Tesettür Elbise Modellerinde Kış Havası

Yeni sezonun modasını yakından takip eden tesettürlü kadınlar, 2021 yılı yeni sezon elbiselerini de çok yakından mercek altına almaktadır. Giysi dolabında her daim trend ürünlere yer vermek isteyen muhafazakar kadınlar için tasarlanan bel kısmı kuşak detaylı tesettür elbise modelleri çok şık bir görünüm sağlamaktadır. Kol kısmı balon kol şeklinde tasarlanan bu tesettür elbise modellerinin etek kısımı ise uçuş uçuştur. En çok da bu detay muhafazakar kadınların çok beğenisini kazanmaktadır.

Tesettür Elbise Modellerinde İlgi Odağı Olan Volan Kol Detayı

Tesettür elbisenin etek kısmı volan detayına sahip olan 2021 yılı yeni sezon elbise modelleri muhafazakar kadınlar tarafından oldukça beğenilmektedir. Volan etek tesettür elbise modellerinde hem yeşil hem de turuncu renk yaprak desenleri yer almaktadır. Elbisenin üst yaka bölümünden aşağı doğru inen küçük düğme detayları ise elbise modelinin sonbahar havasını yansıtmaktadır. Balon kol ve kol kısım uçlarında bağcık detayı bulunan elbise modelinde ise yumuşak kumaşlar tercih edilerek elbise daha cazip bir hale getirilmiştir.

Desenli Tesettür Elbise Modellerinde Hangi Renk Alternatifleri Yer Almaktadır?

2021 yılı yeni sezon tesettür elbiselerinden biri de elbisenin üzerinde yer aldığı sonbahar yapraklarının bulunduğu modellerdir. Bu model tesettür elbiseler de renk alternatifleri arasında yeşil ve turuncu tonlar bulunmaktadır. Bu renkler hem çok asil durmaktadır hem de sonbahar havasını yansıtmaktadır. 2021 yılı yeni sezon modelleri içerisinde elbise arayışı içine giren kadınlar bu renk alternatiflerinin dışında mor, kırmızı ve bordo rengini de tercih ederek kendi tarzını rahatlıkla ortaya çıkarabilir.

Sonbahar Desenli Tesettür Elbise Modellerinde Kombin Nasıl Oluşturulur?

Sonbahar havasını yansıtmanıza yardımcı olacak bu tesettür elbise modeli üzerinde yer alan çiçek detayı ve etek uçlarında kullanılan pile detayı ile oldukça dikkat çekmektedir. Bu model tesettür elbiseyi daha çok topuklu ayakkabı ve elbisenin içerisinde yer alan renkte bir şal modeli ile kombinlemek gerekir. Bu elbise modeli günlük ve akşam organizasyonları için kullanmak isteyen muhafazakar kadınlar elbisenin üzerine kot ceket ve ya deri ceket tercih ederek iki ortamda da uygun hale getirmiş olur.

 

Bir cevap yazın