2018 Trendleri Vitrinlerde

 

Moda Selvim, birbirinden şık tesettür giyim modelleri ile yeni yılın ilk kombinlerini sunmaya başladı. Yeni sezon abiyeler, sıra dışı tasarımlar, özgün kombin modelleri ile kadınların vazgeçilmez markası olmaya devam ediyor. Soğuk kış günlerinde iç ısıtan kumaş seçenekleri, titizlikle işlenen kalıplar ve en popüler tasarımcıların oluşturduğu 2018 kış kreasyonu ile tarzınıza en uygun tesettür kıyafetleri seçebilirsiniz. Kalın ve hacimli kumaşlar dizayn edilen modelleri, tam bedeninize göre uyarlamak içinse, birkaç püf noktasına değinmek yeterlidir.

 

2018 Kreasyonlarında Tarz Seçimi Nasıl Yapılır?

 

Hem tarzınızı yansıtacak hem de bedeninize en uyumlu şekilde güzelliğinizi artıracak yöntemler nelerdir? Kışlık kombin nasıl yapılır?

 

           Tesettür giyim modelleri ile en şık renkleri sunan modaselvim.com her kadına özel ve her kadının güzelliğini ön plana çıkarak kombinleri ile sunum yapıyor. Doğru kıyafet seçimi nasıl yapılır, tesettür giyimde konsept nasıl belirlenir? gibi konular için bedeninizi tanımak, en önemli kriterdir. Kilonuz, boyunuz, boy/ kilo oranınız, beden hatlarınız ve ten renginizi iyi analiz etmek, bedeniniz için en doğru kıyafeti seçmenizi sağlar. Özellikle ten rengi, eşarp seçimi için, dikkat edilmesi gereken en önemli kriterdir. Genellikle giydiğiniz ayakkabı modeli de, kıyafet seçiminde etkilidir. Topuklu, dolgu topuklu, düz ayakkabı modellerine göre, elbiseyi en şık şekilde taşımak üzere kıyafet seçimi yapılmalıdır.

 

 2018 Moda Renkler ve Tarzları Nelerdir?

 

Ferace ve pardesü modelleri 2018’e özel renk sunumları ile asalet vurgusunda dizayn edilmiştir. Kadın naifliği ve asillik ön plana çıkarılarak tasarlanan dış giyim ürünleri; kahve ve bronz tonları, füme ve siyah şıklıklarında sunuluyor.

 

           Tesettür giyim modelleri seçilirken beden ölçülerine göre seçim yapmak ve senenin trendlerini takip etmek, her zaman en şık olmanızı sağlar. Yeni yılın balık abiye elbiseleri ile davetlerin en şık kadını siz olabilirsiniz. Pul- payet işlemeli balık elbiseler ve günlük kullanıma özel tasarlanmış triko elbiseler ile kaliteli giyim konseptlerinden faydalanabilirsiniz. Uzun ve dar kesim triko elbiseler hem rahat kullanımları hem göz alıcı renkleri ile yeni sezonun en trend ürünleri arasındadır. Şıklığınızı Moda Selvim ile tamamlayın, daima göz kamaştırıcı olun.

 

Bir cevap yazın