Tesettür Giyimde Trend Olan Etekler Hangileridir?

 

            Tesettür giyim tasarımlarının karakteristik giyim tercihi olan tesettür etek modelleri yeni dönem trendler ile beraber farklı çizgiye ve farklı modellere kavuştu. Bu modellerde renk ve tasarım olarak farklı çizgiler varken tercih olarak da farklı konseptlerde kullanılabilen dizaynları oluşturuluyor.

 

Tesettürde Kalem Etek Modası

 

           Tesettür giyim tasarımlarında sıkça kullanılan etek modellerinde öne çıkan tercih olan kalem etek modelleri bayanlar için büro ve ofis ortamında giyilebilecek cazip tercihler sunuyor. Saten siyah kalem etek modeli ile bayanlar işlevsel şekilde kombinler oluşturabilirken bu model siyah bluz ve siyah eşarp iş ortamı için giyilebilir modeller oluyor. Siyah spor ayakkabı ve siyah tunik ile günlük hayatta kullanılabilecek özel bir tercihe dönüşen modeller özgün tasarımlara da imkân veriyor.

 

Kalem etekler de sunulan kot tasarımlarda kot tunik etek modeli ile dikkat çekici bir tren oluyor. Bu model daha çok günlük giyim için bir tanecik olurken davetlerde giyilebilen abiye modellerinde kullanılan kalem eteklerde çiçek dizaynları ile bayanlara tercih oluşturuyor. Mürdüm kalem etek modeli çiçekli gömlek ile kullanılarak abiye kıyafet kombini yapılırken mürdüm renkli eşarp ve siyah çanta ile oluşturulan kombinle bayanlar davetlerde özel bir giyim kombinine de sahip oluyor.

 

Tesettür Etekte Kloş Trendi

 

Rahat giyim özelliği ile bayanların tercihi olan kloş etekler petrol, beyaz, pudra ve pembe gibi renkleri ile tesettür giyim için de tercih oluyor. Bu modeller gömlekle kombinleme yapıldığında iş hayatında giyilebilen kombinler oluştururken tunik ile giyilebilen bu modeller günlük hayat için ve ilkbahar yaz trendleri için özel bir giyim kombini haline geliyor. Kloş etek tasarımında sunulan bir diğer tasarımda tül etektir. Etekte özgün tasarım arayan bayanların tesettür giyim kombinlerinde kullanılabildiği ve deri ceketle özel şekilde kombinleme imkânı bulduğu özel bir giyim alternatifidir.

 

Kloş eteğin bir diğer modeli de kloş uzun etek modelidir. Kloş etekler daha çok abiye kıyafetlere yakın tasarımı ile öne çıkarken krem renkli eşarp ile uyum sağlayan tasarım, beyaz gömlek ile kombinleme yapılarak özel bir abiye kıyafet tasarımına da dönüşüyor.

https://www.modaselvim.com/

Bir cevap yazın