Kışa Özel Tesettür Kaban Modelleri

 

Tesettür giyimde ilkbahar-yaz koleksiyon ürünlerinin geride bırakılmasının ardından sonbahar-kış koleksiyonuna özel tesettür giyim modelleri vitrinlerde yerini almaya başladı. Bu yerini alan tesettür giyimlerden birisi de kaban ve montlar olarak dikkat çekmektedir. Tesettür giyimin bu yıl öne çıkan kaban modellerinde yeni yeni denenen farklı tasarımlar denenerek tesettür giyimin önde gelen üreticilerinden derlenerek hazırlanan bu makalede en yeni tesettür kabanların neler oldukları hakkında aydınlatıcı bilgiler vermek esastır.

 

Gizli Düğmeli Kaban Modeli

 

Farklı renk seçenekleri ve 36-42 beden aralığındaki farklı beden aralıkları bulunan gizli düğmesi olan tesettür kaban başlıca en yeni tesettür kaban üretimlerinin arasında yerini alması dolayısıyla son derece önemlidir. İşte bu önemi bakımından da dikkat çeken unsurlarıyla gizli düğmeli kaban modelinin yansıtmış olduğu özellikler düşünülerek tamamen farklı nitelikte fuşya, bordo, kırmızı veya kaşe renk seçenekleri yer almaktadır.

 

Kapüşonlu Tesettür Kaban

 

Kış mevsiminin dondurucu soğukla geçtiği, kar yağışlarının şiddetli bir şekilde gerçekleştiği sert iklim özellikleri düşünülürse tesettür giyimin kışa özel bir diğer ürünü olarak kapüşonlu kabanların dikkat çektiği görülmektedir. Kışın karların sertleşmiş tabakalarının yüze çarpmasını önlemesi, soğuğu çekmesi özelliğiyle ön plana çıkan kapüşonlar farklı renk ve beden seçenekleriyle tesettür kaban modelinin önde gelen yeni üretimidir.

 

Desenli Kaban Modelleri

 

Hem işlev hem de şıklığın bir arada sunulduğu en yeni tesettür kaban modeli elbette kollarından desenli, zebra desenli, leopar tüylü çeşitli kabanlar olarak karşımızda durmaktadır. Bu birbirinden farklı özellikleri bulunan desenli kaban modellerinin özellikleri itibariyle taşımış oldukları anlamları düşünüldüğünde desenli kaban modelleri arasında yer alan belli başlı tesettür giyimlerinin yeni tasarımı olduğu hemen söylenebilir. Bu anlayış doğrultusunda da leopar tüylü olarak üretilen tesettür kabanların yanında kolları desenli tesettür kabanlar da bu yılın kış ayına özel en yeni tasarımlı tesettür giyimleri arasında ilk sıralarda gelmektedir. İlk sıralarda gelmeleri bakımından oldukça dikkat çeken bir özellik olması dolayısıyla desenli tesettür kabanların sağladıkları birçok unsurlar önemli ölçüde dikkat taşıyan özellik olarak yer almaktadır. Bu anlamda da desenli kabanların 2017-2018 tesettür giyiminin vazgeçilmez örnekleri olduğu dikkate değer en yeni tasarımları oluşturmaktadır.

 

Bir cevap yazın