daha şık görünebilirsiniz. Bu senenin trendlerini öğrenmek için ise moda sitelerine başvurabilir en şık tasarımlara sahip olabilirsiniz.

Kaban Deyip Geçmeyin

kabanKış geldi geliyor derken kışlıklarımızı da yavaş yavaş gözden geçirmeye başladık bile. Kazaklarımız, kışlık montlarımız, gömleklerimiz, pantolonlarımız ve tabi kabanlarımız bir elden geçmelidir.
Kıyafet alışkanlıkları, ister erkek ister kadın olsun mevsimlere göre farklılaşmaktadır. Kadınlar için her dönem şıklık vazgeçilmez bir unsurdur. Kış geliyor, havalar soğuyor diye hiçbir kadın şıklığından ödün vermek istemez. Günümüzde pek çok erkek te şıklık konusunda kadınları aratmamaktadır. Kaban modelleri de artık bu trende uyarak şıklık konusunda çok yol kat ettiler.
Şıklık, moda, yerine ve mevsime göre giyinme derken kendine özgü olmayı da unutmamak gerekiyor. Eğer bir kıyafet sizi yansıtmıyorsa ne kadar şık, ne kadar pahalı, ne kadar modern olursa olsun üstünüzde sırıtacaktır.
Kaban deyip geçmemek gerekiyor. Kaban, kıyafetimizin tamamlayıcı en önemli unsurudur. Kabanlar da çok çeşitlidir. Tek tek inceleyecek olursak, trençkot daha ince ve vücudu daha sarmalayan genelde mevsim geçişlerinde hem kadın hem de erkeklerin tercihidir. Yağmurluk, kadın-erkek veya çocuk her yaş için genelde renkli ve yağmuru geçirmeyen özel kumaşlarda üretilmiş bir kaban modelidir.

Parka, daha salaş bir tarzın tercih edenlerin seçimi olup, koyu haki renklerde kapüşonlu modellerdir. Düğmeli kabanlar, iri düğmelerin kullanıldığı, dizde biten, kalın kaşelerdir. Düğmeli kabanlarda da her yaşa hitap eden modeller mevcuttur. Dolamalı kaban modelleri, tarz sahibi kadınlar ve onların kızları tarafından tamamlayıcı kıyafetlerle çok rahat kullanılmaktadır.

Pançolar, geniş kabanlar, yetim kol denen yarım kollu kabanlar, kloş etekli kabanlar, kürk kabanlar, düz ve beli saran kaşe uzun kabanlar, kolsuz mantolar, yarım pelerin kabanlar, kısa kabanlar, geniş kabanlar, redingot tarzını yansıtan ve aynı adı taşıyan dik yaka kabanlar gibi daha pek çok kaban modeli mevcuttur. Hatta bütün bu modellerin birbirinin içine geçirilmiş halleri de bulunmaktadır.

 

Kaban seçiminde şıklık kadar, rahatlık ve gerçekten amacına hizmet edip, soğuktan, yağmurdan koruyup korumadığı da dikkate alınmalıdır. Kaban modelleri sürekli kendini yenilese de çoğunu uzun yıllar kullanabiliriz. Dolayısıyla dikiş ve kumaş kalitesi kadar kabanlarımıza ne kadar iyi baktığımız ve ne koşullarda sakladığımız da son derece önemlidir.