Tesettür’de Son Nokta

 

tesettur-giyim-modelleriBayanlar inançları gereği tesettür giyinmektedirler. Son zamanlar da bayanlara özel tesettür giyim modelleri oldukça güzel tasarımlarla karşımıza çıkmaktadır. Birçok bayanın tercihi olan tesettür de farklı giyim tarzları ve modelleri bulunmaktadır. Tesettür giyim modelleri arasında en çok tercih edilenler tesettür elbise, etek, pantolon, tunik, abiye, gömlek, uzun yelek, ferace vb. olarak sıralanabilir. Doğru ve yerinde kombinlerle şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Günümüz de tesettürlü bayanlar için çok güzel tasarımlar bulunmaktadır. Özel günlerin vazgeçilmezi olan abiyeler de tesettürlü bayanlar için çok şık modeller bulunmaktadır. Tesettür balık abiye modelleri son zamanlara damgasını vuran tasarımlardan birisi oldu. En çok tercih edilen balık abiyeler farklı model ve çeşitlerde vitrinde yerlerini aldı. Tesettür elbiseler günlük hayatta rahatlıkla kullanılabildiği için tesettürlü bayanların övgüsünü almış durumda.

Etekler de öne çıkan modeller Mevlana ve kalem etek olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Her ikisi de bayanlar üzerinde çok güzel durmaktadır. Etek üzerinde genel de kendinden desenler bulunmaktadır. Kabartmalı desenlerin olduğu veya düz renk etekleri tercih edebilirsiniz. Son zamanlar da etek modasında bahçıvan etekler modaya damgasını vurmuş durumda. Bahçıvan eteklere kombin olarak da eteğe uygun gömlek tercih edilmektedir.

Birçok bayanın beğenisini kazanan bahçıvan etekler çok fazla ilgi görmektedir. Spor giyinmeyi sevenler için pantolon ve tunikler fazlaca tercih edilmektedir. Günlük yaşam da rahatlıkla kullanılabilen özelliğe sahip pantolon ve tunikler spor bir görünüm verecektir. Aynı zamanda çok şık bir kombin oluşturabileceğiniz pantolon ve tuniklerde birçok model bulunmaktadır. Kendi zevkinize ve tercihinize uygun modelleri seçerek kombin yapabilirsiniz.

Tunik yerine son zamanlar da kullanımı artmış bulunan uzun yelekler yaz aylarında bayanların en çok tercih ettiği kıyafetler konumuna gelmiştir. Hem spor hem de şık duran uzun yelekler de birçok model bulunmaktadır. Feraceler de son zamanda özellikle genç bayanların en çok tercih ettiği kıyafet haline gelmiş bulunmaktadır. Mevsimine göre kumaşını seçme kolaylığı sunan feraceler çok şık modeller ile satışa sunulmuş durumdadır. Önemli olan zevkinize ve tercihinize uygun kıyafetleri seçmek olacaktır.

 

Bir cevap yazın