Tesettür Kombin Yapmanın Püf Noktaları Nelerdir?

Tesettür İslam dininin esaslarına göre giyinilmesinde denir. Tesettürlü hanımların en çok zorlandıkları konu ise tesettür ile kombin yapmaktır. Bunun nedeni insanların giydikleri kıyafetleri kendi zevklerini yansıttıklarını düşünmeleridir. Kadınların daha çok kullandıkları kombin tarzı tunik şeklinde olmaktadır. Aynı renklerden oluşan tunikler ve aynı renklerden oluşan pantolonlar sayesinde kombin yapmak kolaylaşmıştır.

Tuniklerin çeşitli boylarda ve modellerde olması kombin yapmanızı da kolaylaştırmaktadır. Özellikle bazı durumlarda çok farklı renklerde kıyafetleri bir araya getirerek bir renk şölenine bile neden olabilirsiniz.

Yelekli Takımlarla Yapılan Kombinler Nasıldır?

Tesettürlü hanımların genellikle günlerini kurtarmasında neden olan diğer kıyafet ise yeleklerdir. Uzun ve vücut hatlarınızı belli etmeyecek bir yelek kullanırsanız rahat hareket etmenizi de sağlamaktadır.

Serin yaz akşamlarında tunik giymek istemiyorsanız, daha çok salaş olmak istiyorsanız yelek ile kombin mantıklıdır. Eğer yelek giymekte istemiyorsanız pardösü ile tesettür kombin tercih edebilirsiniz. Tamamen aynı renkler giyer ve sade üzerinizdeki mink detayları farklı yaparak harika kombinler oluşabilir.

Tamamen mor bir pardösü ve altına beyaz bir pantolon giyerseniz harika bir renk uyumu yakalayabilirsiniz. Özellikle farklı fakat yakın renklerin bir arada tercih edilmesi oldukça şık sonuçlar doğurur.

https://www.modaselvim.com/kombin-elbise

Tunik Kombinler Nasıl Yapılır?

Tunik kullanan kadınların ayrılmaz parçası kesinlikle şal olmalıdır. Fakat bazı durumlarda eşarp ve başörtüsünün de sakıncası bulunmamaktadır. Özel günlerde veya başka durumlarda kıyafetleriniz küçük ayrıntılarla süslemeniz sizi büyük değişimlere sürükler. Örneğin boydan boya giydiğiniz kıyafetler güzel bir kolye ile süsleyebilirsiniz. Gayet zarif duracaktır.

Tunik çeşitlerinin farklılık göstermesi aksesuarlarında farklı olmasına neden olur. Örneğin tercih edilen tuniklerin büyük kısmı fermuarlıdır. Bu durum karşısında kesinlikle küçük küçük takılarla kıyafetiniz süslemeniz yeterlidir.

Kış aylarında kullanacağınız ferace veya kabanlarda tesettür kombin için önemlidir. Kaban seçerken kıyafetleriniz geneliyle giyilecek olması önemlidir. Kıyafet kombini yaparken uyumlu kıyafetler almak önemlidir. Genel olarak giyeceğiniz yani kaban gibi bir mevsim boyunca kullanacağınız kıyafetin çok cırt bir renk olmaması gerekir. Aksi takdirde rüküş olmak kaçınılmaz olabilir. Bu makalede yazan önerilere uyarsanız muhtemelen hoş ve rüküş olmayan bir kombin yapacaksınızdır.

 

 

Bir cevap yazın