Kış Sezonu Trend Kabanlar

 

Havaların soğuması ile beraber 2017-2018 Kış Sezonu başladı. Dolayısı ile kışlık alışverişler tam hızıyla devam ediyor. Kışlık alışverişini yapmayan bayanlar için kışlık önerilerimiz var. Tesettür markaları tarafından kadınların alışveriş tutkusu ve şık olma tutkusu birleştirilince ortaya eşsiz ürünler çıkmaktadır. Bu durum da hem çeşit seçeneğinin fazla olması hem de şık ürünler olması biz kadınları memnun ediyor.

 

 Dış Giyimin En Önemli Parçası Tesettür Kaban

 

Sezonun en gözde parçası kuşkusuz ki kabanlardır. Kaban dış giyimde oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Şık bayanların tercihi bu yılın vazgeçilmezi olan nakışlı kabanlar olacaktır. Geçen yazdan beri devam eden nakış şıklığı kışın da tahtını kimseye bırakmıyor ve vitrinlerde yerini alıyor. Kaşe, keçe, yün, kaşmir ve benzeri kumaşlardan üretilen kabanların üzerine işlenmiş çiçek desenler sonbaharın tamamlayıcı parçası haline geldi. Nakışlı kabanlar moda olsa da abartılı şekilde nakış kullanılan kabanlardan kaçınmak lazım. Bu yılın tek moda trendi nakışlar değil elbetteki. Nakışlı desenlere ek kürk de doğru şekilde kullanılarak oldukça şık kabanlar üretilebilmektedir. Piyasadaki tesettür markalarının hemen hemen hepsi bu sezon nakış ve kürk ile ciddi bir şıklık yakalamış durumdalar. Kürk ister yakada, ister kollarda kullanılsın ister kapüşonlu modellerde her birinde de oldukça şık görünecektir. Spor giyim severler de unutulmadı markalar tarafından. Ekose desenlerin kullanımı rövaşta. Büyük ya da küçük ekose desenli kumaşlar kullanılarak üretilen tesettür kaban kışın vazgeçilmezleri arasında. Kapitone kabanlar da yine spor giyim tercih edenler tarafından kullanılabilir. Moda Selvim online alışveriş sitesi aradığınız kabanı ve şıklığı size sunacaktır.

 

Bununla da bitmiyor yeni sezon trendleri. Nakış, kürk, ekosenin yanında birde deri kumaşların da kullanılması şıklığınızı tamamlayacaktır. Bir kabanda hepsi bir arada bulunsun demiyoruz elbetteki. Ama en az biri bulunmalı şıklığınızın tamamlayıcısı olarak. Kürk sevmeyenler ya da nakış istemeyenler deri kullanılarak zenginleştirilmiş ve şıklığı bir o kadar da arttırılmış tesettür kaban tercih etmelidir. Tesettür kaban modellerinde kullanılan düğmeler, kemerler, danteller kabanların tamamlayıcılarıdır. Yani yeni sezon kabanlar her tarza hitap etmektedir. Moda Selvim sitesini ziyaret ederek her giyim tarzına uygun tesettür kaban modelleri ile kışlık alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın