Yeni Sezon Kaban Çeşitleri

Sonbahar aylarında dolaplardan çıkmaya hazırlanan kabanlar kişilerin kış aylarında tarzlarını yansıttıkları vazgeçilmez giyim parçalarıdır. Kabanlar genellikle kalçayı örtecek boylarda üretilmektedir. Kabanlar modellerinde kadınlar için olan çeşitlerde daha geniş bir ürün yelpazesi sunulmaktadır.

Yalnızca kış aylarında değil sonbahar aylarında tercih edilebilen kabanlar bulunmaktadır. Bu kabanlar genellikle daha ince yapılı kumaşlar tercih edilerek üretilmektedir. Çeşitli kesimlerde ve tarzlarda üretilen kabanlar dış giyim kategorisinde yer alan bir kıyafet olduğu için kişilerin günlük hayatlarında ve iş hayatlarında ilk göze çarpan parçalardır.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Güz aylarının vazgeçilmezleri Trençkotlar

Kaban kategorisinde en çok satılan ve kişilerin en çok tercih ettikleri ürünlerden biri olan trençkotlarda genellikle kahverengi tonları tercih ediliyor. Mevsimlik ürünlerden olan trençkotlarda genellikle düğme ve kuşak detayları dikkat çekiyor. Trençkotlar yaka detayları ve elegant tarzlarıyla kişilere şıklık katan bir giyim parçası olarak göze çarpmaktadır. Trençkotlar en çok sonbahar aylarında tercih edilirken havaların soğumasıyla birlikte bu tercihler yerini daha kalın kürklü kabanlara bırakmaktadır.

Kaban seçimi için püf noktalar

Kadınlara kıyafet seçimi yaparken genellikle vücut şekillerine göre tercih yapması öneriliyor. Kısa boylu kişilere çok uzun kabanlar tavsiye edilmemekle birlikte bu kişilerin daha kısa boylu kabanlar seçerek daha orantılı bir görüntüye sahip olabilecekleri belirtiliyor. Zayıf bireyler daha çok uzun ve kabarık modelleri tercih ederlerken kilo problemi yaşayan veya vücut hatlarını belli etmek istemeyen kadınlar ise panço kaban modellerini veya daha bol kabanları tercih edebiliyorlar. Kaban seçimi için bir diğer püf nokta ise kumaş kalitesi ve çeşidine dikkat etmek olarak göze çarpıyor. Naylon ve terleten modeller sağlık için önerilmezken pamuklu malzemeden üretilen kabanlar daha sağlıklı seçenekler arasında sayılabiliyor.

Hangi kaban nerede giyilmeli?

Klasik, sportif, deri , kürk ve peluşlu gibi pek çok kaban çeşidi satışa sunulmaktadır. Ancak çeşitli tarzlarda ve kesimlerde üretilen bu kabanların hepsinin her türlü yaşam alanında giyilmesi uygun bulunmuyor. Kişilere günlük hayatlarında daha rahat bir kesime sahip olan sportif kesim kabanları tercih etmeleri öneriliyor. Klasik kesim kabanlar ise özel bir akşamda veya iş hayatında tercih edilebilen kaban çeşitleri arasında gösteriliyor.

Bir cevap yazın