2018 Tesettür Modasında Modaselvim

Son zamanlarda teknolojinin de ilerlemesi ile artık kadın – erkek modayı, akıllı telefonlardan, tabletlerden, sosyal medyadan öğrenebilmektedir. Moda anlamında kadınların modaya olan düşkünlüğü çok daha fazla bir durumda. Yeni sezon tesettür modası ürünleri sürekli olarak dergilerde, gazetelerde sergilenmektedir. Bundan dolayı tesettürlü kadınların tesettür ürünlerine ulaşması çok daha kolay olmaktadır.

 

 Trend Renkler

 

Bu dönemin ön plana çıkan en önemli unsuru hiç şüphesiz renklerdir. Her renkte pantolon, tunik, elbise, ferace ve daha sayılamayan birçok tesettür ürünü üretilmektedir. Bundan dolayı renk kombini çok rahat bir şekilde yapılabilmektedir. Bu da çok uyumlu bir renk bütünlüğü ortaya koymaya imkan sağlamaktadır. Bu sezon en fazla ilgi çeken renkli pantolonlar, bilhassa kırmızının tonları, üzerine beyaz bir tunik ve takı ile çok zarif bir hal almaktadır. Öte yandan sade bir pantolon üzerine, çeşit çeşit renk olan tesettür tunikler kombin yapıldığında, İster klasik isterse spor bir tarz ortaya çıkarılabilir. Bilek paça pantolonların altına giyilebilecek ayakkabı, bütün anlamda şıklığı ortaya koyacak parçadır. Ayağa takılabilecek olan küçük bir halhal ya da saat veya kolye ile kombin tamamlanabilir.

 

 Tesettür Elbise İşlemeleri

 

2018 tesettür modası,  yeni sezon tesettür ürünleri kapsamında, bu sezon ön plana çıkan detaylar elbise üzerindeki işlemeler. Özellikle çiçek ve dantel işlemeler genç kadınların ruhunu okşamaktadır. Dantel işlemeler ile kadınlara nostaljik bir tarz katarız tesettür elbiseler, rengarenk ve birçok desene sahip. Bel kısmında kemer şeklinde bulunan dantel işlemeler, elbiseler muhteşem bir aksesuar havası katılmıştır. Dantel desenli işlemeler, özel günlerde çok sıklıkla kullanılırken çiçek desenli elbiseler ise sosyal yaşamda kullanılabilmesi için tasarlanmıştır. Rahatlık ve şıklığı bir arada isteyen kadınların tercih edebileceği en favori ürünler arasındadır çiçek desenli elbiseler.

 

 Maksi Etekler

 

Tesettür modasında yeni sezon tesettür ürünler arasına giren maksi eteklerde, kadınlara oldukça devasa bir tarz katmaktadır. Daha çılgın ruhlu kadınların tercih edebileceği bol desenli maksi etekler, giyen kişinin daha dinamik ve enerjik görünmesini sağlamaktadır. Canlı renkleri ile yaklaşan yaz günlerinde muhteşem bir uyum ve mükemmel bir renk katmaktadır.

 

 

 

Bir cevap yazın