Tarz Bir Görünüm Sunan Hırka Ve Yelek Modelleri

Özellikle bu sene kaz ayağı örgü ceketler oldukça karizmatik ve şık bir izlenim uyandırmaktadır. Bel hizasından biraz daha aşağıda tasarımı yapılmış ve kareli bir desen altında üretimleri gerçekleştirmiş olan bu güzel hırka çeşitleri, özellikle arkadaşlarla dışarı çıkıp bir kafeye giderken ya da alışveriş yaparken ve hatta özel bir davet veya organizasyona dahi giderken de yine rahatlıkla farklı şekillerde kombin yaratma şansını sunmaktadır. Hafifliği ve dökümü sayesinde vücuda tam olarak oturan, tüm hanımları olduğu yaşından daha genç bir şekilde gösteren bu hırka çeşitleri, daha şimdiden oldukça yoğun bir talep almayı sürdürüyor. Bu sene tesettür giyim modası açısından moda uzmanlarının önerdiği bu örme hırkalar, farklı renkler kapsamında da tercih etme şansını sunmaktadır.

Modaselvim’den alışveriş yapmak için burayı tıklayabilirsiniz.

Farklı yelek çeşitleri

 

Bu tarz görünümlü hırka çeşitlerinin yanı sıra aynı zamanda yine genç hanımlar için daha sıra dışı bir izlenim yaratmak açısından kapitone tarz yelek modelleri ön plana çıkmaktadır. Parlak kumaş tasarımı ve aynı zamanda değişik renkleri altında bir şişme yelek olarak da görülen bu örnekler, yeni sezon tesettür giyim modası açısından ekstralar da yerini almış görünüyor. Tabii daha soğuk havalarda giymek ve aynı zamanda daha şık bir görünüm de yaratmak için kürk detaylı süet yelek modelleri de aynı zamanda tıpkı diz kapaklara kadar gelen bir elbiseyi de andırıyor. Bu sayede alt kısma giyilecek güzel bir pantolon çeşidi ile mükemmel bir kombin yaratma şansı elde edilebilmektedir.

 

Harika yelek çeşitleri

 

Özellikle de beli bağcıklı bir tasarım altında üretimleri gerçekleştirilmiş ve pantolonunu ikili takım yelek seçenekleri, bol görünümü altında yeni sezon tesettür giyim modası açısından büyük bir önem taşımaktadır. Göz alıcı bir izlenim yaratmak ve katılmak istediği yere tarz bir görünüm altında gitmek isteyen tüm hanımlar için bu bağcıklı ve pantolonlu yelek takımı en doğru seçeneklerden biridir. Çok uygun fiyatlar kapsamında ve tamamen kaliteli markalar eşinde Modaselvim bünyesinde bulunabilmekte ve birbirinden güzel bu hırka ya da yelek çeşitleri, keyifli bir alışveriş altında satın alma şansı verilmektedir.

 

Bir cevap yazın