Şişme Tesettür Kaban Modelleri

Tesettür kıyafet alışverişi yapmak isteyen kişiler, modaya uygun parça arayışı içerisindedir. Tesettür giyimin yıldızlı parçalarından biri olan kaban modelleri bu sezon şişme mont seçenekleri ile vitrinlerde yer almaktadır. Şişme kaban modellerinin yaka ve şapka kısmında bulunan tüy detayları, modelin daha güzel gözükmesini sağlamaktadır. Bel kısmında bulunan kemer ise fiziğin görünümünü ön plana çıkarmaktadır. Kol uçlarında lastik detayı bulunan şişme kaban modelleri farklı renkleri ile göz kamaştırmaktadır.

Yeni Sezon Şişme Kaban Modellerinde Renk Seçenekleri

Yeni sezon şişme kaban modelleri arasında bulunan şişme kaban modelleri, yaka ve şapka detayları ile hanımların ilgisini çekmektedir. Farklı renklerde tasarlanan kabanlar, sonbahar ve kış aylarının mevsimsel havasını yansıtmaktadır. Lacivert ve siyah renkleri şişme mont ve kaban kategorisinde olmazsa olmaz renkler arasındadır. Canlı renk arayışı içerisinde olan kişiler kırmızı ve pembe renklerine göz atmaktadır. Belinde kemer bulunan kabanların kemer kısmında bulunan toka detayı da montun daha havalı olmasını sağlamaktadır.

Kaban Modellerinde Dikkat Çekici Tasarımlar

Yeni sezon dış giyim ürünleri arasında bulunan kabanlar, modaya uygun şekilde tasarlanmıştır. Kabanlar üzerinde bulunan küçük detaylar dikkat çekici tasarım ürünlerini hanımlara sunmaktadır. Kabanların cep kısımlarının büyük ve dokulu olması en belirgin özelliklerinden biridir. Yaka kısmının dik ve yuvarlak şekilde olması hanımların bu kaban modelini uzun vadeli kullanmasını sağlamaktadır. yeni sezon kaban modellerinin kol ucu kısmında bulunan toka detayı ise modelin ön plana çıkmasını sağlayan dikkat çekici detaylardan biridir.

Beli Kemerli Kaban Modelleri İle Kombin Oluşturma

Beli kemerli kaban modelleri bu sezonun en sevilen rahat parçalarından biridir. Asil bir görünüm elde etmek isteyen hanımlar beli kemerli kabanları tercih etmektedir. Kol ucu kısımlarınında tokalı olması, modelin dikkat çekici detayları arasındadır. Bu kaban modeli ile kombin oluşturmak isteyen kişiler, sezonun siyah dar paça pantolonları ile kalın salaş kazak modellerini birleştirmektedir.

Bu kombinin üzerine beli kemerli kaban tercih eden hanımlar, kombini tamamlamak için kaban ile uyumlu topuklu bot seçimi yapmaktadır. Eşarp seçiminin sonbahar havasını yansıtması da kombinin mevsimsel duruşunu belli etmektedir.

 

Bir cevap yazın