Kış Sezonunda Tesettür Kombin Parçaları

 

Kış sezonunda tesettür giyim kombinleri oluşturulurken seçilen parçaların hem sıcak tutmasına hem de vücut hatlarını kapatan rahat giysiler olmasına özen gösterilmektedir. Kışlık tesettür giyim çeşitlerinde en çok kullanılan parçaların arasında trikolar önemli bir yer tutmaktadır. Hem sokak modasına uygun olan günlük kombinlerde hem de ofis kombinlerinde yer almaktadır.

 

 Triko Kazaklar Nasıl Kombin Yapılmaktadır?

 

Kışlık kumaş ve kaşe ve kadife pantolonlarla trikolar kombin yapılmaktadır. Ayrıca kışlık eteklerle uyumlu olmaktadır. Ayak bileğine kadar uzun olan trikolar kışlık taytlarla da kombin edilmektedir. Moda Selvim en sevilen triko modellerine yer vererek şık kombinlerin yapılmasına olanak sağlamaktadır. Ön kısmında verev şerit modeli olan trikoların boyları oldukça uzundur. Taytlarla ve boru paça pantolonlarla kombin edilmektedir. Kışlık tesettür giyim için uygun olan triko kazak modelleri arasında gül baskıya sahip, bel kısmı dökümlü olan triko astarsız şekildedir. Bisiklet yaka olup siyah, bordo, vizon gibi renk çeşitlerine sahiptir. Ekoseli tunikler ise yandan yırtmaçlı olan şık modeller arasındadır. Topuklu ayakkabı, bot ve çizme ile kombin edilerek ofis modasına uygun şekilde olmaktadır. Dalgalı şekilde incilere sahip olan triko modellerinde haki, zümrüt, krem, bordo, indigo renkleri ile müşterilerin seçimine sunulmaktadır. Fırfırlı trikoların önünde fırfır şeklinde bir şerit bulunmaktadır. Belden aşağı olan bölümü verev şeklinde olmaktadır.

 

 Kışlık Elbiselerde Ofis Tarzı Modeller Nasıldır?

 

Kışlık elbiselerde ön kısmında çeşitli desenler olan modeller her yaştan tesettürlü hanımlar tarafından ilgi görmektedir. Kışlık tesettür giyim ürünlerinden elbiselerde Moda Selvim farklı bedenlere yer vermektedir. Yanlarında cepleri olan elbiselerde yırtmaç bulunmaktadır. Yırtmaç kısmında bulunan düğmeler elbiseye farklı bir hava yaratmaktadır. Kırk sekiz bedene kadar büyüklüğe sahip bu elbiseler için her vücut yapısına uygun büyüklük mevcuttur. En sevilen modellerin içinde yer alan pileli, peplum elbiselerde kolye detayı bulunmaktadır. Fermuarlı olan bu modellerde bulunan kolye istenirse çıkartılabilir özelliktedir. Otantik tarzda iri ve yuvarlak şekilde kolyeye sahip olan modellerin yanında ince zarif kolye aksesuarına sahip modeller vardır. Üst kısmı farklı renklerden oluşan çiçek nakışlarına sahip modeller belden kuşaklıdır.

 

Bir cevap yazın