Tesettür Kombinlerde Orta Yaş Tercihi Nasıl Olmalıdır?

tesettür kombinÇoğunlukla yaşın sadece bir sayı olduğu söylenir. Ancak siluetimizin yıllar içinde değiştiği gibi, elbise tarzımız da incelikli bir şekilde gelişmelidir. 30 yaşından itibaren, gardırobunuzu klasik, dinamik kıyafetlerle yeniden düzenleme zamanı gelmektedir. Vücudunuzu düzleştirecek ve kişisel tarzınızı geliştirecek özel tesettür kombin kıyafetleri tercih edin. Eskileri bir kenara koyup yeni şeyler almadan önce bir kez daha kıyafetleri nasıl birlikte kullanabileceğinizi düşünün.

 

Orta yaşlarda elbise tarzlarındaki değişime hazırlanın. Gardırobunuzdan geçerken, uzun ömürlü giyilmemiş kıyafetler bulacaksınız. Soyunma odanızı daha fonksiyonel hale getirmek için yeniden düzenleyerek başlayın. Giymediğiniz kıyafetleri ayırmaktan ya da alanı boşaltmak için bir kutuda saklamaktan çekinmeyin.

 

 Nasıl Kıyafetler Seçilmelidir?

 

Uzun etek ve uzun pantolon: Gardırobunuzdaki uzun pantolonlar ve uzun etekler olmazsa olmazlardır ve onlara sürekli yer olmalıdır.

 

Bol tesettür kot pantolon: Yaşlandıkça vücut değişiyor. Geniş kot pantolonu bırakın ve daha iyi uyacak olan iyi kesilmiş olanları tercih edin.

 

Aksesuar: Görünümünüzün zarif olup olmadığını görmek için bir aksesuar ile tamamlayın. Aksesuarlarda stil olarak yaşınıza uyarlanmış olanlara dikkat edin.

 

Uzun Kalem Etek İle Kendinize Genç Bir Görünüm Verin

 

Mükemmel ve zarif olmanın yanı sıra, siluet de son derece önemlidir. Kendinizi asla özel giyinmekten mahrum etmemelisiniz. Şık kalırken daha rahat etmek için sezonun canlı renklerinden birini seçin ya da bir bluz ile değil, aynı zamanda son derece şık küçük bir kazak ya da renkli bantlarla ve fırfırlı manşonlarla süslenmiş ince bir örgü ile birleştirin. Kıyafetinize göz açıp kapayıncaya kadar doğru tesettür kombin kıyafetler ile enerji verin. Ayaklarınızda, güne rahatlık ve şık sportif bir görünüm kazandıran, üst üste uyan bir çift spor ayakkabısı seçebilirsiniz. Kapalı ayakkabılardan daha ziyade bir çift sandaletle görünümünüzü şık yapabilirsiniz.

 

 Daha Modern Görünümlü Pantolon, Tunik ve Ceket Giyinin

 

Bilindiği gibi pantolonlar tunik ve ceketlerle çok güzel uyum sağlamaktadır. En rahat parçaların birleşimidir. Düz pantolonların üzerine desenli tunikler veya tersi modeller kullanarak yeni kombinler oluşturabilirsiniz. Ayın şekilde pantolonlarınızın üzerine tesettür kombin modellerine uygun ceketler kullanabilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın