İlkbahar Tesettür Modelleri

İlkbaharla birlikte yeni moda akımları da beraberinde geliyor. Özellikle tesettür tasarımlarında yenilikler görmek mümkün. Modelde kat kat oluşturulmuş kesimler var. Bu kesimler birkaç yıl içerisinde popülerliğini artırdı. Aynı zamanda katların üzerinde düğüm olması ile şık bir tasarım önümüze getiriliyor.

Kapalı tonlarda oluşturulan pembe rengi huzur verici bir görüntü sunuyor. Altında siyah pantolon ile uyumlu bir kombin oluşturulmuş. Gri tonlarda kullanılan baş örtüsü ile renk uyumu oturmuş. Dışarıdan bakıldığında sade ve şık bir görüntü sunuyor. Herkesin dikkatini çekebilecek nitelikte bir tasarım tercih edilmiş.

Çizgili Tesettür Gömlek Mint

Gömlekte gri ve beyaz renkler tercih edilmiş. Klasik çizgilerin kullanımı ise bir nostalji etkisi veriyor. Gri tonların verdiği şıklık ön plana çıkıyor. Beyaz renk ile birlikte bir huzur görüntüsü de sunuluyor. Moda içerisinde popüler olan tasarımlardan bir tanesi. Özellikle tesettür alanında da tercih edilmeye başlandı. Kot pantolon ve beyaz ayakkabılarla iyi bir kombin oluşturulabilir.

Hem günlük hayatta hem de iş hayatında tercih edilebilir. Eflatun renkli baş örtüsü ile de uyumlu olabilen bir model. Giyen kişiye öz güven ve ciddiyet katan bir etki oluşturuyor. Renkler ve tasarım şık bir görünümü sunuyor. Modern ve klasik tasarımların birleşmesini bu modelde görüyoruz.

Boğazlı Triko Kazak Kiremit

Kırmızı renk çok güçlü bir renktir. Boğazlı trikoda tercih edilmesi güçlü bir tercihi gösterir. Gri siyah çizgili etekle uyumlu bir kombin yakalamıştır. Giyen kişide kırmızı tonlar güçlü bir kişiliği ön plana çıkartır. Boğaz detayı ise oldukça önemli bir imza. Kış sezonunda çok tercih edilen tasarımlardan birisi boğazlı kazaklar.

Özgüven ve kendini göstermeye yetkin bir model görüyoruz. Günlük hayatta, iş yaşamında tercih edilebilecek bir tasarım. İlgi çeken bir model olduğu için hemen fark edilmeyi de sağlar. 36-38-40-42 bedenlerinde kullanılabilir. 58 cm boğaz boyu bulunmaktadır. Aynı zamanda siyah baş örtüsü ile de birbirlerini tamamlayan renkler kullanılmış. Şık ve özgüvenli görünümü ile farklı bir görünüm sunuyor. Kullanacak bireylerin dikkatini fazlasıyla çekebilecek modeller arasında gösterilebilir.

Sayısız model ve tesettür giyimin en güzel çeşitleri her gün yenilenen https://www.modaselvim.com/ sitesinden inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın