Tesettürde Yeni Kombin Çeşitleri

Tesettür modelleri her yıl değişen ve küçük dokunuşlar ile çok güzel kombinler yapılabilen elbise türlerindendir. Özellikle kapalı bayanların tesettür kombinlerine olan ilgisini bu yıl daha fazla arttıracağı kesindir. Çünkü bu yıl meydana çıkan tesettür modelleri diğer yıllara nazaran daha rahat ve gösteriş açısından son derece güzel durmaktadır.

Tesettür kombini yapacak kişiler ilk önce hangi renge ilgi duyduklarını belirlemelidirler. Eğer bir renk seçmek gerekirse yaz günleri daha açık tonlar seçilmelidir. Ancak kış zamanında kapalı renk modeller ön plandadır.

Tesettürde kombin yapacaklar desenleri artan modeller ile karşılaşacak, desenlerde özellikle çiçek motifleri son derece şık ve zarif bir görüntü verecek. Abartı olan modeller yeri daha zarif bir elbise seçmek yararınıza olacaktır çünkü bu yüz güzelliğinizi de ön plana çıkartacaktır.

https://www.modaselvim.com/

Tesettür Nasıl Seçilmeli?

Tesettür seçimlerinde çok dikkat edilmesi gereken etkenler mevcut. Bunlardan basit gibi görünen takı ve ayakkabı aslında bir hayli öneme sahip denilebilir. Takılar ve ayakkabılar çok fazla tesettürler de görünmez ancak yeni modellerde ayakkabılar görünebilir hal alacak bu da ayakkabıyı dikkatli seçmek gerektiğini gösteriyor.

Eğer krem tonlarında bir baş örtüsü alıyorsanız krem tonlarında bir de ayakkabı seçmeye özen gösterin bu kombini daha güzel gösterecektir. Takılar tesettürde çok belli olmaz bu yüzden takılarınızı biraz uzun ve büyük almanız tesettürü daha çok ön plana çıkaracaktır.

Tesettürde Rengin Önemi   

Tesettürde renk önemlidir hatta doğru renk seçilmezse eğer kombini bozar diyebiliriz. Alınan kıyafetler ya çok zıt siyahla beyaz gibi ya da çok yakın olmalıdır. Birbirlerine yakın renkler ve zıt renkler uyumludur ancak birbirlerine zıt veya yakın olmayan yeşil ve kırmızı gibi renkler bir renk bozulması yaratacaktır. Göz zevkini rahatsız eder derecelere bile çıkan renk uyumsuzlukları da mevcuttur.

Eğer bir tesettür almak isterseniz baş örtüsü ve ayakkabıyı uyumlu renk yapın ve elbiseyi de ona yakın bir renk seçin. Bunların yanında alınan tesettür takılarına dikkat edin, belli oranla takılar sizi ortam içerisinde göze çarpan kişi yapacaktır yani zarif bir takı seçmeye çalışın.

 

 

Bir cevap yazın