Yeni Sezonda Hangi Tesettür Kap Modelleri

Özellikle sert kış ayları artık kendisini yavaş yavaş göstermeye başlamışken birçok farklı çeşit kapsamında tesettür kap modelleri hanımlar tarafından çoktan ilgi görmeye başlamış durumdadır. Özellikle de kap çeşitleri her daim diğer dış giyim örneklerine göre daha fazla tercih edilmektedir. Bunun temel nedeni ise hem daha fazla bir hafiflik sunarken aynı zamanda kış aylarında da rahat bir giyim fırsatını vermesidir.

 

Yani bir pardösü ya da kaban çeşidi gibi çok kalın durmamak ile birlikte aynı zamanda bir ceket veya panço gibi de ince olmadığından dolayı hem görsel bir şıklık katmak için hem de sıcak tuttuğundan dolayı hanımlar tarafından her sene çok fazla tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Özellikle de dört mevsim boyunca her ne kadar daha çok ara mevsimlerde tercih edilse de çok sert kış aylarında dahi farklı şehirlerde giyilebilmektedir. Bu yüzden hanımların alışveriş kapsamında dış giyim konusunda ilk tercihleri her daim tesettür kap modelleri olur.

 

 Yeni sezonda piyasaya çıkmış birbirinden güzel tesettür kap modelleri

 

Yeni sezonda piyasaya çıkar çıkmaz hanımlar tarafından hemen ilgi görmeye başlayan birbirinden güzel tesettür kap modelleri arasında derisi lazer kesimli örnekler ön plana çıkmaktadır. Daha ince bir tasarım ile birlikte hazırlanmış ve özellikleri şık kemer detayı kapsamında farklı giyimler ile güzel bir kombin yaratma imkanı da yanında getirmektedir. Sıfır yaka tasarımı ve omuz kısımlarının aşağı doğru inen lazerli kesim desenli altında harika bir görünüm vermektedir.

 

Diğer yandan önü drape detaylı modeller de yine değişik yaş kriterleri kapsamında ortak bir şekilde giyme imkanı vermektedir. Vücudu saran bir dökümü altında üretimi gerçekleştirilmiş bu güzel kap modeli aynı zamanda kürklü kapüşon kısmı altında da tercih edebilmektedir. Farklı bir alternatif olarak ise yine seyyar kürk yakalı modeller de hafifliği ve şıklığı kapsamında yeni en çok sevilen seçenekler arasında yerini almış görünüyor.

 

 Birçok değişik model kapsamında şık kap örnekleri

 

Diğer yandan hem sadeliği seven hem de karizmatik bir izlenim uyandıran seçenekler kapsamında gizli düğmeli tesettür kap modelleri de güzel bir izlenim uyandırmaktadır. Düğmeleri bir ekleme ile gizlenmiş olan bu güzel ve yan kısımda cepleri bulunan kap çeşidi rahatlığı ile de dikkat çekiyor. Bunlar gibi daha birçok farklı modeli oldukça uygun fiyatlar kapsamda tüm hanımlar değişik beden ve boylara göre Modaselvim bünyesinden keyifli bir alışveriş kapsamında satın alabilir.

 

Bir cevap yazın