İkili Kombinlerin Vazgeçilmezleri

 

Tesettür giyim, modanın her geçen gün değişmesine karşı beklenenden daha hızlı uyum sağlamıştır. Moda değişme hızı kadar tesettür giyim markalarının sayısı artmış ve bunun yanında tesettür giyimde kalite de artmıştır. Kaliteli yerli ve ithal kumaşlar kullanılarak birçok tarz biz kadınların beğenisine sunulmaktadır. Bu sayede tesettür giyimde kombin yapmak artık hiç de zor değildir.

 

Tesettür Giyimde Kombin 

İkili kombin denilince akla tek bir kombin değil artık birden fazla kombin gelmektedir. Çünkü değişen ve gelişen moda sayesinde ihtiyaçlar artmış ve bu durum beraberinde çeşitliliği arttırmıştır. Tesettür giyimde farklı parçaları bir araya getirerek kendi kombinlerimizi yapabildiğimiz gibi markaların ve tesettür giyim sitelerinin bizim için yaptığı kombinleri de tercih edebiliriz. Şimdilerde bizi kombin yapma zahmetinden kurtaran ve geçen yazın da modası olan ikili takımlar bayanlar tarafından tam not almayı başarmıştır. Tunik – pantolon ikilisi, etek – bluz ve etek – ceket ikili kombin tercih ederler için tesettür giyimin gözde parçaları haline gelmiştir.

 

 Her Sezona Uygun Kombinler

 

Günlük giyimde ikili kombin tercih edebileceğimiz gibi özel ortamlar için de ikili kombin seçimlerimizle şık olabiliriz. Farklı renkler, farklı desenler, inciler, danteller, lazer kesimler kullanılarak ikili kombinlerde şıklık ikiye katlanmış ve özel zamanların özel kombinleri olmuştur. Her sezona uygun kumaşlar ile üretilen ürünler sayesinde hem yaz hem kış aylarına uygun ikili kombin oluşturmak mümkün hale gelmiştir. Kışın kadife kumaşlar ve dantelleri tercih ederek özel zamanların şıkkı olmayı başarabiliriz. Günlük giyimde de şıklığı yakalayabilmek için örgü ikili takımlar kullanabiliriz. Yaz aylarının vazgeçilmezi hafif ve serin tutacak kumaşlar olmalıdır. Geçen yaz sezonunda ikili takımlarda bu ayrıntıya dikkat edildi ve oldukça serin, pamuklu kumaşlardan ikili takımlar hemen hemen bütün bayanların tercihi haline geldi. Her birimizin gardırobunda en az bir çeşit olması gereken takımlardı. Uzun bluz ve geniş pantolonlardan oluşan bu ikili kombin günlük giyimde giy çık rahatlığını bize sunarken desenli ve lazer kesim olanlar da özel zamanların tamamlayıcısı görevini üstlendiler. Moda Selvim online hizmet vererek şıklığa kolay ulaşmamızı sağladığından siteyi ziyaret etmekte fayda var.

 

Bir cevap yazın