Tesettür Giyimde Tarzınızı Yaratın

Bayanlar her zaman kendi tarzlarını ve şıklığını yaratma isteği ve arzusu içindedir. Bu tarz ve şıklık arzusu artık sadece açık bayanlar için değil tesettür giyimi tercih eden bayanlar içinde son derece önemli bir hale gelmeye başladı. Geçmiş zamanlarda çok fazla alternatifi bulunmayan ve nerede ise aynı model ve renklere sahip olan tesettür giyim modası artık zarif ve şık bir hale geldi. Tesettür giyim tarzını seçen bayanlar son zamanlarda kendi tarzlarını yaratarak şıklığın ve zarafetin simgesi olmaya başladılar. Tabi tüm giyim modellerinde olduğu gibi tesettür giyim modelleri kendine özgü kurallar tanımaktadır.

Tesettür giyim tarzında öncelikli konu açık giyim tarzlarında olduğu gibi vücut ile başlıyor. Kıyafet seçmeden önce vücudunuzun nasıl göründüğüne ve nelerin yakışabileceğine dikkat etmelisiniz. Aksi taktirde giydiğiniz kıyafet sizde tarz olmaktan çok bir faciaya dönüşecektir. Kilosu fazla olan bayanların açık renkli giysileri tercih etmemesi, koyu renkli kıyafetlerin kendilerini daha zayıf göstereceğini unutmamaları gerekir. Zayıf bayanların ise ten rengine göre daha canlı renkleri tercih etmesi uygun olacaktır.

Havaların ısınması ile beraber giyim tarzını değiştirmekte ve daha hafif renkleri tercih etmek gerekir. Son zamanlarda yaz aylarının en büyük trend renklerinin mint, somon, su yeşili olduğu sıkça görülmekte. Tabi bu renkler ile sınırlı kalmayın. Mutlaka diğer renkleri deneyerek vücudunuza ve kişiliğinize en uygun renkleri bulmaya çalışın. Tesettür giyimde dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan birisi abartılmış kıyafet seçenekleridir. Abartılı pullu ve ağır renkler ile bezenmiş tesettür modelleri bayanlarda şıklığın kaybolmasına neden olmaktadır.

Tesettürde en önemli giyim ise tabi ki eşarp. Sizler için vazgeçilmez ürün olan eşarbın mutlaka doğru seçilmesi gerekir. Açık renkli eşarpların tercih edilmesi sizlerin gençliğini yansıtacaktır. Ayakkabılar da ise tesettür giyim altına daha çok converse modeli ve son zamanların en çok tercih edileni ise timberlanddir. Topuktan yürüyemediğiniz ayakkabıları tercih etmeniz hiç de hoş bir görüntü oluşturmayacaktır.

Tesettür giyim modelleri gelişen moda dünyası ile beraber her geçen gün yenilenmekte ve siz bayanlar için daha fazla ürün seçenekleri sunmaktadır. Sizde doğru terciler ile tarzınızı yansıtarak göz kamaştırın.

 

Bir cevap yazın