Tesettür Giyim İçin Online Alışveriş

Kadınların giyim kuşam üzerine türlü zevkleri ve türlü seçimleri bulunmaktadır. Günümüz şartlarında birçok kadın tesettür giyimi tercih etmektedir ve bu tarzda giyinen kadınlar için de, alışveriş sıkalası oldukça geniştir.

 

Uzun tunikler, pantolon etekler, feraceler ve daha birçok çeşit kıyafet, kadınların giyimine eşlik etmektedir. Gelişen teknoloji ve akıllı telefonların kullanımının da yaygınlaşması sebebi ile tesettür giyim siteleri alışveriş yapmak için daha fazla tercih edilen bir seçenek olarak ön

​​​​​

 

Kapıda ödeme seçenekleri ile, çok fazla çeşit kıyafetin varlığı ile popülerliğini her geçen gün popülerliğini arttıran giyim siteleri, güvenilirlikleri ile de zaman zaman sorgulanmaktadır.

 

​​​​​​ Online olarak yapılan her alışveriş, ürün farklılığı olmaksızın birkaç tehlikeyi de beraberinde getirir. Zaman zaman siteden tercih edilen ürün ile eve gelen ürün bağdaşmayabilir.

 

Birçok yönden daha avantajlı olan online alışveriş siteleri, gerekli araştırma yapılmadan tercih edilir ise istenmeyen sonuçlar meydana getirir. Bu yüzden tanınmış siteleri tercih etmek çok daha doğru bir karardır.

 

Tesettür giyim için tercih edilen ürünleri çeşitliliği ve evden dahi çıkmadan yapılabilen onlarca alışveriş, özellikle kadınları cezbetmektedir.

 

Tüketim toplumunda yaşadığımız hatırlanacak olursa, kulanılsın ve yahut kullanılmasını birçok eşya, satın alınıp bir köşede eskimeye mahkum bırakılmaktadır.

 

Çalışan insan sayısının, geçmiş dönemlere göre artmasında ötürü de, alışveriş öpgörevini üstlenecek kimse, ev içerisinde kalmamıştır. Hem kadın hem erkek, çalışıp para kazanma görevini üstlendiği için, özel ihtiyaç alanlarına ayıracak zaman kısıtlıdır.

 

 Tesettür Giyim Seçimleri

 

Yapılan alışverişlerde yapılan seçimler, ürünlerin çeşitliliğine göre daha hoş bir hal alır. Alışveriş için ayrılan zamanın kısıtlılığı da düşünüldüğünde tesettür giyim siteleri çoğunlukla kadınların imdadına yetişmektedir.

 

Birçok mağazanın birleşimi gibi görünen bu siteler, bir mağazaya sığabilecek ürünlerden çok daha fazlasını bünyesinde bulundurur.

 

Online olarak satış yapıldığı ve kira, elektrik, su gibi masraflar söz konusu olmadığı gibi, ürünler çok daha fazla indirimli satışa sunulur. Bu durum da tüketicinin, online sitelere daha fazla eğilim göstermesine sebep olur. Kısaca, tanınmış ve araştırması iyi yapılmış internet sitelerinden alışveriş yapmakta bir sakınca yoktur.

 

Tesettür Giyim Başlı Başına Bir Sektördür

 tesettür giyim siteleriDünya üzerinde birçok ülkede yaşayan milyonlarca kadın inançları gereği tesettür giyimi tercih ederek yaşamlarına bu giyim çizgisinde devam etmektedir. Ülkemiz de de pek çok kadının tercih ettiği tesettür giyim konuya hakim olmayanlar tarafından tek tip ve bir kaç modelden ibaret zannedilse dahi bu büyük bir yanılgıdır.

 

Tesettür giyim sektörü kadınlar için normal giyim tarzından çok daha fazla çeşit, model ve markanın yer aldığı, moda akımlarını ve trendlerini yakından takip eden, rekabet yoğunluğu nedeniyle sürekli gelişen ve kaliteleri tekstil ürünlerini çok uygun fiyatlarla müşterilerine sunan bir giyim tarzıdır. Hatta dış tesettür giyim parçaları dışındaki tesettür giyim siteleri normal giyim tercihinde olan kadınlarında sıklıkla ziyaret ettiği ve alışveriş yaptığı sitelerdir.

 

 Tesettür Giyim Modası

 

Tesettür giyimi tercih eden kadınlarda son derece şık, iddialı, sokakta, mecliste ya da çeşitli davet ve etkinliklerde kıyafetleriyle göz doldurabilirler. Çünkü tesettür giyim gerek bluz, tunik, pantolon, etek gibi iç tesettür giyim malzemeleri gerek ise kap, pardesü gibi dış tesettür giyim malzemeleri ve çeşitli aksesuarlarla geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Marka, renk, kumaş, model seçenekleri son derece geniş ve cazibelidir. Son moda akımlarını ve yeni trendleri kendi çizgisine kolayca adapte ederek sürekli güncelleme içindedir. Bu yüzden tesettür giyim sektörü başlı başına bir giyim sektörü olarak milyonlarca kadına hitap eder.

 

 Tesettür Giyim Neleri Kapsar

 

Tesettür giyim deyince aklınıza sadece başörtüsü, kap ve pardesü gelmesin. Tesettür giyimde bu tarza uygun mayo seçeneklerinden, abiye kıyafetlere, feracelerden tuniklere, ayakkabıdan aksesuarlara kadar aklınıza gelmeyecek bir ürün çeşitliliği bulunmaktadır. Bu yüzden bu alanda gerçekleşecek alışverişler için genellikle tesettür giyim siteleri tercih edilir. Böylece binlerce ürün ve model bir arada kolayca bulunabilmektedir.

 

 Tesettür Giyimde Öne Çıkan Siteler

 

Pek çok insan bu tür giyim ihtiyaçlarını internet üzerinden rahatlıkla karşılamaya başladı. Tesettür giyim konusunda modeselvim.com gibi öncü siteler büyük beden de dahil olmak üzere seçkin marka ve uygun fiyat ilkesiyle sıklıkla tercih edilir hale geldi. Bu yüzden internetten güvenle alışveriş yapabilir ve bir kaç tıkla tesettür giyimin tüm detaylarını tek bir alışveriş sayfasında bulabilirsiniz. Üstelik iade, değişim ve yurt dışına gönderim seçenekleri de cabası.

2018 Tesettür Modasında Modaselvim

Son zamanlarda teknolojinin de ilerlemesi ile artık kadın – erkek modayı, akıllı telefonlardan, tabletlerden, sosyal medyadan öğrenebilmektedir. Moda anlamında kadınların modaya olan düşkünlüğü çok daha fazla bir durumda. Yeni sezon tesettür modası ürünleri sürekli olarak dergilerde, gazetelerde sergilenmektedir. Bundan dolayı tesettürlü kadınların tesettür ürünlerine ulaşması çok daha kolay olmaktadır.

 

 Trend Renkler

 

Bu dönemin ön plana çıkan en önemli unsuru hiç şüphesiz renklerdir. Her renkte pantolon, tunik, elbise, ferace ve daha sayılamayan birçok tesettür ürünü üretilmektedir. Bundan dolayı renk kombini çok rahat bir şekilde yapılabilmektedir. Bu da çok uyumlu bir renk bütünlüğü ortaya koymaya imkan sağlamaktadır. Bu sezon en fazla ilgi çeken renkli pantolonlar, bilhassa kırmızının tonları, üzerine beyaz bir tunik ve takı ile çok zarif bir hal almaktadır. Öte yandan sade bir pantolon üzerine, çeşit çeşit renk olan tesettür tunikler kombin yapıldığında, İster klasik isterse spor bir tarz ortaya çıkarılabilir. Bilek paça pantolonların altına giyilebilecek ayakkabı, bütün anlamda şıklığı ortaya koyacak parçadır. Ayağa takılabilecek olan küçük bir halhal ya da saat veya kolye ile kombin tamamlanabilir.

 

 Tesettür Elbise İşlemeleri

 

2018 tesettür modası,  yeni sezon tesettür ürünleri kapsamında, bu sezon ön plana çıkan detaylar elbise üzerindeki işlemeler. Özellikle çiçek ve dantel işlemeler genç kadınların ruhunu okşamaktadır. Dantel işlemeler ile kadınlara nostaljik bir tarz katarız tesettür elbiseler, rengarenk ve birçok desene sahip. Bel kısmında kemer şeklinde bulunan dantel işlemeler, elbiseler muhteşem bir aksesuar havası katılmıştır. Dantel desenli işlemeler, özel günlerde çok sıklıkla kullanılırken çiçek desenli elbiseler ise sosyal yaşamda kullanılabilmesi için tasarlanmıştır. Rahatlık ve şıklığı bir arada isteyen kadınların tercih edebileceği en favori ürünler arasındadır çiçek desenli elbiseler.

 

 Maksi Etekler

 

Tesettür modasında yeni sezon tesettür ürünler arasına giren maksi eteklerde, kadınlara oldukça devasa bir tarz katmaktadır. Daha çılgın ruhlu kadınların tercih edebileceği bol desenli maksi etekler, giyen kişinin daha dinamik ve enerjik görünmesini sağlamaktadır. Canlı renkleri ile yaklaşan yaz günlerinde muhteşem bir uyum ve mükemmel bir renk katmaktadır.

 

 

 

Tarz Bir Görünüm Sunan Hırka Ve Yelek Modelleri

Özellikle bu sene kaz ayağı örgü ceketler oldukça karizmatik ve şık bir izlenim uyandırmaktadır. Bel hizasından biraz daha aşağıda tasarımı yapılmış ve kareli bir desen altında üretimleri gerçekleştirmiş olan bu güzel hırka çeşitleri, özellikle arkadaşlarla dışarı çıkıp bir kafeye giderken ya da alışveriş yaparken ve hatta özel bir davet veya organizasyona dahi giderken de yine rahatlıkla farklı şekillerde kombin yaratma şansını sunmaktadır. Hafifliği ve dökümü sayesinde vücuda tam olarak oturan, tüm hanımları olduğu yaşından daha genç bir şekilde gösteren bu hırka çeşitleri, daha şimdiden oldukça yoğun bir talep almayı sürdürüyor. Bu sene tesettür giyim modası açısından moda uzmanlarının önerdiği bu örme hırkalar, farklı renkler kapsamında da tercih etme şansını sunmaktadır.

Modaselvim’den alışveriş yapmak için burayı tıklayabilirsiniz.

Farklı yelek çeşitleri

 

Bu tarz görünümlü hırka çeşitlerinin yanı sıra aynı zamanda yine genç hanımlar için daha sıra dışı bir izlenim yaratmak açısından kapitone tarz yelek modelleri ön plana çıkmaktadır. Parlak kumaş tasarımı ve aynı zamanda değişik renkleri altında bir şişme yelek olarak da görülen bu örnekler, yeni sezon tesettür giyim modası açısından ekstralar da yerini almış görünüyor. Tabii daha soğuk havalarda giymek ve aynı zamanda daha şık bir görünüm de yaratmak için kürk detaylı süet yelek modelleri de aynı zamanda tıpkı diz kapaklara kadar gelen bir elbiseyi de andırıyor. Bu sayede alt kısma giyilecek güzel bir pantolon çeşidi ile mükemmel bir kombin yaratma şansı elde edilebilmektedir.

 

Harika yelek çeşitleri

 

Özellikle de beli bağcıklı bir tasarım altında üretimleri gerçekleştirilmiş ve pantolonunu ikili takım yelek seçenekleri, bol görünümü altında yeni sezon tesettür giyim modası açısından büyük bir önem taşımaktadır. Göz alıcı bir izlenim yaratmak ve katılmak istediği yere tarz bir görünüm altında gitmek isteyen tüm hanımlar için bu bağcıklı ve pantolonlu yelek takımı en doğru seçeneklerden biridir. Çok uygun fiyatlar kapsamında ve tamamen kaliteli markalar eşinde Modaselvim bünyesinde bulunabilmekte ve birbirinden güzel bu hırka ya da yelek çeşitleri, keyifli bir alışveriş altında satın alma şansı verilmektedir.

 

İkili Kombinlerin Vazgeçilmezleri

 

Tesettür giyim, modanın her geçen gün değişmesine karşı beklenenden daha hızlı uyum sağlamıştır. Moda değişme hızı kadar tesettür giyim markalarının sayısı artmış ve bunun yanında tesettür giyimde kalite de artmıştır. Kaliteli yerli ve ithal kumaşlar kullanılarak birçok tarz biz kadınların beğenisine sunulmaktadır. Bu sayede tesettür giyimde kombin yapmak artık hiç de zor değildir.

 

Tesettür Giyimde Kombin 

İkili kombin denilince akla tek bir kombin değil artık birden fazla kombin gelmektedir. Çünkü değişen ve gelişen moda sayesinde ihtiyaçlar artmış ve bu durum beraberinde çeşitliliği arttırmıştır. Tesettür giyimde farklı parçaları bir araya getirerek kendi kombinlerimizi yapabildiğimiz gibi markaların ve tesettür giyim sitelerinin bizim için yaptığı kombinleri de tercih edebiliriz. Şimdilerde bizi kombin yapma zahmetinden kurtaran ve geçen yazın da modası olan ikili takımlar bayanlar tarafından tam not almayı başarmıştır. Tunik – pantolon ikilisi, etek – bluz ve etek – ceket ikili kombin tercih ederler için tesettür giyimin gözde parçaları haline gelmiştir.

 

 Her Sezona Uygun Kombinler

 

Günlük giyimde ikili kombin tercih edebileceğimiz gibi özel ortamlar için de ikili kombin seçimlerimizle şık olabiliriz. Farklı renkler, farklı desenler, inciler, danteller, lazer kesimler kullanılarak ikili kombinlerde şıklık ikiye katlanmış ve özel zamanların özel kombinleri olmuştur. Her sezona uygun kumaşlar ile üretilen ürünler sayesinde hem yaz hem kış aylarına uygun ikili kombin oluşturmak mümkün hale gelmiştir. Kışın kadife kumaşlar ve dantelleri tercih ederek özel zamanların şıkkı olmayı başarabiliriz. Günlük giyimde de şıklığı yakalayabilmek için örgü ikili takımlar kullanabiliriz. Yaz aylarının vazgeçilmezi hafif ve serin tutacak kumaşlar olmalıdır. Geçen yaz sezonunda ikili takımlarda bu ayrıntıya dikkat edildi ve oldukça serin, pamuklu kumaşlardan ikili takımlar hemen hemen bütün bayanların tercihi haline geldi. Her birimizin gardırobunda en az bir çeşit olması gereken takımlardı. Uzun bluz ve geniş pantolonlardan oluşan bu ikili kombin günlük giyimde giy çık rahatlığını bize sunarken desenli ve lazer kesim olanlar da özel zamanların tamamlayıcısı görevini üstlendiler. Moda Selvim online hizmet vererek şıklığa kolay ulaşmamızı sağladığından siteyi ziyaret etmekte fayda var.

 

İkili Kombin İçin Ne Giyilmelidir ?

 

Muhafazakar bir şekilde yaşamını süren kadınların kendilerini şık göstermek için tercih ettikleri giyim modelleridir.

 

           Tesettür; örtünmek anlamına gelmektedir. Kadınların vücutlarını örtmeleri dinimizce istenmiş bir şeydir. Tesettür modası günümüz de gitgide daha da popüler hale gelmektedir. Ve her çeşitte her kişiye göre tesettür kıyafetleri bulunmaktadır. Tesettür giyim sayesin de oldukça modern ve stil sahibi olabilirsiniz. Tesettür giyim bunları karşılamaktadır. Tasarlanan kıyafetler ve kullanılan renkler tamamen modaya dikkat edilerek tasarlanmaktadır. Tesettür giyim de abiyeler de bulunmaktadır. Tesettür giyim de kesinlikle açıklık yoktur. Her şey muhafazakar kişilerin tercihlerine göre ve isteklerine göre tasarlanmıştır. Tesettür giyim sadelikten yana olmuştur. Kıyafetler de sadeliği bir şekilde yakalamak mümkündür.

 

Tesettür Kıyafetlerin de Neler Bulunur?

 

-Abiye

– Tunik

-Dış Giyim

-Gömlek

-Pantolon

-Eşofman

-Ceket

-Etek-

-Baş Örtüsü

 

Kombin birçok parçanın bir araya gelerek bir uyum oluşturmasıdır. Farklı kıyafetler ve aksesuarlar birleştirilerek kombin oluşturulur. Kombin önerileri kadınların için oldukça önemlidir. Ve kombin yapmak biraz zordur bu sebepten dolayı araştırmalar yapılmaya başlanmaktadır. Tesettür giyim de kombin yapmak için ikili kombin de mevcuttur. Bu kombinler de pantolon ve tunik kullanılmaktadır. Oldukça fazla tunik çeşitleri vardır. Tuniklerin yanı sıra gömlekler ile de kombinleyebilirsiniz. Bu kombinleriniz de ister iseniz etek ister iseniz pantolon kullanabilirsiniz. Bu kombinlerin devamın da pantolon ve etekleriniz ile birlikte yelekler de kombinlemek için uygundur. Lazer kesimli ön tarafı kısa arka tarafı uzun tunik veya bluzları da bol pantolonlar ile kombinleyerek şık bir görüntü yakalayabilirsiniz. Uzun ceketlerin bol paçalı pantolonlar ile uyumunu yakalayabilirsiniz. Renklerin bir bütün olmasına dikkat etmenize gerek yoktur. Renkler akış halinde olsa yetecektir. Bu yüzden beyaz ile mor rengi kombinlemekten kaçınmayınız. Bu senenin modası kadifeleri de bu tarz ikili kombin de görmek mümkündür. Kadife etekleri ceketler ile kombinleyebilirsiniz. İkili kombin için tercihleriniz de eşofmanları da seçebilirsiniz. Oldukça farklı kumaşlardan birçok eşofman takımı mevcuttur. Ve sizi hem sadece spor değil şıkta gösterecektir. Bunların yanı sıra ikili kombinlerinizi tamamlayabilmek açısından ayakkabı, eşarp ve takı ile bütünlük sağlamalısınız.

 

Kış Sezonunda Tesettür Kombin Parçaları

 

Kış sezonunda tesettür giyim kombinleri oluşturulurken seçilen parçaların hem sıcak tutmasına hem de vücut hatlarını kapatan rahat giysiler olmasına özen gösterilmektedir. Kışlık tesettür giyim çeşitlerinde en çok kullanılan parçaların arasında trikolar önemli bir yer tutmaktadır. Hem sokak modasına uygun olan günlük kombinlerde hem de ofis kombinlerinde yer almaktadır.

 

 Triko Kazaklar Nasıl Kombin Yapılmaktadır?

 

Kışlık kumaş ve kaşe ve kadife pantolonlarla trikolar kombin yapılmaktadır. Ayrıca kışlık eteklerle uyumlu olmaktadır. Ayak bileğine kadar uzun olan trikolar kışlık taytlarla da kombin edilmektedir. Moda Selvim en sevilen triko modellerine yer vererek şık kombinlerin yapılmasına olanak sağlamaktadır. Ön kısmında verev şerit modeli olan trikoların boyları oldukça uzundur. Taytlarla ve boru paça pantolonlarla kombin edilmektedir. Kışlık tesettür giyim için uygun olan triko kazak modelleri arasında gül baskıya sahip, bel kısmı dökümlü olan triko astarsız şekildedir. Bisiklet yaka olup siyah, bordo, vizon gibi renk çeşitlerine sahiptir. Ekoseli tunikler ise yandan yırtmaçlı olan şık modeller arasındadır. Topuklu ayakkabı, bot ve çizme ile kombin edilerek ofis modasına uygun şekilde olmaktadır. Dalgalı şekilde incilere sahip olan triko modellerinde haki, zümrüt, krem, bordo, indigo renkleri ile müşterilerin seçimine sunulmaktadır. Fırfırlı trikoların önünde fırfır şeklinde bir şerit bulunmaktadır. Belden aşağı olan bölümü verev şeklinde olmaktadır.

 

 Kışlık Elbiselerde Ofis Tarzı Modeller Nasıldır?

 

Kışlık elbiselerde ön kısmında çeşitli desenler olan modeller her yaştan tesettürlü hanımlar tarafından ilgi görmektedir. Kışlık tesettür giyim ürünlerinden elbiselerde Moda Selvim farklı bedenlere yer vermektedir. Yanlarında cepleri olan elbiselerde yırtmaç bulunmaktadır. Yırtmaç kısmında bulunan düğmeler elbiseye farklı bir hava yaratmaktadır. Kırk sekiz bedene kadar büyüklüğe sahip bu elbiseler için her vücut yapısına uygun büyüklük mevcuttur. En sevilen modellerin içinde yer alan pileli, peplum elbiselerde kolye detayı bulunmaktadır. Fermuarlı olan bu modellerde bulunan kolye istenirse çıkartılabilir özelliktedir. Otantik tarzda iri ve yuvarlak şekilde kolyeye sahip olan modellerin yanında ince zarif kolye aksesuarına sahip modeller vardır. Üst kısmı farklı renklerden oluşan çiçek nakışlarına sahip modeller belden kuşaklıdır.

 

Tesettür Kombini Nasıl Yapılır?

 

Tesettür Kombinde Püf Noktalar

 

Tesettür giyime olan ilgi son dönemlerde fazlası ile artmıştır. Eskiden ürün çeşitliliği ve ürünlerin satışının yapıldığı mağazalar çok azdı. Ancak teknolojinin gelişmesi ile beraber internet kullanımı da artmıştır. Buna bağlı olarak açılan alışveriş sitelerinden biri olan Moda Selvim, tesettür kombin konusunda bayanlara yardımcı olmaktadır. Tesettür giyimi kombinlemek çok zordur. Bu nedenle en ince ayrıntısına kadar dikkat edilmelidir.

 

           Tesettür kombin yapılırken yalnızca kıyafet seçimi yapılmamaktadır. Kıyafet ile beraber eşarp, ayakkabı ve çanta seçimlerinin de kıyafet ile uyumlu olması gerekmektedir. Ayrıca yapılan kombinlerin ten rengine de uygun olması gerekmektedir. Sezonun trend renkleri ile en iyi ve en uygun kombinlerin yapılması için bazı kurallara dikkat edilmesi gerekmektedir.

 

 Tesettür Kombinleri Oluşturma

 

Tesettürlü bayanların tesettür kombin oluştururken dar kesimli kıyafetlerden uzak durulması gerekmektedir. Bunun dışında tesettür kombinlerinde can alıcı nokta eşarp ve şal seçimidir. Tesettür kombinleri yapılırken bayanların en zorlandıkları noktalardan biri eşarp ile şal seçimidir.

 

Eşarp / şal modelinin hem kıyafetinin bütününe hem de kişinin kendi ten rengine uygun olması gerekmektedir. Tesettür kombini oluşturacak olan kişinin yaşı genç ise eşarp yerine daha düz ve sade olan şal modellerinin tercih edilmesi daha uygundur. Ancak renk uyumlarına da mutlaka dikkat edilmesi gerekmektedir. Örneğin narçiçeği rengi şal ile koyu mavi renkli bir tunik asla kombin edilmemelidir.

 

Tesettür kombin yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalardan biri de ten rengine göre uyumlu olan kıyafet seçimidir. Açık tenli olan tesettürlü bayanlar renk kombini konusunda daha avantajlıdır. Birçok rengi rahatlık ile kullanabilmektedir. Açık tenli bayanlar mor, pudra, lila ve açık mavi tonlarda bir kombin tercih etmelidir.

 

Buğday tenli bayanlar ise gri, ekru, nane yeşili ve açık yeşil renkleri tercih edebilir. Esmer tenli tesettürlü bayanların ise mavi ve pembenin bütün tonlarını seçmesi daha uygun olmaktadır. Ayrıca kırmızı, mor ve siyah renkli kombinler de seçebilirler.

 

Çizgili tesettür kıyafetler tercih edildiğinde iki renk yerine mutlaka üçüncü bir rengin de eklenmesi daha şık durmaktadır. Ancak temel olarak sade ve daha şık tesettür kombinlerinin seçilmesi daha uygundur.

 

 

Yeni Sezonda Sıcacık Kadifeler Modaselvim Adresinde

Yeni sezonun çoktan açıldığı Sonbahar-Kış trendleri arasında yer alan kadife kumaş ile tasarlanmış olan gündüz ve gece kullanımına uygun tesettür giyim ürünlerinin en kalitelileri Modaselvim sayfasında sizleri bekliyor.

Fitilli, parlak, düz işlemeli, kombin, etek, pantolon, elbise, abiye, günlük kullanım alanlarının hepsinde en uygun fiyatlarla kadife ürünlerimizi sitemizdeki ayrıntılı görsellerle inceleyebilirsiniz.

Sezonun gözdesi kadifeler, tesettür giyimden aksesuarlara kadar her alanda yerini çoktan aldı ve online kataloglarımız aracılığı ile sizlere ulaşıyor. Yaşınıza uygun çizgiler, zevkinize uygun renkler ve bedeninize uygun kalıplarla hazırlanmış kadife ürünler için sitemizi ziyaret edip ürünleri inceleyebilirsiniz.

Kombinlerimizi Aksesuarlarla Tamamlayın

Yeni sezon renkler ve çizgilerle hazırlanmış olan kombin veya tek tesettür giysileri ile uyumlu olarak tasarlanmış modern aksesuarlar, şıklığınızı, zarafetinizi ve tarzınızı tamamlayacak özellikler taşımaktadır.

Tüm ürünlerde olduğu gibi Modaselvim online satış sayfamızdan almış olduğunuz aksesuarlar ve ayakkabılar için de kaliteli ürün, kaliteli hizmet ve garantili satış imkanları sunulmaktadır. Farklı kıyafetlerinizle de kolaylıkla kombinleyebileceğiniz aksesuarlar, sezonun renklerini taşıyan özel tasarımlardan oluşmaktadır.

Her sezon ve her mevsime uygun şekilde güncellenen ayakkabı kataloglarımızdaki geniş renk ve model çeşitliliği, her kombine, uygun fiyatlı kaliteli ayakkabı temin etme olanağını sizlere sunacak zenginliktedir.

Yeni Ürünler Kategorisinde Rahatlık Ön Planda

Sitemizin ana sayasında yer alan yeni ürünler linki ile karma olarak yeni sezon ürünlerini bir arada bulabilirsiniz. Özellikle günlük giyimde daha çok tercih edilen tesettür giyimin yeni sezon ürünlerinde daha yumuşak formda, daha fazla rahatlık hissi veren konforlu kombinlere yer verilmiştir.

Modern kadının vazgeçilmezi olan kot kumaşının tercih edilmesiyle hazırlanmış olan rahat kombinler Modaselvim kalitesiyle yeni sezon ürünler arasında yerini almış durumdadır. Kış aylarının trend dokuması olan triko, yeni sezonda da ön sıralardaki yerini koruyor.

Tunik, elbise, etek, bluz, yelek formlarının hemen hepsinde triko dokumaya da yer verilmiş olup, sıcak ve yumuşak bu dokuma kişinin rahatını ve konforunu ön planda tutan ürünlerin başında geliyor. İkili ve üçlü kombinlerde de sıklıkla triko ürünlere yer vererek modayı sizinle birlikte yakından takip ediyoruz.

Hızlı ve Güvenilir Alışveriş Platformu

Online alışveriş platformu hizmeti vermeye başladığı günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan profesyonel çalışma anlayışı ile hizmet sırasında ve hizmet sonrasında kaliteden ödün vermeyen Modaselvim güvenilirliğini de korumaya devam etmektedir.

Müşteri ilişkileri ile başarılı çalışmalarının verdiği güvenin yanında internet ortamından yapılacak alışverişin güvenilirliği de ön planda tutulmaktadır. Müşterilerine sorunsuz hizmet sunmayı amaçlamış olan sitemiz, hızlı hizmet için de gerekli alt yapıyı hazırlamıştır.

Tesettür giyim üzerine kaliteli, konforlu, modaya ve isteklere uyumlu ürünleriyle oluşturulan kataloglar, gelişime ve değişime açık, yenilenebilir özellikler taşımaktadır. Sezon, moda, trend renkler, tarzlar, istekler, ihtiyaçlar değiştikçe ürünler de aynı çizgide değişmektedir.

Uygun Fiyatlı Fırsat Köşesi Linkleri

Modaselvim sayfasını ziyaret ettiğinizde tüm ürünlerin uygun fiyatlı olduğunu göreceksiniz. Bir de ana sayfa üzerinde kampanyalı ve outlet ürünlerin yer aldığı linkler aracılığı ile en kaliteli tesettür giyim ve aksesuar ürünlerini en uygun fiyatlarla alma imkanı bulabilirsiniz.

Online satış hizmetleri alanında güvenilir ve hızlı hizmetiyle kaliteli çalışmalar yapmaya devam eden sitemizde ki kolay kullanılabilir alt yapı sayesinde birkaç dakikada ihtiyacınız olan ürüne ulaşabilir, sipariş verebilir ve kısa sürede ürününüzü kullanmaya başlayabilirsiniz.

Uygun fiyatlı linklerle birlikte yeni sezon ürünleri, sezon başından itibaren sezon sonu fiyatları ile siz değerli müşterilerimize sunulmaya başlanmış olup, en uygun fiyatla en kaliteli hizmeti almanız için çalışmaya devam etmekteyiz.

Ürünleriniz ve Bilgileriniz Kontrolünüz Altında

İnternet üzerinden alışverişlerde pek çok yerde büyük sorun teşkil eden güvenlik sorununun yaşanmaması için Modaselvim sayfasında yüksek güvenlikli altyapı kullanılmaktadır. Sitemizle paylaşmış olduğunuz bilgiler sizin izniniz olmadan üçüncü şahıslarla paylaşılmamaktadır.

Tesettür giyime özel olarak tasarlanmış olan giyim ve aksesuarlardan online vermiş olduğunuz siparişlerinizi yine online olarak takip edebilirsiniz. Kargonuzun size ne zaman ulaşacağı konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tesettür giyime özel, dış giyim, spor, abiye ya da klasik giyim, tunik, elbise, kap, ferace, eşarp, şal, diğer aksesuarlar ve ayakkabılarda modayı sizin için yakından takip eden sitemiz, şıklığınızla birlikte güvenliğinizi de ön planda tutan kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir.

Modaselvim Kaliteden Ödün Vermiyor

Online alışverişte güvenilir siteler kategorisinin üst sıralarındaki yerini korumaya devam eden Modaselvim alışveriş platformu, hızlı kargo, geri iade garantisi ve kaliteli ürün temini ile sizlerin ihtiyaçlarını sorunsuz bir şekilde karşılamaya devam ediyor.

Almış olduğunuz ürün ile ilgili değişim veya iade talepleriniz en kısa sürede çözüme ulaştırılarak satış sonrası destek hizmetlerinde de kaliteden ödün verilmeden çalışılmaktadır. Tesettür giyimde yer alan özel ürünler özgün tasarımlar ve kaliteli kumaşlarla bir araya getirilerek sizlerin beğenisine sunulmaktadır.

Kullanım yeri ve zamanına göre istediğiniz ve gardırobun olmazsa olmazı ürünler modanın son trendleri takip edilerek sizlere sunuluyor ve online kataloglar sürekli güncellenip yenileniyor.

Tesettür Giyim Aksesuarları ve Özel Kombinler

Sitemizden alışveriş yapmak için geldiğinizde, kişisel zevk ve istekler doğrultusunda hazırlanmış olan kombin ürünlere uygun aksesuar önerileri ile kusursuz görünümünüze şıklık ve zarafet ekleyebilirsiniz.

Giyim kategorileriyle birlikte yer alan aksesuar kategorileri de tesettür giyimin özüne ve tarzına uygun şekilde özel olarak tasarlanmış ürünlerden oluşmaktadır. Modaselvim kalitesiyle birlikte sizlere sunulan aksesuarlar, ayakkabı ve çantalarla birlikte mükemmel bir uyum oluşturmanızı sağlayacak çizgiler taşımaktadır.

Giysilerde olduğu gibi aksesuar, ayakkabı ve çanta ürünlerinin hepsinde trend renkler ve modern çizgiler ön planda tutulmaktadır. Modern, özgün ve şık tesettürlü bayanların giysileri kusursuz şekilde tamamlanmaktadır.

Günlük ve Gece Kullanımına Özel Giysiler

Tesettür abiyeler, tesettürlü bayanların en özen gösterdiği ürünler olmaktadır. Kullanım konforunun ön planda olması gereken tesettür giyiminin en özel ürünü abiyeler için kullanılan kumaşlar ve işlemeler, kullanım sırasında sizleri zor duruma sokmayacak özellikler taşımaktadır.

Günlük kullanımda tercih edilen tesettür giysilerinde spor veya klasik tarza özel çizgiler taşıyan ürünler yer almaktadır. Oldukça geniş bir ürün yelpazesi ile sizlere online alışveriş imkanı sunan Modaselvim satış sitesi, tarzınızı ve zevkinizi yansıtacak modern çizgiler taşıyan ürünlerini her sezon yenilemeye devam etmektedir.

Akıllı cihazlar veya bilgisayar aracılığı ile sitemize giriş yaparak kolay, hızlı, güvenilir ve kaliteli alışverişin keyfini çıkartırken, kısa sürede elinize ulaşan ürünlerinizi uzun yıllar güvenle kullanmanın da zevkini yaşayabilirsiniz.

Desenli Tesettür Elbise Modelleri

 

 

Desenli tesettür elbise modelleri bu yılın favorisi. Yaz aylarında bol bol yaprak figürleri ve otantik desenleri kıyafetlerimizde ağırladık. Yeni bir mevsime geçiş yaptığımız şu günlerde modanın seyrinde de bir dönüşüm görüyoruz.  Bu dönüşümün etkili rolü desen ve figürlerden çok renkler üzerinde kendini gösteriyor. Sonbaharın solgun ya da koyu, mat tonları ile yazın canlı desen ve motifleri birleşerek otantik bir görünüm yakalıyor. Aynı zamanda eskitme bir yüzeyi andıran elbiselerin renk tonları sonbaharın mizacı ile uygun bir profil oluşturuyor.

Desenler İle Sonbaharın Renkleri

Yazın çiçek desenleri bahçelerden çok elbise kumaşlarımızda kendilerini gösterdiler. Yaprakların çeşitleri etek, gömlek, tunik elbise gibi tesettür giyimin en vazgeçilmez modellerinde şekillendi.  Sonbaharın gelmesiyle bu desenlerin vitrinden ineceğini düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Yeni sezonun yine trend konusu yapraklar olacak gibi görünüyor. Popüler yaprak desenleri dışında, otantik yaprak desenleri de elbiselerde kendine yer buluyor. Haki ve indigo renklerin üzerinde gördüğümüz otantik çizimler tam sonbaharın havasını da taşıyor diyebiliriz.

Yaprak Desenli Elbise Modeli İçin Tıklayınız

Sanat Ve Giyim

Bu yıl sanatsal dokunuşların özellikler elbise desenlerinde baskın figürler ile bize takdim edildiğine tanık olduk. Tezhip sanatının ince çizim ve işlemeleri elbise modellerinde yer buldu. Yaprak ve çiçeklerin minimal formda desenleri ile kiloş elbise modelleri şık bir bütünlük yakalıyor. Belde deri kemer detayı ise ayrı bir ahenk katıyor elbiselere. Hanımların çoğu Fiziğinin zarafetini daha belirgin kılan kemer detayını seviyor. Uzun boydan elbiseler tesettürlü hanımların günlük giyimlerinde de çokça tercih ettiği bir model.  Desen ve renk alternatiflerinin olması bu elbiseleri daha rağbete açık kılıyor.

Moda Selvim’de Trend Elbiseler

Moda Selvim’in de en beğenilen modelleri arasında da yine yaprak ve çiçek desenli olanlar dikkat çekiyor. Zengin tesettür elbise seçenekleri ile bayanların kişisel tarzına hitap ettiğini görüyoruz. Giyimini desenli ve renkli modeller ile taçlandırmaktan hoşlanan bayanlar bizi tercih etmeli. Şık modellerimizi inceleyip, zevklerine uygun olanları değerlendirmeli. Kapıda ödeme ve hızlı kargo alternatifleri ile online alışverişi kolay kılan Moda Selvim 7/24 ziyarete açık.

Moda Selvim Alışveriş Sitesini Ziyaret Etmek İçin Tıklayınız.

Yeni Sezonda En İyi İndirimler Modaselvim’de!

 

Tesettür giyim alışverişleri için indirimi bekleyen bayanlar için iyi fırsatları sunan Modaselvim gün geçtikçe daha çok ilgi görmektedir. İlkbahar yaz sezonunun yeni favori ürünlerini büyük indirimle karşılayan firma mağaza dolaşmaya gerek kalmadan ürünleri sahibine ulaştırmaktadır. Üstelik yüz lira baz alınarak üzerindeki tüm alışverişlerde gönderilerden ücret alınmadan yine karlı alışveriş sağlanmaktadır.

 

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firma güvenli alışveriş sistemine sahip olduğu için rahatlıkla online olarak alışveriş imkanlarına sahiptir. Uygun fiyatların yanında ödeme kolaylıkları da sunularak kredi kartı ile isteyen müşterilerine kapıda ödeme kolaylık sağlamaktadır. Adını birçok yerde duyuran firma kalitesi ile yurtdışında da alışveriş severlerin tercihleri arasındadır. Yurtdışına da gönderimler yaparak kaliteli ürünlerini müşterileri ile buluşturmaktadır.

 

2017 Yaz Koleksiyonunda Abiyelerde İndirim Var Mıdır?

 

Yaz sezonunun en çok ilgi gören ürünleri arasında yerini alan abiyelerde büyük kampanya vardır. Mezuniyete uygun, kına, nişan ve düğün gibi organizasyonlara uygun en zarif ve hoş abiyeler indirim fırsatları içindedir. Saatlerce abiye bulmak için dolaşarak vakit kaybetmeden en güzel modellere ulaşılmaktadır. Üzerindeki çiçek detayı ile hareketlendirilmiş olup arkasında elbiseye uygun kuyruğu olan abiyeler hem sade hem de zarafeti ile kendini göstermektedir. Abiyeyi kombin yapmak için uygun olan şalda bulunmaktadır. Lila, mor, indigo, pudra gibi yaz aylarının sevilen birçok renk çeşidine yer verilmektedir. Tek renk sade abiyelerin dantel tarzındaki pelerinle tamamlandığı modeller Modaselvim ürünleri içinde ilgi gören modeldir. Ürünün likralı olması rahat kullanım sağlamaktadır.

 

Yeni Sezonda En Büyük İndirim Hangi Ürünlerdedir?

 

Tesettür giyimin bütün ürünlerinde indirim yapan Modaselvim sayesinde fazla para harcamadan birçok ürün alma imkanı vardır. Yaz aylarında kapalı şekilde mayo arayanlar için yarı yarıya indirimlerle kaliteli mayolar en uygun fiyatlarla bulunmaktadır. Yazın en canlı renklerinde favori elbiseler indirimdedir. Bunlar desenli, baskılı, kolyeli modellerdedir. Modaselvim kombin arayışında olanlar için en şık pantolon tunik kombin seçeneklerini kampanyalı fiyatlarla sunmaktadır. Böylece uyumlu kombin yapmak için uğraşmadan günlük kullanım için ve ofis modasına uygun kombinler alınmaktadır. Büyük bedenler dahil her bedende ürün bulmak mümkün olmaktadır.

 

 

Modaselvim Modaya Yön Veriyor Mu?

 

 Son dönmelerde değişen siyasi, sosyal ve ekonomik yapının etkisiyle muhafazakar burjuva sınıfı diye adlandırılabilecek post modern bir sınıf ortaya çıkmıştır. Ekonomik ve sosyal imkanlarının gelişmesi sonucunda bu yeni sınıf, diğer burjuva sınıflarıyla birçok konuda olduğu gibi moda konusunda da yarışır duruma gelmiştir. Özellikle sosyal gelişim süreci etkisini daha çok moda üzerinde göstermiştir.

 

Bu gelişim, muhafazakar sınıfın kadınlarının zevklerine hitap edecek moda evlerinin ve giyim firmalarının ortaya çıkmasını ve de tesettür giyim diye adlandırılan bir tarzın moda dünyasında hatırı sayılır bir yere gelmesini sağlamıştır. Modaselvim firması, bu bahsettiğimiz firmalar arasında isminden etkili şekilde söz ettirmektedir.

 

Tesettür Giyimin Püf Noktaları Nelerdir?

 

Kadınlar, hangi sosyal sınıfa dahil olurlarsa olsunlar, her daim güzel görünmek isterler ve bunu hak etmediklerini iddia edenlerin kadın ruhundan anladığı söylenemez. Tesettür giyim tarzının merkezinde tesettür elbise yer almaktadır. Elbise seçerken özellikle dikkat edilmesi gereken hususlar mevcuttur. Örneğin, seçilen elbisenin modeli ve bedeni, bu elbiseyi giyecek kişinin bedenine uymalıdır.

 

Geniş basenlere sahip hanımların dar kesimli ve yahut balık kesim elbise seçmeleri tavsiye edilmemektedir. Modaselvim, doğru elbise seçimi konusunda verdiği bilgi ve her bedene uyacak ürün yelpazesiyle müşterilerine hizmet vermeye gayret etmektedir.

 

Kumaş Seçimi Önemli Mi?

 

Kumaş seçimi her moda tarzında ve her tür elbise modelinde olduğu gibi, tesettür elbise seçiminde de önem arz etmektedir. Giyilip çıkarılması kolay olan ya da içindeyken daha rahat hareket edebilmeyi sağlayan likralı kumaştan yapılmış elbiseler her bedene uygun olmayacaktır. Likralı kumaştan yapılma elbise, ince ve kıvrımlı bir vücutta şahane duracak iken düz hatlı ve dolgun bir vücut için aynı düzeyde etkili olmayacaktır. O yüzden, dolgun ve yeterince estetik kıvrımlara sahip olmayanların daha çok bol ve dökümlü elbiseler tercih etmeleri önerilmektedir. Modaselvim, kumaş seçenekleri açısından da oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

 

Eğer sizde tesettür giyim tercih ediyorsanız ve gerçekten göz alıcı, çekici ve güzel görünmek amacındaysanız Modaselvim elbise modellerini görmeden harekete geçmeyin. Tesettür giyim konusunda moda yaratan firma, ilkbahar yaz ürünleriyle hizmetinizdedir.

 

Tesettür Giyimde Moda Selvim Sitesi Tarzınızı Yeniliyor

Muhafazakar Giyimde Moda Öncüsü Moda Selvim!

Muhafazakar bayanlara tasarlanan kıyafetlerde tesettür tasarımcıları yeniliklere imza atmaya ve ses getirmeye devam ediyor. Muntazam dikişler ve tesettüre uyumlu kalıplarda beden ölçüleriyle Modaselvim sitesi tesettürlü bayanların trendlere hızla ulaştığı adres olmaya devam ediyor. Modayı önceden takip etmek isteyenlerin platformu olan tesettür giyim sitesi içinde bulunduğumuz ve gelecek sezonların trendlerini muhafazakar giyim stilleri ile buluşturuyor. En yeni modellerle, şık tasarımların iddialı sitesi Modaselvim, tüm giyim gruplarında tesettürlü bayanları sezona tarz girişlerle hazırlıyor. Başörtü, ferace, dış giyim, abiye, giyim, büyük beden olmak üzere sonsuz tasarım ve kategori zenginliğiyle 2017’nin şıkları arasına girmek isteyen kapalı bayanları kalite ve stile davet ediyor!

 

Tesettürlü Bayanlar İçin Tatil Alışverişi:

 

Şıklık, tarz ve moda üçgeninde en yenileri ve en farklı tarzları tesettürlü bayanlarla anında buluşturan Modaselvim sitesi aynı zamanda tesettür mayo modelleri ile de kapalı bayanlara uygun modelleri sunarak, tatil hazırlıklarında bayan müşterilerinin beğenisini topluyor. Sezon indirimleriyle de ses getiren tesettürün trend sitesi, tatil alışverişi yapacak bayanlara kolaylıklar sunmaya devam ediyor. Tesettür mayolarında yazın cıvıl cıvıl renkleriyle dolu, özel tasarlanmış ve her yerde görülemeyecek şık modelleriyle tesettürlü bayanların her daim, her yerde şık ve tarz olabileceği kreasyonlara yer veren bir sitedir. Popüler giyim platformunda seçim olarak da tesettürde çok zengin çeşitler sunulmakta ve böylece kapalı bayanlar alışveriş keyfini doyasıya yaşayarak, yüzlerce modeli beğenme, zevklerine göre tercih yapabilme lüksüne sahip olmaktadırlar.

 

Modern Ve Dinamik Tasarımlarla Abiye Şıklığı:

 

Outlet giyim ürünleriyle de müşterilerini memnun eden Modaselvim sitesi, tüm kategorilerde tarzı ve kaliteyi uygun fiyata alabilme avantajını sunmaktadır. Tarz çizgisini zenginleştirmek isteyenlerin adresi olan sitede, birbirinden seçkin ve modanın estirdiği özel tasarımlarla tesettürün zarafet ve şıklıkla taçlandırıldığı modern tasarımlarla her tarzda konsepte ve güne yakışır modelleri tesettürle buluşturmaktadır. Modern ve gösterişli özel tasarım abiye elbiseleri ile de tesettür gündemine oturan site, dinamik ve büyüleyici modelleriyle göz kamaştırmaktadır. Kombinasyonların birleştiği abiyelerle, tek parça abiye elbiselerle sıra dışı tarzları sunan sitede payet modasının hayal ötesi tasarım uyarlamaları bu sezonunu stil yıldızı olmak isteyen tesettürlü bayanları bekliyor!

Tesettür Giyimde Kalite Ve Uygun Fiyatın Adresi Moda Selvim

 

Tesettür giyim tercihinde bulunan pek çok hanımın tesettür giyim alışverişlerini yapmak için en çok tercih ettikleri internet alışveriş markaları arasında hiç şüphesiz Modaselvim yer almaktadır. Tesettür giyinen bayanlar için istenilen özelliklerde giyim ürününü mağaza mağaza dolaşarak bulmak oldukça zordur. Ancak internet üzerinden tesettür giyim ürünleri arayışı içerisinde olan müşterilerine büyük bir alışveriş kolaylığı sağlayan Modaselvim zengin ürün çeşitliliği sayesinde ayrıca yapılan alışverişi çok büyük keyif verici bir faaliyete de dönüştüren mükemmellikte bir ortam ve alt yapı sunmaktadır. Sadece bu hizmetleri müşterilerine vermekle yetinmeyen sanal tesettür giyim mağazası uygun fiyata kaliteyi arayanların da en çok tercih ettiği adreslerden biri olarak öne çıkmaktadır.

 

Moda Selvim Kalitenin Ve Güvenin Adresi

 

Birbirinden kaliteli tesettür giyim parçalarını bulmakta hiç zorlanmayacağınız bir çeşitliliği barındıran Modaselvim markasının ürünlerini kolaylıkla satın alabileceğiniz internet adresi www.modaselvim.com web sitesine giriş yaptığınız ilk anda karşınıza çıkan ürün çeşitliliği sizi çok şaşırtacak. İhtiyacınız olan tesettür giyim ürününü kolaylıkla istediğiniz renk, model, desen ve dokuya sahip olarak çok büyük bir rahatlıkla ve keyif alarak bulabilir ve satın alırken güvenliğiniz konusunda herhangi bir tedirginlik yaşamayacağınız kalitede bir ortamı hissedersiniz.

 

Moda Selvim Ürün İadesi İmkanı Sunuyor Mu?

 

Müşterilerine mümkün olan en üstün kalitede hizmet sunmayı kendisine en öncelikli amaç edinmiş durumda olan Modaselvim alışverişleri sonrası almış olduğu üründen memnun kalmayan müşterilerinin iade yapma taleplerine olumlu cevap vermektedir.

 

Bir marka için ürün çeşitliliği ve kalitesi kadar hizmette önemli bir unsur olarak ürün iadesini kolaylaştırıcı yaklaşım da önemli bir özellik taşımaktadır. Bu durumun farkında olan Moda Selvim müşterilerinin mutluluğu ve memnuniyeti için her zaman çok çalışmakta ve bu alanda sürekli olarak kendisini geliştirmektedir.

 

Tesettür dış giyim seçeneklerinden bir birinden şık abiye ürün seçeneklerine, başörtüsünden tesettür mayo seçeneklerine ve kilo fazlası olan, aradığını her yerde bulamayan tesettürlü hanımlar için ise büyük beden, başörtüsü gibi müşterilerinin ihtiyaçlarına en mükemmel biçimde cevap veren seçenekleri sunan seçkin tesettür giyim markaları arasında kendisine yer bulmuş durumdadır. Tüm bunların yanında bedava kargo ve indirim fırsatlarından yararlanabileceğiniz en mükemmel tesettür giyim adresiniz olmaya devam etmektedir.

 

Yaz Koleksiyonunda Ne Büyük İndirim Modaselvim’de

 

Yeni yaz sezonunda alışveriş yapmak isteyen ancak mağaza dolaşarak yeni modelleri ve ekonomik ürünleri almak için zamanı olmayan bayanlar için artık alışveriş çok kolaydır. Birçok bankanın kredi kartları ile alışveriş alternatifleri bir tık ötede olmaktadır. Bankaların avantajları ile taksitle alışveriş imkanları müşterilere sunulmaktadır. Modaselvim internet mağazacılığında gelişmiş güvenlik sistemleri ile çalışarak müşterilerin gönül rahatlığı ile alışveriş yapmalarına imkan sağlamaktadır. Böylece kredi kartı ile güvenle alışveriş yapılarak online alışveriş rahatlığı yaşanmaktadır. Bunun yanında kapıda nakit şekilde ödeme yapmak isteyenler için bu imkan bulunmaktadır. İşinde her zaman disipline önem veren firma en hızlı şekilde kargoya ulaştırarak adrese teslim edilmesini sağlamaktadır.

 

En Ucuz Tunik Modelleri Nasıldır?

 

Yeni sezon tuniklere bakıldığında Modaselvim genç trendlere uygun modellere yer vermektedir. İnci süslemeleri olan denim veya farklı kumaş seçenekleri olan tunikler vardır. Uzun tunikler ve ara boy tunik çeşitleri yer almaktadır. Belden kuşaklı olması her tarza uygun olmasını sağlamaktadır. Dar paça pantolonlarla, taytlarla kombin yapılarak yaz günlerinde günlük tarzda kullanılır. Lazer kesimli olan modeller hem gösterişli hem de uygu fiyatlıdır. Yüzde elli şekilde yapılan indirimlerle tuniklerin eteklerinde lazer kesimle yapılan işlemeler vardır. Mürdüm, mor, gülkurusu, buz mavisi, kırmızı, mint yeşili, hardal, somon rengi olarak yaza yakışan renkler tuniklerde kullanılmıştır. Bebe yaka olan modellerde önünde kravatı andıran detaylara sahip model hem gündüz hem gece gezmelerinde kumaş pantolonlarla zarif görünmektedir. Yelekli olan modellerin istenildiği zaman yeleği çıkartılabilmektedir.

 

Feracelerde Yeni Modeller Nasıldır?

 

           Modaselvim dış giyimde her zaman şıklıktan yanadır. Bu sebeple feraceler kendine özgü modelleri ile göze hoş görünmektedir. Yarasa kol olan modellerde belden büzgü vardır. Tek renk dışında iki renkli V yakalı olarak feraceler elbiseler kadar şıktır. Önden fermuarı olan astarsız modellerdir. Çiçek ve yaprak desenli nakışlara sahip ferace arayanlar için Modaselvim yeni modellere yer vermektedir. Kollarında çiçek deseni olan modeller önden fermuarlıdır. Yanlarında ceplere yer verilmiştir. Elli iki bedene kadar büyüklüğe sahiptir. Her yaşta ve her bedende bayana uygun modeller feracelerde mevcut olmaktadır.

 

 

Tesettür Giyimde Trend Olan Etekler Hangileridir?

 

            Tesettür giyim tasarımlarının karakteristik giyim tercihi olan tesettür etek modelleri yeni dönem trendler ile beraber farklı çizgiye ve farklı modellere kavuştu. Bu modellerde renk ve tasarım olarak farklı çizgiler varken tercih olarak da farklı konseptlerde kullanılabilen dizaynları oluşturuluyor.

 

Tesettürde Kalem Etek Modası

 

           Tesettür giyim tasarımlarında sıkça kullanılan etek modellerinde öne çıkan tercih olan kalem etek modelleri bayanlar için büro ve ofis ortamında giyilebilecek cazip tercihler sunuyor. Saten siyah kalem etek modeli ile bayanlar işlevsel şekilde kombinler oluşturabilirken bu model siyah bluz ve siyah eşarp iş ortamı için giyilebilir modeller oluyor. Siyah spor ayakkabı ve siyah tunik ile günlük hayatta kullanılabilecek özel bir tercihe dönüşen modeller özgün tasarımlara da imkân veriyor.

 

Kalem etekler de sunulan kot tasarımlarda kot tunik etek modeli ile dikkat çekici bir tren oluyor. Bu model daha çok günlük giyim için bir tanecik olurken davetlerde giyilebilen abiye modellerinde kullanılan kalem eteklerde çiçek dizaynları ile bayanlara tercih oluşturuyor. Mürdüm kalem etek modeli çiçekli gömlek ile kullanılarak abiye kıyafet kombini yapılırken mürdüm renkli eşarp ve siyah çanta ile oluşturulan kombinle bayanlar davetlerde özel bir giyim kombinine de sahip oluyor.

 

Tesettür Etekte Kloş Trendi

 

Rahat giyim özelliği ile bayanların tercihi olan kloş etekler petrol, beyaz, pudra ve pembe gibi renkleri ile tesettür giyim için de tercih oluyor. Bu modeller gömlekle kombinleme yapıldığında iş hayatında giyilebilen kombinler oluştururken tunik ile giyilebilen bu modeller günlük hayat için ve ilkbahar yaz trendleri için özel bir giyim kombini haline geliyor. Kloş etek tasarımında sunulan bir diğer tasarımda tül etektir. Etekte özgün tasarım arayan bayanların tesettür giyim kombinlerinde kullanılabildiği ve deri ceketle özel şekilde kombinleme imkânı bulduğu özel bir giyim alternatifidir.

 

Kloş eteğin bir diğer modeli de kloş uzun etek modelidir. Kloş etekler daha çok abiye kıyafetlere yakın tasarımı ile öne çıkarken krem renkli eşarp ile uyum sağlayan tasarım, beyaz gömlek ile kombinleme yapılarak özel bir abiye kıyafet tasarımına da dönüşüyor.

https://www.modaselvim.com/

Tesettür İle Trendi Yakalayın

 

AYŞE MELEK TASARIM - Beli Broşlu Abiye Elbise ASM7157-S Gold&Siyah (1)Tesettür giyimin tercihlerini kullanarak birbirinden özel konseptleri oluşturabilir birbirinden cazip kombinlerle şıklığı yakalayarak özel bir tarz oluşturabilirsiniz. Bunun için size birbirinden cazip fırsatlar sunan www.modaselvim.com özel renk ve tasarım fırsatları ile bayanlara trendi yakalayacak özel alternatifler oluşturuyor. Bu tercihleri özel madde başlıkları ile web adresinde sunan moda selvim her yaştan bayana göre özel tesettür giyim tarzları sunarak işlevsel alternatifler sunuyor.

 

Birçok madde başlığı ile tesettür giyim tercihleri oluşturan moda selvim yeni ürünler sonbahar kış giyim abiye dış giyim eşofman ve başörtüsü gibi madde başlığı türleri ile tercih sunarken son indirim başlığı ile de cazip kampanya fırsatları buluşturuyor. Modaselvim bayanlar için birbirinden cazip giyim türleri sunduğu giyim başlığı altında yer alan elbise abiye tunik kombin bluz gömlek etek yelek ve ceket gibi türleri giyim başlığı altında toplayarak kolay alışveriş de sunuyor. Giyim başlığı altında öne çıkan verilere baktığımızda polat yıldız uzun kollu boğazlı body yanında puantiyeli yelek tesettür giyim için özel tercih sahip olacaksınız.

 

Birçok renkte ve birçok tarzda olan tesettür giyim modelleri arasında öne çıkan yaka ve kemer boncuk detaylı elbise size özel günlerinizde şık giyim sağlıyor. Yaren eteği dantel elbise ile göz kamaştıran bir kıyafete kavuşurken aynı elbisenin haki ve bordo renk ileride size özel renkler sunuyor. Tesettür giyim için özellikle orta yaş kitlesine hitap eden leopar desenli elbiseler eşarp ve çanta aksesuarı ile tercihler sunuyor. Leopar desenli yelek görünümlü elbise siyah bordo tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Mint seçeneği de sunan leopar desenli elbiselerin yanında kendinden kemerli turu omuzları deri detaylı tunik tek renk tunik ve önden düğmeli tunik gibi birçok seçenek öne çıkıyor.

 

Türk denizci olarak fiyonklu tunik ve kemerli tunik gibi tercihler sunan modaselvim manşet büzgülü tunik ile özellikle gençlere dönük tercihler oluşturuyor. Manşeti büzgülü tunik yanında yakası broşlu geometrik tasarımlı tunik de dikkat çekici tercihler oluşturuyor. Özel günler için ideal tercih olan kolları volanlı kolyeli elbise sarı abiye siyah ve mürdüm gibi renklerle özel ve giyim tercih oluşturuyor. Benzer şekilde şeritli abiye elbise de sizi şık gösterecek bir tercih oluşturuyor. Bu tercihleri ek olarak sizi sosyal hayat içinde şık gösterecek dantel detay anvelop bluz ve şifon yelek görünümlü abiye elbise gardırobunuzda özel yere sahip olacak tercih olarak öne çıkıyor. Bu tercihlerin yanında bolero görünümlü elbise ve kadife görünümlü abiye tesettür giyim olarak size cazip fırsatlar sunuyor.

 

Moda Selvim bayanlara özel renkli tasarımlarla şık giymenin kapılarını açıyor. Haki mürdüm indigo siyah ve lacivert gibi birçok renk sunan tesettür giyim adresi özellikle koyu renkler ile tesettür giyim trendlerine yön veriyor. Kışlık kap seçeneğinin birçok rengini barındıran modaselvim sırtı fiyonklu pardösü ferace ile klasik bitecek oluşturuyor. Moda selvim kışlık pardesü pembe perdösü ve özel tasarım tercihlerle dikkat çekiyor. Ferace tercihi de sunan modaselvim kemerli fiyonklu fermuarlı ve cepli detaylarla feraceleri özel tasarım kazandırıyor.

 

Fermuarlı kaşe kap tercihi ile sonbahar kış kreasyonu sunan modaselvim gizli düğmeli elbise ile bayanlara özel tercih kılıyor. Fermuarlı feraceler yanında kemerli feraceler sunan modaselvim fiyonk ve fermuar detaylı ile özel tasarımlar oluşturuyor. Bunun yanında kış giyimi olarak özel tercihler arasında kürk başlıklı kap ve çift düğmeli kapüşonlu kaşe kap soğuktan sizi olurken özel giyim tarzı ile şık seçenek oluşturuyor.