Yeni Sezonda Kaban Seçimleri ve Öneriler

 

Kış aylarının favori dış giyim parçalarından biri olan kaban modelleri, günümüz moda yenilikleri ile şekillenmekte ve sokak modasında da şık bir görünüm elde edilmesine yardımcı olmaktadır. 2018 kış modasında ön plana çıkan kaban modelleri ve tesettür kaban seçimlerinde göz önünde bulundurulması gereken trendler şu şekildedir:

 

 Kürk detaylar

 

 Yeni sezonda tesettür kaban modellerinde en fazla kullanılan detayların başında kürk kullanımı bulunuyor. Kabanların yaka ve şapka detaylarında yoğunlaşan kürk kullanımı, kabanların kol detaylarında da kullanılabilir ve kış şıklığı ortaya çıkartılabilir. Kürk tercihlerinde taba tonlarından seçim yapmak önemli bir noktadır ve kürk vurgusunun yapılmasına yardımcı olmaktadır. Özellikle kaşe kabanlarda tercih edilmesi gereken kürk detaylar, spor bir tarza sahip kabanlarda da tercih edilebilir. Ancak nubuk ve kumaş kabanlarda kürk kullanımı doğru bir kombin oluşturmayacak ve tezat görünüm oluşmasına neden olarak sokak şıklığınızı gölgeleyecektir.

 

İki sezondur tüm giyim parçalarını süsleyen işlemler, yeni sezonda tesettür kaban modellerinde karşımıza çıkıyor ve soğuk kış günlerine sıcak bir dokunuş yapıyor. Özellikle kabanların yaka ve kol detaylarında kullanılan işlemeler bu sezon oldukça popüler bir unsur. Kaban seçimlerinde işlemeli modeller tercih ederken çiçek motiflerine ağırlık verilmesi doğru bir seçim olacaktır. Aynı zamanda farklı ve parlak işlemelere sahip kaban modelleri de tercih edilebilir. Özellikle altın işlemelere sahip kabanlar yeni sezonda giderek kullanımı artan ürünler arasında bulunuyor. Kabanların üzerindeki işlemeler çiçekli atkılar ve şallarla tamamlanarak kusursuz bir sokak şıklığı ortaya çıkartmak oldukça kolay!

 

 Kaban detayları

 

Tesettür kaban modellerinde çarpıcı ve dikkat çekici fermuarlar, cepler ve kuşakların kullanımı oldukça popüler unsurlar arasında bulunuyor. Kaban tercihlerinde bu detaylarda ön plana çıkan kabanlar seçilmeli, kullanılan diğer giyim parçaları ile görüntüde bütünlük oluşturulmalıdır. Kabanlarda kullanılan kuşakların ise kabanın dokusundan farklı olması ve çeşitli detayları içermesi trend bir görünüm açısından önemlidir. Kaşe kabanlarda deri kuşak kullanmak, işlemelere sahip kuşaklarla dış görüntüyü zenginleştirmek ve ışıltı detayına sahip kuşaklarla dikkat çekici bir görüntü oluşturmak sezonun kaban şıklığında kullanılması gereken moda unsurlarıdır.

 

Bir cevap yazın