Şık Davetler İçin Pantolon Kombin Önerileri Nelerdir?

tesettür kombinŞık davetler için koyu kadife İspanyol paça pantolon modelleri ortamda modern bir görünüm yakalamanızı sağlayacaktır. Tamamı payet gümüş renk İspanyol paça pantolon ve aynı kumaştan ceket kombinleri de şık davetler ve tesettür giyim kombin için doğru seçim olacaktır. Pantolon seçimi yaparken rahatığınızı düşünebilirsiniz. Bu yüzden beli tam oturan ama salaş pul detaylı pantolonlar ile uzun yelek kombini yapabilirsiniz. Bu kombine uygun eşarp, çanta ve topuklu ayakkabı ile şık ve net bir görünüm elde edeceksiniz.

 

 Abaya ve Pantolon Kombin Önerileri

 

Abaya tesettür giyimde şık ve modern yeni nesil parçalarından biridir. Bu parçayı kalem kumaş pantolon ya da beli kalın kemerli havuç pantolonlar ile kombinleyebilirsiniz. İçinize sade bir renkte uzun tunik seçerek abaya ve pantolon rengini aynı yapabilirsiniz. Daha takım bir görünüm isteyen kişiler için ayrı ayrı parçalar ile en iyi kombin önerisi olmaktadır. Bu tarz kombinleri düz babet ya da dolgu topuk ayakkabı ile tesettür giyim kombin görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

 

 Tesettür Giyiminde Pantolon Modelleri

 

Günümüzde tesettür giyiminde sıkça giyilen parçalardan biri pantolondur. Pantolonun tesettür giyiminde yeri çok ayrıdır. Özellikle proporsiyona uyması açısından doğru pantolonun seçilmesi önemli bir durumdur. Tesettür pantolonlarında genellikle bol paça ve salaş modeller bulunmaktadır. Bunun yanı sıra daha uzun tunikler ile kombinlenen mom jean, İspanyol paça pantolon ve dar paça kot pantolonlar bulunmaktadır.

 

Günümüzde çeşitli davetler için daha şık parçalar tercih edilmektedir. Bu parçalar arasında pantolonun önemli bir yeri bulunmaktadır. Şık davetler ya da iş hayatında çoğunlukla kumaş pantolon ve havuç model pantolon seçimi yapılmaktadır. Daha farklı tesettür pantolon modellerinde ise paçası boncuklu ya da dantelli modeller bulunmaktadır. Cep ayrıntılarında nakış işlemeleri bulunan detaylarda genellikle kot pantolonlarda görülmektedir.

 

 Tesettür Pantolon Kombinlerinde Üst Giyim Seçenekleri Nelerdir?

 

Pantolon kombini yaparken üst seçimi uyum açısından çok önemlidir. Doğru parçaların tercih edilip kombin yapılması estetik bir görünüm kazandırmaktadır. Pantolon kombinlerinde başlıca uzun gömlekler ya da uzun tunikler bulunmaktadır. Sonbahar ve kış aylarında ise daha kısa ya da balıkçı yaka kazaklar bulunmaktadır. Bu kazakları yelek ya da hırka ile kombinleyerek görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın