Tesettür Giyim Sitelerinde Çeşitli Kadın Ürünleri

Kadın tesettür modası, aksesuar ve tesettür giyim alışverişi siteleri sayesinde muhafazakar giyimde modern tarzı takip ederek alışveriş yapmanıza olanak tanır. Başörtüsü takan kadınlara hitap eden tesettür giyim siteleri sürekli takip edilerek indirimli ürünlere sahip olabilirsiniz. Tesettür giyimin en sevilen ürünlerinden tesettür abiye, tesettür kaban, etek, ceket, yelek, abaya, gibi ürünleri akla gelmektedir. Çanta, ayakkabı, takı gibi ek ürünler, Ayrıca eşarp, bere, manyetikli eşarp iğnesi, kol bandı, kolye gibi tesettür giyim aksesuarlarını da bu tarz sitelerde online olarak satın alabilirsiniz.

Tesettür Kadın Modasında İspanyol Çizgiler

Tesettürlü kadın modası, aksesuar ve giyim alışveriş sitelerinin, muhafazakar tarzda giyinen ve başörtüsü takmayı seven kadınlara hitap ediyor. Özellikle bu yıl tesettür eteklere hakim olan moda konseptlerinden biri de yeterince geniş kesim yaka ve kollardır. Geçmişte İspanyollar tarafından moda edilen pantolon kesim şeklini kolda kullanmak da oldukça revaçta. Bu nedenle abiye elbiselerde ya da günlük bluz ve gömleklerde geniş kollar öne çıkmaya başladı. Tesettür elbiselerde şık ve özgün bir hava yakalamak istiyorsanız siyah abiye elbiseleri tercih edebilirsiniz.

Binlerce çeşit siyah gece tesettür elbisesi üretilmektedir. Tesettür abiyelerinize göz alıcı bir görünüm katmak istiyorsanız siyah abiye elbiselerinizde özellikle dantelli kesimleri tercih edin. Siyah tesettür modelleri arasında ilk olarak geniş kollu ve yaka kısımlarında güzel dantel detayları bulunan abiye elbise modelleri görülüyor. Bu modeller tesettürlü bayanlar tarafından tercih edilmektedir.

Alternatif olarak, tüm kıyafetler işlemeli dantel veya gipürden yapılabilir. Bu modeller biraz abartılı, abiye elbise gibi görünse de günlük hayatta dantel detayları seven kadınlar tarafından hâlâ kullanılıyor. Siyah abiye modellerinde dantelin yanı sıra altın detaylı abiye elbise modellerinin modası tekrar geldi.

Tesettür Elbise Sitelerinin Yararı

Online tesettür giyim siteleri sayesinde oturduğunuz yerden modayı takip edebilirsiniz. Ayrıca, siyah giydiğinizde sarı zincirler ve de çok zarif durur. Düz siyah bir gece elbisesi ekleme yapılmadan tarzınızı göstermez. Bu nedenle parlak renklerde eklemeler yapılarak kullanılmalıdır. Bunlardan biri de gümüş detaylardır. Altın rengini sevmeyenler için gümüşlerde oldukça beğeniliyor.

Tıpkı altın gibi siyahın ağırlığını gümüş detaylarla vurgulayarak daha güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. Gümüş işlemeli yakalı siyah bir gece elbisesini her durum için giyebilirsiniz. Hazır giyim ürünü satan birçok ekleme ile farklı tarzları oluşturan tesettür elbise siteleri sayesinde herkes her bütçeye uygun bir elbise alabilir.

İlkbaharda Tesettür Giyim Trend Modası

İlkbaharın gelmesi ile birlikte 2018 yılı bahar koleksiyonu da dolaplardaki yerini almış durumdadır. Bu yıl bahar mevsimini ön plana çıkartan tesettür giyim modelleri arasında en fazla tercih edilen model kot tesettür elbiselerdir. Kot elbiseler her mevsim trend olma statüsünü elinde bulundurduğu için 2018 yılı bahar mevsiminde de yine en fazla tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Özellikle, ön kısımdan düğmeli ve bel kısmında bulunan kemer ile günlük kullanıma da oldukça uygun bulunmaktadır. Kot tesettür elbise modellerinin pek çok giyim tarzı ile kombin yapılabilmesi, bahar aylarında trend modasını sürdürmek açısından da büyük önem taşımaktadır.

 

 Kot Tesettür Elbiselerin Tercih Edilme Avantajları Nelerdir?

 

Kot tesettür giyim modelleri öncelikle her yaş grubu için tercih edilebildiğinden herhangi bir tarz karmaşası yaşanmaz. Bu sayede, genç ya da yaşlı birçok kesime hitap edebilmektedir. Ayrıca, beden ölçülerine uygun şekilde kombin yapıldığında fazla kilolarından şikayetçi olan kişiler de yılın trend modası haline gelen kot tesettür giyim modellerini tercih edebilir. Kot elbiselerin kullanım rahatlığının yanı sıra pek çok tarza uygun kombin yapılma avantajları da kot giyimi ön plana çıkartan unsurlardan birisidir.

 

Özellikle, spor ve gündelik kıyafet olarak tercih edilen modeller farklı aksesuarlarla birlikte klasik ya da günlük kıyafet olarak kombinlenebilir. Kullanım rahatlığı ve kumaş yapısı da kot tesettür elbiselerin avantajlarından birisidir.

 

Kot Tesettür Giyim Modellerinde Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Kot tesettür giyim modellerinde mutlaka kot kumaş yapısına dikkat edilmesi gerekir. Özellikle, kot tesettür elbise gibi tüm vücudu saran modellerde kumaşın em sağlığa uygun olması hem de günlük kullanım rahatlığını vermesi oldukça önemlidir. Bazı kot kumaşları dokusu açısından fazla kalın veya rahatsız edici olabilmektedir. Bu açıdan mümkün olduğunda yumuşak ve sağlığa uygun yapıda olmasına dikkat etmek gerekir. Ayrıca, özellikle fazla kiloya sahip olan bayanlar beden ölçülerine oldukça dikkat etmelidir.

 

Kilolu bayanlar genel olarak likralı kumaşları seçerlerse, kullanım açısından daha rahat bir yapı elde edebilecektir. Çünkü, likralı kumaşlar elastik bir yapıya sahip olduğu için vücudun fazla darlığa maruz kalmasını engelleyecektir. Tesettür giyim ile ilgili tüm alışveriş fırsatlarına Modaselvim mağazaları aracılığı ile ulaşarak, bahar trend modasını yakından takip edebilirsiniz.

 

Farklı Tesettür Giyimlerde Fiyatlar Nedir?

Bilindiği üzere birbirinden değişik tesettür giyim modelleri kapsamında farklı seçenekler için değişik zamanlarda ürünler piyasaya çıkarılmaktadır. En güncel ve en trend moda içerisinde üretimleri yapılan birbirinden harika iç ve dış giyim örnekleri kapsamında hanımlar yeni sezondaki tüm farklı seçeneklerini hemen satın alınmaya başlarlar.

 

Tabii bu alışverişin de bir kaidesi ve kuralı bulunmaktadır. Bu kaide ve kuralların en başında ise şüphesiz kaliteli bir malzeme yapısı altında üretimleri gerçekleştirmiş marka dahilindeki ürünlerin olmasının yanı sıra aynı zamanda fiyatlarıdır. Bu sayede herhangi bir giyim çeşidi örneğinden birden fazla seçenek satın alınabilir ve farklı zamanlar ile birlikte değişik yerlerde rahatlıkla kombin yapmak suretiyle giyilebilir. Yeni sezon itibariyle de birbirinden değişik giyim seçenekleri kapsamında hanımlar farklı örnekleri çok uygun fiyatlar altında bütün en uygun bir şekilde standı şansını elde edebilmektedir.

 

Çok uygun fiyatlar altında yeni sezon giyim modelleri

 

Özellikle kış ayları geldiğinden dolayı tesettür giyim çeşitleri arasında dış giyim örnekleri çok daha ön plana çıkmaktadır. Bunlar içerisinde başta kap ile birlikte pardösü veya kaban çeşitleri olmak üzere panço veya ferace gibi değişik seçenekler de yine satın alınmaktadır. Fiyat konusunda ise her ne kadar giysilerin üzerine yapılan desen ya da aksesuar tasarımları ile birlikte daha birçok değişik nedenden ötürü değişim olsa da yine de geçen yıla oranla çok daha uygun fiyatlar kapsamında birbirinden güzel dış giyim örnekleri satın alınabilir. Tabii burada tüm hanımların bulunduğu şehirlerin havasına göre de yine farklı seçenekler kapsamında dış giyim örnekleri elde edilmelidir.

 

Bütçeler dahilinde satın alınabilecek birbirinden güzel giyim örnekleri

 

Tabii hanımlar için tesettür giyim modelleri dendiği zaman en başta abiye seçenekleri ile birlikte birbirinden farklı elbise modelleri dikkat çeker. Özel davet ve organizasyonlar altından mutlaka bu iki giyim örneği ilk akla gelenlerdir. Tabii birçok değişik renk ve modeller altında uyum sağlamış olan pantolon seçenekleri ile birlikte bluz ya da gömlek gibi daha birçok farklı model de yine Modaselvim bünyesinde en uygun fiyatlar altında satışları gerçekleştirilmektedir.

 

Keyifli Bir Seçimle Alınabilecek Yeni Sezon Pantolon Modelleri Nelerdir?

Hem günlük olarak birçok farklı yerde rahat bir gezme imkanı sunan birbirinden değişik pantolon çeşitleri aynı zamanda özellikle de iş yerlerinde hanımlarına büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Tabii burada iş yerlerinin durumuna ve kurallarına göre değişik pantolon seçenekleri tercih edebilmektedir. Bu bağlamda yeni sezon kapsamında zengin bir seçenek altında model ve renk ile uyum sağlamış olan birbirinden güzel pantolonlar çok uygun fiyatlar kapsamında satın alınabilir. Başta mavi renk olmak üzere değişik renkler altında hazırlanmış kot pantolonlar ile birlikte keten ya da kumaş pantolonları gibi farklı seçenekler altında tesettür giyim modelleri kapsamında güzel bir alışveriş yeni sezon içerisinde yapılabilir.

 

 Değişik seçenekleri ile birbirinden güzel pantolon modelleri

 

Kombin yapma konusunda özellikle hanımlar için büyük bir fırsat sunan ve harika bir görseller ortaya çıkaran tesettür giyim modelleri kapsamındaki pantolon çeşitleri, yeni sezon içerisinde farklı modelleri altında harika bir izlenim uyandırmaktadır. Özellikle koyu renkler başta olmak üzere dar paça pantolon çeşitleri bu sene moda konusunda ön plana çıkmaktadır. Tarz bir izlenim yaratan bu pantolon çeşitleri yine siyah renkli ve topuklu ayakkabılar ile harika bir uyum sağlayabilir. Yine yeni sezon kapsamında en çok ilgi gören pantolon seçeneklerinden biri de paçası katlı pantolon modelleridir. Farklı renkleri altında eskileri anlatan bu güzel pantolon modeli üzerine giyilecek gömlek veya şık bir bluz ile harika bir görsel sunabilir.

 

 Yeni sezon farklı pantolon çeşitleri

 

Yeni sezonda tesettür bayan giyim modelleri bakımından pantolon çeşitleri olarak hanımlar kendi kişisel zevk ve beğenilerine uygun bir şekilde ve çok uygun fiyatlar kapsamında satın alma şansını elde edebilir. Özellikle petek desenli pantolon çeşitleri bu kışın sıcak tutma konusunda da hanımları büyük bir fırsat sağlamaktadır. Ayrıca her sene olduğu gibi bu yıl da yine karizmatik bir üzüm uyandıran bilek boy pantolon seçenekleri de yine ön plandadır. Bütün bu değişik pantolon çeşitleri içerisinden hem günlük olarak hem de iş yerleri adına tüm hanımlar bütçeleri dahilinde Modaselvim sitesi aracılığı ile keyifli bir alışveriş şansını elde edebilir.

 

2018 Trendleri Vitrinlerde

 

Moda Selvim, birbirinden şık tesettür giyim modelleri ile yeni yılın ilk kombinlerini sunmaya başladı. Yeni sezon abiyeler, sıra dışı tasarımlar, özgün kombin modelleri ile kadınların vazgeçilmez markası olmaya devam ediyor. Soğuk kış günlerinde iç ısıtan kumaş seçenekleri, titizlikle işlenen kalıplar ve en popüler tasarımcıların oluşturduğu 2018 kış kreasyonu ile tarzınıza en uygun tesettür kıyafetleri seçebilirsiniz. Kalın ve hacimli kumaşlar dizayn edilen modelleri, tam bedeninize göre uyarlamak içinse, birkaç püf noktasına değinmek yeterlidir.

 

2018 Kreasyonlarında Tarz Seçimi Nasıl Yapılır?

 

Hem tarzınızı yansıtacak hem de bedeninize en uyumlu şekilde güzelliğinizi artıracak yöntemler nelerdir? Kışlık kombin nasıl yapılır?

 

           Tesettür giyim modelleri ile en şık renkleri sunan modaselvim.com her kadına özel ve her kadının güzelliğini ön plana çıkarak kombinleri ile sunum yapıyor. Doğru kıyafet seçimi nasıl yapılır, tesettür giyimde konsept nasıl belirlenir? gibi konular için bedeninizi tanımak, en önemli kriterdir. Kilonuz, boyunuz, boy/ kilo oranınız, beden hatlarınız ve ten renginizi iyi analiz etmek, bedeniniz için en doğru kıyafeti seçmenizi sağlar. Özellikle ten rengi, eşarp seçimi için, dikkat edilmesi gereken en önemli kriterdir. Genellikle giydiğiniz ayakkabı modeli de, kıyafet seçiminde etkilidir. Topuklu, dolgu topuklu, düz ayakkabı modellerine göre, elbiseyi en şık şekilde taşımak üzere kıyafet seçimi yapılmalıdır.

 

 2018 Moda Renkler ve Tarzları Nelerdir?

 

Ferace ve pardesü modelleri 2018’e özel renk sunumları ile asalet vurgusunda dizayn edilmiştir. Kadın naifliği ve asillik ön plana çıkarılarak tasarlanan dış giyim ürünleri; kahve ve bronz tonları, füme ve siyah şıklıklarında sunuluyor.

 

           Tesettür giyim modelleri seçilirken beden ölçülerine göre seçim yapmak ve senenin trendlerini takip etmek, her zaman en şık olmanızı sağlar. Yeni yılın balık abiye elbiseleri ile davetlerin en şık kadını siz olabilirsiniz. Pul- payet işlemeli balık elbiseler ve günlük kullanıma özel tasarlanmış triko elbiseler ile kaliteli giyim konseptlerinden faydalanabilirsiniz. Uzun ve dar kesim triko elbiseler hem rahat kullanımları hem göz alıcı renkleri ile yeni sezonun en trend ürünleri arasındadır. Şıklığınızı Moda Selvim ile tamamlayın, daima göz kamaştırıcı olun.

 

 Tesettür’de Son Nokta

 

tesettur-giyim-modelleriBayanlar inançları gereği tesettür giyinmektedirler. Son zamanlar da bayanlara özel tesettür giyim modelleri oldukça güzel tasarımlarla karşımıza çıkmaktadır. Birçok bayanın tercihi olan tesettür de farklı giyim tarzları ve modelleri bulunmaktadır. Tesettür giyim modelleri arasında en çok tercih edilenler tesettür elbise, etek, pantolon, tunik, abiye, gömlek, uzun yelek, ferace vb. olarak sıralanabilir. Doğru ve yerinde kombinlerle şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Günümüz de tesettürlü bayanlar için çok güzel tasarımlar bulunmaktadır. Özel günlerin vazgeçilmezi olan abiyeler de tesettürlü bayanlar için çok şık modeller bulunmaktadır. Tesettür balık abiye modelleri son zamanlara damgasını vuran tasarımlardan birisi oldu. En çok tercih edilen balık abiyeler farklı model ve çeşitlerde vitrinde yerlerini aldı. Tesettür elbiseler günlük hayatta rahatlıkla kullanılabildiği için tesettürlü bayanların övgüsünü almış durumda.

Etekler de öne çıkan modeller Mevlana ve kalem etek olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Her ikisi de bayanlar üzerinde çok güzel durmaktadır. Etek üzerinde genel de kendinden desenler bulunmaktadır. Kabartmalı desenlerin olduğu veya düz renk etekleri tercih edebilirsiniz. Son zamanlar da etek modasında bahçıvan etekler modaya damgasını vurmuş durumda. Bahçıvan eteklere kombin olarak da eteğe uygun gömlek tercih edilmektedir.

Birçok bayanın beğenisini kazanan bahçıvan etekler çok fazla ilgi görmektedir. Spor giyinmeyi sevenler için pantolon ve tunikler fazlaca tercih edilmektedir. Günlük yaşam da rahatlıkla kullanılabilen özelliğe sahip pantolon ve tunikler spor bir görünüm verecektir. Aynı zamanda çok şık bir kombin oluşturabileceğiniz pantolon ve tuniklerde birçok model bulunmaktadır. Kendi zevkinize ve tercihinize uygun modelleri seçerek kombin yapabilirsiniz.

Tunik yerine son zamanlar da kullanımı artmış bulunan uzun yelekler yaz aylarında bayanların en çok tercih ettiği kıyafetler konumuna gelmiştir. Hem spor hem de şık duran uzun yelekler de birçok model bulunmaktadır. Feraceler de son zamanda özellikle genç bayanların en çok tercih ettiği kıyafet haline gelmiş bulunmaktadır. Mevsimine göre kumaşını seçme kolaylığı sunan feraceler çok şık modeller ile satışa sunulmuş durumdadır. Önemli olan zevkinize ve tercihinize uygun kıyafetleri seçmek olacaktır.

 

Tesettür Giyim Modelleri

tesettur-giyim-modelleriGünümüzde bakıldığı zaman farklı giyim çeşitlerinin bulunması dikkat çekmektedir. Giyim çeşitlerinin farklı olma nedenlerine bakıldığı zaman bu nedenler arasında gelenek göreneklerinin yanı sıra inanç, ekonomik gibi nedenlerde yer almaktadır.

Giyim türlerinden biri olan tesettür giyime bakıldığı zaman tesettür giyim kadın giyinmek şekillerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Tesettür giyim kadınların daha çok kapalı bir şekilde giyinme şeklidir. Tesettür giyime genel olarak bakılığı zaman tesettür giyim ile kadınlar İslam dininin emrettiği gibi kapalı giyinmenin yanı sıra aynı zamanda vücut hatlarının belli olmamasını da sağlamaktadır.

Tesettür giyime bakıldığı zaman tesettür giyim içinde farklı modeller dikkat çekmektedir. Bu modelleri genel olarak tesettür giyim modelleri adı altında inceleyeceğiz. Tesettür giyim modellerine bakıldığı zaman bu modellere ilk olarak kadınların saçlarını kapatmak için kullanmış oldukları şal ve eşarp modellerini örnek vermek mümkündür.

Şal ve eşarp modellerine bakıldığı zaman bu ürünler farklı zevk ve renkler göz önüne alınarak farklı renk ve modellerde üretilmektedir. Şal ve eşarp modellerine bakıldığı zaman sade ve desenli şeklinde şal ve eşarplar üretilmektedir. Günümüzde çok kullanılan şal ve eşarp modelleri içinde lacivert, siyah, gri, sarı, kahverengi gibi renkleri örnek vermek mümkündür.

 Tesettür giyim modelleri içinde gösterilecek bir diğer giyim modeli ise etek modelleridir. Etek kadınların daha çok basen bölgelerini kapatmak amacıyla kullanmış olduklar tesettür giyim modelleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Tesettür giyim modelleri içinde bulunan eteklerin diğer tesettür modellerde olduğu gibi farklı renk ve modelleri mevcuttur. Tesettür giyim modelleri içinde bir diğer ürün olarak ise tunik modellerini göstermek mümkündür.

Tunik modellerine bakıldığı zaman tunikler daha çok pantolon giyen bayanlar tarafından kullanılan tesettür giyim ürünleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Tesettür giyim modelleri içinde verilen örnekleri çoğaltmak mümkündür. Bu ürünlere bir örnek daha verilecek olunursa tesettür kaban modellerini örnek vermek mümkündür.

Tesettür kaban modelleri daha çok soğuk kış günlerinde tercih edilen ürünlerdendir. Kapalı giyinen bayanların tercih etmiş oldukları bu tesettür ürünler ile bayanlar kendilerini soğuk kış gününde korumanın yanı sıra aynı zamanda şık bir görünüme da kavuşmuş olmaktadır.

 

Tesettür Giyim Modelleri Nelerdir?

tesettur-giyim-modelleriTesettür denilince akla ilk gelen bayanların kendilerini çeşitli kıyafetler ile örtmeleridir. Muhafazakâr bayanların şık bir görüntü elde etmek için örtünmek için giydikleri bu kıyafetlerde modern çizgileri ile ön plana çıkaran kıyafetleri kullanmaları, bayanların bu hususta da modayı takip ettiklerinin bir göstergesi olsa gerek.

Nitekim bayan bayandır ve bayanların belki de hayatta en çok dikkat ettikleri husus giymiş oldukları kıyafetler veya takmış oldukları takıların kendilerine katmış olduğu güzellik hissiyatından olsa gerek. Bu kapsamda tesettürlü bayanlar için tesettür giyim modelleri ön plana çıkmakta ve günden güne büyüyen bir sektör olmaktadır.

Bayanların tesettür kapsamında giyecekleri kıyafetler sınırlı ise de, kendi aralarında bu sınırlılığı ortadan kaldıran fazlasıyla çeşitleri mevcuttur. Örneğin bayanların başlarına örtmüş olduğu eşarba baktığımızda, pamuk, viskon veya polyester gibi farlı ipliklerle üretildikleri gibi her türlü kumaş için ayrı bir desen ayrı bir renk seçeneklerinde üretildikleri işin içine girdiği zaman çeşitlilikleri fazlasıyla artmaktadır.

Tabi bayanlar tesettür kapsamında sadece eşarp kullanmamaktadırlar. Tesettürlü bayanlar etek olsun, boydan elbise olsun kıyafetler mevcut iken yok pardösü, yok ferace derken ve bu kıyafetlerin bir de kendi aralarında renk, beden ve fiyat seçenekleri ile bulundukları hesaba katılınca tesettür giyim modelleri oldukça kapsamlı olduğu ortaya çıkmaktadır.

Tesettür kıyafetleri günümüzde oldukça yaygın kullanılan ve bunun getirisi olarak oldukça büyük bir pazar alanına sahip bir sektör durumuna gelmiş, kendi içerisinde ayrı ayrı ihtisas alanlarına ayrılmış, modayı takip eden tesettürlü bayanlar için kısır olan kıyafet seçeneklerini giyebilecekleri kıyafetlerin çeşitliliği sayesinde ortadan kaldırmış durumdadırlar.

Çeşitlilik olarak her türlü zevke ve her türlü bütçeye hitap eden model veya renk seçeneklerinin mevcut olması, istenilen ürünün piyasadan kolaylıkla temin edilebilirliği bu sektörün belki de bu kadar çabuk büyümesindeki en büyük etmenlerden bir kaçı olsa gerek. Ayrıca alınmak istenilen ürün hemen hemen bütün firmaların mevcut olan internet sitelerinden de beğenilerek istenilen bedende ki ürünler ister kapıda ödeme, ister kredi kartı tek çekim isterlerse kredi kartına taksit imkânlarından faydalanarak alış veriş yapılabilmektedir.

 

Tesettürde En Çok Tercih Edilen Giyim Modelleri

 

tesettur-giyim-modelleriTesettür giyim türbanlı bayanların tercih etmiş olduğu giyim tarzına denmektedir. Tesettür giyim halk arasında muhafazakâr giyim olarakta bilinmektedir. Türbanlı bayanlar dışında da açık olan bayanlar tarafından çok yoğun olmasa da tercih edilir ve kullanılır. Günümüzde çok yaygınlaşan tesettür giyim modelleri alternatif olanları oldukça artmıştır.

Tesettür giyimde tarzını ortaya koyan bayanlar oldukça renkli ve göz alıcı modellerle karşımıza çıkmaktadır. Gerek iş hayatında gerekse günlük hayatımızda kullanmış olduğumuz tesettür giyim modelleri tüm zevklere hitap etmektedir. Bunun yanı sıra özel gecelerde, nişanlarda ve düğünlerde tercih edilen tesettür giyim modellerine göz attığımızda günlük giyime kıyasla daha ışıltılı ve daha dikkat çekici modellerdir.

Alışveriş siteleri, butik mağazalar ve alışveriş merkezlerinde rahatça bulabildiğimiz tesettür giyimi, kapalı bayanların olmazsa olmazıdır. Son zamanlarda tesettür giyimde çok fazla tasarımcı bulunmaktadır. Bayanların istemiş olduğu renk ve beden ölçülerinde sadece kendilerinde bulunan kıyafetler diktirmesi mümkündür. Tesettür giyimde en çok tercih edilen ürünler; uzun kollu ve yakası şal ya da eşarpla kapanabilen yaka kısmı kapalı olan tunikler ve tuniklerin altında rahatça kullanılabilecek pantolonlardır. Bunların yanında birçok bayanın çekmecesinden eksik etmediği rengârenk şallardır.

Birçok bayan kaç şala sahip olduğunu bile bilmemektedir. Giymiş oldukları tüm kıyafetler ile kombinleyebileceği şallar, olmazsa olmazlarıdır. Bu ürünlerin fiyatları kullanılan kumaşın cinsine göre değişkenlik göstermektedir. İpek kumaş içeren kumaşlar daha kullanışlı ve daha yüksek fiyatlıdır. Giyime ayrılan bütçeler bayanlar için önem taşımaktadır. Her bayan güzel ve zarif giyinmekten mutlu olur. Tesettür giyim İslam’ın uygun gördüğü bir giyim tarzı olması sebebi ile de tercih edilme oranı yüksektir.

Yeni evlenecek olan tüm bayanlar tesettür giyimine uygun gelinlik arayışına girmektedir. Kapalı gelinlik modellerini incelediğimizde dantel detayları ince olmayan ve içini belli etmeyen kumaşlardan tercih edilmektedir. Tüm kol ve yaka detayları yine tesettür giyime uygun şekilde kapalıdır. Günümüzde bu tarz modelde gelinlik bulmakta oldukça kolaylaştı. Tüm gelinlik satışı yapan mağazalarda kapalı modellerde bulunuyor. Tesettür giyim modelleri kendini yenileyerek ürün çeşitliliğini arttırmakta bu da kullanıcılarını oldukça kolaylık sağlamaktadır.

 

Yeni Sezon 2016 Tesettür Giyim Modelleri

tesettur-giyim-modelleri2Tesettür modası özellikle son 10 yılda hızla gelişmiştir. Önceden markalaşma konusunda çok fazla girişimde bulunulmazken artık başlıca bir sektör olmuştur. Çok sayıda marka ve tesettür giyim firması satış alanını genişletmiştir. Tesettür giyim modelleri konusunda meydana gelen değişimler tesettür sektörünü de etkilemiştir.

2016 yeni sezon tesettür giyim tarzında günlük giysiler ve şık abiye kıyafetlerde daha çok model çeşitli görülmektedir. Markalaşmadan önce tesettür giyim modelleri daha az çeşitliyken, günümüzde gösterişli biçimde tesettür giysiler vitrinlerde yer almaktadırlar. Her ne kadar tesettür için tartışmalı bir durum olsa da artık kadınlar tesettürde gösterişli modelleri tercih etmektedir.

Tesettür Günlük Giyim

Bu sene günlük tesettür giyimde sokakta giyilebilecek elbiselerde, parlak saten görünümlü açık renk elbiselere ağırlık veriliyor. Bunlar isteğe göre, eşarp, çanta ve ayakkabıyla birlikte kullanıldığında mekânlar için son derece şık görünüm ortaya çıkıyor.

Yeni Sezon Tesettür Abiyeler

Abiye elbiseler kadınların özel gecelerde her zaman çok tercih ettiği giyim tarzını oluşturur. Şık ve gösterişli modeller nedeniyle popülerliği hep devam eder. Değişik zevklere hitap eden tesettür abiye modelleri 2016 yılında da birçok kadını cezp etmiş durumda.

Özel zamanlarda sıkça başvurulan abiye modeller, 2016 sezonunda farklı renkleriyle de dikkatleri üzerine topluyor. Tesettür giyim modelleri renklerde daha çok yeşil tonlar ve kırmızılar öne çıkıyor. Yeşil, mavi uzun elbiseler, toprak saten rengi bluzlar, tesettür giyimde büyük beğeni topluyor. Eşarpla, çanta ve ayakkabıyla birlikte kullanıldığında son derece şık görünüm ortaya çıkarıyor.

2016 Yeni Sezon Tesettür Giyim Fiyatları

2016 ilkbahar yaz sezonu günlük ve abiye tesettür elbise -bluz modası bu sezon da farklı fiyatlarla vitrinlerde yerini almıştır. Tesettür günlük ve abiye giyimde kumaşın kalitesi, kullanılan parçanın büyüklüğü fiyatın en büyük belirleyicilerdir.

Özel günlerin, davetlerin vazgeçilmezi günlük ve abiye tesettür kıyafetler, ortamlarda şık olmak isteyenlerin isteklerine göre vitrinlerde yer alıyor. Günlük ve abiye tesettür giyim elbise fiyatları konusunda kadınların kendilerini şimdiden hazırlamaları önerilir. İyi hazırlıkla, özel gecelerde abiye tesettür kombini yaparak dikkatleri üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz.

Tesettürde Modayı Takip Edin

16KELB004023-273-4023-emma-tesettur-elbise-635821314750251815Son dönemler tesettür giyim üzerine yapılan satışlarda dişe dokunur bir artış gözükmektedir. Artık muhafazakâr bayanlar giyim tercihi tesettür olsa dahi şık ve kaliteli ürünler kullanmaya özen göstermektedirler. Ve bu konuda son derece haklılık payları vardır. Muhafazakâr bayanların en çok sıkıntı çektiği tesettür giyim modelleri konusudur.

Çünkü hemen hemen her yerde artık klasikleşmiş kalitesiz ve şık olmayan ürünler satılmaktadır. Bu sonucunda haklı olarak tesettür giyim modelleri bulmak zorlaşmaktadır. Toplum olarak artık bu konuyu yavaş yavaş aşmış bulunmaktayız. Nasıl ki açık giyinen bayanlar kaliteli e şık ürünleri her marka ve modelde buluyor ise muhafazakâr bayanlarda istedikleri marka ve modelde değişik tarz kıyafetleri rahatlıkla bulabilmelidirler. Sorun olmaktan çıkmıştır bu konu.

Artık muhafazakâr bayanlarda tesettür giyimde modayı takip etmektedirler. İstedikleri ortama uygun abiye, elbise, tunik, yelek, ceket gibi birçok üründe modayı takip ederek, kaliteli ve şık ürünler kullanmaktadır. Muhafazakâr bayanların şıklığını tamamlamak adına müşterilerine hizmet eden birçok firma mevuttur.

Bünyesinde istediğiniz marka ve modelde ürünleri uygun fiyatlar ile bulabileceğiniz dükkân ve siteler bulabilirsiniz. Alanında uzman tasarımcılarının hazırlamış olduğu birbirinden şık ve kaliteli tesettür modellerini hemen hemen her yerden rahatça temin edebilirsiniz.

Özel bir gününüz için abiye kıyafet ararsınız fakat her yerde istediğiniz tarz ve modelde bulamazsınız. Tesettür giyim abiye modellerinde kaliteli ve moda olmuş ürünleri tercih etmelisiniz. Veya sıradan bir gündelik kıyafet seçiminde modanın kalbine inerek şıklığınızı tamamlayabilmelisiniz.

Girdiğiniz ortamda kıyafet seçiminizle fark yaratmak sizin elinizde. Sadece abiyelerle sınırlı kalmayıp tesettür giyim adına aradığınız her çeşit ürünü lider markaların kaliteli ürünlerini ve garantisi altında sizlere sunan birçok firma mevcuttur. Tesettür giyimde aklına ne varsa kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Tesettür giyim konusunda şıklığınızı daima konuşturun. Genel itibari ile muhafazakâr bayanları giyebileceği fazla seçenek yok gibi gözükse de isteyen bayanlar tesettür giyimde kaliteli, şık ve moda ürünleri rahatlıkla temin edebilmekte ve kullanabilmektedirler. Yeter ki ne aradığınızı bilin yeterli. Muhafazakâr bayanlar kendi şıklığını tesettür giyimde lider firmaların ürünleri ile muhafaza edebilirler.

Tesettür Giyimde Tarzınızı Yaratın

Bayanlar her zaman kendi tarzlarını ve şıklığını yaratma isteği ve arzusu içindedir. Bu tarz ve şıklık arzusu artık sadece açık bayanlar için değil tesettür giyimi tercih eden bayanlar içinde son derece önemli bir hale gelmeye başladı. Geçmiş zamanlarda çok fazla alternatifi bulunmayan ve nerede ise aynı model ve renklere sahip olan tesettür giyim modası artık zarif ve şık bir hale geldi. Tesettür giyim tarzını seçen bayanlar son zamanlarda kendi tarzlarını yaratarak şıklığın ve zarafetin simgesi olmaya başladılar. Tabi tüm giyim modellerinde olduğu gibi tesettür giyim modelleri kendine özgü kurallar tanımaktadır.

Tesettür giyim tarzında öncelikli konu açık giyim tarzlarında olduğu gibi vücut ile başlıyor. Kıyafet seçmeden önce vücudunuzun nasıl göründüğüne ve nelerin yakışabileceğine dikkat etmelisiniz. Aksi taktirde giydiğiniz kıyafet sizde tarz olmaktan çok bir faciaya dönüşecektir. Kilosu fazla olan bayanların açık renkli giysileri tercih etmemesi, koyu renkli kıyafetlerin kendilerini daha zayıf göstereceğini unutmamaları gerekir. Zayıf bayanların ise ten rengine göre daha canlı renkleri tercih etmesi uygun olacaktır.

Havaların ısınması ile beraber giyim tarzını değiştirmekte ve daha hafif renkleri tercih etmek gerekir. Son zamanlarda yaz aylarının en büyük trend renklerinin mint, somon, su yeşili olduğu sıkça görülmekte. Tabi bu renkler ile sınırlı kalmayın. Mutlaka diğer renkleri deneyerek vücudunuza ve kişiliğinize en uygun renkleri bulmaya çalışın. Tesettür giyimde dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan birisi abartılmış kıyafet seçenekleridir. Abartılı pullu ve ağır renkler ile bezenmiş tesettür modelleri bayanlarda şıklığın kaybolmasına neden olmaktadır.

Tesettürde en önemli giyim ise tabi ki eşarp. Sizler için vazgeçilmez ürün olan eşarbın mutlaka doğru seçilmesi gerekir. Açık renkli eşarpların tercih edilmesi sizlerin gençliğini yansıtacaktır. Ayakkabılar da ise tesettür giyim altına daha çok converse modeli ve son zamanların en çok tercih edileni ise timberlanddir. Topuktan yürüyemediğiniz ayakkabıları tercih etmeniz hiç de hoş bir görüntü oluşturmayacaktır.

Tesettür giyim modelleri gelişen moda dünyası ile beraber her geçen gün yenilenmekte ve siz bayanlar için daha fazla ürün seçenekleri sunmaktadır. Sizde doğru terciler ile tarzınızı yansıtarak göz kamaştırın.

 

Tesettür Giyimde Moda

tesettür giyim modelleriTesettür giyim tarzını kullananlar bunun için farklı modeller arasında günlük veya özel günler için kombinler yapabilirler. Oldukça hoş seçimler bulunduğundan herkes kendine uygun kıyafet seçimlerini yaparak rahatlıkla kullanabilir. Tesettür giyim modelleri özellikle bu tarzı benimseyen bayanlar için uzun ve rahatsızlık vermeyecek şekilde hazırlanır.

 

Uzun tunikler, pardösü, etek, elbise, pantolon, kazak, ferace gibi pek çok farklı kıyafet bir bütünlük oluştururken özellikle uzun olmaları ve tamamen kapalı olmaları için tesettür giyime uygun modeller üretilir. Kıyafetlerle uyumlu olması için başörtü seçimlerinin de dikkatli yapılması gerekir. Özellikle elbise üstü yelekler veya feraceler sıklıkla kullanılır. Bu şekilde kişiler daha rahat ve kapalı olarak bir kombin yapabilirler.

 

tesettür giyimTesettür giyim modelleri arasında yapılacak olan seçimler kişilerin zevklerine göre farklılık gösterebilir. Bu sayede herkes kendi zevkine uygun parçaları bir arada kullanarak daha şık ve hoş bir görünüme sahip olabilir. Tesettür giyim tarzını kullananlar bu durumda seçim yapabilecekleri oldukça fazla seçenekleri bulunur.

 

Kıyafetler arasından yapılacak olan seçimlerde özellikle dikkat edilen husus uzun olmaları ve bütün vücudu kapalı bir şekilde sarmalarıdır. Topuğa kadar olan elbise modellerinde daha kapatıcı olması açısından yelekler tercih edilebilir. Aynı şekilde pantolon kullanmayı sevenler için de bu yelekler rahatlıkla tercih edilebilir. Bu sayede pantolon kullananlar kendilerine rahatsızlık verecek bir durum söz konusu olmasını önlemiş olurlar.

 

Tesettür giyim modelleri arasında farklı renk ve beden seçenekleri olması sayesinde herkes kendine uygun seçimleri rahatlıkla yaparak günlük veya özel günlerde kullanabilir. Elbise sevenler için oldukça farklı modellerde elbise seçenekleri bulunur. Boyuna kadar kapalı ve tamamen uzun kollu olan bu elbise modelleri rahatça kullanılabilir.

 

tesettür giyim2Tesettür giyim de her yaşa göre farklı seçimler yapılarak farklı renklerle kombin edilebilir. Özellikle kullanılan her parçanın birbiriyle uyumlu olması daha şık ve göze hoş gelen bir giyim şekli oluşturulmasına yardımcı olur. Bu açıdan tamamlayıcı olarak kullanılan parçalarında asıl modeller ile uyumlu olmasına dikkat edilmesi gerekir. Ayakkabı, çanta ve başörtü seçimleri elbiselere göre tercih edilerek bir bütünlük oluşturulur.

 

 

Bayan Giyimde Tesettür Modeli

Ülkemizde giyim konusunda özellikle son zamanlarda ciddi bir estetik anlayışı ve moda tercihi göze çarpmaktadır. Buna neden olan pek çok etmen sayılabilir. Televizyon, internet ve gazete gibi pek çok yayın organında moda üzerine yapılan çalışmalar ve göze hitap eden estetik anlayışa uygun giyim programları buna örnek olarak gösterilebilir.

Hemen her tarzda giyinen insanlar tarafından takip edilen bu yayınlar yalnızca sergilenen ürünler açısından değil genel olarak da bir moda ve giyim anlayışı oluşmasına neden olmuştur. İslami çizgi de giyinen pek çok bayan da tesettür modasını takip ederek son yeniliklerden ve haberlerden yararlanmaktadır. Kendi içerisinde oldukça geniş ve estetik bir moda anlayışı oluşturan tesettür giyim anlayışı, günün her anında kendi çizgisine özel tasarımları ile göz doldurmakta ve tercih nedeni olmaktadır.

Pek çok ünlü modelist ve stilist tarafından da ele alınan ve yeni bakış açılarıyla ürün zenginliği genişletilen bu giyim tarzında özellikle İslami çizgiler göze çarpmaktadır. Ancak bu ekolün modern giyim anlayışından taşıdığı izlerle zenginleştirilmesi ile ortaya muhteşem kombinler çıkmaktadır. Tesettür modasında en öne çıkan parçalar eşarp ve başörtüsü olurken, pek çok renk ve desende eşarp müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Giyilecek pardösü ya da tunik desenine uygun eşarp bulmak oldukça kolaydır.

Ayrıca moda konusunda söz sahibi olan pek çok büyük markanın da eşarp sektöründe ürünler ortaya koymasıyla oldukça göz alıcı ürünler meydana gelmektedir. Pierre Cardin, Cacharel ya da Aker gibi markalar büyük moda tasarımcıları tarafından planlanan eşarp desen ve stilleriyle her ihtiyaca ve beğeniye yönelik çalışma ortaya koyabilmektedir. Kapalı bayanlar tarafından büyük rağbet gören tesettür giyim markaları bu sektörün pazar gücünün ne kadar ciddiye alınması gereken bir ivmeyle arttığını belirtmekte ve yeni sezon ürünlerini tanıtırken de bu noktaya dikkat çekmektedir.

 

Modanın gerisinde kalmadan, kendi estetik anlayışıyla şekillenen tesettür modası ülkemizde geniş bir müşteri potansiyeline sahiptir. Abiye, etek, tunik, elbise ve ceket gibi bayan kıyafetlerinde tesettür çizgisi korunarak pek çok ürün arasından dilediğinizi seçerek beğendiğiniz ve size yakıştığını düşündüğünüz tarzda giyinebilirsiniz.

 

Tesettür Giyimde En Yeni Ürünler

Tesettür modasında yeni ürünlerin hızı kesilmiyor. Tesettür giyimde tunik, ferace, hırka, elbise kap gibi tüm çeşitlerde Moda Selvim yeni modelleri sizler için hazırlamaya devam ediyor.

Moda Selvim’de bulunan tunik modellerinde ki geniş modelleri hepimiz biliyoruz. Ancak butesettür giyim 1 model hem klasik ceket giyimleri sevenler hem de tuniklerden hoşlananlar için tasarlanmış bir model olan Ceket Görünümlü Tunik, siyah ve beyaz renklerden meydana gelmiş özellikle çalışan bayanlar düşünülmüştür. Ceket boyu 80 cm’dir. Tunik boylarına bakacak olursak genellikle 80-100 cm arasında değişmektedir. Bu nedenle ister tunik ister ceket olarak kullanabileceğiniz çok şık bir üst kıyafet diyebiliriz. Üründe herhangi bir astar bulunmamaktadır. Bu da bayanlar için yazlık kıyafetler içinde rahat ve serin tutacak hafif bir tunik ceket modelidir.

Ürün konsept çekimlerinde ceket altı bol paçalı çok şık bir pantolon düşünülmüştür. Yine pantolon altında kombini tamamlayıcı olarak topuklu siyah ayakkabı, şıklığı tamamlayıcı bir seçim olmuş. Ceket içine dar kesim pembe bir gömlek ve başörtüsü olarak pantolona uyumlu eşarp tamamlamış.

Ürün katalog çekimlerinden dolayı renk tonlarında ufak farklılıklar olabilmektedir.

 

tesettür giyim 2Tesettür giyim Moda Selvim tarafından özel olarak tasarlanmış başka bir model ise Kelebek İşlemeli Elbise. Kendine güvenen bayanların rengi olarak lacivert penye kumaştan tasarlanmış sade-şık bir modeldir. Ancak güzel bir ayrıntısı var. Modele hem hareket, hem de neşe katan gümüş işlemeli kelebek motifi… Ön kısımda gümüş pul işlemeli işlenen 3 adet kelebek motifi, düz ve sade olan bu tesettür elbise modeline mükemmel bir güzellik, şıklık ve neşe katmış durumda. Sadeliği bozmayacak şekilde dağınık düzen diyebileceğimiz kelebek deseni dikkat çekici bir ayrıntı olarak sunuluyor.

Elbise katalog konsept çekimleri için topuklu siyah ayakkabı düşünülmüş. Yine kombini tamamlayıcı olarak gümüş rengi kelebeklerle bütünlük ve canlılık kazandıracak yine gümüş rengi başörtüsü ile tamamlanmış.

Ürün boyu 142 cm’dir. Tam kalıp olan elbise, seçim yapacağınız kendi bedeninize göre seçmenizi öneriyoruz.

Yeni sezon ürünlerinden seçtiğimiz bu 2 ürünü sizler için ayrıntılı olarak tanıttık. Diğer modelleri ve en yeni sezon ürünlerini tanıtmaya devam edeceğiz.

Yeni sezon ürünleri daha ayrıntılı olarak buradan inceleyebilirsiniz.