Tesettürde Takım İle İlgili İpuçları

Tesettür bağlantısı her gün evden çıkarken birkaç dakika ne giyeceklerini düşündükleri bir durumdur. Aslında pek çok kadın gardırobunu açıp kendi zevklerini yansıtabileceklerini, birkaç dakikalığına nasıl bir kombinasyon oluşturabileceklerini düşünüyor. Hatta bazen hedefe geç bile olabilir. Ancak bu yılki moda tunik pantolon takımları tesettürlü kadınların imdadına yetişti. Aynı renk tunik ve pantolondan oluşan kombinler sayesinde neyi ve nasıl eşleşeceğini düşünmek, düşünmek, vurgulamak imkansız.

Örneğin; Siyah şal, mor pantolon ve tunik tulumun üzerine giyilebilir, rahatlıkla sokağa çıkabilirsiniz. Bu takım elbiselerdeki tunikler farklı model ve boyutlarda olabilir. Tunik ölçüleri ve modeli kullanıcının zevkine ve tercihlerine göre değişiklik göstermektedir. Bu kombinasyonların sadece basit bir tunik ile yapılması gerekmiyor. Pantolon üzerine giyilen tunikler, çiçekler ve çizgiler gibi pek çok şekilde kullanılabilir. Bu desenlerin pantolonlarda kullanıldığını ve sade bir tunik ile kombini yapıldığını görebilirsiniz. Daha önce de belirtildiği gibi, bu tür değişiklikler kişinin zevklerine ve tercihlerine bırakılmıştır.

https://www.modaselvim.com/kombin-elbise

 

 

Tesettürde Üçlü Takım İpuçları

Kurtarıcı kombinasyonunun bir başka örneği de yelek takımlarıyla yapılan kombinasyonlardır. Kısa veya uzun bir gömlek pantolona tercih edilir. Tesettür takım, bu gömlek için uzun bir yelek ile tamamlanmaktadır. Yelek gömleğin tüm uzunluğu boyunca giyildiği için bu önemli olmamakla birlikte, omuz uzunluğu çok önemlidir. Bunun nedeni yeleğin kolları olmamasıdır. Yeleğin model ve rengini değiştirme imkanı. Ayrıca bu değişim, mevsime bağlı olarak kumaşta da farklılığı göstermektedir. Yaz aylarında ince kumaştan yapılan yelekler tercih edilirken, kışın kaşe gibi kalın kumaşlar tercih edilmektedir. Modellerin yanı sıra yeleklerin renkleri de farklılık gösterebilir. Ön tarafta bir veya daha fazla düğme, bir fermuar ve açık bir ön kısım dahil olmak üzere mağazalarda birçok türde yelek bulunmaktadır.

Elbette kombinler sadece tunik ve yelek ile yapılmamaktadır. Diğer bir kombinasyon türü ise şapka ve tunikten yapılmış ikili takımlardır. Bu takım elbiseler, sonbahar ayları için en yaygın tesettür kombinasyonudur. Bu kombinasyon, uzun bir tunik ve tunik ile aynı beden pantolon veya biraz daha uzun bir tunik ile elde edilir. Kapların model olarak da birçok çeşidi bulunmaktadır. Bunlar yakalı veya yakasız tabaklar olabilir. Önü düz olan ve gömleğin net bir şekilde görülebilmesini sağlayan konteynerler birçok kişinin tercihlerinde ön plandadır.

İkili Tesettür Kombinasyonu Nedir?

Kapalı bayanların iki parça giysiden oluşan ürünlere tesettür takım denir. Çift tulum tesettür pantolon ve tesettür tunik modelleri akla ilk gelenlerdir. Genellikle pantolon ve tunik kombinleri renk açısından sorun yaratabilir, bu yüzden kadınlar çift tesettür kombinli modelleri tercih etmektedir. Bunlar genellikle alt ve üst olarak tasarlanır ve aynı renk ve desen olmasına dikkat edilmektedir. Çift kombinasyonlu tesettür modellerinin yanı sıra ayakkabı ve çanta kombinleri de tasarlanabilir. Ancak genellikle tercih edilmediği için pek yaygın değildir.

 

 

 

 

Bir cevap yazın