Tesettür Giyimde En Yeni Ürünler

Tesettür modasında yeni ürünlerin hızı kesilmiyor. Tesettür giyimde tunik, ferace, hırka, elbise kap gibi tüm çeşitlerde Moda Selvim yeni modelleri sizler için hazırlamaya devam ediyor.

Moda Selvim’de bulunan tunik modellerinde ki geniş modelleri hepimiz biliyoruz. Ancak butesettür giyim 1 model hem klasik ceket giyimleri sevenler hem de tuniklerden hoşlananlar için tasarlanmış bir model olan Ceket Görünümlü Tunik, siyah ve beyaz renklerden meydana gelmiş özellikle çalışan bayanlar düşünülmüştür. Ceket boyu 80 cm’dir. Tunik boylarına bakacak olursak genellikle 80-100 cm arasında değişmektedir. Bu nedenle ister tunik ister ceket olarak kullanabileceğiniz çok şık bir üst kıyafet diyebiliriz. Üründe herhangi bir astar bulunmamaktadır. Bu da bayanlar için yazlık kıyafetler içinde rahat ve serin tutacak hafif bir tunik ceket modelidir.

Ürün konsept çekimlerinde ceket altı bol paçalı çok şık bir pantolon düşünülmüştür. Yine pantolon altında kombini tamamlayıcı olarak topuklu siyah ayakkabı, şıklığı tamamlayıcı bir seçim olmuş. Ceket içine dar kesim pembe bir gömlek ve başörtüsü olarak pantolona uyumlu eşarp tamamlamış.

Ürün katalog çekimlerinden dolayı renk tonlarında ufak farklılıklar olabilmektedir.

 

tesettür giyim 2Tesettür giyim Moda Selvim tarafından özel olarak tasarlanmış başka bir model ise Kelebek İşlemeli Elbise. Kendine güvenen bayanların rengi olarak lacivert penye kumaştan tasarlanmış sade-şık bir modeldir. Ancak güzel bir ayrıntısı var. Modele hem hareket, hem de neşe katan gümüş işlemeli kelebek motifi… Ön kısımda gümüş pul işlemeli işlenen 3 adet kelebek motifi, düz ve sade olan bu tesettür elbise modeline mükemmel bir güzellik, şıklık ve neşe katmış durumda. Sadeliği bozmayacak şekilde dağınık düzen diyebileceğimiz kelebek deseni dikkat çekici bir ayrıntı olarak sunuluyor.

Elbise katalog konsept çekimleri için topuklu siyah ayakkabı düşünülmüş. Yine kombini tamamlayıcı olarak gümüş rengi kelebeklerle bütünlük ve canlılık kazandıracak yine gümüş rengi başörtüsü ile tamamlanmış.

Ürün boyu 142 cm’dir. Tam kalıp olan elbise, seçim yapacağınız kendi bedeninize göre seçmenizi öneriyoruz.

Yeni sezon ürünlerinden seçtiğimiz bu 2 ürünü sizler için ayrıntılı olarak tanıttık. Diğer modelleri ve en yeni sezon ürünlerini tanıtmaya devam edeceğiz.

Yeni sezon ürünleri daha ayrıntılı olarak buradan inceleyebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın