Yeni Sezon Tesettür Kabanlar Nasıl Kombinlenir?

Kış mevsiminin soğuk günlerini efsanevi tesettür kaban modelleri ile sıcacık geçirebilirsiniz. Üstelik zaman zaman indirime giren modelleri çok uygun fiyatlara satın almak da mümkündür. Tesettür giyim koleksiyonlarında baş rollerde yer alan kaban modellerini Modaselvim online alışveriş sitesinden satın almak çok akıllıca olmaktadır. Kesim stilleri ve renkleri ile tutku uyandırma konusunda oldukça etkili olan kabanlar ile soğuk havalara şık bir selam verebilirsiniz. Farklı şekillerde yapabileceğiniz kombin seçenekleri sayesinde tesettür kaban modellerini en iyi şekilde kullanabilirsiniz. Düşen hava sıcaklığına rağmen siz istediğiniz şekilde rahat ve şık kombinler oluşturabilirsiniz. Tüm bu isteklerinizi yapabilmek için de online alışverişin doğru adresi olan Modaselvim ile gerçekleştirebilirsiniz. Yeni sezonda dolabınıza eklemeniz gereken tesettür giyim ürünleri ile yapabileceğiniz kombin önerileri ise aşağıda yer almaktadır.

 

 Shearling Kabanlar ile Tarzınızı Yansıtın

 

Her kadının kendisine özel tarzı bulunmaktadır. Tasarımların içinin ve dışının yumuşacık olması sayesinde soğuk havalara şık olarak meydan okumak mümkündür. Tesettür kaban modelleri arasında en çok tercih edilen model olan Shearling kabanlar ile sizde kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Ekru, krem ve pudra tonları ile oluşturabileceğiniz kombinler ile harekete geçebilirsiniz. Yüksek bel pantolon ve pudra renk triko kazaklar ile toprak tonlarına sahip olan kabanlarınızı kombin yapabilirsiniz.

 

 Cool Görünümler İçin Romantik Pembeler

 

Pembe renk her kadının en çok sevdiği renkler arasında yer almaktadır. Ev dekorasyonunda çok fazla tercih edilirken kıyafetlerde de romantik pembeleri görmek mümkündür. Özellikle tesettür kaban modelleri ile kombin yapmak için pembe tonlarının en tatlı hallerini seçmek doğru olmaktadır. Cool görünüm yakalamak isteyen herkes için romantik pembe çok uygundur. Kruvaze romantik pembe kabanları aksesuarlar ile birlikte kullanabilirsiniz.

 

 Koyu Mavi Kabanların Gizemli Yüksekliği

 

Kış sezonunun vazgeçilmez rengi olan koyu maviyi kabanlarda da deneyebilirsiniz. Tesettür giyim modasında oldukça fazla bir şekilde görmeye alışık olduğumuz koyu mavi bu sefer de kabanların gizemli bir şekilde yükselişine neden olmaktadır. Gizemli bir hava yakalamak için tercih edeceğiniz koyu mavi kabanları salaş pantolon modelleri ile kombin yapabilirsiniz. Deri bir bot ile de uyumu arttırabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın