Tesettür İle Trendi Yakalayın

 

AYŞE MELEK TASARIM - Beli Broşlu Abiye Elbise ASM7157-S Gold&Siyah (1)Tesettür giyimin tercihlerini kullanarak birbirinden özel konseptleri oluşturabilir birbirinden cazip kombinlerle şıklığı yakalayarak özel bir tarz oluşturabilirsiniz. Bunun için size birbirinden cazip fırsatlar sunan www.modaselvim.com özel renk ve tasarım fırsatları ile bayanlara trendi yakalayacak özel alternatifler oluşturuyor. Bu tercihleri özel madde başlıkları ile web adresinde sunan moda selvim her yaştan bayana göre özel tesettür giyim tarzları sunarak işlevsel alternatifler sunuyor.

 

Birçok madde başlığı ile tesettür giyim tercihleri oluşturan moda selvim yeni ürünler sonbahar kış giyim abiye dış giyim eşofman ve başörtüsü gibi madde başlığı türleri ile tercih sunarken son indirim başlığı ile de cazip kampanya fırsatları buluşturuyor. Modaselvim bayanlar için birbirinden cazip giyim türleri sunduğu giyim başlığı altında yer alan elbise abiye tunik kombin bluz gömlek etek yelek ve ceket gibi türleri giyim başlığı altında toplayarak kolay alışveriş de sunuyor. Giyim başlığı altında öne çıkan verilere baktığımızda polat yıldız uzun kollu boğazlı body yanında puantiyeli yelek tesettür giyim için özel tercih sahip olacaksınız.

 

Birçok renkte ve birçok tarzda olan tesettür giyim modelleri arasında öne çıkan yaka ve kemer boncuk detaylı elbise size özel günlerinizde şık giyim sağlıyor. Yaren eteği dantel elbise ile göz kamaştıran bir kıyafete kavuşurken aynı elbisenin haki ve bordo renk ileride size özel renkler sunuyor. Tesettür giyim için özellikle orta yaş kitlesine hitap eden leopar desenli elbiseler eşarp ve çanta aksesuarı ile tercihler sunuyor. Leopar desenli yelek görünümlü elbise siyah bordo tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Mint seçeneği de sunan leopar desenli elbiselerin yanında kendinden kemerli turu omuzları deri detaylı tunik tek renk tunik ve önden düğmeli tunik gibi birçok seçenek öne çıkıyor.

 

Türk denizci olarak fiyonklu tunik ve kemerli tunik gibi tercihler sunan modaselvim manşet büzgülü tunik ile özellikle gençlere dönük tercihler oluşturuyor. Manşeti büzgülü tunik yanında yakası broşlu geometrik tasarımlı tunik de dikkat çekici tercihler oluşturuyor. Özel günler için ideal tercih olan kolları volanlı kolyeli elbise sarı abiye siyah ve mürdüm gibi renklerle özel ve giyim tercih oluşturuyor. Benzer şekilde şeritli abiye elbise de sizi şık gösterecek bir tercih oluşturuyor. Bu tercihleri ek olarak sizi sosyal hayat içinde şık gösterecek dantel detay anvelop bluz ve şifon yelek görünümlü abiye elbise gardırobunuzda özel yere sahip olacak tercih olarak öne çıkıyor. Bu tercihlerin yanında bolero görünümlü elbise ve kadife görünümlü abiye tesettür giyim olarak size cazip fırsatlar sunuyor.

 

Moda Selvim bayanlara özel renkli tasarımlarla şık giymenin kapılarını açıyor. Haki mürdüm indigo siyah ve lacivert gibi birçok renk sunan tesettür giyim adresi özellikle koyu renkler ile tesettür giyim trendlerine yön veriyor. Kışlık kap seçeneğinin birçok rengini barındıran modaselvim sırtı fiyonklu pardösü ferace ile klasik bitecek oluşturuyor. Moda selvim kışlık pardesü pembe perdösü ve özel tasarım tercihlerle dikkat çekiyor. Ferace tercihi de sunan modaselvim kemerli fiyonklu fermuarlı ve cepli detaylarla feraceleri özel tasarım kazandırıyor.

 

Fermuarlı kaşe kap tercihi ile sonbahar kış kreasyonu sunan modaselvim gizli düğmeli elbise ile bayanlara özel tercih kılıyor. Fermuarlı feraceler yanında kemerli feraceler sunan modaselvim fiyonk ve fermuar detaylı ile özel tasarımlar oluşturuyor. Bunun yanında kış giyimi olarak özel tercihler arasında kürk başlıklı kap ve çift düğmeli kapüşonlu kaşe kap soğuktan sizi olurken özel giyim tarzı ile şık seçenek oluşturuyor.

Bir cevap yazın