Yaz Koleksiyonunda Ne Büyük İndirim Modaselvim’de

 

Yeni yaz sezonunda alışveriş yapmak isteyen ancak mağaza dolaşarak yeni modelleri ve ekonomik ürünleri almak için zamanı olmayan bayanlar için artık alışveriş çok kolaydır. Birçok bankanın kredi kartları ile alışveriş alternatifleri bir tık ötede olmaktadır. Bankaların avantajları ile taksitle alışveriş imkanları müşterilere sunulmaktadır. Modaselvim internet mağazacılığında gelişmiş güvenlik sistemleri ile çalışarak müşterilerin gönül rahatlığı ile alışveriş yapmalarına imkan sağlamaktadır. Böylece kredi kartı ile güvenle alışveriş yapılarak online alışveriş rahatlığı yaşanmaktadır. Bunun yanında kapıda nakit şekilde ödeme yapmak isteyenler için bu imkan bulunmaktadır. İşinde her zaman disipline önem veren firma en hızlı şekilde kargoya ulaştırarak adrese teslim edilmesini sağlamaktadır.

 

En Ucuz Tunik Modelleri Nasıldır?

 

Yeni sezon tuniklere bakıldığında Modaselvim genç trendlere uygun modellere yer vermektedir. İnci süslemeleri olan denim veya farklı kumaş seçenekleri olan tunikler vardır. Uzun tunikler ve ara boy tunik çeşitleri yer almaktadır. Belden kuşaklı olması her tarza uygun olmasını sağlamaktadır. Dar paça pantolonlarla, taytlarla kombin yapılarak yaz günlerinde günlük tarzda kullanılır. Lazer kesimli olan modeller hem gösterişli hem de uygu fiyatlıdır. Yüzde elli şekilde yapılan indirimlerle tuniklerin eteklerinde lazer kesimle yapılan işlemeler vardır. Mürdüm, mor, gülkurusu, buz mavisi, kırmızı, mint yeşili, hardal, somon rengi olarak yaza yakışan renkler tuniklerde kullanılmıştır. Bebe yaka olan modellerde önünde kravatı andıran detaylara sahip model hem gündüz hem gece gezmelerinde kumaş pantolonlarla zarif görünmektedir. Yelekli olan modellerin istenildiği zaman yeleği çıkartılabilmektedir.

 

Feracelerde Yeni Modeller Nasıldır?

 

           Modaselvim dış giyimde her zaman şıklıktan yanadır. Bu sebeple feraceler kendine özgü modelleri ile göze hoş görünmektedir. Yarasa kol olan modellerde belden büzgü vardır. Tek renk dışında iki renkli V yakalı olarak feraceler elbiseler kadar şıktır. Önden fermuarı olan astarsız modellerdir. Çiçek ve yaprak desenli nakışlara sahip ferace arayanlar için Modaselvim yeni modellere yer vermektedir. Kollarında çiçek deseni olan modeller önden fermuarlıdır. Yanlarında ceplere yer verilmiştir. Elli iki bedene kadar büyüklüğe sahiptir. Her yaşta ve her bedende bayana uygun modeller feracelerde mevcut olmaktadır.

 

 

Bir cevap yazın