Moda Selvim Pardesü, Etek Ve Triko Modelleri

Moda Selvim tesettür giyim alanında oldukça sevilen bir markadır. Moda Selvim tesettür sitesi dış giyim kategorisinde birden çok alt kategori bulunmaktadır. Bunlar; ferace, kap / kaban, trençkot, kışlık ferace ve pardesü / manto olmak üzeredir.

Pardesü

Kış aylarının vazgeçilmez parçaları pardesü ve mantolardır. Her renk ve model de birbirinden şık tesettür pardesü çeşitleri Moda Selvim de mevcuttur.

Moda Selvim Pardesü Çeşitleri

Bunlar; cep detaylı kaşe pardesü, deri detaylı pardesü, düğme detaylı pardesü, kapüşon detaylı pardesü, nakışlı balon kol pardesü, cep detaylı pardesü, nakış detaylı pardesü, fermuar detaylı pardesü, bolero görünümlü pardesü, fermuarı püsküllü pardesü, birit detaylı pardesü, beli bağcıklı kaşe pardesü, kürk detaylı kaşe kaban, kol detaylı kaşe kaban, kapüşonlu kürklü kaşe kaban ve yakası kürklü kaşe kaban olmak üzere pardesü çeşitleri mevcuttur.

Triko

Trikolar kış aylarının olmazsa olmaz parçalarından biridir. Triko takımlar, panço, tunikler ve kazaklar modaselvim adresinde mevcuttur.

Moda Selvim Triko Çeşitleri

Bunlar; iki renkli triko takım, yıldızlı triko takım, yırtmaçlı triko tunik, boğazlı triko kazak, kolye triko tunik ve düğmeli triko panço olmak üzere triko çeşitleri mevcuttur.

Etek

Tesettür giyim için etekler oldukça önemlidir. Rahatlıkla kombinlenen tesettür etekler herkesin dolabında olması gereken parçalardandır.

Moda Selvim Etek Çeşitleri

Bunlar; piliseli deri etek, beli lastikli tül etek, desenli terikoton etek, aksesuar düğmeli etek, fermuarlı tesettür etek, kemerli tesettür etek, fermuarlı kalem etek, deri detaylı kemerli etek, kemerli kot etek, kemerli şifon etek, likralı kalem etek, etek ucu püsküllü kot etek, cepli kot tesettür etek, dijital baskılı etek, puantiye baskılı tesettür etek, kemerli kloş etek, nakış detaylı kot etek, piliseli desenli tesettür etek ve yandan bağlamalı deri etek olmak üzere etek çeşitleri mevcuttur.

Moda Selvim

Giyim kategorisinin hemen hemen her alanında olan Moda Selvim tesettür giyimin bilinen markalarındandır. Büyük beden kategorisi ile de her müşteriye hitap etmektedir. Kredi kartı veya kapıda ödeme ile siparişinizi teslim alabilirsiniz. Tüm modelleri incelemek ve sipariş vermek için modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Tesettür Giyimde Son Trendler

Tesettür giyim tarzını benimseyen kişiler için özellikle yaz aylarının gelmesi ile beraber yeni sezon trendleri hakkında merak gün geçtikçe artış göstermektedir. Modayı takip ederken, tarzlarını da ortaya koymak isteyen kadınlar için yeni sezondaki son moda trendler neler? Tüm detayları ile incelemek isterseniz yazıyı okumaya devam edebilirsiniz.

Tesettür Giyimde Ev Kombinleri İle Tarzınızı Yansıtın

Özellikle pandemi sebebi ile evde geçirilen günlerin artması ile birlikte, tesettür giyim tarzını benimseyen kadınların ev giyimine vermiş olduğu özende artış göstermektedir. Eşofmanların yanı sıra ev giyimde takımlar da son zamanlarda ön plana çıkmaktadır. Ev giyim için alt-üst aynı renk düz renk desensiz modeller tercih edebileceğiniz gibi, dilerseniz de alt tek renk üstü desenli farklı renkli eşofman takımlarını tercih edebilirsiniz.

 

2021 Yaz Modası Tesettür Tuniklerle Fark Yaratın

Tesettür tarzında giyinen kadınların gerek günlük hayatlarında, gerekse de özel günlerde en sık tercih ettikleri ürünler tuniklerdir. Tesettür tunik modellerinde 2021 yazında da son derece moda olan ürünleri sitemizde kolaylıkla inceleyebilir ve tarzınıza uygun olan ürünleri satın alabilirsiniz. 38 bedenden 48 beden kadar geniş beden aralığıyla sizlere hitap eden tunik modelleri ile, yaz aylarında tarzınızı ortaya koymaya hazır olun.

Tesettür tunik modellerinde dilerseniz şık dilerseniz de spor tarz yaratmak tamamen sizlerin elinde olan bir durumdur. Özel günleriniz için daha koyu renk önü düğmeli ya da fırfırlı tunik modellerini tercih edebilirsiniz. Daha günlük tarzda bir kombin yaratmak isterseniz de kapüşonlu ya da fermuarlı tesettür tunik modellerini tercih edebilirsiniz.

Dış Giyimde Tercihlerinize Yön Verin

Dış giyim tercihleri, tesettür tarzda giyinen kadınların seçimlerinde en çok zorlandığı aksesuarlarında başında yer almaktadır. Kombinlerin tamamlayıcısı olan dış giyimler, tesettür giyimde 4 mevsim olmazsa olmazlar arasında bulunmaktadır. Kış aylarında daha kalın ferace, kap ya da palto modelleri tercih edilirken, bahar ve yaz aylarında ise daha çok açık renklerden oluşan trençkot ya da ince ferace modellerini tercih etmeniz daha uygun olacaktır.

Dış giyimde dilerseniz fermuarlı, kapüşonlu ve spor modelleri, dilerseniz de daha klasik tarzdaki modelleri tercih edebilirsiniz. Modellerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/ sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

Tesettür Modasında En Seçkin İsim Modaselvim

Sosyal hayata katılma tercihlerinden biri olarak tesettür giyim modası muhteşem dokunuşlarla modacıların hayal gücünü yansıtmaktadır. Her mevsimin kendine has özellikleriyle üretilen tesettür kıyafetler sevenlerin vazgeçilmezidir. Abiyelerden takımlara, spor kıyafetlerden şık tuniklere özel renklerle göz zevkinizi canlandıracaktır. Şifon fularlı takımlardan fermuarlı takımlara son moda ürünleri görebilir firma güvencesiyle sipariş verebilirsiniz.

Tesettür Giyim Modası

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte tesettür giyim modası da renkleri ve tasarımlarıyla sevenlerini büyülemektedir. Günlük kıyafetlerden abiye kıyafetlere, spor kıyafetlerden ev kıyafetlerine kadar bir birinden özel renk ve modeller satıştadır. Modaselvim.com adresinden tercihlerinizi yaparak sipariş verebilir, kapınıza kadar gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti ve güveni kazanabilmek için çalışan firma %50 ye varan yaz indirimleriyle sizleri karşılamaktadır. Tesettür giyim ürünleri prenseslere layık tüller, pullar, payetlerle donatılarak tasarlanmıştır. Eteği püsküllü kot kaplar, yandan bağcıklı takımlar ve tül detaylı abiyeler özel günlerinizde farkınızı yansıtacaktır.

Moda Selvim Tesettür Ürünleri Farkı

Moda selvim tesettür ürünleri seçkin renkler ve muhteşem modellerle beğeninizi beklemektedir. Her yaş ve bedene uygun modeller bulabileceği en yakın alışveriş mağazanız olarak hizmetinizdedir. Özgürlüğünüzü kullanarak günün her saati alışveriş keyfi yapabilirsiniz. İster takım ister tek parça tercih edebilir güvenli ödeme, hızlı kargo ve yaz indirim haklarınızı kullanabilirsiniz.

Kot kaplar, yandan bağcıklı takımlar arasından zevkinize göre seçim yapabilirsiniz. Püsküllü kaplar, yandan yırtmaçlı takımlar muhteşem renk ve modellerle seçilmeyi beklemektedir. Kolyeli tesettür elbise, fırfır detaylı takımlar, nervürlü tesettür elbiseler ve uçuşan piliseli şifon tesettür elbiselerden arzunuza göre tericih yapabilirsiniz.

Tesettür Giyim Ürünleri ve Fiyatları

Tesettür giyim ürünleri arasından tercihinizi yaparak sipariş verebilirsiniz.

Firma güvencesiyle kapıda ödeme, belirlenen tutar ücretsiz kargo ve kolay iade seçenekleri de müşteri mutluluğu kazanabilmek amacıyla düşünülmüştür. Fularlı tesettür takımlar, fermuarlı tesettür takımlardan muhteşem renkler arasından tercih yaparak alışveriş keyfi sürebilirsiniz. Günün her saati alışveriş yapabileceğiniz modaselvim.com sitesi müşterileri için özel indirimler, kargo tercihleri ve operatör avantajları sunmaktadır. Arzu ettiğiniz şekilde alışverişinizi yapabilirsiniz. Uygun fiyata alışveriş keyfinizi yaparak son moda, sağlıklı ve anti alerjen tesettür kıyafetlerinizi güvenle kullanabilirsiniz.

Tesettür giyim çeşitlerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/ sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

Tesettür Giyim Nedir? Nasıl Giyinmelidir?

Tesettür giyim genelde hayatını İslami şartlara uygun olarak devam ettirmek isteyen kadınların giyim tarzlarına denilmektedir. Ayrıca tesettür giyimin kendisine uygun olduğunu düşünerek tercih eden kadınlarda bulunmaktadır.

Tesettür giyimin amacı vücut hatlarını belli etmeden gerekli bölgelerin kapatılmasıdır. Günümüzde bu koşullara uygun olarak sunulan farklı çeşitlerde ürünler bulunmaktadır.

Tesettür Giyimde Elbise Kullanımı

Elbiseler tek parça kıyafetlerdir. Bu nedenle elbiseler tüm kadınlar için gün kurtarıcı niteliktedir. Elbiselerin kombinleme sorunu olmamaktadır. Kolayca bir bütün haline getirilebilmektedir. Tesettür giyim için elbise oldukça önemlidir.

Tesettür giyimi tercih eden kadınlar ise genellikle günlük zamanlarında elbise kullanmaktadır. Ayrıca düz renk ve sade tesettür elbiseleri tercih etmektedir.

Yaz aylarında ise günlük elbiselerde sade ve düz renklerin yerini canlı renkler almaktadır. Elbiselerin altına spor veya sandalet tarzı ayakkabılar tercih edilmektedir.

Tesettür Abiye Elbise Kullanımı

Tesettür giyim için sınırsız abiye elbise türleri bulunmaktadır. Bir çok renk ve modele sahip abiye elbiseler vardır. Abiye elbiseler özel günlerde kullanım için tercih edilmektedir.

Tesettür giyimde abiye elbise tercihlerinde genellikle koyu renkler tercih edilmektedir. Koyu renkler kullanıcılarına asillik kazandırmaktadır. Tesettür giyimde abiye elbiseler topuklu ayakkabılarla birlikte tamamlanmaktadır.

Tesettürde Günlük Giyim

Her giyimde tarzında olduğu gibi önemli olan kıyafetlerin uyumudur. Yani giyilen kıyafetlerdeki renk tonları birbirlerini uyum ile taşıyor olmalıdır. Tesettür giyimde giyilen kıyafetlerden alt veya üst giyim ürünü dar seçilmelidir.

Giyilen kıyafetlerin alt veya üst giyim ürünlerinden diğeri ise bol seçilmelidir. Çünkü iki ürününde bol ya da dar olması görüntü açısından sorun teşkil edebilmektedir.

Giyimde pantolon dar seçilirse buna en uygun günlük şıklığı bol ile uzun olan tunik sağlayacaktır. Günlük kıyafetlerde etek giyilmek istenebilir. Bu durumda ise etek düz bir renk seçilmelidir.

Üzeri için ise tercih edilen kıyafetler daha canlı ve hareketli olmalıdır. Tesettür giyimde belkide en önemli ürün olan eşarplar ise tek renk olmalıdır. Ayrıca desensiz eşarplar kıyafetler ile daha uyumlu olmaktadır.

Bunlar yalnızca bir öneri olarak sunulmaktadır. Genel anlamda ise en önemli nokta kişinin kendini mutlu hissettiği kıyafetleri tercih etmesidir.

Tesettür giyim modellerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/ sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Tesettür Giyimde Şal Tercihinin Önemi 

Son dönemlerde tesettür giyimde de moda oldukça önemli bir yere sahiptir. Kıyafetlerin seçimi, birbirine uyumu çok önemlidir. Kıyafet tercihi karşıdaki insanlara kişinin zevki, karakteri, yaşam tarzı gibi birçok konuda fikir sahibi olabilme imkanını verir. Bu nedenle de kıyafet seçimi, uyum çok önemlidir.

Tesettür Giyimde Kombinin Önemi

Tesettür giyimde oluşturulan kombinler oldukça önemlidir. Seçilen parçaların renklerinin, tarzlarının birbirine uyumlu olması gerekmektedir. Yapılan kombin kişinin bir bütün gibi görünebilmesini sağlar. Bu sayede kombin, karşıdaki kişilerin gözünü de yormamaktadır. Kombinleriniz birbiriyle ne kadar uyumlu ise geri dönüşleriniz de o kadar olumlu olacaktır.

En güzel kombinleri yapabileceğiniz sayfa önerisi arıyor iseniz Moda Selvim tam da size göre bir sayfa denebilir.

Tesettür Giyimde Hangi Parçalar Kullanılır?

Tesettür giyimde kullanılan parçalar çeşitlilik açısından çok zengindir. Öncelikle tunikler tesettür giyim için vazgeçilmezdir. Her zaman her yerde giyebileceğiniz tuniklerle kombin oluşturmak oldukça kolaydır. Tunik ile kombin yaptığınız zaman çok zorlanmazsınız ve tuniklerde şıklığı her zaman yakalayabilirsiniz.

Tesettür giyim kombinlerinde elbiseler de oldukça fazla tercih edilmektedir. Özellikle yaz aylarında kişiyi daha serin tutan elbiseler, kemerler ile çok şık hale getirilebilir. Elbiseler, ister günlük olarak ister özel günlerde rahatlıkla kullanılabilen parçalardır. Bu nedenle elbise tesettür giyimde oldukça kurtarıcı bir parçadır.

Ceket kullanımı da tesettür giyimde çok fazladır. Kişinin daha şık ve iddialı olmak istediği yerlerde ceket rahatlıkla tercih edilebilir. Ceket kombinlerinize her zaman ayrı bir şıklık katar. Ceketi iş yemeklerinde, ciddi bulduğunuz ortamlarda da tercih edebilir ve istediğiniz gibi kombinleyebilirsiniz.

Tesettür Giyimde Şal Tercihinin Önemi

Şal tercihi de tesettürde çok önemli bir yere sahiptir. Günlük kombinlerinizde daha rahat ve pamuklu kumaşları tercih edebilirsiniz. Bu kumaşlar çok daha rahat olabilmenizi sağlamaktadır. Eğer şık bir yere gidecek iseniz tercihinizi bozulmayan, daha tok ve ağır şallardan yana kullanabilirsiniz. Bu tür kumaşa sahip olan şallar sizi çok daha şık gösterecektir.

En kaliteli tesettür kıyafetlerini ve şallarını alabileceğiniz bir sayfa arıyorsanız kesinlikle https://www.modaselvim.com/ göz atmalısınız.

 

 

Yaz Sezonu Tesettür Parçaları

Yaz sezonu ile yenilenen kıyafet kategorileri, renkli görüntüler sunmaktadır. Yapılan kombinlerde kullanılan parçaların son sezon modasına uygun şekilde tasarlanması da kombinin güzel görünümünü desteklemektedir. Yeni sezon tesettür giyim ürünleri arasında hem üst hem de alt parça seçenekleri yer almaktadır.

Üst giyim modasında tiril kumaş tunik ve gömlekler, alt giyimde ise rahat bol paça jean pantolonlar yer almaktadır. Tarzını net olarak ifade etmek isteyen kişiler bu parça seçimleri ile günlük rahat kombin oluşturmaktadır. Aynı zamanda modaya uygun kombin seçenekleri de en geniş hali ile sezon içerisinde hanımların beğenisini kazanmaktadır.

Rahat Kesim Yeni Sezon Gömlek Modelleri

Rahat kesim gömlek modelleri yaz ayları için en uygun ürün seçeneklerinden biridir. Bu gömlek modellerinin kesimi kişinin rahat edebileceği şekilde özel olarak hazırlanmıştır. Aynı zamanda kol ve yaka kısımları da sezonun modasına uyacak şekilde tasarlanarak vitrinlerde yerini almaktadır. Renkli gömlek modelleri ve üzerinden baskı bulunan gömlekler yaz sezonunun olmazsa olmaz parçaları haline gelmektedir. Diz üstüne kadar uzanan boyu ve dik yakası ile tercih edilen bu gömlek modelinin omuz kısmı ise bedene tam oturacak şekilde tasarlanmıştır.

İnce Kumaş Tesettür Tunik Modelleri

Tesettür tunik alışverişi hem kış hem de yaz aylarında sıklıkla yapılan alışverişlerden biridir. Her sezon yenilenen tunik modelleri hanımların seveceği şekilde özenle hazırlanmaktadır. Yeni sezon tesettür tunik modelleri arasında bisiklet yaka, sarı renk ve kol uçları açılan modeller en rahat ve şık parçalardan biridir. Aynı zamanda salaş kesim ve ince kumaş ile tasarlanması da bu modellerin yaza uygun olmasını sağlamaktadır. Kol kısımlarında bulunan üç boyutlu çiçek modelleri yaka kısmına kadar uzanarak parçaya hareketlilik kazandırmaktadır.

Salaş Kesim Açık Renk Jean Pantolon Modelleri

Salaş kesim jean pantolonlar yaz aylarında hem modern hem de rahat parçalardan biridir. Açık renk olması bu pantolonun yaz ayları için uygun bir model olmasını sağlamaktadır. Beline takılan parlak renk kemer ile pantolon görünümü daha şık hale getirilmektedir. Aynı zamanda pantolon ucu kısımlarının da püskül detaylı olması bu pantolona bohem hava kazandırmaktadır.

Tesettür modasını yeni sezonda takip etmek isterseniz https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Şıklığın Ve Tarzın Adresi Modaselvim.com

Kıyafet seçimlerimiz tarzımızı ortaya koymaktadır. Çoğu zaman rahat hareket edebileceğimiz günlük kıyafetleri tercih ederiz. Ama aynı zamanda rahat görünümün yanısıra şıklık da vazgeçilmezimiz olur. İşte böyle durumlar için halinizden anlayan bir giyim sitesine sahipsiniz. Tesettür giyim sitesi modaselvim.com da istediğiniz renklerde kombin fırsatları ile karşılaşabilirsiniz.

Hem Şık Hem De Ekonomik Giyinmek Mümkün

Çoğumuz güzel giyinmeyi pahalı giyinmek ile eşdeğer görmektedir. Halbuki bu bir yanılgıdır. Çünkü güzel giyinmenin yolu çok para harcamaktan geçmemektedir. Tesettür giyim alışverişinin adresi olan modaselvim.com da çok uygun fiyatlarla şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Şık görünmek için pahalı giyinmek zorunda değilsiniz. İşte hem modanın hem şıklığın hem de ekonomik fiyatlarla giyinmenin adresi modaselvim.comdur.

 

 

Neden Modaselvim.comdan Giyinmeliyim?

Kıyafet seçimlerimiz kişiliğimiz hakkında da bizi ele vermektedir. Eğer özde mükemmeliyetçilik varsa gün içinde evde olsak da güzel ve şık görünmek isteriz. Evde giyim, dış giyim, abiye gibi ana başlıklar altında istediğiniz ürünlere ulaşabilirsiniz. Ürünler bu şekilde kategoriler halinde sunulmaktadır. Böylece olası zaman kaybınız da önlenmiş olmaktadır. Çünkü modaselvim.com için müşteri memnuniyeti önemlidir.

İster günlük kıyafetlerinizi seçerken ister özel davetlere katılırken giyebileceğiniz her türlü kombin çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Birbirinden farklı model seçenekleri mevcuttur. Hem rahat hem şık hem de sade, gösterişten uzak giyinmek istiyorum diyorsanız aradığınız ürünler buradadır.

Tek tip kıyafet modeli olmadığı gibi tek tip beden ölçüsü de yoktur. Dolayısıyla büyük beden kıyafetler giyen hanımlar da düşünülmüştür. Onlar için de birbirinden güzel modeller mevcuttur. Başörtüsü kategorisi altında birbirinden farklı renk seçenekleriyle şal ve eşarplara ulaşabilirsiniz.

Kıyafet Seçiminin Hayatımıza Etkileri

Seçimlerimiz hayatımızı şekillendirmektedir. Aslında bir nevi seçimlerimizden ibaretiz. Gün içerisinde belirlediğimiz kıyafet kombinleri buna dahildir. Farkında olmasak da o gün giydiğiniz renk gün içinde nasıl bir ruh halinde olacağınızın sinyalini vermektedir. Bu yüzden bazı seçimlerimizi farkında olarak yapmalıyız.

Kıyafet seçimlerimizi farkında olarak yapmak önem arz etmektedir. Çünkü çoğu zaman farkında olmasak da nasıl davranacağımızı bile o belirlemektedir. İşte bu yüzden işi şansa bırakmamalıyız. O halde kıyafetlerimizden yola çıkarak farkında olmaya başlamaya ne dersiniz?

Tesettür giyim modellerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/ sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Tesettür Modasının En Özgün Parçaları

Her geçen sene daha özgün ve modern bir tarzda bizlerin karşısına çıkan tesettür giyim modasında bu yıl yine beklentileri karşılayacak çözümler sunulmaktadır. Her yaş grubu için tasarımların yer aldığı tesettür giyim modası ile birlikte istediğiniz şıklığı kolaylıkla elde edebilirsiniz.

Tesettür Giyim Modasında Etek Rahatlığı

Etek modelleri tesettür giyim modasında her zaman en çok ön plana çıkan tasarımlar arasında kendine yer edinmektedir. Sosyal hayatınızda ya da günlük yaşantınızda rahatlıkla tercih edebileceğiniz tesettür etek modelleri ile konforunuzdan vazgeçmeden şıklığınızla göz doldurabilirsiniz.

Spor ve klasik tarzlara aynı anda yanıt vermekte olan tesettür etek modelleri kullanım yerine göre pileli ya da düz seçenekleri ile birlikte sizlerin beğenisine sunulmaktadır.

https://www.modaselvim.com/

 

Tesettür Etek Modelleri Nasıl Kombinlenebilir?

Sunmuş olduğu konfor ile her mevsim kadınlara büyük bir rahatlık sunan tesettür etek modellerini birçok farklı şekilde kombine edebilmek mümkün. Klasik bir stil tercih edenler için balık etek modelleri en ideal alternatifi sunmaktadır. Balık etek modellerini volanlı üstler ya da ceketler ile kombine ederek kullanabilirsiniz.

Günlük hayatta sıkça tercih edilmekte olan desenli etek modelleri uygun renk tonunda sade parçalar ile birlikte kombine edilebilmektedir. Özellikle yaz ayları için şık bir seçenek sunan desenli tesettür etek modelleri ile kendinizi daha rahat ve özel hissetme ayrıcalığı elde edebilirsiniz. Tesettür modasında bu yıl herkesin stiline yanıt verecek tarzda birçok etek modeli yer almaktadır.

Tesettür Giyimde Pantolon Rahatlığı

Rahatlığı ön planda tutan kadınlar için pantolonlar daima en başarılı çözümlerden birini sunmaktadır. Farklı kumaş ve renk alternatifleri ile birlikte sizlerin beğenisine sunulan tesettür pantolon modelleri gününüzü çok daha keyifli geçirme şansı elde edebilirsiniz.

Yaz aylarında keten pantolonlar sunduğu rahatlık ve zariflik ile bayanların her zaman favori parçaları arasında kendine yer edinmektedir. Keten pantolon modellerini dilediğiniz spor parçalar ile kombine ederek günlük hayatınızda kullanabilirsiniz.

Tesettür pantolon modelleri klasik çizgilerde tasarımları ile de modada kendine bir yer edinmektedir. Klasik tesettür pantolon modellerini iş hayatınızda ya da özel bir davete giderken rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

 

Moda Ve Tasarım Modaselvim

Giyim, görsel ve ruhsal olarak iyiliktir. Modası da her geçen gün yeni boyutlar kazanıyor. Dünya kadınlar günü yaklaşırken, her şey özelleşerek kadınların beğenisine sunuluyor. Etekler, elbiseler, tunikler, feraceler, abiyeler, pantolonlar, takımlar saymakla bitmez, görmek gerekir. Başörtüler, şal, eşarp, duvak ve bütün giyim eşyaları sizler için hem görsel hem ruhsal zenginlik olarak yerini almış bulunuyor.

Tesettür Modasında Modaselvim

Moda ve kadın ayrılmaz ikili, sezonun en güzel modelleri, renkleri ve muhteşem dikişleriyle modaselvim.com adresindedir. Zaman sınırsız olarak giriş yapabilir, birbirinden güzel modelleri ve ürünler abiye, büyük beden, tesettür kıyafetlerden mutlaka kendinize göre bulabileceksiniz. Sağlıklı kumaşlardan, yumuşak iplikler kullanılarak en son moda tasarımlar meydana geldi. Trend kıyafetler, pantolonlar, elbiseler, başörtüler, tunikler, gömlekler, bluz, mantolar, trençkotlar tam size göredir. Hemen internetten erişim sağlayabilirsiniz. En yüksek kalite ürünleri, en uygun fiyata alabilmenin keyfini sürebilirsiniz. Uygun fiyatlar, güvenli ödeme hatta kapıda ödeme tercihi sunulmaktadır.

Modaselvim Kampanyaları

Giyim konusunda öncülüğü bırakmayan modaselvim.com en son Dünya Kadınlar Gününü de unutmadı. Kadınları mutlu edebilmek için bir birinden güzel kampanyalar düzenledi. Tesettür giyimde bitmeyen modeller, şık ve modern kesimli elbiseler, abiyeler özel tasarım ürünleri seçimlerinizi bekliyor. 7/24 site girişi yapabilir ya da telefon desteği alabilirsiniz. Modaselvim tüm müşterilerine uygun fiyat, güvenli ödeme, tüm dünyaya kargo, kapıda ödeme ve gerektiğinde kolay iade haklarınızı kullanabilirsiniz. Tüm siparişleriniz güvenli paketleme sistemiyle eksiksiz olarak kapınıza gelecektir. Kadınlar gününe özel %70 e varan indirimler, belirli tutar alışveriş ücretsiz kargo seçenekleriyle büyük fırsattır.

Kadın Giyim Fiyatları

Kadın giyimi çok büyük bir pazar alanıdır. Muhteşem modeller, dikişler, kesimler ve kumaşlar aksesuarlarla şahane elbiseler, tunikler, takımlar, başörtüler özel tasarım ürünleridir. Ayrıca modaselvim.com iç-dış giyim örneklerinin üst kalite modellerini sizlere sunuyor. Sizin yapmanız gereken hemen siteye giriş yaparak siparişlerinizi vermenizdir. Ücretsiz kargo, %70 e varan indirimler, bugüne özel seçenekler ve tüm dünyaya kargo olanağı hizmetlerini bütün ince detaylara özenle müşterilerine sunuyor. Modaselvim.com müşteri memnuniyetinin uğuruna inanarak işlerini yürütüyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tesettürde Son Moda Modaselvim !

Günden güne değişen ve artan kategorileri ile tesettür giyim, muhafazakar yaşam tarzını benimsemiş kadınların gözde kıyafetlerindendir. Birbirinden farklı şallar, eşarplar, mevsime uygun trençkot ve hırkalar, etekler, tunikler, bluzlar, gömlekler ve çok daha fazla ürün seçeneğini bir arada bulacağınız Moda Selvim ile kendinizi modanın merkezinde bulacaksınız. İlkbahar/yaz kreasyonları, özel günlere ait kampanyaları ve uygun ödeme avantajları ile Moda Selvim’de aradığınız giyim tarzına sahip olabilirsiniz.

Ürün Kategorilerimiz

Moda Selvim, 2021 ilkbahar/yaz kreasyonlarına eklediği birbirinden şık giyim kategorileri ile tesettür giyimde çığır açmayı başarmış ünlü bir firmadır. Tesettür modasını takip eden kadınlar için tasarladığımız kıyafetlerle siz de farkınızı ortaya koyacaksınız. Fularlı bluzlardan salaş pantolonlara, rengarenk başörtülerinden dış giyime uzanan geniş ürün yelpazesi ile modaselvim.com favori siteniz olacak. Elbise, tunik, kombin, kot, bluz ve gömlek, pantolon, triko, etek, ayakkabı ve fırsat ürünlerimizden oluşan kategorilerimizle siz değerli kadınlarımızın şıklığına şıklık katmak için buradayız.

Evde Şık Olmayı Sevenlere

Moda Selvim, yalnızca dışarda değil aynı zamanda evde de şık olmayı sevenler için rahatlıkla şıklığı bir araya getirdi. Çeşitli kapşonlu tesettür takımlar, yandan yırtmaçlı sweatler, degaje yaka ikili takımlar, fermuar detaylı, şerit detaylı, zımba detaylı takımlar ve spor elbise modelleri ile evinizde de kendinizi özel hissedeceğinizden emin olabilirsiniz. Evde giyim adı altında sunmuş olduğumuz spor tesettür takımlarla rahatlığın tadını çıkarın.

Özel Günlerinizi Taçlandırın

Bilindiği üzere özel günlerde kıyafet seçimi yapmak çok zordur. Moda Selvim, bu sorunu ortadan kaldırmak için son moda abiye modelleri ile karşınızda. Taş detaylı, güpür detaylı, pul payetli, simli, volan kollu tesettür elbise modelleri ile şifonun harika uyumunu bir arada sunan modaselvim.com ile özel günlerinizde kendinizi ön plana çıkarmaya hazır olun.

Büyük Beden ile Kıyafet Sorununu Büyütmekten Vazgeçin

Moda Selvim büyük beden arayanları da unutmadı. Hem günlük hayata hem de özel günlere uygun tasarladığımız büyük beden ürünlerimizle beden bulma sorununuzu ortadan kaldırıyoruz. İster dış giyim olsun ister abiye modelleri olsun tarzınıza ve bedeninize uygun her türden tesettür giyim modelleri Moda Selvim’de sizleri bekliyor.

 

Tesettür Kombinlerinde En Sık Yapılan Hatalar

Güzel giyinmeyi ve tarz sahibi olmayı, dikkatleri üzerine çekmeyi her yaş, herkes ister. Günümüzde çok çeşitli ve farklı tesettür parçaları piyasaya sürüldükçe farklı ve çeşitli kombinlerde ortaya çıktı bununla beraber tesettür kombinleri yaparken de bazı hatalar meydana geldi. Kombin yaparken hem havalı hem tarz hemde doğru kombineler yapmak hiçte zor değil. İşte tesettür kombinlerinde en sık yapılan bazı hatalar.

https://www.modaselvim.com/

Renklerin Doğru Kullanımı

Kombin yaparken parçaların güzel olması kadar renklerin doğru kullanımı da çok önemlidir. Kombinizdeki renkler birbirine uyumalı ve tamamlamalıdır. Eğer kombininiz tamamen siyahsa renk ve ayrı bir hava katması açısından farklı bir renkte parça ile kombininizi tamamlayabilirsiniz ya da boynunuza kombininize uyacak fular takabilirsiniz. Ayrıca kombininizi yaparken kullanacağınız renkler göz yorucu ve fazla olmamalı. Fazla renkli olan kombinler göz yorar ve doğru bir kombin olmaz.

Çok Desenli Kombinler

Kombin yaparken bir başka sık yapılan hata ise çok desenli yapılan kombinlerdir. Eğer kullandığınız alt ya da üst parçada desenli bir parça varsa diğer kullandığınız parçalar sade ve tamamlayıcı olmalıdır. Ayrıca kombinlerinizde kullanacağınız desen güncel olmalı modası geçmemelidir. Böylece kombininiz hem daha tarz hem de daha modern hem de daha havalı olur.

Mevsimine Göre Kombin Yapmak

Doğru tesettür kombini yaparken bir başka dikkat etmeniz gereken unsur da mevsime göre kombin yapmaktır. Kombinizdeki tercih edeceğiniz parçalar hem renk olarak hem de kalınlık açısından mevsime uygun olmalıdır. Mesela kış mevsiminde şifon bir tunik tercih etmeniz doğru olmaz.

Başörtünüz Ve Ten Renginizin Uyumu

Tesettür kombini yaparken bir başka dikkat etmeniz gereken kural da takacağınız başörtüsü ve ten renginizin uyumudur. Eğer ter renginiz açıksa uyum açısından takacağınız başörtü daha koyu renkler olmalıdır. Eğer ten renginiz koyu ise uyum ve birbirini tamamlaması açısından kullanacağınız başörtü açık renkli olmalıdır. Ten renginiz açıksa ve sizde fazla açık bir başörtü tercih edersiniz ten renginiz ve başörtünüz birbirini tamamlamaz. Ten renginiz koyu ise ve sizde koyu renk bir başörtü tercih ederseniz bu sefer renkler birbirini boğar ve uyum yakalayamazsınız.

 

İlkbahar Tesettür Modelleri

İlkbaharla birlikte yeni moda akımları da beraberinde geliyor. Özellikle tesettür tasarımlarında yenilikler görmek mümkün. Modelde kat kat oluşturulmuş kesimler var. Bu kesimler birkaç yıl içerisinde popülerliğini artırdı. Aynı zamanda katların üzerinde düğüm olması ile şık bir tasarım önümüze getiriliyor.

Kapalı tonlarda oluşturulan pembe rengi huzur verici bir görüntü sunuyor. Altında siyah pantolon ile uyumlu bir kombin oluşturulmuş. Gri tonlarda kullanılan baş örtüsü ile renk uyumu oturmuş. Dışarıdan bakıldığında sade ve şık bir görüntü sunuyor. Herkesin dikkatini çekebilecek nitelikte bir tasarım tercih edilmiş.

Çizgili Tesettür Gömlek Mint

Gömlekte gri ve beyaz renkler tercih edilmiş. Klasik çizgilerin kullanımı ise bir nostalji etkisi veriyor. Gri tonların verdiği şıklık ön plana çıkıyor. Beyaz renk ile birlikte bir huzur görüntüsü de sunuluyor. Moda içerisinde popüler olan tasarımlardan bir tanesi. Özellikle tesettür alanında da tercih edilmeye başlandı. Kot pantolon ve beyaz ayakkabılarla iyi bir kombin oluşturulabilir.

Hem günlük hayatta hem de iş hayatında tercih edilebilir. Eflatun renkli baş örtüsü ile de uyumlu olabilen bir model. Giyen kişiye öz güven ve ciddiyet katan bir etki oluşturuyor. Renkler ve tasarım şık bir görünümü sunuyor. Modern ve klasik tasarımların birleşmesini bu modelde görüyoruz.

Boğazlı Triko Kazak Kiremit

Kırmızı renk çok güçlü bir renktir. Boğazlı trikoda tercih edilmesi güçlü bir tercihi gösterir. Gri siyah çizgili etekle uyumlu bir kombin yakalamıştır. Giyen kişide kırmızı tonlar güçlü bir kişiliği ön plana çıkartır. Boğaz detayı ise oldukça önemli bir imza. Kış sezonunda çok tercih edilen tasarımlardan birisi boğazlı kazaklar.

Özgüven ve kendini göstermeye yetkin bir model görüyoruz. Günlük hayatta, iş yaşamında tercih edilebilecek bir tasarım. İlgi çeken bir model olduğu için hemen fark edilmeyi de sağlar. 36-38-40-42 bedenlerinde kullanılabilir. 58 cm boğaz boyu bulunmaktadır. Aynı zamanda siyah baş örtüsü ile de birbirlerini tamamlayan renkler kullanılmış. Şık ve özgüvenli görünümü ile farklı bir görünüm sunuyor. Kullanacak bireylerin dikkatini fazlasıyla çekebilecek modeller arasında gösterilebilir.

Sayısız model ve tesettür giyimin en güzel çeşitleri her gün yenilenen https://www.modaselvim.com/ sitesinden inceleyebilirsiniz.

Tesettür Giyim Modasında Saks Mavisi Ürün Seçenekleri

Tesettür giyim ürünleri her sezon değişerek hanımlara en yeni hali ile sunulmaktadır. Sezonun beğenilen tesettür parçalarına ulaşmak isteyen kişiler tesettür giyim sitemizi incelemektedir. Bu sezon saks mavisi modası adeta tüm parçalara yansıtılmıştır. Saks mavisinin asil duruşu, her açıdan derinlik ve zarafet kazandırmaktadır. Tesettür parça alışverişi yapacak olan hanımlara önerilen yarasa kol tunikler, mavi tesettür elbise modelleri, uzun hırka ve yelekler sitemizin farklı kategorileri içerisinde yer almaktadır.

Saks Mavisi Tesettür Tunik Modelleri

Tesettür tunikler, farklı renk ve kesim seçenekleri ile hanımların beğenisine sunulmaktadır. Pek çok kişi tarafından tercih edilen saks mavisi rengi, son zamanların tasarlanan tunik modellerinde sık sık görülmektedir. Saks mavisi ile tasarlanan tunik modellerinin en yaygın ürün seçeneği yarasa kol tuniklerdir. Asil duruşu ile bilinen yarasa kol tunikler, yuvarlak yaka detayı ile her tarza uygun hale getirilmiştir. Beğenilen bu tunik modeli ile farklı pek çok kombin oluşturulmaktadır. Sezon içerisinde tunik alışverişi yapmak isteyen hanımların genel tercihi bu tunik modelleri olarak bilinmektedir.

Saks Mavisi Uzun Tesettür Hırka Modelleri

Uzun hırka modelleri tesettür giyimin olmazsa olmaz ürünleri arasındadır. Bu parçalar arasında kendisine en yakışacak olan rengi arayan kişiler için önerilen ilk renk sezonun moda renkleri arasında olan saks mavisidir. Saks mavisi huzuru ve asil duruşu ile büyük beğeni toplamaktadır. Uzun triko hırka modellerinde sık sık görülen bu renk, sade yapılan kombinlerin yıldızlı parçası olarak bilinmektedir. Her açıdan uygunluk kazandıran bu renk, uzun hırkaların bel kısmında bulunan kuşak ve kemer detayları ile daha şık hale getirilmektedir.

Saks Mavisi Günlük Tesettür Elbise Modelleri

Günlük tesettür elbise modelleri saks mavisi renk seçeneği ile daha canlı hale gelmektedir. Saks mavisinin duruşu tesettür elbiselere daha modern bir hava katmaktadır. Bu renk ile tasarlanan salaş kesim, triko kumaş elbiseler sezon içerisinde en çok satın alınan parçalar arasında yer almaktadır. Taba renk ince kemer ile süslenen saks mavisi günlük elbise modelleri, kişilerin rahat edebilecekleri şekilde özel olarak tasarlanmış, tesettür elbise kategorisi içerisinde yerini almıştır.

Tesettür modasının en yeni ve en bol çeşitleri https://www.modaselvim.com/ sitesinden inceleyebilirsiniz.

 Tesettür Giyim Modasında Elbise Zarafeti

Estetik dokunuşlar ile konforu birlikte yaşamak istiyorsanız tesettür giyim modasında yeni kombinasyonlar tam size göre olacaktır. Zevkleriniz aynı olmasa da sizi ufak tasarım imzalarıyla büyüleyecek ve birleştirecektir. Yeni tasarımlarıyla ise sizleri cezbedecek muhteşem kombinler sadece Moda Selvim ayrıcalığı ile sizlere.

Tesettür Giyim Şıklığı

Tesettür elbise tasarımları bütün sezon olduğu gibi en çok tercih edilen kıyafet kategorisinde yer almayı sürdürüyor. Birçok farklı ürün seçeneği ile vitrinleri renklendiren elbiseler, zengin ürün çeşidiyle vitrinleri süsleyen elbiseler, tesettür elbise modelleri her sezondaki gibi yine favori parçalardan biri olmayı başarıyor. Zengin ürün çeşidiyle vitrinleri süsleyen elbiseler, giyim modasının vazgeçilmezleri arasında yer almaya devam ediyor. Tasarımları ile gözleri üstüne çeken tesettür elbiseler, hem konforlu hem de son derece şık bir görünüm elde etmenizi sağlıyor.

https://www.modaselvim.com/

Ucuz maliyetleri ile de gözleri üstüne çeken dikkatleri çeken tesettür elbise modelleri, her zaman yerini korumaya devem ediyor. Her biri birbirinden şık ve son sezon moda renklerini içinde barındıran tesettür elbise modelleri, her yas grubundan alıcılarını beklemektedir. Hem rahat hem de şık elbiseler ile bu sene de en şık kombinelerin siz de olmasını sağlayın.

Tesettür Giyimin En Çok Tercih Edilen Parçası Feraceler

Son zamanlarda rahatlığı ile gözleri üstüne çekmeyi başaran ferace modelleri, tercih edilme oranını gün ve gün artırıyor. Günlük sade yaşamda kot kumaş türlerinin daha fazla istendiği ferace tasarımları, bütün vücut hatlarınızı örtecek ve belli etmeyecek şekilde hazırlanmıştır.

Son derece göze hitap eden olanakları ile bütün davet ya da günlük yaşam da rahatlıkla tercih edeceğiniz tesettür feraceler, dar olmayan formu ile son derece rahat etmenizi sağlayacak. Tek rengin dışında farklı renk seçenekleri ve birbirinden şık tasarımları ile feraceler bütün ilgiyi almayı başarıyor. Hakim yaka tasarımı bu sene çok kullanılan modeller arasında yer alıyor. Siz de şık tasarımları ile güzel gözükmek ve aynı zamanda rahatlığınızı korumak istiyorsanız tesettür ferace modelleri tam size göre diyoruz. Farklı model, renk ve her biri ayrı tasarımları ile sizleri Moda Selvim ile, tesettür ve şıklığın tek adresine bekliyoruz.

 

 

 

Moda Selvim Ürünleri Ve Hizmet

Her kadının zevklerine ve ihtiyaçlarına göre pek çok farklı kıyafet türü bulabilmeleri mümkündür. İnsanların çoğalmasıyla birlikte, sahip olunan tarzlar da artmıştır. Bu tarzların artmasıyla birlikte de tekstil sektöründe çeşitli kıyafet şekilleri türemiştir. İstenilen renklerde ve dokularda kıyafet bulabilmek giderek daha kolay olmaya başlamıştır. Her kadının giyim şeklinde farklılıklar vardır. Kimi elbiseden vazgeçemez kimi ise pantolondan vazgeçemez. Moda Selvim kimi kadınların zevklerine ve ihtiyaçlarına hitap ederek, kadın giyim sektöründe adını duyurmuş bir markadır.

https://www.modaselvim.com/

Moda Selvim Ürünleri

Kadınların tesettür giyim ihtiyaçlarını birbirinden kaliteli ürünleriyle karşılayan Moda Selvim, ürünleriyle birçok zevke hitap edebilmektedir. Yazlık ve kışlık olarak rahat bir şekilde kullanıma açık olan ürünlerde renklerden kumaşlara kadar çeşitlilik hakimdir. İstenilen şekillerde birçok çeşitte elbiseler Moda Selvim’ de boy göstermektedir. Özel günlerde giyim için uygun abiyeler de yine marka tarafından üretilmektedir. Bu giyim şeklinde, pantolon tercih edenler için birbirinden farklı tarzlarda kaliteli pantolonlar ve üst olarak çeşitli tunik ve benzeri kıyafetler bulunmaktadır.

Ürün gamının olmazsa olmazları olarak dış giyim için çeşitli kaban tarzı kıyafetler bulunduğu gibi çeşitli feraceler de bulunmaktadır. Bu giyim tarzının en belirgin ögesi olan eşarp ve şallar da birbirinden farklı renkleri ve kumaşları ile kadınların dikkatini çekmektedir. Üst giyimden alt giyime kadar birçok farklı ürünün müşteriler için en kaliteli kumaşlar ile üretildiği gibi, her kombine uyacak ayakkabılar da Moda Selvim’ de müşterilerini beklemektedir.

Moda Selvim’ de Hizmet

Kaliteli kumaşlarla üretilen birbirinden farklı kıyafetler, müşteri memnuniyetinin sağlanması göz önünde bulundurularak satışa çıkarılmaktadır. Birbirinden tarz kıyafetler için özel günlerde farklı kampanyalar düzenlendiği gibi müşteri yanlısı fiyatlar biçilmektedir. Uygun fiyatları sezon indirimleri gibi indirimlerde daha aşağılarda görmek mümkündür.

Kadın giyimdeki bu cep yakmayan fiyatlar ile aynı zamanda kaliteli ürünlere sahip olabilmek kolaydır. Moda Selvim internet sitesinden istenilen kıyafeti kolayca alabilmek mümkündür. Yapılması gereken sadece istenilen ürünü sepete atmak ve sonrasında satın almaktır.

Moda Selvim’ de Müşteri Memnuniyeti

Müşterilerine sonsuz güven veren marka da teslimatlar da müşterilerin güvenini sağlayabilmektedir. Tesettür giyimin en bilindik duraklarından biri olan Moda Selvim, müşteri memnuniyetlerini site üzerinden paylaşarak güven aşılamaya ve işlerinde de bunu kanıtlamaya devam etmektedir.

 

Sevilen Tesettür Modası 2021 Parçaları

Sevilen tesettür moda parçaları, yenilenen kategoriler halinde hanımlara sunulmaktadır. Tesettür parçaları yakından inceleyen ve son modayı takip eden kişiler için önerilen pek çok 2021 tesettür parçası bulunmaktadır. 2021 sezonunun en beğenilen üst giyim ürünlerinden biri şüphesiz saten uzun gömleklerdir. Farklı renk çeşitleri ile her tarza uyum sağlayan bu gömlek modelleri, yeni sezon içerisinde en çok satın alınan parçalardan biri haline gelmektedir. Yeni sezonu takip ederek bu saten gömleklere ulaşmak isteyen kişiler sitemiz üzerinden yenilenen modellere göz atmaktadır.

Tesettür Giyim Saten Gömlek Modelleri Nelerdir?

Saten gömlek modelleri tesettür giyim içerisinde yer alan ve pek çok hanımın gözde parçası haline gelen ürünlerden biridir. Dolabını yeni sezon ürünleri ile baştan aşağı yenilemek isteyen hanımlar bu sezon tesettür gömlek seçeneklerinden biri olan saten kumaş gömleklere yönelmektedir. Saten kumaş gömleklerin yaka kısmının uzun ve dik tutulması da gömleğin havasına ayrı bir hava katmaktadır. Farklı renklerde özel olarak hazırlanan bu gömlek modelleri pek çok alt giyim ürünü ile beraber kullanılmaktadır. Geniş ve salaş kesim seçenekleri bu kategori içerisinde sunulmaktadır.

Tesettür Saten Gömlek Renk Seçenekleri Nelerdir?

Tesettür saten gömlek modelleri, 2021 sezonunu en net şekilde yansıtan parçalar arasında yer almaktadır. Modaya uygun giyinmek ve farklı kombinler oluşturmak isteyen kişiler pek çok renk seçeneği bulunan saten gömleklere yönelmektedir. Saten gömleklerin renk seçenekleri olarak bej, fildişi, füme ve kahve tonları en sevilen renklerdir. Aynı zamanda bu renklerde tasarlanan gömlekler saten kumaş ile birleşerek daha havalı bir görünüm oluşturmaktadır. Sezon içerisinde saten gömlek alışverişi yapacak olan hanımlar bu renk seçeneklerinden yararlanmaktadır.

Saten Gömlek İle Tesettür Kombin Önerisi

Saten gömlek modelleri arasında salaş kesim ve kahve tonlarında tasarlanan gömlekler kot pantolonlar ya da kumaş pantolonlar ile beraber kombinlenmektedir. Özellikle jean pantolon tercihi yapan hanımlar, saten kumaş ile modern havasını dışarıya net bir şekilde göstermektedir. Bu kombinde deri ceket ya da uzun trençkot tercihi yapılmaktadır. Taba renk süet kumaş botlar ile şık ve modern kombin görünümü tamamlanmaktadır.

 

Kış Renkleri İle Tesettür Parçalar

Kış renkleri her sezon kullanılan renkler arasındadır. Asilliğini konuşturan bu renkler, tesettür giyim ürünlerinde sık sık rastlanmaktadır. Tarzına güvenen ve yeniliklerden korkmayan kişiler için hazırlanan yeni sezon ürünleri arasında kış renkleri ile süslenen pek çok parça bulunmaktadır. Bu parçalar arasında yer alan kazaklar, pantolonlar, etek ve elbiseler salaş kesim modasına uygun şekilde hazırlanmıştır. Pek çok kişi için önerilen bu tesettür parçalar, modaya uygun giyinmek isteyen kişiler için birebir seçim önerisi sunmaktadır.

https://www.modaselvim.com/

Tarçın Renk Tesettür Giyim Takım Modelleri

Tesettür parçalar arasından yeni ürün satın almak isteyen kişiler son zamanların beğenilen takımlarına göz atmaktadır. Tesettür takım seçeneklerinin geniş ürün yelpazesi ile sitemiz içerisinde yer alması, hanımların kendi tarzlarını ön plana çıkarmasına aracı olmaktadır. Yeni sezon tarçın renk tesettür takım modelleri arasında yumuşak kazak kumaşı pantolon ve tunikler, hem kışa hem de kış aylarına uygun kombin yapılmasını sağlamaktadır. Bu takımların kalın ve sıcak tutma özelliklerine sahip olması ise pek çok kişi tarafından tercih edilmesine neden olmaktadır.

Tarçın Renk Salaş Kesim Tesettür Kazak Modelleri

Tesettür giyimin öncüleri arasında yer alan salaş kesim kazaklar, sezonun en moda rengi olan tarçın renkleri ile site içerisinde yerini almaktadır. Beğenilen tarzları ön plana çıkaran bu kazak modellerinin salaş kesim olması, rahatlığa önem veren hanımların ilk tercihlerinden biridir. Salaş kesim kazaklar hem pantolonlar hem de etekler ile rahatlıkla kombinlenmektedir. Salaş kesim baklava desenli kazakların boyunun uzun tutulması ise pantolonlar ile rahat kombinlenmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda bu kazakların bel kısımlarına taba rengi deri kemer de takılarak hareketlendirilmektedir.

Kış Renkleri İle Salaş Kesim Etek Modelleri

Kış renklerinin kullanıldığı alt giyim kategorisinde etekler büyük beğeni toplamaktadır. Yeni sezon modasına uygun etek alışverişi yapmak isteyen kişiler için ilk tercih olarak kahve tonları ile tarçın renkleri önerilmektedir. Fitil kumaş, bel kısmı tam oturan çan etek modelleri tesettür giyimin son sezon modasını net olarak yansıtmaktadır. Bu eteklerin gömlekler ile beraber kombinlenmesi ise bel kısmına kalın, büyük tokalı kemerler takılmasını sağlamaktadır.

 

Modaselvim Tesettür

Kıyafet seçimi herkesin tarzını belirlemektedir. Spor, şık, resmi giyim kıyafetleri farklılık gösterir. Giyinmek kolay bir şey olsa bile tesettür kombin yapmak zahmetlidir. Şal, eşarp gibi parçaları o gün ki kombine uydurmak önemlidir.

Doğru giyinmek için renk, desen ve giyim tarzına uygun seçimler yapılmalıdır. Uyum sağlanmazsa karmaşık bir görüntü ortaya çıkacaktır. En önemlisi ise vücut yapısına uygun doğru tercihler yapmaktır. Her insanın amacı şık ve güzel görünmektir. Bu nedenle değişen modayı takip etmek gerekir.

Kombin Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Herkes doğru bir kombin yapmak ve şık görünmek için çaba gösterir. Kombin yaparken aslında doğru kombin yapmak önemlidir.

  • Mevsim şartlarına uygun giyinmek ve tercih yapmak.
  • Mevsimlere göre kumaş tercihini doğru yapmak.
  • Hava şartların uygun renkleri doğru kullanmak.
  • Modaya uygun parçaları bir araya getirmek.

Tüm bunlar yapılırsa doğru bir tesettür kombini ortaya çıkacaktır. Fazla göz yormayan modeller tercih etmek daha doğru olacaktır. Bunların dışında ise gidilen ortama göre de parçaları doğru seçmek gerekir.

Modaselvim Güvenilir Mi?

İnternet platformunda insanlar bazen şüpheye düşebilir ve kararsız kalırlar. Modaselvim ise bu problemi ortadan kaldırmıştır. Kapıda ödeme kolaylığı, sitenin kolay ara yüzü ile müşterilere hizmet sunmaktadır. İstediğiniz model ve kategorilere hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bir problem oluşması dahilinde ise müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Siteye giriş yaptıktan sonra tüm kampanyalardan faydalana bilirsiniz. Bahsedilen bu özellikler kullanıcılara büyük avantaj sağlamaktadır. Herhangi bir indirim olduğunda size bildirim gelir, hızlı bir şekilde bu indirimden yararlanırsınız.

Site içerisinde bulunan hazır kombinler sayesinde ise fikir oluştura bilirsiniz. Birçok farklı ürün ayrı ayrı birbiri ile uyumsuz olabilir. Bu problemi ortadan kaldırmak için hazır kombinler kategorisi size yardımcı olacaktır.

Alışverişte Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?

İlk olarak tercih ettiğiniz ürünün manken ölçülerini dikkate almanız tavsiye edilir. Ürünlerin kalitesi en önemli tercih nedenidir. Kaliteli bir ürün uzun süreli giyim ve temizliğinin kolay olması açısından kolaylık sağlayacaktır.

Tercih edilen ürünün giyim tarzınıza uygun olması önemlidir. Ya da size uygun kombinleri doğru tercih etmeniz önemlidir.

Seçim yaparken bütçenize uygun olması önem taşımaktadır. Her bütçeye uygun parçalar ile sizlere hizmet vermekteyiz.

 

Tesettür Modasında Bu Yıl En Tarz Parçalar

Her sezon olduğu gibi yine en iddialı modelleri ile kendine hayran bırakan tesettür giyim modasında her kadının tarzına uygun seçenekler bir arada yer almaktadır. Yenilikçi modelleri ile farkını hissettiren tesettür giyim modası ile her zaman şık ve güzel görünmenin keyfini doyasıya yaşamanız mümkün.

Tesettür Giyim Modasında Gömlek Şıklığı

Sizlere birbirinden şık ve rahat kombin fırsatı sunmakta olan tesettür gömlek modelleri hem spor hem klasik tarzları ile bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Özellikle çalışan kadınlar için büyük bir kolaylık sunan tesettür gömlek modelleri kendi tarzınızı yansıtacak kombinler oluşturmanıza olanak tanıyor.

Çok fazla sayıda alternatifi bulunan tesettür gömlek modellerini günlük kombinlerinizde de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Oldukça rahat bir kullanıma sahip olan tesettür gömlek modelleri ile kendi stilinizi ön plana çıkarabilmeyi başarabilirsiniz.

https://www.modaselvim.com/

Bu Yıla Damga Vuracak Olan Ferace Modelleri

Hepimizin bildiği gibi tesettür ferace modellerinin hayatımızdaki yeri oldukça eskiye dayanmaktadır. Her geçen gün biraz daha modern ve şık bir görünüme kavuşan tesettür ferace modelleri artık her yaş kesimine hitap edebilmektedir.

Moda dünyasındaki en rahat parçalar içerisinde yer alan tesettür ferace modellerinde renk alternatifleri de artış göstermiştir. Çok özel renk ve desenler ile vitrinleri süsleyen tesettür ferace modellerini tercih ederek günlük hayatınızda hem rahat hem de şık kombinler yakalama şansı elde edebilirsiniz. Birbirinden başarılı tesettür ferace modellerine en uygun fiyat avantajları ile sahip olma fırsatını siz de kaçırmayın.

Tesettür Giyim Modasının Olmazsa Olmazı Jean Modelleri İle Kombinler

Spor bir tarza sahip olan kadınlar için her zaman vazgeçilemez parçalardan olmayı başaran jean modelleri, sokak modasında her zaman önemli bir yere sahip olmuştur. Her mevsim kombinlerinde tercih edebileceğiniz jean modelleri ile daha cool ve şık bir görüntü yakalamanız mümkün.

Spor ayakkabı ya da babetler ile kombinleyerek kullanabileceğiniz jean modelleri özellikle genç kızların yoğun ilgisini çekmektedir. İçerisinde kendinizi her zaman daha rahat hissetmenizi sağlayacak olan jean tasarımları ile birbirinden göz alıcı sokak kombinleri yapabilirsiniz. Siz de her zaman şık olmanın anahtarını bu yılın tesettür modası ile yakalayabilirsiniz.

 

 Tesettür Tarzı Giyimi Kimler ve Nasıl Giyerler, Diğer Tarzlardan Farkı Nedir?

Günümüzde giyimin çok dikkat edildiği ve uyumlu giyilmesi gerektiği vurgulanabilmektedir. Kadınların kıyafet olarak kendilerine özen göstermesi giyimin de çeşitli olmasına vesile olmuştur.

Toplumumuzda tesettür giyimin önemi büyüktür. Dolayısıyla hayatın da bir parçası olan, bu şekilde giyim tarzı için güzel ve uyumlu kıyafetlerin olması gerektiğidir.

Kendini, giyim tarzını beğenen ve dilediği rahatlığı bu tarzda bulan ve sürdüren kişilerin giyimi ile önem kazanan tarzdır diyebiliriz.

Her yönden, hayatın diğer kısmı ile de büyük bir öneme sahip olan bir zevktir de denilmektedir. Değeri büyük bir giyim tarzıdır.

https://www.modaselvim.com/

Tesettür 

Bu giyimi genellikle, kapanmayı seven, kendini korunaklı hisseden ve bu tarz ile özgür, rahat ve değerli biçimde kendini gören kişilerin, benimseyerek, kendine yakışanı giyen kişilerdir.

Diğer giyim tarzından farklı olarak, tesettür giyimin daha uzun ve kapalı olması farkını yaratmaktadır. Diğer tarz giyimlerde kısa veya açık tarz benimsendiği için fark oluşturabilir.

Sürekli kapalı olmaları gerektiği için de giyim kaliteleri önem kazanmaktadır. Daha rahat ve özgüvenli davranmaları adına tasarımlarında iyi yapılması önceliktir.

Sitemizde bu tarz giyinmek isteyen değerli kadınlar için uygun denilecek kadar şık tasarımlar bulunmaktadır.

Tesettür Giyimde Hangi Kategoriler Bulunmaktadır?

Diğer tarz giyimler gibi ürünlerin yanında daha kapalı yani daha uzun veya parçaların daha fazla kullanıldığı malzemeler bulunabilmektedir.

Yani boyunda kullanılan şal ve başa takılan şal benzerliği gibi farklılık gösterebilmektedir. Kategorilerde;

Eşarp çeşitleri,

Şal çeşitleri,

Uzun triko kazaklar,

Uzun kalın veya ince gömlek çeşitleri,

Uzun dış giyimler,

Uzun tişörtler, bluzlar vs. gibi çok farklı ürünler bulunmaktadır. Ürünlerin birçoğu sitede mevcut olup 7/24 hizmetinizde olduğu bilinmelidir.

Belirttiğimiz giyim tarzı için birçok farklı kategorilerde, çeşitli tasarımlarda, renklerde ürünler bulmak mümkün olmuştur.

Daha kaliteli, uzun ömürlü, hemen solmayan, kumaş yapısı gibi vs. dikkat edilmesi gereken her şeyin uygun olması kuşkusuz en çok istekler arasında olmaktadır.

Sitemizde bulunan ürünlerin, müşteri odaklı olması ve stokladığımız çok çeşitli ürünler vardır. Sunulan hizmet ile beraber dilediğiniz kategorilerde alışveriş yapmak kolay olacaktır.

Güvenli bir alışveriş keyfini, sitemiz ile yapabilir ve inceleme yapmak isterseniz eğer ziyaret edebilirsiniz.

 

Tesettür Giyimde Öne Çıkan Kıyafetler Nelerdir?

Günümüzde tesettürlü kadınlar modayı yakından takip etmekte ve kendilerine yakışan şık ve güzel kıyafetleri giymeyi tercih etmektedirler. Kendilerine yakışmasının yanı sıra modaya uygunluğuna da dikkat etmektedirler. Peki kadınlar tarafından en çok tercih edilen tesettür kıyafetleri hangileridir? Bu sorunun yanıtını aşağıda bulacaksınız.

https://www.modaselvim.com/

1- Pratik ve Şık Tunik

Tunik, günümüzde tesettürlü kadınların en fazla tercih ettiği kıyafetler arasında yer almaktadır. Tunik, iç kıyafet olarak kullanılmasının yanı sıra tesettür giyim de özellikle daha uzun ve bol tunikler dış kıyafet olarak da tercih edilebilmektedir. Tuniğin çok yönlü bu kullanımının yanı sıra şık ve rahat olması kadınlar tarafından çok tercih edilen bir tesettür kıyafet olmasını sağlamaktadır. Ayrıca tunik, sadece tesettürlü kadınlar tarafından değil başı açık ancak giyim tarzı kapalı olan kadınlar tarafından da tercih edilen bir kıyafettir.

2- Dış Kıyafetin Pratik ve Şık Kıyafeti Ferace

Tesettür giyim de dış kıyafet denildiği zaman ilk akla gelen kıyafetlerin başında ferace gelmektedir. Ferace ilk çıktığı zamanlarda her ne kadar yazlık ve baharlık olarak tercih edilen bir kıyafet olsa da zaman içerisinde kadınların kalbini kazanmayı ve kışlık kumaşlar ile kışlık modelleri de tesettür piyasasında yerini almayı başarmıştır. Tesettürlü kadınların feraceye olan yoğun ilgisi modacıların ve üreticilerin bu yönde kendilerini geliştirmelerini ve farklı desen, renk, modellerde pek çok ferace çeşidi piyasaya sürmelerini sağlamıştır.

3- Pratik Bağlanışı İle Öne Çıkan Şal

Özellikle günümüzde genç kuşak eşarp yerine şal tercih etmektedirler. Bunun sebebi hiç şüphe yok ki şalın son derece pratik olmasıdır. Tak – çık kolaylığı sağlayan şal için bazı tesettürlü kadınlar iğne bile kullanmaya gerek duymamaktadırlar. Kolay bir şekilde bağlayarak dışarı çıkmaktadırlar. Özellikle acil bir işiniz ya da yetişmeniz gereken bir yer var ise eşarp bağlamaktansa daha pratik olan şalı tercih edebilirsiniz.

4- Trençkot

Dış giyimde ferace tercih etmek istemeyen kadınların çoğu bunun yerine oldukça şık, rahat ve kullanışlı olan tençkot tercih etmektedirler. Genellikle genç ve spor giyinmekten hoşlanan tesettürlü kadın kesimin bu kıyafete yöneldiği gözlemlenmektedir.

 

 En şık Tesettür Giyim Seçenekleri

Kişilerin kendi tercihi doğrultusunda tercih ettikleri tesettür giyim modelleri, her yaş grubuna hitap etmektedir. Tarzını ve zevkini yansıtmak isteyen tesettür kullanıcıları, birbirinden farklı modeller sayesinde bu durumu çözmektedir. Her sektörde büyük bir değişime sebep olan teknoloji, tekstil alanında insanlara büyük imkânlar sunmaktadır.

Toplumun bazı kesimlerinde yoğun talep gören tesettür giyim modelleri mükemmel model ve kombinlerle göz doldurmaktadır. Kullanıcılar imkânları dahilinde, birçok tesettür modelleri arasında seçim yapma lüksüne sahip bulunmaktadır. Gayet özenle ve titizlikle tasarlanan tesettür modası, tercih eden herkesin ilgisini çekmektedir. Tesettür giyim her mevsim en trend modellerle farkını ortaya koymaktadır.

https://www.modaselvim.com/

Tesettür Modası

Kullanıcı kesime birbirinden şık seçenekler sunan tesettür modelleri, son dönemlerde oldukça popüler hale gelmiş durumdadır. Farklı tasarımlara sahip tesettür modelleri, çeşitli aksesuarlar sayesinde şık bir görünüm sunmaktadır. Kullanıcı kesimin tercihi doğrultusunda, pantolon, etek kombinleri veya elbise modelleri ile tesettür giyim farkını yansıtmaktadır. Kışlık ve yazlık giyecek modellerinde muhteşem tasarımlarla pekçok seçenek sunan tesettür giyim sürekli gündemde kalmaktadır. Bu seçenekler dahilinde yer alan ferace ve pardesü modelleri kullanıcılara şık görünüm kazandırmaktadır. Tesettür herkesin tarzına hitap eden, farklı ve şık modelleri ile her yaş grubunun ihtiyacına cevap vermektedir. Ayrıca sunmuş olduğu seçenekler arasında başörtüsü çeşitleride tesettür giyimin tamamlayıcısı olarak yoğun ilgi görmektedir.

Tesettür Giyim Fiyatları

Yaşam koşulları içerisinde her alanda görmekte olduğumuz fiyat değişiklikleri tesettür giyim modellerinde de farklılık göstermektedir. Bu durum toplum tarafından gayet normal bir biçimde karşılık görmektedir. Herkesin bildiği üzere her ürün aynı kalite ve özelliklere sahip olmadığından, fiyat değişikliğine sebep olmaktadır. Bu nedenle tesettür giyim alanında da etiket fiyatları günümüz hayat standartlarını yansıtmaktadır.

Piyasaya sunulan tesettür modelleri herkesin bütçesine uyum gösteren özellikler taşımakta olup dikkatleri üzerine çekmektedir. Son dönemlerde oldukça popüler hale gelen tesettür giyim fiyatından çok, modelleri ile göze hitap etmektedir. Ayrıca tesettür giyimde yazlık ve kışlık koleksiyonlarda fiyat etiketlerinde değişikliğe yol açmaktadır. Genel olarak herkese ve her kesime hitap eden fiyatlar içermektedir.

 

Tesettür Modası Denince

Eskilerde tesettür giyiminde çok fazla kıyafet bulmak mümkün değildi. Ama artık yüzlerce model ve renk de tesettür kıyafetleri bulabilirsiniz. Tesettür giyim modası her geçen gelişmektedir. Birçok model arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.

Tesettür Giyim

Tesettür giyim için pek çok model bulunur. Bunların içinde tarzınıza uygun modeller bulmak çok kolaydır. Dilerseniz canlı renkleri tercih edebilirsiniz. Dilerseniz de daha soft renkleri tercih edebilirsiniz.

Canlı renkler tercih ettiğiniz zaman bütün gözler üzerinizde olur ve insanlar şık görüntünüzden gözlerini alamazlar. Çok fazla ilgi çekmek istemiyorsanız daha doğal tonlarda kıyafetler tercih edebilirsiniz. Böylece daha sade bir şıklık elde etmiş olursunuz.

https://www.modaselvim.com/

 

Tesettür Giyim Modelleri

Tunik, ferace, uzun gömlek gibi pek çok seçenek bulunmaktadır. Bunun yanında hatlarınızı belli etmeyen kumaş ya da kottan yapılan pantolonlar da bulunur. Çok fazla seçenek olduğu için seçim yapmak da kolay olmaktadır.

Tesettür Giyim Nasıl Olur?

Tesettür giyiminde mevsimine göre giyinmek sıkıntı yaşamanızı engelleyecektir. Kışın daha kalın ve yünlü kumaşlardan üretilen kıyafetler soğuklardan korunmanızı sağlar. Bunun yanında yazın daha ince kumaşlardan yapılmış kıyafetler terlemeyi ve sıkıntı yaşamanızı engelleyecektir.

Giydiğiniz kıyafetlerin kolay bir şekilde giyilmesini istiyorsanız bunun için ferace seçebilirsiniz. Feraceler oldukça kullanışlı tesettür giyim ürünleridir. Bu ürünler günümüzde farklı model ve renklerde üretilirler. Zevkinize uygun olanları tercih edebilirsiniz.

Şehir hayatına uyum sağlamak için şık ve modern kesimli tesettür giyimleri bulunmaktadır. Bunlar ile oldukça şık bir görünüş elde edersiniz. Kurumsal hayatı olan tesettürlü bayanlar için de mükemmel modeller bulunmaktadır.

Tesettür giyiminde eşarp ve şal tamamlayıcı giyim kıyafetleridir. Bu sebeple oldukça önemlidir. Kıyafetlerinize uygun şal ya da eşarp seçerek bir bütünlük oluşturmuş olursunuz. Uyumlu ve şık görünmek için eşarp ve şallarınızı bu şekilde seçebilirsiniz.

Eğer tarzınıza güveniyorsanız kendi modanızı da yaratabilirsiniz. Kendi tarzınız ile farklılık yaratabilirsiniz. Tesettür giyiminde oldukça güzel kıyafetler bulunur. Bunun yanında tesettür giyiminde şık detaylar da bulunmaktadır. Simli ve pullu kumaşlardan da tesettürlü kıyafetler üretilmektedir. Kol detayları da oldukça değişik modeller de bulunmaktadır. Pek çok model arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

 

Tesettürde Yeni Kombin Çeşitleri

Tesettür modelleri her yıl değişen ve küçük dokunuşlar ile çok güzel kombinler yapılabilen elbise türlerindendir. Özellikle kapalı bayanların tesettür kombinlerine olan ilgisini bu yıl daha fazla arttıracağı kesindir. Çünkü bu yıl meydana çıkan tesettür modelleri diğer yıllara nazaran daha rahat ve gösteriş açısından son derece güzel durmaktadır.

Tesettür kombini yapacak kişiler ilk önce hangi renge ilgi duyduklarını belirlemelidirler. Eğer bir renk seçmek gerekirse yaz günleri daha açık tonlar seçilmelidir. Ancak kış zamanında kapalı renk modeller ön plandadır.

Tesettürde kombin yapacaklar desenleri artan modeller ile karşılaşacak, desenlerde özellikle çiçek motifleri son derece şık ve zarif bir görüntü verecek. Abartı olan modeller yeri daha zarif bir elbise seçmek yararınıza olacaktır çünkü bu yüz güzelliğinizi de ön plana çıkartacaktır.

https://www.modaselvim.com/

Tesettür Nasıl Seçilmeli?

Tesettür seçimlerinde çok dikkat edilmesi gereken etkenler mevcut. Bunlardan basit gibi görünen takı ve ayakkabı aslında bir hayli öneme sahip denilebilir. Takılar ve ayakkabılar çok fazla tesettürler de görünmez ancak yeni modellerde ayakkabılar görünebilir hal alacak bu da ayakkabıyı dikkatli seçmek gerektiğini gösteriyor.

Eğer krem tonlarında bir baş örtüsü alıyorsanız krem tonlarında bir de ayakkabı seçmeye özen gösterin bu kombini daha güzel gösterecektir. Takılar tesettürde çok belli olmaz bu yüzden takılarınızı biraz uzun ve büyük almanız tesettürü daha çok ön plana çıkaracaktır.

Tesettürde Rengin Önemi   

Tesettürde renk önemlidir hatta doğru renk seçilmezse eğer kombini bozar diyebiliriz. Alınan kıyafetler ya çok zıt siyahla beyaz gibi ya da çok yakın olmalıdır. Birbirlerine yakın renkler ve zıt renkler uyumludur ancak birbirlerine zıt veya yakın olmayan yeşil ve kırmızı gibi renkler bir renk bozulması yaratacaktır. Göz zevkini rahatsız eder derecelere bile çıkan renk uyumsuzlukları da mevcuttur.

Eğer bir tesettür almak isterseniz baş örtüsü ve ayakkabıyı uyumlu renk yapın ve elbiseyi de ona yakın bir renk seçin. Bunların yanında alınan tesettür takılarına dikkat edin, belli oranla takılar sizi ortam içerisinde göze çarpan kişi yapacaktır yani zarif bir takı seçmeye çalışın.

 

 

Tesettür Elbise Modellerinde Kış Havası

Yeni sezonun modasını yakından takip eden tesettürlü kadınlar, 2021 yılı yeni sezon elbiselerini de çok yakından mercek altına almaktadır. Giysi dolabında her daim trend ürünlere yer vermek isteyen muhafazakar kadınlar için tasarlanan bel kısmı kuşak detaylı tesettür elbise modelleri çok şık bir görünüm sağlamaktadır. Kol kısmı balon kol şeklinde tasarlanan bu tesettür elbise modellerinin etek kısımı ise uçuş uçuştur. En çok da bu detay muhafazakar kadınların çok beğenisini kazanmaktadır.

Tesettür Elbise Modellerinde İlgi Odağı Olan Volan Kol Detayı

Tesettür elbisenin etek kısmı volan detayına sahip olan 2021 yılı yeni sezon elbise modelleri muhafazakar kadınlar tarafından oldukça beğenilmektedir. Volan etek tesettür elbise modellerinde hem yeşil hem de turuncu renk yaprak desenleri yer almaktadır. Elbisenin üst yaka bölümünden aşağı doğru inen küçük düğme detayları ise elbise modelinin sonbahar havasını yansıtmaktadır. Balon kol ve kol kısım uçlarında bağcık detayı bulunan elbise modelinde ise yumuşak kumaşlar tercih edilerek elbise daha cazip bir hale getirilmiştir.

Desenli Tesettür Elbise Modellerinde Hangi Renk Alternatifleri Yer Almaktadır?

2021 yılı yeni sezon tesettür elbiselerinden biri de elbisenin üzerinde yer aldığı sonbahar yapraklarının bulunduğu modellerdir. Bu model tesettür elbiseler de renk alternatifleri arasında yeşil ve turuncu tonlar bulunmaktadır. Bu renkler hem çok asil durmaktadır hem de sonbahar havasını yansıtmaktadır. 2021 yılı yeni sezon modelleri içerisinde elbise arayışı içine giren kadınlar bu renk alternatiflerinin dışında mor, kırmızı ve bordo rengini de tercih ederek kendi tarzını rahatlıkla ortaya çıkarabilir.

Sonbahar Desenli Tesettür Elbise Modellerinde Kombin Nasıl Oluşturulur?

Sonbahar havasını yansıtmanıza yardımcı olacak bu tesettür elbise modeli üzerinde yer alan çiçek detayı ve etek uçlarında kullanılan pile detayı ile oldukça dikkat çekmektedir. Bu model tesettür elbiseyi daha çok topuklu ayakkabı ve elbisenin içerisinde yer alan renkte bir şal modeli ile kombinlemek gerekir. Bu elbise modeli günlük ve akşam organizasyonları için kullanmak isteyen muhafazakar kadınlar elbisenin üzerine kot ceket ve ya deri ceket tercih ederek iki ortamda da uygun hale getirmiş olur.

 

1 2 3 11