En Çok Tercih Edilen Tesettür Takım Modelleri

Gündelik yaşamda, iş hayatında, davetlerde ve sporlarda 4 mevsim giyilebilen tesettür takım modelleri konforlu yapısından dolayı rahatlıkla kombinlenebilecek giyim ürünleri arasında yer almaktadır. Tarzınızı rahatlıkla gösterebileceğiniz tesettür takım modellerini ayakkabılar, şallar ve çantalar ile birbirinden farklı tarzlarda kombinleyebilirsiniz. Eğer gündelik yaşamınızda kıyafet kombinleme derdi ile uğraşmak istemiyorsanız ikili tesettür takım modellerini tercih edebilirsiniz.

İkili tesettür takım modelleri etek, üst veya pantolon, üst olarak tercih edebilir. Her güne farklı bir kombin oluşturabilirsiniz. Spor, şık ve klasik modellerle her dakika şıklığınızı koruyabilir birbirinden farklı takımlar ile girdiğiniz her ortamda dikkat çekebilirsiniz. Eğer günlük yaşamınızda klasik, şık bir tesettür takım arıyorsanız belinden kemerli, yelekli tesettür takımları tercih edebilir. Hem iş hayatınızda hem de günlük yaşamınızda çeşitli ayakkabı ve şallarla takımınızı kombinleyebilirsiniz.

Tesettür Takım Modelleri Nasıl Tercih Edilir

Tesettür takım almak için öncelikle ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Giyeceğiniz mevsim, kullanacağınız alana göre mutlaka tercih yapmanız gerekmektedir. Yaz ayları için sıklıkla keten kumaştan üretilen tesettür takım modelleri tercih edilmektedir. Doğal kumaş olmasından dolayı yaz aylarında özellikle terleme, sıcaklama gibi durumları engeller, cildin nefes almasına yardımcı olur.

Ketenden imal edilen tesettür takım modellerini hem günlük giyim olarak hem de gece giyimi için tercih edebilirsiniz. Eğer gece için keten tesettür takım modellerini kombinlemek istiyorsanız salaş bir şal, sandalet ve omuzdan askılı bir çanta tercih edebilir. Yaz gecelerinde rahatlıkla bu kombini giyebilirsiniz. Kış ayı için tesettür takım tercih ediyorsanız kalın dokulu pamuklu kumaştan imal edilen tesettür takım modellerini tercih edebilirsiniz.

İkili Tesettür Takım Modelleri 

İkili tesettür takım modelleri günlük ve gecelik olarak kombinlenebilecek en sık tercih edilen tesettür takım çeşitleri arasında yer almaktadır. Eğer günlük kullanım için ikili tesettür takım modellerini tercih etmek istiyorsanız spor, şık üretilen vücut hatlarını kapatan keten kumaştan imal edilen ikili tesettür takım modellerini tercih edebilirsiniz.

Gündelik hayatta spor, şık bir görünüme sahip olmak istiyorsanız etek, üst ikili tesettür takım modellerini tercih ederek konforun yüksek olduğu bir kombin oluşturabilirsiniz. Spor ayakkabı, sandalet ile daha fresh bir görünüm oluşturabilir. Eğer gece giyimi için tercih edecekseniz topuklu ayakkabı ve şık bir şal ile ikili tesettür takımınızı kombinleyebilirsiniz.

Koyu Rengin Hakim Olduğu Tesettür Takımlar

Yeni sezon ürünleri arasında pek çok seçenek bulunmaktadır. Kalitesi ve kumaş dokuları ile kullanım alanına uygun şekilde tasarlanan pek çok ürün bulunmaktadır. Tesettür takım kategorisi bu anlamda farklı kombin seçenekleri ve listeleri hazırlamaktadır.

Koyu renk kullanımının hakim olduğu bu sezon içerisinde modern kesim ürünlere erişim sağlamak mümkündür. Tasarlanan ceket ve pantolon ürünlerinde kombin olarak koyu renk hakimiyeti görülmektedir. Ürünler kalitesi ve kesimleri ile dikkat çekmektedir. İspanyol paça kumaş pantolon ve salaş ceketler bu renklerde tasarlanmaktadır.

Tesettür Takım Ürünlerinde Yeni Sezon Alt Giyim Seçenekleri

Tesettür takım ürünlerinde sıklıkla pantolon kullanımı gerçekleşmektedir. Salaş kesim ya da vücuda tam oturacak modeller bu sezonun şıklığını da ön plana çıkarmaktadır. Bu sezon tesettür takım ürünlerinde alt giyim parçaları büyük önem taşımaktadır. Şıklığı ile göz kamaştıran ispanyol paça pantolonlar oldukça fazla kişinin satın aldığı ürünler arasına girmektedir. Bunun yanında boru paça pantolon modelleri de takım kombinlerinde en uygun olan ürünlerden biridir. Tüm tesettür giyim ürünleri sezona yakışacak tarzda oluşturularak site içerisinde yer almaktadır.

Tesettür Takım Ürünlerinde Yeni Sezon Üst Giyim Seçenekleri

Tesettür takım parçaları üst giyim ürünleri ile daha hareketli bir form kazanmaktadır. Üst giyim ürünleri arasında bu sezon gömlek ya da ceket seçenekleri bulunmaktadır. Özellikle salaş kesim tunik modelleri ile birbirinden farklı kombinler oluşturulmaktadır. Ürün seçenekleri herkesin tarzını yansıtamaya yönelik özel olarak hazırlanmaktadır. Kalitesi ve tasarım yönü ile dikkat çeken birbirinden tarz tesettür üst giyim seçenekleri bulunmaktadır. Gömlek modelleri salaş kesim olarak pantolonlar üzerinde şık bir dokunuş sunmaktadır. Ürünlerin tamamı özel dikim şeklinde sunulmaktadır.

Yeni Sezona Uygun Tesettür Takım Kombini Oluşturma Alanları

Yeni sezona uygun tesettür giyim ürünlerinde takım kombinleri yapmak oldukça önemlidir. Ciddi mekanlarda ya da iş ortamında giymek üzere pek çok kişi tesettür takım kombini hazırlamaktadır. Bu sezon ispanyol paça pantolon kullanımı ön plana çıkmaktadır. Bu pantolon üzerinde saten ya da salaş kesim gömlek modelleri tercih edilmektedir. Üzerine alınan pantolon kumaşından tasarlanmış ceketler de sezon içerisinde ayrı şıklık kazandırmaktadır.

Moda Selvim Kombinleri

Kadınlar için kombin yapmak bazen sanıldığından daha uzun sürebilmektedir. Birbiriyle uyumlu olan kıyafetlerin bir arada kolayca kombinlenmesi, Modaselvim ile mümkündür. Tesettür giyim için pek çok çeşidin bulunduğu markada her zevke uygun kıyafet bulunmaktadır. Ürün çeşitliliğinin oldukça zengin olmasıyla birlikte, farklı pek çok kombin için uyumlu kıyafetler de bir aradadır. Farklı giyim ürünlerinin yanı sıra modaselvim.com sitesi üzerinde farklı kombinler de incelenebilmektedir.

ModaSelvim’ de Kombinler

Modaselvim ile kombin yapmak hem zevkli hem de kolaydır. Farklı tesettür kombin çeşitlerini site üzerinden incelemek mümkündür. Farklı modellerde pek çok kombin önerisi bulunan marka ile hem şık hem de rahat olunabilmektedir. Özel davetlerde giyilebilecek tarzda takımlar için pek çok renkte ve modelde çeşide ulaşılabilmektedir. Aynı şekilde, spor takımlar ile birlikte günlük kullanıma uygun birçok kombin yapılabilmektedir.

Kombinler içlerinde bulunan parça sayısına göre 3’lü ve 2’li gibi ayrılabilmektedir. Genellikle pantolon ve tunikten oluşan tesettür takım çeşitleri için pek çok seçenek bulunmaktadır.

ModaSelvim’ de Kombin Aksesuarları

Kıyafetler ile birlikte yapılan kombinlerin olmazsa olmaz tamamlayıcıları elbette aksesuarlardır. Çanta ve ayakkabı gibi pek çok ürün çeşidine sahip olan Modaselvim’ de tercih aralığı oldukça geniştir. Tesettür giyimde kombinlerin en büyük tamamlayıcıları da şüphesiz başörtüleridir. Farklı kumaşlardan çeşitli renklere ve desenlere sahip pek çok başörtüsü de kombinlerin tamamlayıcıları olarak Modaselvim’ de incelenebilmektedir.

Alışveriş yapmanın hem zevkli hem de kaliteli olduğu markada, zengin ürün çeşitliliği sayesinde istenilen kombinleri yapmak oldukça kolaydır. İstenilen modaselvim kombinler, kalitenin yanı sıra uygun fiyatlarıyla da dikkat çekmektedir.

Uygun Fiyatlı Kombinler

Özellikle tesettür giyimde uygun fiyatlarla kombin yapmak zordur. Uygun fiyatlara sahip kombinler yapmak için bazen isteklerden ödün vermek gerekebilmektedir. İstenilen kıyafetlerle istenilen kombinleri bir arada görmek, Modaselvim ile mümkündür. Titizlikle üretilen kıyafetler, hem kaliteli hem de uygun olmasıyla müşterilerin gözdesi olmaktadır.

Birbirinden tarz kombinler Modaselvim ile kolayca ulaşılabilir olmaktadır. Kaliteli ürünlerin uygun fiyatlarla sahip olunabildiği markada müşterilerin güvenini sağlamak da önemlidir. Güvenli alışverişin noktası olan Modaselvim, uygun fiyatlarının yanı sıra kalitesi ve hızlılığıyla da müşteri güvenini sağlamaktadır.

 

Tesettür Takım Modasını Bizimle Takip Edin

Giyim sektöründe muhafazakâr kesim trendleri son yıllarda modayı takip etmektedir. Marka isimlerin birbiri ardına çıkması ile de büyük ilgi görmektedir. Tesettür giyim içerisinde de en tarz ürünleri ve dört mevsime uygun modelleri bulabilirsiniz.

Tesettür Giyim

Tesettür giyim şimdiler de herkes tarafından benimsenmiş durumdadır. Tesettür giyim denildiğinde eski zamanlarda bir başörtüsü gelmekteydi. Ancak şimdiler de her türlü pantolon, elbise, etek, şal ve daha fazlasını bulabilirsiniz.

Moda ve giyim sektöründe en renkli en canlı modelleri tesettür giyimde de göreceksiniz. Genel olarak muhafazakâr kesimin tercihi olsa da her yaşa, her kesime uygun modelleri de bulabilirsiniz. Tesettür giyimde doğru adres tercihi de çok önemlidir.

Tesettür Giyimde Modaselvim.com

Giyim sektörüne 96 yılında giriş yapan Alim Tekstil, 2013 yılında Modaselvim.com olarak faaliyete devam etmiştir. Tesettür giyim olarak kalitesi ve güveni ile en fazla tercih edilen markalar arasında yer almaktadır.

Her kesime uygun, her bütçeye uygun ürünleri modaselvim.com adresinde bulabilirsiniz. Muhafazakâr kesim yanında, trend olan tüm ürünleri görebileceğiniz bir internet sitesi olmaktadır. Site yasalar çerçevesince hizmet vermektedir.

Tesettür Takım Modelleri

Tesettür de elbiseden, feraceye, şaldan pantolona kadar birçok ürün çeşidi bulunmaktadır. İş ve düğün konsepti için ise tesettür takım çeşitleri tercih edilebilir. Tesettür takım içerisinde elbise ve pantolon tarzı kombinler göz alıcı renkleri ile yer almaktadır.

Modaselvim.com adresinde en uygun fiyatlarla bu takımlara sahip olabilirsiniz. Takım modelleri 59.90 TL’den başlayan fiyatlar ile modaselvim.com adresinde. Her renk ve desenden tesettür takım modellerini inceleyebilirsiniz.

Desenli, düğmeli, kapüşonlu, takım çeşitleri bulunmaktadır. İster günlük isterseniz özel zamanlarda giyilebilecek takım modellerini inceleyebilirsiniz. Beden numarası konusunda da sıkıntı yaşamayacağınız bir site olmaktadır.

İnternet sitesi ile tesettür giyimdeki kampanyalardan da faydalanabilirsiniz. Kredi kartı ile ister nakit ister taksitli alışveriş imkânı da modaselvim.com adresinde. Hem hesaplı hem kaliteli hem de güvenilir giyim sitesi.

Modelini beğendiğiniz takım ya da diğer ürünleri anında kapınıza isteyebilirsiniz. Dilerseniz sitemize üye olup güncel kampanyalardan haberdar olabilirsiniz. Ürünlerimizde değişim ve iade olanakları da mevcuttur. Kaliteli giyimin adresi modaselvim.com

 

 

Tesettür Takım Şıklığınızı Moda Selvim’ Den Yansıtın

Bahar çiçekleriyle müjdeledi yaz sezonunun gelişini, doğanın rengarenk donanması insanlarda da hareket ve yenilenme isteği doğruyor. Tesettür takımlar sezon ürünleri arasındaki yerini almış bulunmaktadır. Yırtmaçlı etekli takımlar, şık ve modern ceketli takımlar, doğanın tüm renkleriyle donatılmış şifon fularlı takımlar göz alıcı modellerle seçimlerinizi beklemektedir. Kolyeli, beli bağcıklı modeller de muhteşem renklerle sergilenmektedir.

Tesettür Takım Tasarımlar

Tesettür takımlar, modacılar tarafından olabileceğinin en üst seviyesinde tasarlanarak satışta bulunmaktadır. Siz de tesettür takım ihtiyacınızı evinizin rahatlığında günün her saati internetten yapabilirsiniz. Tercihlerinizi ise en yakın ve şık tasarımların, muhteşem renklerin sergilendiği modaselvim.com adresinden yapabilirsiniz. Tam zevkinize göre modeller, doğanın tüm tonlarını bulabileceğiniz renk seçenekleri arasından ister takım ister ayrı parçalar alabilirsiniz. Güvenli ödeme, belirli tutar üstü ücretsiz kargo ve kolay iade seçenek haklarınızı da kullanabilirsiniz.

Tesettür Takımda Moda Selvim Ayrıcalığı

Yazlık giysilerin, konusunda uzman modacılar tarafından özenle hazırlanan tasarımları muhteşem dikişler ve renk kombinleriyle sergilenmektedir. Tesettür takım ayrıcalığınızı önden yırtmaçlı tesettür takım, yandan yırtmaçlı tesettür takım, fermuarlı tesettür takımlarla tamamlayabilirsiniz. Uçuşan fularlı tesettür takımlar muhteşem renklerle gözlerinizi alamayacağınız güzellikte ürünlerdir. Taş detaylı tesettür takım, renkli tesettür takımlar da sizler tarafından seçilmeyi beklemektedir. Desenli mürdüm renkli üçlü şifon takım ücretsiz kargoyla kapınıza kadar gelmektedir. çizgili, yandan kemerli tesettür takımlar da özel dokulu sağlıklı kumaşlardan üretilerek beğeninize sunulmuştur. Prenseslere layık şifon detaylı sandy takımlara bakmaya doyamayacaksınız. Volan kollu, önden yırtmaçlı ve çiçekli şifon tesettür takımlar çok satanlar arsında bulunmaktadır.

Tesettür Takım Özellikleri

Tesettür takımlar sosyal hayatta hem kolaylık hem de şıklık timsalidir. Takımlar ayrı ayrı renk uyumu, aksesuar uyumu sağlayabilmek için kaybedeceğiniz zamanı size bırakır. Kullanıcıya yüksek kalite ve görsel zarafet kazandırır. Modaselvim.com adresi her gün her saat aradığınız bütün özellikleri taşıyan tesettür takımların satış alanıdır. Hemen siteyi ziyaret ederek ücretsiz kargo, kolay iade ve kapıda ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca tüm ürünlerde %50ye varan yaza özel indirimlerden yararlanabilirsiniz. Ceketli tesettür takımlar kadınların yüksek tercihi ürünlerdir. Özel renk seçimleri, titiz dikişleri ve kaliteli kumaşlarıyla farkınızı yansıtmaktadır.

Tesettür takım modellerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/kombin-elbise sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Tesettür Kombin Yapmanın Püf Noktaları Nelerdir?

Tesettür İslam dininin esaslarına göre giyinilmesinde denir. Tesettürlü hanımların en çok zorlandıkları konu ise tesettür ile kombin yapmaktır. Bunun nedeni insanların giydikleri kıyafetleri kendi zevklerini yansıttıklarını düşünmeleridir. Kadınların daha çok kullandıkları kombin tarzı tunik şeklinde olmaktadır. Aynı renklerden oluşan tunikler ve aynı renklerden oluşan pantolonlar sayesinde kombin yapmak kolaylaşmıştır.

Tuniklerin çeşitli boylarda ve modellerde olması kombin yapmanızı da kolaylaştırmaktadır. Özellikle bazı durumlarda çok farklı renklerde kıyafetleri bir araya getirerek bir renk şölenine bile neden olabilirsiniz.

Yelekli Takımlarla Yapılan Kombinler Nasıldır?

Tesettürlü hanımların genellikle günlerini kurtarmasında neden olan diğer kıyafet ise yeleklerdir. Uzun ve vücut hatlarınızı belli etmeyecek bir yelek kullanırsanız rahat hareket etmenizi de sağlamaktadır.

Serin yaz akşamlarında tunik giymek istemiyorsanız, daha çok salaş olmak istiyorsanız yelek ile kombin mantıklıdır. Eğer yelek giymekte istemiyorsanız pardösü ile tesettür kombin tercih edebilirsiniz. Tamamen aynı renkler giyer ve sade üzerinizdeki mink detayları farklı yaparak harika kombinler oluşabilir.

Tamamen mor bir pardösü ve altına beyaz bir pantolon giyerseniz harika bir renk uyumu yakalayabilirsiniz. Özellikle farklı fakat yakın renklerin bir arada tercih edilmesi oldukça şık sonuçlar doğurur.

https://www.modaselvim.com/kombin-elbise

Tunik Kombinler Nasıl Yapılır?

Tunik kullanan kadınların ayrılmaz parçası kesinlikle şal olmalıdır. Fakat bazı durumlarda eşarp ve başörtüsünün de sakıncası bulunmamaktadır. Özel günlerde veya başka durumlarda kıyafetleriniz küçük ayrıntılarla süslemeniz sizi büyük değişimlere sürükler. Örneğin boydan boya giydiğiniz kıyafetler güzel bir kolye ile süsleyebilirsiniz. Gayet zarif duracaktır.

Tunik çeşitlerinin farklılık göstermesi aksesuarlarında farklı olmasına neden olur. Örneğin tercih edilen tuniklerin büyük kısmı fermuarlıdır. Bu durum karşısında kesinlikle küçük küçük takılarla kıyafetiniz süslemeniz yeterlidir.

Kış aylarında kullanacağınız ferace veya kabanlarda tesettür kombin için önemlidir. Kaban seçerken kıyafetleriniz geneliyle giyilecek olması önemlidir. Kıyafet kombini yaparken uyumlu kıyafetler almak önemlidir. Genel olarak giyeceğiniz yani kaban gibi bir mevsim boyunca kullanacağınız kıyafetin çok cırt bir renk olmaması gerekir. Aksi takdirde rüküş olmak kaçınılmaz olabilir. Bu makalede yazan önerilere uyarsanız muhtemelen hoş ve rüküş olmayan bir kombin yapacaksınızdır.

 

 

Tesettürde Takım İle İlgili İpuçları

Tesettür bağlantısı her gün evden çıkarken birkaç dakika ne giyeceklerini düşündükleri bir durumdur. Aslında pek çok kadın gardırobunu açıp kendi zevklerini yansıtabileceklerini, birkaç dakikalığına nasıl bir kombinasyon oluşturabileceklerini düşünüyor. Hatta bazen hedefe geç bile olabilir. Ancak bu yılki moda tunik pantolon takımları tesettürlü kadınların imdadına yetişti. Aynı renk tunik ve pantolondan oluşan kombinler sayesinde neyi ve nasıl eşleşeceğini düşünmek, düşünmek, vurgulamak imkansız.

Örneğin; Siyah şal, mor pantolon ve tunik tulumun üzerine giyilebilir, rahatlıkla sokağa çıkabilirsiniz. Bu takım elbiselerdeki tunikler farklı model ve boyutlarda olabilir. Tunik ölçüleri ve modeli kullanıcının zevkine ve tercihlerine göre değişiklik göstermektedir. Bu kombinasyonların sadece basit bir tunik ile yapılması gerekmiyor. Pantolon üzerine giyilen tunikler, çiçekler ve çizgiler gibi pek çok şekilde kullanılabilir. Bu desenlerin pantolonlarda kullanıldığını ve sade bir tunik ile kombini yapıldığını görebilirsiniz. Daha önce de belirtildiği gibi, bu tür değişiklikler kişinin zevklerine ve tercihlerine bırakılmıştır.

https://www.modaselvim.com/kombin-elbise

 

 

Tesettürde Üçlü Takım İpuçları

Kurtarıcı kombinasyonunun bir başka örneği de yelek takımlarıyla yapılan kombinasyonlardır. Kısa veya uzun bir gömlek pantolona tercih edilir. Tesettür takım, bu gömlek için uzun bir yelek ile tamamlanmaktadır. Yelek gömleğin tüm uzunluğu boyunca giyildiği için bu önemli olmamakla birlikte, omuz uzunluğu çok önemlidir. Bunun nedeni yeleğin kolları olmamasıdır. Yeleğin model ve rengini değiştirme imkanı. Ayrıca bu değişim, mevsime bağlı olarak kumaşta da farklılığı göstermektedir. Yaz aylarında ince kumaştan yapılan yelekler tercih edilirken, kışın kaşe gibi kalın kumaşlar tercih edilmektedir. Modellerin yanı sıra yeleklerin renkleri de farklılık gösterebilir. Ön tarafta bir veya daha fazla düğme, bir fermuar ve açık bir ön kısım dahil olmak üzere mağazalarda birçok türde yelek bulunmaktadır.

Elbette kombinler sadece tunik ve yelek ile yapılmamaktadır. Diğer bir kombinasyon türü ise şapka ve tunikten yapılmış ikili takımlardır. Bu takım elbiseler, sonbahar ayları için en yaygın tesettür kombinasyonudur. Bu kombinasyon, uzun bir tunik ve tunik ile aynı beden pantolon veya biraz daha uzun bir tunik ile elde edilir. Kapların model olarak da birçok çeşidi bulunmaktadır. Bunlar yakalı veya yakasız tabaklar olabilir. Önü düz olan ve gömleğin net bir şekilde görülebilmesini sağlayan konteynerler birçok kişinin tercihlerinde ön plandadır.

İkili Tesettür Kombinasyonu Nedir?

Kapalı bayanların iki parça giysiden oluşan ürünlere tesettür takım denir. Çift tulum tesettür pantolon ve tesettür tunik modelleri akla ilk gelenlerdir. Genellikle pantolon ve tunik kombinleri renk açısından sorun yaratabilir, bu yüzden kadınlar çift tesettür kombinli modelleri tercih etmektedir. Bunlar genellikle alt ve üst olarak tasarlanır ve aynı renk ve desen olmasına dikkat edilmektedir. Çift kombinasyonlu tesettür modellerinin yanı sıra ayakkabı ve çanta kombinleri de tasarlanabilir. Ancak genellikle tercih edilmediği için pek yaygın değildir.

 

 

 

 

Tesettür Kombin Nasıl Yapılmalıdır?

Artık geçmişe göre günümüzde tesettür giyim ürünlerinde çok fazla çeşitlilik olduğundan dolayı kombin oluşturmak artık tesettürlü kadınlar için oldukça kolay olmaktadır. Çoğunlukla tek parça tercih edilen tesettür elbise modelleri kombine ihtiyaç duymuyor olabilir. Ancak ayakkabı ve aksesuar ile uyumlu tesettür kombin yapılabilir. Tesettür kombin uyumunda renkler ve modeller oldukça önemlidir.

 Tek parça tesettür elbiseler yerine ayrı ayrı parçalar daha şık bir görünüm sergileyecektir. Tesettür tunik altına giyilen kot pantolon ve spor ayakkabılar tarzınızı değiştirecektir. Tesettür kombin oluştururken eşarp bağlama şekilleri de oldukça önem arz etmektedir. Oluşturulan kombine uyum sağlayacak bir başörtü seçilmeli ve bağlama şeklide kombine uyum sağlamalıdır. Tesettür giyim ürünleri büyük parçalardan oluştuğu için renk uyumu da çok fazla önemlidir. Birbirini kesen renkler nahoş bir görüntüye sebep olabilir. Bu sebep ile tesettür kombinde renk geçişleri yumuşak olmalıdır.

 Tesettür Kombinlerde Başörtü Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 Eşarp ve şal seçimlerinde yapılan hatalar tesettür kombini tamamen kötü bir duruma düşürebilir. Titizlikle bağlanan eşarplarda bir iki saat sonra bozulma ve ya kayma oluşuyor. Bu durum ile karşılaşmamak için başörtü seçiminde kumaş kalitesi çok önemli bir ayrıntı olmaktadır. İpek kumaştan tasarlanan eşarplar çok şık bir görüntü oluşturmasına rağmen sürekli kaydığı için kullanımı zordur. İpek eşarp yerine hazır kendiliğinden boneli eşarplar tercih edilebilir. Bunun yanı sıra tercih edilen bone ve eşarp aynı kumaş türünden olmalı, yaz aylarında cotton özelliği fazla olan eşarplar tercih edilmelidir.

 Tesettür Giyimde Nelere Dikkat Edilmelidir?

 Tesettür giyim normal tarzlara göre çok daha fazla dikkat ister. Giyilen etek ve kaplar ile rahat etmek, başörtü yapımı ve ayakkabı seçimi normal giyimde yapılan kombinlere göre tesettür kombin yapımı daha da zor olmaktadır. Tesettür kombin oluştururken tunik ve ya bilek üstünde biten elbise ve kap modelleri daha rahat olacaktır. Gün içerisinde yaşanan koşuşturmalarda ayaklara dolanan uzun etekler yerine pantolon modelleri ile tamamlanan kombinler hem daha şık hem daha rahat olmaktadır. Pantolonlar ile günlük kombinler oluşturulabileceği gibi özel gün ve özel organizasyonlar için de çok şık kombinler oluşturulabilir.

Şık Davetler İçin Pantolon Kombin Önerileri Nelerdir?

tesettür kombinŞık davetler için koyu kadife İspanyol paça pantolon modelleri ortamda modern bir görünüm yakalamanızı sağlayacaktır. Tamamı payet gümüş renk İspanyol paça pantolon ve aynı kumaştan ceket kombinleri de şık davetler ve tesettür giyim kombin için doğru seçim olacaktır. Pantolon seçimi yaparken rahatığınızı düşünebilirsiniz. Bu yüzden beli tam oturan ama salaş pul detaylı pantolonlar ile uzun yelek kombini yapabilirsiniz. Bu kombine uygun eşarp, çanta ve topuklu ayakkabı ile şık ve net bir görünüm elde edeceksiniz.

 

 Abaya ve Pantolon Kombin Önerileri

 

Abaya tesettür giyimde şık ve modern yeni nesil parçalarından biridir. Bu parçayı kalem kumaş pantolon ya da beli kalın kemerli havuç pantolonlar ile kombinleyebilirsiniz. İçinize sade bir renkte uzun tunik seçerek abaya ve pantolon rengini aynı yapabilirsiniz. Daha takım bir görünüm isteyen kişiler için ayrı ayrı parçalar ile en iyi kombin önerisi olmaktadır. Bu tarz kombinleri düz babet ya da dolgu topuk ayakkabı ile tesettür giyim kombin görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

 

 Tesettür Giyiminde Pantolon Modelleri

 

Günümüzde tesettür giyiminde sıkça giyilen parçalardan biri pantolondur. Pantolonun tesettür giyiminde yeri çok ayrıdır. Özellikle proporsiyona uyması açısından doğru pantolonun seçilmesi önemli bir durumdur. Tesettür pantolonlarında genellikle bol paça ve salaş modeller bulunmaktadır. Bunun yanı sıra daha uzun tunikler ile kombinlenen mom jean, İspanyol paça pantolon ve dar paça kot pantolonlar bulunmaktadır.

 

Günümüzde çeşitli davetler için daha şık parçalar tercih edilmektedir. Bu parçalar arasında pantolonun önemli bir yeri bulunmaktadır. Şık davetler ya da iş hayatında çoğunlukla kumaş pantolon ve havuç model pantolon seçimi yapılmaktadır. Daha farklı tesettür pantolon modellerinde ise paçası boncuklu ya da dantelli modeller bulunmaktadır. Cep ayrıntılarında nakış işlemeleri bulunan detaylarda genellikle kot pantolonlarda görülmektedir.

 

 Tesettür Pantolon Kombinlerinde Üst Giyim Seçenekleri Nelerdir?

 

Pantolon kombini yaparken üst seçimi uyum açısından çok önemlidir. Doğru parçaların tercih edilip kombin yapılması estetik bir görünüm kazandırmaktadır. Pantolon kombinlerinde başlıca uzun gömlekler ya da uzun tunikler bulunmaktadır. Sonbahar ve kış aylarında ise daha kısa ya da balıkçı yaka kazaklar bulunmaktadır. Bu kazakları yelek ya da hırka ile kombinleyerek görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

 

Tesettür Takım Kombinleri Modaselvim’de

 Tesettür takımKadınlar için alışveriş vazgeçilmez bir tutkudur. Moda tasarımcıları harika işlere imza atarak kadınların bu tutkusunu her daim canlı tutmaktadır. Kadınlar kendilerine yakışan giyim ürünleri alarak şık bir duruş sergileyerek kendini oldukça mutlu etmektedir. Pek çok özel günler ve ya günlük hayat içerisinde şık görüntünüzü yakalamak için tercih edilen tesettür takım modelleri kolay bir şekilde kombin oluşturmanızın yanı sıra, ayna karşısına geçtiğiniz zamanda kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Bir kadın kendini nasıl hissediyor ise bütün günü o ruh halinde geçmektedir.

 

Bu nedenden dolayı kadınlar kombinlerin içerisinde kendini ne kadar iyi ve mutlu hissederlerse bütün günleri de öyle geçmektedir. Tesettür takım kombinleri hem kaliteli ve şık hem de pratik bir giyim tarzıdır. Tesettür takım modelleri sayesinde kadınlar alt ya da üst olarak ayrı ayrı ürün seçmeye gerek duymamaktadır.

 

 Tesettürlü Kadınlara Kolaylık Sağlayan Tesettür Takım Modelleri

 

Giyildiği zaman zarifliği ve şıklığı yakalamayı sağlayan, yaz aylarında bunaltmayan takım olarak giyilen giyim ürünleri her tesettürlü kadını büyülemeyi başarıyor. Tesettür takım kıyafetler özel gün ve özel davetlerde, tatillerde, günlük hayat gibi daha pek çok yerde tercih edilebilmektedir. Aynı zamanda tesettürlü kadınlara rahatlığı ve sıklığı bir arada sunmaktadır.

 

Alt giyim ürünü pantolon ya da etek giyildiği zaman üstüne ne giycem derdinden tesettür takım modelleri sayesinde kurtulabilirsiniz. Fazla model ve zengin renk alternatifleri ile satışa sunulduğundan dolayı her tesettürlü kadın kendi zevkine uygun modeli rahat bir şekilde bulabilmektedir. Sadece siyah renge hakim tesettür takım modelleri çok kullanışlı olduğundan dolayı her tesettürlü kadının giysi dolabında mutlaka bulunması gerekir.

 

 Takım Giyilen Tesettür Ürünleri

 

Siyah bol görünümlü kumaş pantolonun, asimetrik kesim siyah ve beyaz renklerin tasarlanması gözde bir ürün olmasını sağlıyor. Bu pantolonu siyak stiletto ayakkabı ve siyah şallar ile kombinleyerek harika bir görüntü elde edebilirsiniz. Siyah ve beyaz renkleri asilliğin simgesi olarak görülmektedir. Siyah beyazın yanı sıra aynı model takımda gülkurusu ve beyaz renk karıştırılıyor ve ortaya hem çok şık hem de çok modern bir tesettür takım örneği çıkıyor.

 

Tesettür Takımın Rahatlığı

tesettür takımTesettür moda dünyasının her geçen gün yeni bir modeli tasarlanmaktadır. Feraceler, abiyeler, tunikler renk renk desen desen tasarımcıların sihirli ellerinden hanımların beğenisine sunulmaktadır. Bu ürünlerden çok beğenilenlerden biri de tesettür takım modelleridir. Tesettür takımın tesettür modasında ayrı bir yeri vardır.

 

Çünkü bu tarz hem klasik sevenlerin hem de spor sevenlerinde tercih ettiği bir üründür. Bundan dolayı tesettürlü hanımların rahatlıkla tercih edeceği bir ürün olma özelliği taşımaktadır. Orta yaş hanımların gündelik yaşamda ve ofis ortamında tercih ettikleri tesettür takım modelleri bir çok renkte ve desende üretilmektedir. Her yaştan kadına uygun modelleri ve renkleri bulunmaktadır.

 

 Tesettür Takım Farkı

 

Tesettür takım salaş modelleri olduğu gibi klasik modelleri de bulunmaktadır. Alt ve üstün aynı renkte olduğu tesettür takım modellerinde uygun şal ya da eşarp ile etkileyici bir görünüm elde edilebilmektedir. Alt pantolon ve üst parçanın aynı renklerinin tercihini yapanlar genelde klasik tarzı sevenler olmaktadır.

 

Bunun yanı sıra alt pantolonun renk ve desen farklılığı ve üstün parçanın farklı olduğu modeller ise daha çok salaş ve spor sitili oluşturmaktadır. Hanımlar tarzına ve karakterine göre uygun modeller ile asil bir duruşa kavuşabilmektedir. Tesettür takım gündelik yaşamda ve iş hayatında tercih edilebildiği gibi düğün, kına gecesi, mezuniyet ve balo gibi günlerde de çok rahat tercih edilebilmektedir. Tesettür takım her noktada farkını ortaya koyacaktır.

 

 Tesettür Takım ve Aksesuar Kombini

 

Tesettür modasında her ürün özeldir ve güzeldir. Fakat ürün ne kadar güzel olursa olsun doğru renk ve kombin seçimi yapılmadığı müddetçe asillik ortaya çıkmayacaktır. Bundan dolayı renk ve desen seçeneği dikkatli yapılmalıdır.

 

Örneğin; Klasik seven bir kadının tesettür takımını düz ve koyu renklerde, uygun renklerde eşarp, topuklu ayakkabı ve eşarp tercih etmelidir. Aynı şekilde spor sevenlerinde, daha canlı ve desenli renklerde tesettür takım, şal, spor ayakkabı ve spor çanta tercihi olmalıdır. Baştan aşağı uyum söz konusu olmalıdır. Ancak bu şekilde tesettür ve moda bir araya gelebilmektedir. Hanımlar ilk olarak kendini tanımalı ondan sonra tesettür takım modelini seçmelidir.

 

En Yeni Tesettür Kombin Önerileri

tesettür kombinModaya ilgi duyan tesettürlü bayanların en yeni tercihlerinden biri de tesettür kombin modasıdır. Tesettür kombin konusunda en yeni tarzlar ve en şık seçimler, giyimine özen gösteren kadınları bekliyor. Her tarza, giyilecek her ortama ve her yaş grubuna uygun model sayısı sınırsızdır. Moda tasarımcılar, özellikle son yıllarda yeni çizgiler ve modeller geliştirerek bu moda rüzgarına katkı sağlamaya devam ediyor. Hemen hemen her tesettür markasına, her sezon binlerce model ve tarz geliyor. Böylece Stil sahibi bayanlar için hazır yapılmış kombin seçenekleri vitrinleri süslüyor. Hangi ortamda ne giyeceğinizi ve yaşınıza uygun modeli en iyi tesettür kombin modası takip ediyor ve sizin için yine bu modelleri yeniliyor.

 

 Tesettür Kombin Önerilerinde Lazer Kesim Modası

 

Lazer kesim, hemen hemen hayatın her alanında ve her tarzda kendini göstermeye devam eden detaylardan biridir. Bu yıl da stilini önemseyen bayanlar için vazgeçilmez parçalardan biri olmaya devam edeceği de aşikar. Lazer kesim ikili kombin, uzun bir tunik ve aynı renk pantolondan oluşuyor. 2’li kombin seçeneklerinden biri olan bu çeşitte uygun renkte bir şal ve güzel bir ayakkabı ile özel günlerin şıklığını yakalamak mümkün görünüyor. Pantolon üzerinde bulunan tunik, kollar ve etek kısmında lazer kesim parçalarından oluşuyor. Şıklığı ve zarafeti ile göz kamaştıran bu model en çok tercih edilen tesettür kombin önerilerinden biridir.

 

 Kış Sezonuna Uygun Triko Hırkalı Kombin

 

Kış aylarının baş göstermesi ve havaların soğuması ile birlikte kombin önerileri arasına triko hırkalar da girdi. Triko hırkalı kombin ikili kombinlerden biridir. Hırkanın rengi ile uyumlu bir pantolon ile tarz sahibi bayanlar için ayrı bir şıklık kaynağı olmaktadır. Hırkalı tesettür kombin şıklığı, sokak modası için de oldukça dikkate şayan bir modeldir.

 

 Özel Günlerin Şıklığı: Kadife Kombin

 

Özel günlerde ne giyeceğim derdine son veren kadife kombin modası oldukça şık ve estetik bir güzellik sunuyor. Etek ve bluz ikilisinin muhteşem uyumundan oluşan ve genellikle eşarp ile kombin edilen bu tarz, özel günlerinizde güzelliğinize ayrı bir zarafet katmaktadır.

Tesettür Kombin Ürünleri İle Çabasız Şıklık

tesettür kombinTesettür giyim sektörünün kadınlara sunduğu en büyük avantaj birçok hanımın kabul ettiği üzere tesettür kombin seçeneklerinin fazla olmasıdır. Takım olarak satılan tesettür kombinlerde hem ikili hem de üçlü olarak tercih yapma şansınız var. Aynı zamanda bu ürünler farklı tesettür giyim ürünleri ile de kullanılabilecek şekilde çok yönlü olarak hazırlanıyor. Daha çok çalışan hanımlara ya da zaman konusunda yeterince geniş vakti olmayanlara hitap eden kombinler hızlı hazırlanmanıza olanak sağladığı gibi çabasız bir şıklık elde etmenize de yardımcı oluyor. Birçok takım birbirini destekleyen ürünlerden meydana geliyor. Sade ve zamansız olarak tasarlanan ürünler farklı kıyafetleri de desteklediği için yalnızca tek bir kombine bağlı kalmak zorunda kalmıyorsunuz.

 

 Moda Tutkunlarına Şık Kombinler

 

Moda tutkunu olan ve sürekli olarak tarz olmaya özen gösteren hanımlar kombinlerin modern kesimlerini dikkate alabilirler. Tesettür kombin çeşitleri bu yönü ile her ortamın kıyafetleri olmaya da aday denilebilir. Hanımların tarzını yansıtması ve kusursuz bir silüet imkanı sunması kombinlerin en büyük odak noktasıdır. Her bedene uygun olarak hazırlanan bu takımlarda ölçü ile sorun yaşamadığınız gibi daha özgün bir form da yakalama imkanınız var. Çağın gereklerine ve muhafazakar giyimin ihtiyaçlarına cevap veren kombinler hanımların elbise dolaplarında vazgeçilmez olan ürünler olarak değerlendiriliyor. Tasarımcıların avangart kesimlere yer vermesi de bu tarzın her kadın tarafından benimsenmesini sağlıyor.

 

 Ulaşılabilir Yüksek Kalite Kombin Seçimleri

 

Hanımların tercih edecekleri her ürün kaliteli olmak gibi bir durum gerektiriyor. Tesettür kombin çeşitleri de bu bakımdan yükse bir kalite sunuyor. Hanımların daha kolayca ulaşabilecekleri yüksek kalitedeki ürünler tüm stil ihtiyaçlarını karşılamaya yetiyor. Nefes alan kumaşların esnek yapıda olması ve bahar aylarında sizleri zorlamayacak ölçüde dikim yapılması kombinlerin günün her saatine uygun ürünler olmasını sağlıyor. Hanımların giyim konseptine uyacak şekilde tasarlanan her kombin feminen bir sakinlik sunuyor. Farklı renklere yer verilmesi, destekleyici ve güçlü tasarımların ön plana çıkarılması kombinler açısından bir yenilik olsa da hanımların giyim anlayışını yansıtan bir yapıdadır. Tüm kombinler tesettürlü bir hanımın beklentilerini karşılayacak düzeyde üretilmeye özen gösteriliyor.

Tesettür Kombine Dair Ayrıntılar Nelerdir?

Tesettür kombintesettür kombin son yıllarda estetik ve tasarım açısından son derece yükselişe geçmiş bir durumda bulunuyor. Özellikle tasarımcılar bu anlamda büyük çığır açmış durumdalar. Her sezon farklı model, tarz ve stilin yaratıldığı tesettür kombinler her kadının ilgisini ve beğenisini toplamaktadır. Çoğu zaman kadınlar seçtikleri parçaları kombin etmekte zorlanabiliyorlar bu sebeple deneyimli modacı ve stilistlerin hazırlamış oldukları hazır kombinler kadınlar için birer kurtarıcı rol üstlenmektedirler. Bu sayede kadınlar hazır ikili veya üçlü kombinleri tercih ederek hem zamandan tasarruf ediyorlar hem de kötü bir görünüme bürünmekten kurtulmuş oluyorlar.

 

Tesettür takımlar kadınlara kullanım kolaylığı sunmanın yanı sıra farklı alternatifler de sunarak her zevk ve beğeniden kadına hitap etmeyi başarmaktadır. Bu sayede birçok kadın istediği tarza ve zevke uygun modelleri rahatlıkla bulabilmekte ve kendi tarzını yansıtabilmektedir. Ayrıca iki al bir öde gibi kampanyalara sahip bu ürünleri daha uygun fiyatlarda alma şansı yakalayabiliyorlar. Kadınların kombin seçerken dikkat etmeleri gereken bazı detaylar yer almaktadır. Öncelikle seçecekleri kombinin mutlaka kendi tarzlarını yansıtan bir kombin olmasına dikkat edilmesi gerekmektedir. Özellikle tesettür kombin takımlar özel günler, düğün ve nişan gibi resmi davetler için daha fazla tercih edilmektedir. Bu sebeple tesettür kombin seçilirken bunlar göz önünde bulundurularak tercih yapılmalıdır.

 

 Yeni Tasarımların Tesettür Kombinindeki Yeri

 

Bu sezonun en beğenilen ve en çok satan modelleri arasında yer alan asimetrik kesim tasarımlar ve kullanılan halka detaylı tesettür tasarımlar kadınlar tarafından oldukça ilgi görmektedir. Bir diğer ürün olan leopar desenli ikili takımlar ise, hem gündelik yaşamda hem de sosyal yaşamda kadınların beğenip satın aldıkları ürünler arasında yer almaktadırlar. Özellikle dabıl kumaştan üretilen bu modeller uzun yıllar kullanılabilmektedir.

 

Bu tunik modeller daha çok bisiklet yakalı ürünler oldukları için pantolon ile kombin edilerek esnek ve rahat bir kullanım olanağı sunmaktadır. Astarsız olarak üretilen bu tesettür modeller terlemeyi de engelleme özelliğine sahiptirler. Bunun yanı sıra etekli peplum ve kuşgözü detaylarına sahip ürünler de kadınlara farklı seçenek olarak sunulmaktadır. Ayrıca aksesuar düğmeli olarak tasarlanan ikili kombin modeller de kadınlara farklı bir alternatif olarak sunularak seçim özgürlüğü sağlamaktadır.

 

 

 

 

Tesettür Kombinlerde Orta Yaş Tercihi Nasıl Olmalıdır?

tesettür kombinÇoğunlukla yaşın sadece bir sayı olduğu söylenir. Ancak siluetimizin yıllar içinde değiştiği gibi, elbise tarzımız da incelikli bir şekilde gelişmelidir. 30 yaşından itibaren, gardırobunuzu klasik, dinamik kıyafetlerle yeniden düzenleme zamanı gelmektedir. Vücudunuzu düzleştirecek ve kişisel tarzınızı geliştirecek özel tesettür kombin kıyafetleri tercih edin. Eskileri bir kenara koyup yeni şeyler almadan önce bir kez daha kıyafetleri nasıl birlikte kullanabileceğinizi düşünün.

 

Orta yaşlarda elbise tarzlarındaki değişime hazırlanın. Gardırobunuzdan geçerken, uzun ömürlü giyilmemiş kıyafetler bulacaksınız. Soyunma odanızı daha fonksiyonel hale getirmek için yeniden düzenleyerek başlayın. Giymediğiniz kıyafetleri ayırmaktan ya da alanı boşaltmak için bir kutuda saklamaktan çekinmeyin.

 

 Nasıl Kıyafetler Seçilmelidir?

 

Uzun etek ve uzun pantolon: Gardırobunuzdaki uzun pantolonlar ve uzun etekler olmazsa olmazlardır ve onlara sürekli yer olmalıdır.

 

Bol tesettür kot pantolon: Yaşlandıkça vücut değişiyor. Geniş kot pantolonu bırakın ve daha iyi uyacak olan iyi kesilmiş olanları tercih edin.

 

Aksesuar: Görünümünüzün zarif olup olmadığını görmek için bir aksesuar ile tamamlayın. Aksesuarlarda stil olarak yaşınıza uyarlanmış olanlara dikkat edin.

 

Uzun Kalem Etek İle Kendinize Genç Bir Görünüm Verin

 

Mükemmel ve zarif olmanın yanı sıra, siluet de son derece önemlidir. Kendinizi asla özel giyinmekten mahrum etmemelisiniz. Şık kalırken daha rahat etmek için sezonun canlı renklerinden birini seçin ya da bir bluz ile değil, aynı zamanda son derece şık küçük bir kazak ya da renkli bantlarla ve fırfırlı manşonlarla süslenmiş ince bir örgü ile birleştirin. Kıyafetinize göz açıp kapayıncaya kadar doğru tesettür kombin kıyafetler ile enerji verin. Ayaklarınızda, güne rahatlık ve şık sportif bir görünüm kazandıran, üst üste uyan bir çift spor ayakkabısı seçebilirsiniz. Kapalı ayakkabılardan daha ziyade bir çift sandaletle görünümünüzü şık yapabilirsiniz.

 

 Daha Modern Görünümlü Pantolon, Tunik ve Ceket Giyinin

 

Bilindiği gibi pantolonlar tunik ve ceketlerle çok güzel uyum sağlamaktadır. En rahat parçaların birleşimidir. Düz pantolonların üzerine desenli tunikler veya tersi modeller kullanarak yeni kombinler oluşturabilirsiniz. Ayın şekilde pantolonlarınızın üzerine tesettür kombin modellerine uygun ceketler kullanabilirsiniz.

 

 

Kombin Kullanmak Kolay Kombin Yapmak Neden Zor?

tesettür takımUyum günlük hayatta en çok aranılan ve ortaya çıkartılmaya çalışılan olgudur. Arkadaşlar ile aile ile iş ile uyumlu olmak hayatı kolaylaştırır. Uyumu yakalamak her alanda geçerlidir. Kıyafetlerde uyum ise nasıl göründüğümüz ile ilgili kişilerin düşüncelerini etkiler ve kişilerin yaklaşımından tutumuna kadar pek çok alanda etkisini gösterir. Uygun parçaları bir araya getirmek çok önemli bir durumdur. Modada uyum her şeydir.

 

Modada ki uyumsuzluk trendleri bile bir uyum içerisinde yapılır. Aykırılıklar bile belli bir çizgide birbirini bütünler tarzda yapıldığında dikkat çeken alkış alan bir yapıdadır. Kıfayetlerin uyum içinde birleştirilmesi ile ortaya çıkan bütün kombin olarak adlandırılır. Muhafazakar bir yaşam tarzını belirlemiş kişiler günlük hayatta tesettür takım tercih ederler. Kombinler hazır olarak da üretildiği için son zamanlarda daha şık ve daha uyumlu giyim tarzları görülmektedir. Elbette kadınlar farklı parçaları kendi başlarına da yan yana getirerek giyinmektedir ancak bunu profesyonel dokunuşlar ile şekillendirmek muhteşem bir görünüm yaratmak ve bu şekilde bir giyinmek duruşu, tarzı ve tavrı etkileyen büyüleyici bir durum ortaya çıkarır.

 

 Kombinlere Profesyonel Bakış

 

           Tesettür kombin modellerinde bir araya getirilmesi gereken parça diğer tarzlar ile kıyaslandığında daha fazladır. Baş örtüsü unsurunun yanına yelek ve ferace gibi parçalar eklendiğinde durum bazen sanıldığından daha kolay bazen de daha da zor olabilir. Ferace sadece tek parça olarak kullanılabilecek bir üründür yalnız tunik ile ya da bir gömlek ile kombin yapılmak istenildiği zaman daha yoğun emek harcamak gerekir. Bu sebep ile tesettür takım ihtiyaçları kimi zaman kafa karıştırıcı olabilir. Bu gibi durumlarda profesyoneller tarafından bir araya getirilmiş kombin tasarımlarını kolayca edinerek, rahatlıkla giymek mümkündür. Bu tasarımların bir araya getirilmesi sırasında etek boyları, pantolon paçaları ve genişlik yapıları, renkleri, bol ya da dar kesim olmaları kol yapıları gömleklerdeki yakalar bel ve omuz yapıları bir anda bütün parçaların aynı anda uyum içinde olması sağlanır.

 

Dışarıdan bakıldığında şık mı yoksa rüküş mü olduğuna karar verilemeyen kıyafetlerde bu ayrıntılar bulunur ve tek başına güzel olan bir kıyafet birlikte kullanıldığı ürün sayesinde kötü bir görünüme sahip olabilir.