Kombin Kullanmak Kolay Kombin Yapmak Neden Zor?

tesettür takımUyum günlük hayatta en çok aranılan ve ortaya çıkartılmaya çalışılan olgudur. Arkadaşlar ile aile ile iş ile uyumlu olmak hayatı kolaylaştırır. Uyumu yakalamak her alanda geçerlidir. Kıyafetlerde uyum ise nasıl göründüğümüz ile ilgili kişilerin düşüncelerini etkiler ve kişilerin yaklaşımından tutumuna kadar pek çok alanda etkisini gösterir. Uygun parçaları bir araya getirmek çok önemli bir durumdur. Modada uyum her şeydir.

 

Modada ki uyumsuzluk trendleri bile bir uyum içerisinde yapılır. Aykırılıklar bile belli bir çizgide birbirini bütünler tarzda yapıldığında dikkat çeken alkış alan bir yapıdadır. Kıfayetlerin uyum içinde birleştirilmesi ile ortaya çıkan bütün kombin olarak adlandırılır. Muhafazakar bir yaşam tarzını belirlemiş kişiler günlük hayatta tesettür takım tercih ederler. Kombinler hazır olarak da üretildiği için son zamanlarda daha şık ve daha uyumlu giyim tarzları görülmektedir. Elbette kadınlar farklı parçaları kendi başlarına da yan yana getirerek giyinmektedir ancak bunu profesyonel dokunuşlar ile şekillendirmek muhteşem bir görünüm yaratmak ve bu şekilde bir giyinmek duruşu, tarzı ve tavrı etkileyen büyüleyici bir durum ortaya çıkarır.

 

 Kombinlere Profesyonel Bakış

 

           Tesettür kombin modellerinde bir araya getirilmesi gereken parça diğer tarzlar ile kıyaslandığında daha fazladır. Baş örtüsü unsurunun yanına yelek ve ferace gibi parçalar eklendiğinde durum bazen sanıldığından daha kolay bazen de daha da zor olabilir. Ferace sadece tek parça olarak kullanılabilecek bir üründür yalnız tunik ile ya da bir gömlek ile kombin yapılmak istenildiği zaman daha yoğun emek harcamak gerekir. Bu sebep ile tesettür takım ihtiyaçları kimi zaman kafa karıştırıcı olabilir. Bu gibi durumlarda profesyoneller tarafından bir araya getirilmiş kombin tasarımlarını kolayca edinerek, rahatlıkla giymek mümkündür. Bu tasarımların bir araya getirilmesi sırasında etek boyları, pantolon paçaları ve genişlik yapıları, renkleri, bol ya da dar kesim olmaları kol yapıları gömleklerdeki yakalar bel ve omuz yapıları bir anda bütün parçaların aynı anda uyum içinde olması sağlanır.

 

Dışarıdan bakıldığında şık mı yoksa rüküş mü olduğuna karar verilemeyen kıyafetlerde bu ayrıntılar bulunur ve tek başına güzel olan bir kıyafet birlikte kullanıldığı ürün sayesinde kötü bir görünüme sahip olabilir.

 

Bir cevap yazın