Yaz Sezonu Tesettür Parçaları

Yaz sezonu ile yenilenen kıyafet kategorileri, renkli görüntüler sunmaktadır. Yapılan kombinlerde kullanılan parçaların son sezon modasına uygun şekilde tasarlanması da kombinin güzel görünümünü desteklemektedir. Yeni sezon tesettür giyim ürünleri arasında hem üst hem de alt parça seçenekleri yer almaktadır.

Üst giyim modasında tiril kumaş tunik ve gömlekler, alt giyimde ise rahat bol paça jean pantolonlar yer almaktadır. Tarzını net olarak ifade etmek isteyen kişiler bu parça seçimleri ile günlük rahat kombin oluşturmaktadır. Aynı zamanda modaya uygun kombin seçenekleri de en geniş hali ile sezon içerisinde hanımların beğenisini kazanmaktadır.

Rahat Kesim Yeni Sezon Gömlek Modelleri

Rahat kesim gömlek modelleri yaz ayları için en uygun ürün seçeneklerinden biridir. Bu gömlek modellerinin kesimi kişinin rahat edebileceği şekilde özel olarak hazırlanmıştır. Aynı zamanda kol ve yaka kısımları da sezonun modasına uyacak şekilde tasarlanarak vitrinlerde yerini almaktadır. Renkli gömlek modelleri ve üzerinden baskı bulunan gömlekler yaz sezonunun olmazsa olmaz parçaları haline gelmektedir. Diz üstüne kadar uzanan boyu ve dik yakası ile tercih edilen bu gömlek modelinin omuz kısmı ise bedene tam oturacak şekilde tasarlanmıştır.

İnce Kumaş Tesettür Tunik Modelleri

Tesettür tunik alışverişi hem kış hem de yaz aylarında sıklıkla yapılan alışverişlerden biridir. Her sezon yenilenen tunik modelleri hanımların seveceği şekilde özenle hazırlanmaktadır. Yeni sezon tesettür tunik modelleri arasında bisiklet yaka, sarı renk ve kol uçları açılan modeller en rahat ve şık parçalardan biridir. Aynı zamanda salaş kesim ve ince kumaş ile tasarlanması da bu modellerin yaza uygun olmasını sağlamaktadır. Kol kısımlarında bulunan üç boyutlu çiçek modelleri yaka kısmına kadar uzanarak parçaya hareketlilik kazandırmaktadır.

Salaş Kesim Açık Renk Jean Pantolon Modelleri

Salaş kesim jean pantolonlar yaz aylarında hem modern hem de rahat parçalardan biridir. Açık renk olması bu pantolonun yaz ayları için uygun bir model olmasını sağlamaktadır. Beline takılan parlak renk kemer ile pantolon görünümü daha şık hale getirilmektedir. Aynı zamanda pantolon ucu kısımlarının da püskül detaylı olması bu pantolona bohem hava kazandırmaktadır.

Tesettür modasını yeni sezonda takip etmek isterseniz https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın