Tesettür Takımın Rahatlığı

tesettür takımTesettür moda dünyasının her geçen gün yeni bir modeli tasarlanmaktadır. Feraceler, abiyeler, tunikler renk renk desen desen tasarımcıların sihirli ellerinden hanımların beğenisine sunulmaktadır. Bu ürünlerden çok beğenilenlerden biri de tesettür takım modelleridir. Tesettür takımın tesettür modasında ayrı bir yeri vardır.

 

Çünkü bu tarz hem klasik sevenlerin hem de spor sevenlerinde tercih ettiği bir üründür. Bundan dolayı tesettürlü hanımların rahatlıkla tercih edeceği bir ürün olma özelliği taşımaktadır. Orta yaş hanımların gündelik yaşamda ve ofis ortamında tercih ettikleri tesettür takım modelleri bir çok renkte ve desende üretilmektedir. Her yaştan kadına uygun modelleri ve renkleri bulunmaktadır.

 

 Tesettür Takım Farkı

 

Tesettür takım salaş modelleri olduğu gibi klasik modelleri de bulunmaktadır. Alt ve üstün aynı renkte olduğu tesettür takım modellerinde uygun şal ya da eşarp ile etkileyici bir görünüm elde edilebilmektedir. Alt pantolon ve üst parçanın aynı renklerinin tercihini yapanlar genelde klasik tarzı sevenler olmaktadır.

 

Bunun yanı sıra alt pantolonun renk ve desen farklılığı ve üstün parçanın farklı olduğu modeller ise daha çok salaş ve spor sitili oluşturmaktadır. Hanımlar tarzına ve karakterine göre uygun modeller ile asil bir duruşa kavuşabilmektedir. Tesettür takım gündelik yaşamda ve iş hayatında tercih edilebildiği gibi düğün, kına gecesi, mezuniyet ve balo gibi günlerde de çok rahat tercih edilebilmektedir. Tesettür takım her noktada farkını ortaya koyacaktır.

 

 Tesettür Takım ve Aksesuar Kombini

 

Tesettür modasında her ürün özeldir ve güzeldir. Fakat ürün ne kadar güzel olursa olsun doğru renk ve kombin seçimi yapılmadığı müddetçe asillik ortaya çıkmayacaktır. Bundan dolayı renk ve desen seçeneği dikkatli yapılmalıdır.

 

Örneğin; Klasik seven bir kadının tesettür takımını düz ve koyu renklerde, uygun renklerde eşarp, topuklu ayakkabı ve eşarp tercih etmelidir. Aynı şekilde spor sevenlerinde, daha canlı ve desenli renklerde tesettür takım, şal, spor ayakkabı ve spor çanta tercihi olmalıdır. Baştan aşağı uyum söz konusu olmalıdır. Ancak bu şekilde tesettür ve moda bir araya gelebilmektedir. Hanımlar ilk olarak kendini tanımalı ondan sonra tesettür takım modelini seçmelidir.

 

Bir cevap yazın