Tesettür Kap Kullanımı

Tesettür giyimin oldukça yaygın olduğu dönemlerde kullanılmakta olan dış giyim ürünlerinden bir tanesi de tesettür kap olmaktadır. Kap tesettür giyimin çoğalması sebebiyle son dönemde kap giyim ürünlerine de çok büyük bir ilgi meydana gelmiştir.

Tesettür Kap Nedir?

Günümüzde sıklıkla tercih edilen tesettür kap diz altına kadar olabilen ve ince kumaşlardan üretilmiş olan yazlık dış giyim ürünlerini oluşturmaktadır. Bu kapsamda tesettür kap modelleri de artış göstermiştir. Tesettür Kapların birden çok rengi ve çeşitleri bulunmaktadır. Kaplar düğmeli ya da fermuarlı olarak tasarlanmaktadır.

Tesettür Kap Modelleri Nelerdir?

Tesettür giyime önem veren kişilerin dolaplarında olması gerekli olan tesettür ürünlerinden bir tanesi de kap dış giyim ürünleridir. Tesettür kapların, pardösülerden mevcut farkı pardösüler ayak bileğine kadar olan uzun tesettür dış giyim ürünleri olmasıdır. Bununla birlikte pardösülerin yazlık ya da kışlık olarak iki adet modeli bulunmaktadır. Kaplar ise yalnızca yaz aylarında ince kıyafetlerin üstüne ince kumaş şeklinde tasarlanmaktadır. Ayrıca tesettür kap modelleri pardösülere göre çok daha farklı modellere ve çizgilere sahip olmaktadır. Genelde pardösülerin ve tuniklerin karışımından esinlenilerek tasarlanmaktadır. Çeşitli modelleri itibariyle uzun elbiseleri hatırlatan süslü modeller olarak da tasarlanmaktadır.

Tesettür Kabın Özellikleri Nelerdir?

Tesettür kaplar çoğu zaman pantolon ile kombin edildiğinde daha şık bir görünüm elde edilmektedir. Yaz aylarında giyilebileceğinden dolayı sıcak yaz günlerine ayak uyduran canlı renklerden meydana gelmektedir. Genel olarak bakıldığında tesettür kap ile pardösüler birbiri ile karıştırılmaktadır. Birbirleri ile karıştırılmasının sebebi, birbirlerine fazlası ile benzemeleridir. Ancak tesettür kap ile pardösü aynı şeyi ifade etmemektedir.

Tesettür Kap Fiyatları Ne Kadarıdır?

Genel olarak belirli bir fiyat vermek doğru olmamaktadır çünkü tesettür kap fiyatları çeşitli etkenlere göre değişiklik göstermektedir. Bu etkenler arasındaki en önemli unsur tesettür kabın kumaş türü ve imalat sürecindeki maliyetleridir. Tesettür kabın üretiminde kullanılan kumaş türü, fiyatları büyük ölçüde etkilemektedir. Bu giysi türünde çok sayıda kumaş türün kullanmak mümkün olmaktadır. Ayrıca kıyafetin renkleri ile birlikte şekilleri de tesettür kabın fiyatını etkilemektedir. Bunun dışında her zevke uygun renkteki kaplara sahip olmak mümkündür.

 

Kap Olayına Kadınlar Kendini Kaptırd

Günümüzde teknoloji ilerledikçe kadınlar da çalışma hayatında daha çok yer almaya başladılar. Dış dünyaya açılan kadınlar eskisinden daha fazla giyim tüketmeye ve farklı giysiler kullanmaya ihtiyaç duymaya başladılar. Elbette kadının yeni giysilere ihtiyaç duymasının yanı sıra ekonomik bağımsızlığının da olmaya başlaması kadının daha çok alışveriş yapabilmesini sağladı. Kadınların, özellikle tesettür giyimi seçmiş kadınların dış giyimde kap denilen giysiyi de tercih ettiği bir gerçektir

Peki, Kap Nedir?

Dış giyimde tesettür giyim tarzını benimsemiş kadınların kullandığı bir giysi çeşididir. Bu giysinin ne olduğu konusunda bazı yanlış anlamalar ve yanlış tanımlamalar olabildiği için bir kez daha konunun üstünden geçilecektir.

Kapın kolları uzundur. El bileklerine kadar uzanır. Boyu mantodan daha kısadır. Genellikle dizin hemen altındadır. Kumaşı mantodan daha incedir. Yaz ya da baharlarda kullanımı kumaşı ince olduğu için kap geniş bir kitle tarafından benimsenmiş ve kullanılmaktadır.

Kap Giyimde Nasıl Kullanılır?

Genellikle kap altına kumaş ya da kot pantolon ile kullanılabilir. Gömlekten çok daha uzun boyu olan kap beden hatlarını iyi saklayabildiği için bele ve kalçaya tam oturan pantolonlarla da rahatlıkla kullanılabilir.

Dikkat edilmesi gereken pantolon ve kapın birbirine uyumlu iki renkten seçilmesidir. Asında kadın modası artık aykırılıklara da izin verebilmektedir. Bu iki parçayı birbirine tezat renklerden de seçmeniz hoş olabilmektedir. Biri soğuk diğeri sıcak renkler arasından seçilebilir. Çağımız artık bize tercih özgürlüğü tanımaktadır.

Kullanılacak eşarp seçilirken şuna dikkat edilmesi güzel bir bileşim yakalamamıza yardım edebilir. Kapın içindeki renkler ana renk olarak eşarpta seçileceği yerde, eşarbın küçük detaylarında az miktarda olursa daha şık olacaktır.

Kapların Özellikleri

Kaplar yaratıcılığın son noktasına kadar çeşitlilik gösterebilir. Salaş buruşuk görünümlü kumaşlardan olabildiği gibi jilet gibi ütülü keten kaplarda yerine göre kullanılabilir. Abiye olarak giyilebilecek işlemeli dantelli ya da payet pullu kapların yanı sıra kot kumaşından üretilmiş olanları da vardır.

Kullanıcını isteğine göre düğmeli ya da fermuarlı olabilir. İstenirse değişik detaylar, mesela kapitone, boncuk işleme ve aplike tekniği kullanılan kaplar tercih edilebilir.Rahatlığı ve geçiş mevsimlerine uygunluğu ile kullanımı artmıştır.

 

 

Tesettür Kap Modası

Dış giyim denilince akla ilk olarak mont veya kaban modelleri gelse de yazın giyilebilen dış giyim ürünleri de bulunmaktadır. Bunlardan en popüler olanı tesettür kap modelleridir. Yaz aylarında hırka gibi ürünler yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Ancak şık ve daha dolu, daha kalın bir görünüm isteyen tesettürlü kadınların çoğu tesettür kap modellerini kullanma eğilimindedir. Yaz aylarında rahatlıkla kullanılabilen bu giyim ürünü kişiyi terletmeyecek ince bir yapıya sahiptir. Dize kadar uzanan yapısı ile tesettür için oldukça uygun bir görünüm oluşturur.

En Çok Tercih Edilen Kap Modelleri

Pek çok farklı kap modeli bulunmaktadır. Tesettür kap özellikle yaz aylarında giyildiği için farklı ve renkli modeller ön plandadır. En çok tercih edilen kap modelleri kuşaklı kap modelleridir. Bu kap modelleri kişiye daha ince ve zarif bir hava vermektedir. Bunun sebebi ise kemerin belini belli oranda sıkmasıdır. Bunun dışında düğmeli konteyner modelleri de vardır. İlkbaharda tesettür kap giyilecekse yağmur durumunda kapüşonlu modeller de tercih edilebilir.

Tesettür Kap Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tesettür kap seçiminde model ve renk tercihi önemlidir. Tesettür kap modeli giyilen kıyafetlere veya ayakkabılara göre belirlenmelidir. Renkler mevsime ve ortama uygun olmalıdır. Yaz aylarında en çok tercih edilen kap renkleri fuşya veya mor gibi canlı renkler ve krem ​​gibi doğal açık renkler olarak sayılabilir. Tesettür kap seçiminde dikkat edilmesi gereken ikinci nokta kap modelinin kumaşıdır. İnce ve tere dayanıklı bir kumaş seçilmesi önemlidir. Bu renk seçiminden çok daha önemlidir. Çünkü ürünü kullanılabilir hale getirir. Sentetik kap modelleri ne kadar kullanışlı ve güzel olursa olsun çok terleteceği için yaz aylarında giyilemezler.

Tesettür Kap Fiyatları Ne Kadar?

Tesettür kap fiyatları pardesü ile aynı fiyat aralığındadır. Kaliteli ve özel tasarımlara sahip kap modelleri 60 ile 100 TL arasında değişiyor. Kumaşın yapısı ve kalitesi de fiyatların belirlenmesinde oldukça etkilidir. Daha ucuz kap modellerinin satın alınması tavsiye edilmez. Tesettür kap modelleri yazın giyilen bir ürün olduğundan terlememek için kaliteli kumaşlara sahip ürünler tercih edilmelidir.

 

Kap Giyim Modası

Tesettür giyimde yaygın olarak en çok kullanılan dış giyim ürünlerinden biri de kap modelleridir. Tesettür giyime gösterilen yoğun talep nedeniyle son dönemlerde kap giyim ürünlerine büyük ilgi olmuştur. Kaplar, diz altı ince kumaşlardan yapılan ince yazlık dış giyim ürünleridir. Birden çok renk ve tür kap vardır. Kaplar düğmeli veya fermuarlı olarak tasarlanmıştır. Tesettür giyime önem verenlerin gardıroplarında olması gereken üç tesettür ürününden biri zaten kap dış giyim ürünleridir. Kupaların paltolardan farkı, ayak bileklerine kadar uzanan pardesü ürünleri olmalarıdır.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Kap Modellerinin Özellikleri

Ayrıca kap modelleri biri birinden farklı hat ve modellere sahiptir. Genellikle pardesü ve tunik karışımı olarak tasarlanır ve aynı zamanda farklı modeller uzun pardesülere benzeyen süslü modeller olarak tasarlanır. Kap, pantolon ve kot pantolonla giyildiğinde daha şık görünür. Yazın giyilebilen ve sıcak yaz günlerine uyum sağlayan canlı renklerden oluşmaktadır. Bazı insanlar kap ve pardesü modellerini birbirinden ayıramaz. Çünkü dikkat edilmezse ikisi de birbirine benzeyen ürünlerdir.

Kap Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Her giyimde kullanılan tesettür dış giyim ürünlerinden olan kap modellerini alırken dikkat edilmesi gereken çok fazla nokta yoktur. Kap satın alırken kişinin vücuduna uygun ürünlerin seçilmesine dikkat edilmelidir. Başka bir deyişle, ne çok bol ne de çok dar ürünler alınmamalıdır. Kişinin beden ölçüsü ne olursa olsun, kap beden numarasına uymalıdır.

Kap Kesim Özellikleri

Kap alırken kesimine dikkat etmek gerekir. Bazen dar kesim modeller nedeniyle vücut ölçüsü yanlış alınarak kap seçilir ise aha sonrasında kişinin vücuduna tam oturmayabilir. Dikiş hatalarına bakmak da çok önemlidir. Dikiş hataları olan kaplar giyildiğinde çok hoş görünmezler.

Kap ve Pardesü Arasındaki Fark Nedir?

Çoğu insan pardesü ve kap arasındaki farkı bilmiyor, bu yüzden aynı ürün olduklarını düşünüyorlar. Ancak, kap ve pardesü farklı ürünlerdir. Kap, omuzlardan diz altına, pardesüler ise omuzlardan ayak bileklerine gider. Ayrıca kaplar ince kumaşlardan yapılır ve genellikle yaz aylarında giyilir. Kap modelleri son katlardan farklıdır. Kaplar, elbise görünümlü, tanık ile pardesü karışımından oluşmuş daha süslü ve gösterişli parçalardır.

 

Tesettür Kap Nedir ?

Tesettür giyimde dış giyim oldukça önemli bir yer kaplamaktadır. Dış giyimin önemli parçalarından biri de tesettür kaptır. Tesettür kap Boyu diz altına kadar uzanan, farklı renk ve modelleri bulunan tesettür dünyasına yeni yeni dahil olan bir kıyafet çeşididir.

Tesettür Kap Ve Pardösü Arasındaki Farklar

Tesettür kap ve pardösü oldukça karıştırılan dış giyim ürünleridir. Oysa aralarında bazı bariz farklar vardır. Bunlar;

Pardösü kapa göre daha uzundur. Pardösü topuklara kadar inerken kap genellikle diz altında bitmektedir.

Pardösü daha çok kış aylarında tercih edilirken kap bahar ve yaz aylarında tercih edilmektedir.

Pardösü kış aylarında tercih edildiğinden daha soft renkleri bulunurken kapta ise bir çok canlı renk bulabilmekteyiz.

Kap boydan olduğundan kişiyi olduğundan daha uzun gösterirken kap için böyle bir özellik söz konusu değildir.

Pardösü daha kalın kumaşlardan dikilen bir kıyafetken kap ise daha yazlık ve ince kumaşlardan dikilmektedir.

Tesettür Kapın Tercih Edilme Sebepleri

Tesettür giyimde kap bir giy çık kıyafeti olduğundan oldukça rahat kombinlenebilen bir kıyafettir ve bu sebeple çok fazla tercih edilmektedir. Tesettür kapın en çok tercih edilen iki model, önü fermuarlı modelidir. Tesettür kapın tercih edilme sebepleri

Tesettür giyim için oldukça uygun bir kıyafettir hem uzun olması hem de rahat giyilebilmesi tercih edilme sebeplerinin başında gelir.

Tesettür kapın bir çok renginin olması kapı hemen her zevke uygun hale getirmektedir ve herkese uygun kap bulmak oldukça kolaydır bu sebeple çok fazla tercih edilmektedir.

Tesettür kap daha çok bahar aylarında tercih edilmekle birlikte dört mevsim giyilebilmektedir. Bu da tercih edilme sebeplerinden biridir.

Tesettür Kap Fiyatları

Tesettür giyim kıyafetleri diğer giyim kıyafetlerine göre pahalıdır. Kapında kullanım için bir çok avantajı olduğundan fiyatları kapın rengine desenine, kumaşına göre farklılıklar göstermektedir Aşağı yukarı yetmiş TL den başlayıp fiyat artarak devam etmektedir.

Tesettür Kap Alırken Dikkat Edilecek Noktalar

Kap alınırken kapın kumaşına muhakkak bakmak gereklidir. Kumaşın dört mevsim giyilebilir olması her zaman avantajdır.

Eğer internetten alınacaksa beden ölçülerine bakmak gereklidir zire dar olan bir kap kişiyi şıklıktan uzaklaştıracaktır. İnternetten kap almak için her zevke uygun kapları modaselvim.com adresinden bulabilirsiniz.

 

2021 Tesettür Kap Modasının Dikkat Çeken Parçaları

Dış giyim modasında en çok tercih edilen parçalar içerisinde olan tesettür kap modelleri gün geçtikte daha şık ve daha modern bir çizgide karşımıza çıkıyor. Her ortamda kullanabileceğiniz çok özel seçenekleri bir arada sunan tesettür kap modelleri kolay kullanımı ile de bayanların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

İlkbahar Ve Yaz Ayları İçin Tesettür Kap Modelleri

Isınan havalar ile birlikte tesettür kap modelleri de daha canlı ve renkli bir görünüme kavuşmaktadır. Mevsimin özelliğine uygun olarak daha ince kumaşlar ile tasarlanan tesettür kap modelleri sizleri bunaltmadan şıklığınızı ön plana çıkarmanızı sağlıyor.

İlkbahar ve yaz tesettür kap kreasyonunda bu yıl desenli modeller de çok fazla ilgi görmektedir. En iddialı kombinleri hazırlamanıza olanak sunan desenli tesettür kap modelleri ile istediğiniz iddialı görünüme kolaylıkla kavuşabilirsiniz.

 

Sonbahar Ve Kış Ayları İçin Tesettür Kap Modelleri

Tesettür kap modelleri soğuk havlar için de size oldukça fazla sayıda alternatifi bir arada sunuyor. Soğuk havalarda daha sade ve dingin renklerin kullanıldığı tesettür kap modelleri mevsimin ruhunu tam olarak yansıtmanızı sağlamaktadır.

Kışlık tesettür kap modellerinde bu sezon kürk yakalı modeller çok fazla ilgi görüyor. Oldukça iddialı bir duruşa sahip olan kürk yakalı tesettür kap modellerini şık kombinler hazırlarken tercih edebilirsiniz. Siyah, lacivert ve mürdüm gibi renklerin sıklıkla kullanıldığı kışlık tesettür kap modelleri ile her zaman göz kamaştırıcı bir güzelliğe sahip olabilirsiniz.

Sezonun En Yeni Tesettür Kap Modelleri

Özellikle soğuk ayların favori parçaları arasında yer almakta olan tesettür kap modelleri içinizi sıcacık tutarak aradığınız şıklığı ve rahatlığı bir arada yaşamanızı sağlıyor. Kalın düğme detayları ile bu yıl sıkça karşımıza çıkan tesettür kap modelleri sizlere günlük hayatta oldukça rahat bir kullanım fırsatı sunuyor. Konforun ön planda tutulduğu cepli ve kapüşonlu tesettür kap modelleri de sezonun dikkat çeken tasarımları içerisinde yer alıyor.

Bu sezon kadife kumaşlar ile tasarlanan tesettür kap modelleri de çok fazla ilgi görmektedir. Oldukça havalı bir duruşa sahip olan tesettür kap modelleri ile gittiğiniz her ortamda şıklığınızla bakışları üzerinize toplayabilirsiniz.

 

Tesettür Giyimde Kap Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

Tesettürün yaygın olduğu bir dönemde en çok kullanılan dış giyim ürünlerinden biri de bone. Şapkalık tesettür sayısının artması nedeniyle son dönemde şapka ürünlerine yoğun ilgi ve ilgi olmuştur. Kepler, ince kumaşlardan yapılmış, diz altı ince yazlık dış giyim ürünleridir. Kapların birçok rengi ve çeşidi vardır. Kaplar düğme veya fermuarlı olarak tasarlanmıştır. Tesettür giyimine önem verenlerin gardıroplarında olması gereken üç tesettür ürününden biri zaten dış giyim ürünleridir. Kupa ile kaban arasındaki fark tesettürden ayak bileklerine kadar uzanan uzun dış giyim ürünleridir. Ek olarak, yaz veya kış için iki model üst modeli vardır.

Sadece yaz aylarında ince giysiler üzerine ince kumaşlar olarak tasarlanmıştır. Ayrıca kapların modelleri pardösü giyiminden farklı hat ve modellere sahiptir. Genellikle üst ve tunik karışımı olarak tasarlanırken, aynı zamanda farklı modeller uzun elbiselere benzeyen süslü modeller olarak tasarlanır. Bunlar pantolon ve kot pantolonla birlikte daha zarif görünüyor. Yazın giyilebilen ve sıcak yaz günlerine uyum sağlayan canlı renklerden oluşmaktadır. Bazı insanlar kap ve pardösü arasındaki farkı anlayamaz. Çünkü dikkat edene kadar hiçbiri birbirine benzemez.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Tesettür Kap Ve Pardösü Arasındaki Farklılıklar Nelerdir?

Kap, diğer tesettür giysilere göre daha yeni bir model olduğu için genellikle pardösü karıştırılır. Aralarındaki en belirgin fark boylarıdır. Kap modellerinin uzunluğu diz altında biterken, montlar topuklara kadar uzanabilmektedir. Kap bir elbise gibi ya da bir elbiseyi tamamlayıcı olarak daha çağdaş ve şık tarzlarda üretilirken, pardösü biraz daha muhafazakar. Kaplar ılık, sıcak ve güneşli günlerde giyildiği için daha parlak renklerde ve daha ince üretilmektedir. Pardösüler ise ince ve canlı renkler olabilirken genellikle koyu ve kalın tercih edilir.

Kap Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tüm giysilerde kullanılan tesettür dış giyim kap satın alınıyorken dikkat edilmesi gereken çok nokta yoktur. Önünüzde duran uzun diz boyu dış giyim ürünlerini şapka gibi düşünmeyin. Çünkü bazen ince dizler için yazlık pardösüler de vardır. Bir kap satın alırken, bir kişinin vücuduna uygun ambalaj ürünlerini dikkate almak önemlidir. Başka bir deyişle, ne çok bol ne de çok dar ürünler satın alınmamalıdır.

Kişinin beden numarasına bakılmaksızın, denenen kapın beden numarasına uymalıdır. Bazen dar kesimler olabiliyor bu yüzden vücut numarasına hile yapılarak kep çıkarılırsa kişinin vücuduna uymayabilir. Bu sebeple kapı satın alırken şasi numarasından sonra takılmalıdır. Dikiş hatalarına bakmak da çok önemlidir. Bazen dikiş hatası kapları giyildiğinde çok hoş bir görüntü ortaya çıkarmamaktadır.

Çoğu insan tesettür kapları satın alınırken pardösü ile karıştırılmaktadır Bunun için tesettür kaplar ile pardösü arasındaki farkları inceleyebiliriz.

 

Trend Kap Renkleri

Özellikle son yıllarda tesettürlü genç kızların dolabındaki vazgeçilmez parça şüphesiz kaptır. Genellikle trend pantolonlar ile kombinlenen kaplar, her renk, her model, her boy ve her fiyat rahatlıkla bulabilirsiniz.

İsterseniz internet sitelerinden isterseniz de tesettür mağazalarından kolaylıkla satın alabilirsiniz. son zamanlarda birçok kap modeli çıkmasıyla tesettür kap kombinlerine özellikle genç kızlar tarafından ilgi de daha fazla arttı ve kap, trend haline geldi. Kap ile ister etekle ister farklı kot pantolonları ile ister kumaş pantolonları ile farklı farklı kombinler rahatlıkla yapabilirsiniz. Son zamanlarda bazı kap renkleri daha moda ve özellikle genç kızlar tarafından daha çok tercih ediliyor.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Renkli Kaplar

Günümüzde en çok tercih edilen kap renklerinden biri renkli kaplardır. Özellikle genç kızlar renkli kaplar ile farklı renk kumaş pantolonları kombinleyerek tercih ediyor. Bu da renkli kapları trend haline getiriyor. Renkli kapları, diğer kaplara göre kombinlemek biraz daha zordur.

​​​​​Siyah Renk Kaplar

Geçmişten günümüze siyah her zaman kullanılabilen ve moda olan bir renktir. Siyah renk hiçbir zaman eskimez ve her zaman kombinlenebilir. Buda her kombinde insanlar tarafından tercih edilen bir renk haline geliyor. Siyah rengin en önemli iki özelliği: hem fazla kiloları saklar, kusurları gizler, insanı daha zayıf gösterir, hemde her renge uyduğu için her kombin de tercih edilebilir. Kaplarda da bu geçerlidir. Son zamanlarda moda olan ve birçok kişi tarafından tercih edilen siyah kapların, birçok farklı farklı modelleri vardır. Özellikle fazla kilolarınız varsa ya da renkli giyinmeyi fazla sevmiyorsanız, sizde kap alacağınız zaman tercihinizi siyah renk kaptan yana kullanabilirsiniz.

Toprak Tonları

Özellikle son yıllarda hem makyajda hem de kıyafette en çok tercih edilen renklerden biri de toprak tonlarıdır. Toprak tonları hem sarışınlara hemde esmerlere yakışan bir renk tonudur. Bu nedenle birçok kişi tarafından da tercih edilir. Tesettür kaplar içinde bu geçerlidir. Kap kombinlerinize toprak tonları ile ayrı bir hava katabilirsiniz. Ayrıca toprak tonlarına birçok renk yakışır, bu nedenle kombinlerinizi yaparken zorlanmazsınız.

 

Tesettür Kaplar Kolaylık Sağlar

Mevsimlik ürünler arasında yer alan tesettür kaplar kadınları, soğuk esen rüzgardan koruyacak şekilde üretilmişlerdir. Tesettür kap, esen rüzgarın hızını keser ve sizin vücudunuzda bir ürperme olmasının önüne geçer. Bu doğrultuda üretilmiş olan tesettür kaplar, her kadının dolabında muhakkak kendilerine yer edinmişlerdir. Hatta, bir değil birden fazla çeşidi de mevcuttur dolaplarda.

Kolay Kombin Yapılabilirler

Tesettür kap, kadınlar arasında sıklıkla tercih edilen ürünler arasındadır. Çünkü tesettür kapları kombin yapmak, kadının zamanından çalmaz. Pantolon veya etek ile kolayca kombin yapılabilir. Hatta elbiseler ile maksi boy kapları kombinlemek bile doğru bir tercih olacaktır.

Tesettür kaplar, genellikle maksi boy tasarlanırlar. Fakat, giyim sektöründe zevk ve tercihler de baz alındığı için daha kısa kaplar da üretilmiştir. Boy olarak diz altında biten kaplar da günlük yaşamda kullanılabilir.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

İç Isıtan Bir Yanı Mevcut

Daha çok serinleyen havalarda kullanılmak üzere alınan kaplar, dokusu ile kadının içini ısıtır. Görüntüsü ile gözlerde bir hoşluk bırakır. Yaz ayından sıkılan, sıcaktan bunalmış kadınlar, soğuk havanın gelmesi ve kap giyme heyecanı ve telaşı içerisine düşerler.

Tesettür Kap Modelleri

Model olarak fazla olan tesettür kap, düğmeli ve fermuarlı olarak üretilmişlerdir. Fermuarlı olan tesettür kap modelinde ince bir detay daha vardır. Detay ise belin büzgülü olmasıdır. Yani, tesettür kabı kullanırken bel kısmını bol bırakıp da kullanabilirsiniz, büzebilirsiniz de. Bel kısmına yerleştirilmiş olan ip ile bu detayları yakalayabilir, nasıl rahat hissedecekseniz o şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. Bazı tesettür kap modelinin bel kısmında ip varken bazılarında kuşak kullanılmıştır. Zevke göre, ip veya kuşak olanı tercih edilebilir. Ufak detayla farklı görüntüler yakalama şansını elde etmiş olursunuz böylelikle.

Tesettür kapların, kahverengi, taba, mor, krem ve turuncu renkleri olduğu gibi haki renginde de kap bulmak mümkündür. Renk olarak çeşitlilik fazla görülüyor. Bu durum da gösteriyor ki, birden fazla rengini temin edip, çeşit çeşit kullanım sağlamak mümkündür. Tesettür kap modelini kullanmak ve kombin yapmak oldukça kolay. Bu kolaylık uygun fiyatlarla kadınların kullanımına açılmış . Birbirinden güzel ve kaliteli ürünler, cüzi miktar ödeme gerçekleştirilerek dolaplara yerleştirilebilir. Bu tür ürünleri kaçırmamak, fayda sağlamak sizlerin elinde.

 

Tesettürde Kap Modası Nasıldır?

Ülkemizde tesettür modasının yükselişi ile çeşitliliği ve talebi artan ürünler arasında yerini almıştır. Narin kumaşlardan yapılmış, baştan aşağı tasarlanmış ve dikilmiş, özellikle yaz aylarında tercih edilen bir giysiye kap denir. Ayrıca son yıllarda kumaşların kışa uygunluğunu üretim aşamasında ayarlayarak kışın moda olacak şekilde tasarlanan modeller ortaya çıkmıştır. Genel olarak tercih edilen giysiler arasında tesettür şapkalarla uyumluluk, tüketicilerin moda ve şıklık açısından dikkat ettiği bir uyumluluk faktörüdür.

Tesettürde Kap Modelleri

Tasarımcılar, tasarladıkları ürünlerde tercihan fermuar veya düğme ile ek ceplere, renklere ve dikiş stillerine göre farklı modeller tüketicilere sunmaktadır. Kap ve trençkotların tasarımları dikkate alınarak biri uzun, diğeri diz altı olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu noktada, ikisinin kombinasyonu gibi saksıların her iki tarafa da dikilebildiği ve kolay hareket imkanı sağladığı ortaya çıktı. Ayrıca tesettürdeki kap modellerinin renk ve desen uyumu dikkate alınarak tasarlanan ürünler de tüketicilerin özel isteklerine göre işlenmektedir.

Kışın başlaması ve hiç de ince kumaşlardan yapılmış olması nedeniyle tüketici tercihleri ​​geride kalsa da vitrinde yeni kış modası tasarımları karşımıza çıkarken, özel ürünler arasında kışa uygun kalın ve hafif kumaşlar tercih ediliyor.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Kap Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Dikkate alınması gereken ilk şey, kap modelinin boyutu ve yüksekliğidir. Siparişler önceden bilinen boy ve ölçülere göre verilebilir. Kurumsal firmaların yaşanan kazalara zarar vermemesi durumunda zarar görmüş ürünleri tamir edilebilmektedir. Ek olarak, tesettürlü bayanların kabın içine tercih ettiği bazı giysiler çok incedir ve yazlık veya giyime yönelik tam boy giysilerle karıştırılabilir. Bu durumu anlamak için kumaşın görünümü yeterlidir.

Çok sıkı olmayan, bedeninden büyük olmayan ve vücuda oturan bir kap tercih edildiğinde şık bir kıyafet alınmış olacaktır, ayrıca ortalama bir kap yüz seksen liradan başlayan fiyatlarla ekonomik ve kaliteli bir ölçekte elde edilebilir. Yine model ve marka ile ilgili fiyatlar yüz seksen liranın üzerindedir. Fiyatlar genellikle tekstil pazarlarında satın alma gücü ve üretim koşullarına göre hesaplanmaktadır. Kadınların farklı tarzlara hitap eden ve farklı yerlerde giyilmesi amaçlanan elbiseleri vardır. Bu anlamda zamansız dış giyim ürünleri birçok yönden bir kurtuluştur.

 

Kap Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Söz konusu dış giyim olduğunda tercih edilebilecek birçok çeşit göz önünde bulundurulabilir. Bunlar arasında ise kap en çok öne çıkanlar arasındadır. Hem ince olması hem de birçok yerde kullanılabilmesi sayesinde giyim derdinden kurtarır. Beraberinde sağladığı birçok çeşit ve farklı tarzdaki görünümüyle birlikte sevilerek kullanılmaktadır. Bu yüzden de kap seçiminde dikkat edilmesi gereken bazı şeyler vardır. Bu konuda ufak tüyoları kullanarak en iyi ve kaliteli seçimleri kişisel tercihler ile birleştirmek mümkün olur.

Görünümdeki Desenler Ve Kap Tipleri

Öncelikli olarak bilinmelidir ki burada bir sınır yoktur. Her türlü desen ortaya çıkarılabilir. Eğer günlük hayat içerisinde genellikle sade giyim unsurları tercih ediliyorsa düz renkler tercih edilebilir. Özellikle işe giderken, alışveriş yaparken, arkadaşlar ile vakit geçirirken ve ziyaretler yapılırken bu iyi bir tercih olur. Hem mütevazi hem de öz güvenli bir yaklaşım sağlar. Bunun dışında yolculuklarda, gezilerde, piknik yaparken veya doğa içerisinde fotoğraf çekimlerinde kareli desenler iyidir. Daha çok otantik bir hava oluşturur. Ayrıca farklı tonlar bir arada uyum sağlar.

Düz bir kap gibi durmaktan biraz daha sıyrılan kapüşonlu modeller tercih edilebilir. Özellikle yağış alan nemli bölgelerde hava çok soğuk olmadıkça rahatlık sağlar. Hem hafiftir hem de olası hava değişikliklerine karşı bir önlem alınmış olur.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Çeşitli Tarzlar Ve Modeller

Seçimlerden ön plana çıkan detaylar önemlidir. Eğer klasik giyim ve daha oturaklı görünmek istenilirse kemerli olanları veya kürk yakalı olanları seçmek yerinde olur. Benzer şekilde düğme detaylı olanlar da daha asil ve geleneksel bir hava oluşturur. Rahatına düşkün olanların fermuar detaylı kap modellerine göz atması gerekir. Çeşitli renklerde farklı fermuar detayları mevcuttur. Bunlarla beraber trençkot modelleri de baya popüler durumdadır.

Kumaş Seçiminin Önemi

Kap seçiminde kumaş tipi ve kalitesi unutulmamalıdır. Bu konuda en iyi olanlar kaşe kumaşlardır. Böylece hem hafiflik hem de rahatlık sağlanır. Aynı zamanda çok küçük boyutlardaki gözenekler sayesinde ısı dengesi kurulur. Herhangi bir bunalma veya fazladan terleme yapmazlar. Üstelik temizliği de kolaydır. Üstelik kolay kolay eskimezler, uzun ömürlüdürler.

 

 

 

 

 

Son Moda Kap Modellerine Nasıl Ulaşırız

Tesettür giyimin vazgeçilmez parçalarından biri olan kaplar, sezon başında yenilenerek hanımlara sunulmaktadır. Modayı takip eden hanımlar için sezon içerisindeki kap modelleri her tarza uygun şekilde belirlenmiştir. Vitrinlerde yerini alan kap modelleri arasında bu sezon büyük cepli dik yakalı kap modelleri bulunmaktadır. Ceplerinin üst kısımlarında işleme detayları bulunan kaplar, sezona damga vuran modellerdendir. Diz hizasında boy uzunluğu olan bu kaplar, sezon içerisinde farklı renk ve kumaşlarda özel olarak tasarlanmıştır.

Yeni Sezon Kap Kumaş Çeşitleri

Sonbahar ve kış ayları için tasarlanan dış giyim ürünlerinden biri tesettür kap modelleridir. Model tasarımlarının farklı renk ve kumaşlardan yapılması, sezona canlı bir hava katmaktadır. Yeni sezon kap modeli kumaş çeşitleri arasında kalın ve orta kalın kumaş kalınlıkları mevsime göre özel olarak belirlenmiştir. Yeni sezon kap kumaş çeşitlerinden bir diğeri ise yumuşak dokulu kumaşlardır. Yumuşak dokusu ile kişiyi sıcak tutan bu kaplar, farklı renkler ile modaya yön vermektedir.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Yeni Sezon Kap Modellerinde Renk Seçenekleri

Yeni sezonu ve modayı takip eden hanımlar, dış giyim ürünlerini de yakından incelemektedir. Her tarza özel bir model yansıması bulunan dış giyim ürünlerinde rahatlık seven kişiler için kap modelleri önerilmektedir. Tesettür kap modelleri dize kadar uzanan boyu ile tüm tesettür parçalarıyla beraber kombinlenmektedir. Yeni sezon renklerinin yer aldığı tesettür kap modelerinde bebek mavisi ve toz pembesi en çok tercih edilen renkler arasındadır. Belinde kuşak bulunan bu renk kap modellerinde yumuşak renk geçişleri de sezonun modasına yön vermektedir.

Pembe Renk Tesettür Kap İle Kombin Önerisi

Toz pembe tesettür kap modelleri bu sezonun en şık ve güzel parçalarından biridir. Bu kap modeli ile kombin oluşturmak isteyen hanımlar sezonun modasına uygun kazak ve alt giyim ürünlerine yönelmektedir. Buz mavisi mom jean pantolon ile üzerine salaş kesim kırık beyaz kazak tercih edilmektedir. Bu kombinin tamamlayıcı parçalarından biri olan pembe kap ise yumuşak tonlarda oluşturulan bu kombin için en uygun parça seçimi olacaktır. Topuklu süet kumaş bot ise sezonun modasını yansıtarak en doğru kombini oluşturacaktır.

 

Yeni Sezon Modern Tesettür Kap Modelleri

Tesettür kap modasına uyum sağlamak isteyen çoğu hanım kapın üzerinde modern detaylar görmek istemektedir. Modern detaylar bulunan tesettür kap modellerinde kapın kesimi de oldukça önemlidir. Bu tarz modern görünüm yaratan kap modellerinde daha vintage esintisi yakalanmaktadır. Bel kısmının beden ile tam uyumlu olması ve sırtının kişinin üzerine tam oturması modern tesettür kap modellerinde görülen detaylardan biridir.

Kollarında toka bulunması ise eski çağların modasını yansıtmak için kullanılan detaylardan biridir. Eski moda akımını yeniden doğurmak isteyen hanımlar için bu tarz tasarımlar sonbahar ve kış sezonu boyunca kullanılmaktadır. Tesettür kap modellerinde modern bir hava yaratmak isteyen kişiler ise yaka kısmı çiçek süslemeli olan kap modellerine bakabilir. Aynı zamanda bu modelde üretilen kaplar her sezon için de uyumlu görünümü yakalamaya yardımcı olmaktadır.

Modern Tesettür Kap Modellerinde En Beğenilen Renkler

Modern tesettür kap modellerinde beğenilen renkler hanımların tercihlerine göre belirlenmiştir. En çok satın alınan parçalar ile moda akımında renkler belirlenmektedir. Bu sezon modern kesim tesettür kap modellerinde canlı kırmızı ve siyah renkleri ön plana çıkmaktadır. Bu renklerin eski modayı yansıtması da ilgi çekici olmasını sağlamaktadır. Kırmızının coşkulu rengi ile siyahın asilliği genellikle tesettür kap seçimi yapacak olan hanımların beğenisine sunulmaktadır.

Daha renkli kişiliğe sahip olan hanımlar için bu sezon açık yeşil, mavi ve sarı renklerinde de tesettür kap modelleri bulunmaktadır. Kumaşının hafifliği ile birlikte bambaşka bir görünüm yaratmak isteyen hanımlar bu kap modellerini yakından incelemektedir.

Modern Kesim Tesettür Kap Kombin Önerisi

Yeni sezon ile uyumlu kombinler yapmak isteyen çoğu hanım kombinlerinde sezonun en moda parçalarını bir arada kullanmaktadır. Bu parçaların başında yer alan modern kesim tesettür kapların içine kalem elbise ya da pileli etek ile gömlek kombini yapılabilmektedir. Aynı zamanda bu kombini destekleyici pek çok farklı yan ürün de kullanılabilir. Bu ürünlerin başında yer alan çanta ve ayakkabılarda seçim yaparken aynı renkler ve kumaş dokuları olmasına özen gösterilmelidir. Aynı zamanda modern kesim kapın yaka kısmına şık bir broş takmak da havalı görünüm sağlayacaktır.

Baş Örtülü Kadınlar Hangi Kaban Modellerini Tercih Etmeli?

Kadınlar kıyafet uyumu konusunda oldukça hassastır. Bu uyumu tesettürlü olsun ya da olmasın tüm kadınların özenle yakalamaya çalıştığı bilinen bir gerçektir. Kadınların baş örtüsüne uygun dış giyim tercihleri diğer kıyafetlerine oranla daha büyük önem taşır. Bunun nedeni dış giyimin herkes tarafından görülebilir olmasıdır. Sokakta ya da farklı mekanlarda ilk izlenim kaban ya da mont gibi asıl elbiselerin üzerine giyilen giysi ile oluşur.

Nasıl Bir Kaban Giyilmeli?

Giyim tarzına bağlı olarak tesettür kaban seçimi yapılmalıdır. Eğer klasik bir giyim tarzına sahip ise kişinin bu çizgide üretilmiş kabanlara öncelik vermesi daha uygun olacaktır. Elbise ya da etek ile giyilecek kabanlar farklı tarzda pantolon ya da tayt ile giyilecek kabanlar ise daha farklı modellerde üretilmiştir. Ancak genel hatları ile tüm kıyafetlere uyabilecek tesettür kaban modellerine de ulaşmak mümkündür.

Bu seçimde spor çizgi kapüşon klasik çizgi ise kürk modeller ile belirlenebilir. Yine de net bir ayrım yapmak bu konuda hatalı olacaktır. Kot pantolonların klasik hale getirilebilen özel kesim ya da süslemeleri, klasik elbiselerin spor hale getirilmesi gibi pek çok başkalaşım bu konuda net bir bilgi vermeyi önlemektedir. Bu nedenle kişilerin kendi kombinleyecekleri ürünlere bakarak karar vermesi daha doğru olacaktır.

Etek benzeri geniş bir açılıma sahip olan kaban modelleri daha fazla bir kıyafetle kombinlenebilir. Özellikle pantolon tercihi fazla olan kadınların bu tür kabanlar ile daha rahat hareket ettiği ve daha şık olduğu bir gerçektir. Yandan bağlamalı ya da kuşaklı olarak tabir edilen diz altı kabanlar kürklü olarak tasarlanmıştır.

Bu ürün de yine pantolon ile çok daha rahat kombin yapılabilecektir. Etek ya da elbise ile kombin yapılacak ürünlerin başında ise belden aşağıya inerken net bir kesime sahip olan kabanlar daha rahat kullanılacaktır. Bu giyim tarzında ya da bu kıyafetler ile oval kesimler hoş durmayacağı için altı düz ve uzun kaban modelleri tercih edilir ise daha rahat şıklığa ulaşmak mümkün olacaktır.

Tesettür Giyimin Vazgeçilmezlerinden Kap Modelleri

Yeni sezona yine en sevilen modelleri ile damga vuran tesettür kap modelleri, bir çok şık ve modern tasarımı bir arada sunmaktadır. Her zaman en çok tercih edilen dış giyim parçalarından olmayı başarmış olan tesettür kap modelleri, en özgün modelleri ile fark yaratıyor.

Her Mevsim Tesettür Kap Şıklığı

Bir çok farklı ortamda karşımıza çıkmakta olan tesettür kap modelleri tüm mevsimler için birbirinden başarılı çözümler sunmaktadır. Sezonun en moda çizgilerinin kullanıldığı tesettür kap modellerinde şıklıkla konforu bir arada yaşama şansı elde edebilmektesiniz.

Her zaman en dikkat çekici renkler ile karşımıza çıkmakta olan tesettür kap modelleri, kendinize özgü stiliniz ile her yerde şıklığınızla ilgi görmenizi sağlıyor.

En Rahat Tesettür Kap Modelleri

Her daim sunduğu üstün konfor ile ön plana çıkmakta olan tesettür kap modelleri, farklı yaş gruplarına aynı anda hitap edebilmektedir. Tüm giyim tarzlarına uygun zengin model seçeneği ile vitrinlerdeki yerini alan tesettür kap modelleri, günlük kullanım için daha spor çizgilerde sizlere sunulmaktadır.

Rahatlığından ödün vermek istemeyenler için tesettür kap modasında fermuar detaylı tasarımlar da bu sezon çok sevilmektedir. Zarif ve şık bir duruşa sahip olan fermuarlı tesettür kap modelleri, gittiğiniz her yerde tarzınızla adınızdan söz ettirmenizi sağlıyor.

Spor parçalar ile kombine edebileceğiniz günlük tesettür kap modelleri sayesinde gün boyu konforu yaşama ayrıcalığı elde edebilirsiniz.

En İddialı Kışlık Tesettür Kap Modelleri

Tesettür kap modelleri soğuk aylarda da sizler için bir çok alternatif sunmaktadır. İçinizi sıcacık tutacak kumaşlar ile tasarımı yapılmış olan tesettür kap modelleri, farklı kombinler içerisinde kullanım fırsatı sunmaktadır. Farklı yaş grupları için uygun renk ve çizgilerde hazırlanmış olan tesettür kap modelleri, özellikle genç bayanların çok fazla ilgisini çekmektedir.

Kışlık tesettür kap modellerinde bu sezon soğuk havaların ruhunu en iyi şekilde yansıtacak renkler tercih edilmiştir. Birbirinden başarılı tesettür kap modelleri ile kendi stilinizi yansıtacak kombinler oluşturabilirsiniz.

Kış aylarını en şık ve rahat halinizle geçirmek için siz de yıla damga vuracak tesettür kap modellerine sahip olma şansını kaçırmayın.

Tesettür Dış Giyiminde Kaplar

Tesettür giyimde kap, kadınlar tarafından sıkça tercih edilen bir dış giyim ürünüdür. Kadınların tesettür dış giyimde en çok tercih ettikleri modellerden biridir. Tesettür kap, genellikle genç kadınlar tarafınca tercih edilmektedir. Yaz mevsiminde serin tutması, kış mevsiminde ise tam tersi sıcak tutması, kapların her mevsime uygun olduğunu gösterir. Özellikle de bu sebepten dolayı kadınlar tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir. Bunun dışında, çok kolay bir şekilde kombin edilmesi de kapların tercih edilmesini sağlayan bir diğer özellikleridir.

Kaplar, her zevke ve stile göre kolayca kombinlenebilir giyim ürünleridir. Sahip olduğu spor stili ile kaplar, günlük kullanımda rahatça kullanılabilmektedir. Kumaşı kaşe olan kışlık kaplar, kadınlar tarafından özel günlerde de kullanabilmektedir.

Kap Modelleri

Günümüzde farklı renklerde ve çeşitli modellerde kap bulunabilmektedir. Spor bir tarza sahip olması nedeniyle oldukça sık tercih edilen kapların, sade, desenli, kemerli, kemersiz bir çok türde modeline ulaşabilirsiniz. Stilinize göre seçebileceğiniz kap modellerinde, kapşonlu veya kapşonsuz modelleri de tercih edebilirsiniz. Bunun dışında düğmeli kaplar, baskılı kaplar, kürk detaylı kapşonlara sahip kaplar da seçebileceğiniz kap modelleri arasındadır. Kaplar, zevkinize ve stilinize göre kolayca seçim yapabileceğiniz geniş bir model yelpazesine sahiptir.

Kap İle Eşarp Uyumu Nasıl Yakalanır?

Kadınlar dışarı çıkarken üstlerine tesettür kap modeli alacaklarsa, eşarpları ile kap modelinin birbirine uyumlu olması oldukça önemlidir. Kaplar genellikle spor giyimle daha uyumludur. Bu nedenle kap giyerken kadınların tercih edecekleri eşarp spor bir tarzda olduğu takdirde, hem spor hem şık bir görüntü yakalanabilir. Tafta, saten ya da saf ipek eşarp kumaşları, spor tarzda olan kaplar ile uyumlu olmayacaktır. Spor kaplar ile uyumlu olan eşarp kumaşlarını, krep kumaş, ipek veya yün kumaş olarak sıralayabiliriz.

Kap İle Ayakkabı Uyumu Nasıl Olmalıdır?

Kıyafeti tamamlayıcı ürünlerden en önemlisi ayakkabılardır. Ayakkabılar giyilen kıyafetin iyi veya kötü durmasını etkileyen önemli bir faktördür. Kadın tesettürde dış giyim ürünü olan kaplar, giyilen ayakkabı ile uyumlu olmalıdır. Tüm gün üzerinizde kap ile vakit geçirecekseniz kap ile uyumlu bir ayakkabı giymelisiniz. Gün içinde kapı çıkaracak iseniz, içinizdeki kıyafete de uyan bir ayakkabı tercih ederseniz. oldukça şık bir görünüm elde etmiş olursunuz.

Tesettür Giyimin Vazgeçilmezlerinden Kap Modelleri

Yeni sezona yine en sevilen modelleri ile damga vuran tesettür kap modelleri, bir çok şık ve modern tasarımı bir arada sunmaktadır. Her zaman en çok tercih edilen dış giyim parçalarından olmayı başarmış olan tesettür kap modelleri, en özgün modelleri ile fark yaratıyor.

Her Mevsim Tesettür Kap Şıklığı

Bir çok farklı ortamda karşımıza çıkmakta olan tesettür kap modelleri tüm mevsimler için birbirinden başarılı çözümler sunmaktadır. Sezonun en moda çizgilerinin kullanıldığı tesettür kap modellerinde şıklıkla konforu bir arada yaşama şansı elde edebilmektesiniz.

Her zaman en dikkat çekici renkler ile karşımıza çıkmakta olan tesettür kap modelleri, kendinize özgü stiliniz ile her yerde şıklığınızla ilgi görmenizi sağlıyor.

En Rahat Tesettür Kap Modelleri

Her daim sunduğu üstün konfor ile ön plana çıkmakta olan tesettür kap modelleri, farklı yaş gruplarına aynı anda hitap edebilmektedir. Tüm giyim tarzlarına uygun zengin model seçeneği ile vitrinlerdeki yerini alan tesettür kap modelleri, günlük kullanım için daha spor çizgilerde sizlere sunulmaktadır.

Rahatlığından ödün vermek istemeyenler için tesettür kap modasında fermuar detaylı tasarımlar da bu sezon çok sevilmektedir. Zarif ve şık bir duruşa sahip olan fermuarlı tesettür kap modelleri, gittiğiniz her yerde tarzınızla adınızdan söz ettirmenizi sağlıyor.

Spor parçalar ile kombine edebileceğiniz günlük tesettür kap modelleri sayesinde gün boyu konforu yaşama ayrıcalığı elde edebilirsiniz.

En İddialı Kışlık Tesettür Kap Modelleri

Tesettür kap modelleri soğuk aylarda da sizler için bir çok alternatif sunmaktadır. İçinizi sıcacık tutacak kumaşlar ile tasarımı yapılmış olan tesettür kap modelleri, farklı kombinler içerisinde kullanım fırsatı sunmaktadır. Farklı yaş grupları için uygun renk ve çizgilerde hazırlanmış olan tesettür kap modelleri, özellikle genç bayanların çok fazla ilgisini çekmektedir.

Kışlık tesettür kap modellerinde bu sezon soğuk havaların ruhunu en iyi şekilde yansıtacak renkler tercih edilmiştir. Birbirinden başarılı tesettür kap modelleri ile kendi stilinizi yansıtacak kombinler oluşturabilirsiniz.

Kış aylarını en şık ve rahat halinizle geçirmek için siz de yıla damga vuracak tesettür kap modellerine sahip olma şansını kaçırmayın.

Tesettür Dış Giyiminde Kaplar

Tesettür giyimde kap, kadınlar tarafından sıkça tercih edilen bir dış giyim ürünüdür. Kadınların tesettür dış giyimde en çok tercih ettikleri modellerden biridir. Tesettür kap, genellikle genç kadınlar tarafınca tercih edilmektedir. Yaz mevsiminde serin tutması, kış mevsiminde ise tam tersi sıcak tutması, kapların her mevsime uygun olduğunu gösterir. Özellikle de bu sebepten dolayı kadınlar tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir. Bunun dışında, çok kolay bir şekilde kombin edilmesi de kapların tercih edilmesini sağlayan bir diğer özellikleridir.

Kaplar, her zevke ve stile göre kolayca kombinlenebilir giyim ürünleridir. Sahip olduğu spor stili ile kaplar, günlük kullanımda rahatça kullanılabilmektedir. Kumaşı kaşe olan kışlık kaplar, kadınlar tarafından özel günlerde de kullanabilmektedir.

Kap Modelleri

Günümüzde farklı renklerde ve çeşitli modellerde kap bulunabilmektedir. Spor bir tarza sahip olması nedeniyle oldukça sık tercih edilen kapların, sade, desenli, kemerli, kemersiz bir çok türde modeline ulaşabilirsiniz. Stilinize göre seçebileceğiniz kap modellerinde, kapşonlu veya kapşonsuz modelleri de tercih edebilirsiniz. Bunun dışında düğmeli kaplar, baskılı kaplar, kürk detaylı kapşonlara sahip kaplar da seçebileceğiniz kap modelleri arasındadır. Kaplar, zevkinize ve stilinize göre kolayca seçim yapabileceğiniz geniş bir model yelpazesine sahiptir.

Kap İle Eşarp Uyumu Nasıl Yakalanır?

Kadınlar dışarı çıkarken üstlerine tesettür kap modeli alacaklarsa, eşarpları ile kap modelinin birbirine uyumlu olması oldukça önemlidir. Kaplar genellikle spor giyimle daha uyumludur. Bu nedenle kap giyerken kadınların tercih edecekleri eşarp spor bir tarzda olduğu takdirde, hem spor hem şık bir görüntü yakalanabilir. Tafta, saten ya da saf ipek eşarp kumaşları, spor tarzda olan kaplar ile uyumlu olmayacaktır. Spor kaplar ile uyumlu olan eşarp kumaşlarını, krep kumaş, ipek veya yün kumaş olarak sıralayabiliriz.

Kap İle Ayakkabı Uyumu Nasıl Olmalıdır?

Kıyafeti tamamlayıcı ürünlerden en önemlisi ayakkabılardır. Ayakkabılar giyilen kıyafetin iyi veya kötü durmasını etkileyen önemli bir faktördür. Kadın tesettürde dış giyim ürünü olan kaplar, giyilen ayakkabı ile uyumlu olmalıdır. Tüm gün üzerinizde kap ile vakit geçirecekseniz kap ile uyumlu bir ayakkabı giymelisiniz. Gün içinde kapı çıkaracak iseniz, içinizdeki kıyafete de uyan bir ayakkabı tercih ederseniz. oldukça şık bir görünüm elde etmiş olursunuz.

Gösterişli Yaka Tesettür Kap Modelleri

Gösterişi seven çoğu tesettürlü hanım için özel olarak tasarlanan tesettür kap modellerinde bu sene yaka detayına ayrı bir şekilde çalışılmıştır. Yaka detayının bu kadar uğraşılarak yapılması da tesettür kap modellerine ilginin artmasını sağlamaktadır. Tesettür kap parçaları arasında bir model satın almak isteyen hanımlar bu sezonun en beğenilen modellerinden biri olan yakası parlak kumaş kendi sade olan tesettür kap modellerine göz atabilir.

Yakasının parlak kumaş ile yapılması kapa ayrı bir hava ve gösteriş katmaktadır. Tesettür kap boyu bakımından diğer uzun kaban ve pardesülere göre daha kısadır. Bu nedenle görsel açıdan gösterişli olacak detaylar eklenerek hanımların ilgisini çekmektedir. Tesettür kap modelleri arasında yakası taşlı olan modeller ise pek çok hanımın bu sezon beğenerek satın aldığı modellerden biridir.

Dik Yaka Tesettür Kap Modelleri

Dik yaka tesettür kap modellerinde bu sezon hakim yaka ve daha kalın kumaş ile tasarlanan yakalar görülmektedir. Kap modeline daha net bir görünüm sağlayan bu yaka detayı, özellikle iş kadınlarının beğenisini kazanmaktadır. Pek çok iş kadını bu kap modellerini iş kombinleri ile birlikte kullanarak ciddi bir görünüm elde etmektedir. Aynı zamanda kıyafetlerin kendilerini daha iyi göstermelerine yardımcı olan dik yaka tesettür kap modelleri farklı renk ve kumaşlarda üretilmektedir.

Dik Yaka Tesettür Kap Kombin Önerisi

Dik yaka tesettür kap modellerinden birisini beğenerek satın alan kişiler, bu kap ile nasıl kombin yapabileceğini de düşünmektedir. Bu kap modellerinde genellikle ciddi kıyafet parçaları tercih edilmektedir. İlk olarak ince kumaş beyaz salaş model gömlek seçimi yapılarak bu gömlek ile uyumlu ikili pantolon ceket takımı seçilmelidir. Sezonun en beğenilen renklerinden biri olan bordo ve tarçın renginde tasarlanan kumaş pantolon, boru paça şeklinde modellendirilmektedir.

Bu pantolon ile aynı renk ve kumaşta olan ceket ise bedene tam oturan bir model olmalıdır. Ciddi bir görünüm elde etmek isteyen hanımlar dış giyim parçası olarak da dik yakalı tesettür kap modellerinden birini seçerek kombinine uyarlamaktadır. Ayakkabı seçimi ise daha açık renk topuklu ayakkabı ya da topuklu bot olmalıdır.

Tesettür Giyim Modellerinde Tercihler Modaselvim’den

Tesettür giyimde önemli parçalar vardır. Her mevsim giyilebilecek parçalardan biri kaptır. Kap, tesettür giyimin önemli parçalarındandır. Farklı modelleri ile tercih edilen kap, dört mevsim giyime uygundur. Diğer parçamız feracelerdir. Ferace her mevsime uygundur.

 Genellikle, kombinler tamamlayan kaplar, kabanlar, trençkotlar olur. Olmazsa olmaz ürünlerdir. Dolabınızda mutlaka bulundurmanız gereken ürünlerdir. Etek ve pantolonların üzerine kap giymek oldukça şık bir görünüm yaratır. Fermuar detaylı kaplar üretilirken şu anda çıtçıtlı ve belden kuşaklı kaplarda çok üretilmektedir. Rahatlığın ve spor giyimin öncüsü denimlerdir. Denim, spor ve şık görünüm sağlayacaktır.

Hangi Modelleri Tercih Etmeliyiz?

 Binlerce seçeneği bulunan muhafazakar giyim artık gelişmiştir. Sadece yaz ve sadece kış giyim de vardır bunlar tesettür kap ve feracelerde bulunur. Hangi modelleri tercih edeceğimiz konusuna gelirsek, dört mevsime uygun ürünler genelde dolabınızda bulunması gereken ürünler olabilir. Çok sık tercih edilen ürünlerden biridir tesettür kap. Kış koleksiyonlarının vazgeçilmezi ekose, kaplarda şık olmasıyla tercih sebebidir. İspanyol kol detaylı kaplarda klasik giyimin dikkat çeken ve beğenilen parçalarıdır.

 Hangi Parçalarla Kombin Yapmalıyız?

 Çeşitli parçalara hakim olan tesettür giyim, kombin yarattığında zarifliği yansıtır. Etek ve pantolon üzerine çoğu zaman tunik tercih edilir. Kombinlerde, en sık kullanılan parça tuniktir. Gömlek, etek ve pantolonda yine tercih edilenler arasındadır. Dış giyim, kombini tamamlayacak son aşamadır. Takım halinde sunulmuş kombin çeşitleri sizlere yardımcı olacaktır. Bu kombinler, hemen hazırlanmanıza kolaylık sağlar.

 Kap Çeşitleri Nelerdir?

 Spor ve klasik tarzda kap çeşitleri bulunur. Gündelik giyime ve size uygun hangi tarzı yansıtıyorsanız onu seçmeniz uygun olacaktır. Sitemizde hem klasik hem spor giyim kaplar üretilir. Renkli ürünlerde kombinlerinize şık bir görünüm yaratacaktır. Arkası baskılı veya nakışlı kaplar spor giyim sevenler için bakılması gereken kap modelleridir.

 Desenli dış giyimleriniz etek ve pantolona çok yakışacaktır. Sadelikten yanaysanız desen giyiminize hareketlilik kazandıracaktır. Eğer gösterişli bir kombin tercih ediyorsanız taş işlemeli ve nakışlı dış giyim size göre. Standart kaplar, sade bir dış giyim için kurtarıcınız olacaktır. Kombinlerinizi tamamlayacak ürünlerimizi sizlere sunmaktan mutluluk duyarız.

 

Soğuk Havalarda Şıklığınızdan Ödün Vermeyeceğiniz Tesettür Giyim Modelleri

Kış aylarının yaklaşması ile birlikte tesettür giyim modası da bir çok yenilik ile birlikte karşımıza çıkmaktadır. Soğuk aylarda şıklığınızı her zaman devam ettirmenizi sağlayacak olan tesettür giyim modelleri, şık ve zarif tasarımlarıyla göz dolduruyor.

 Sonbahar Ve Kış Aylarının Vazgeçilmezi Tesettür Kaplar

 Tesettür dış giyim modasında her zaman kendine yer edinen kap modelleri, en rahat ve şık tasarımları ile yine dikkatleri üzerine çekiyor. Rengarenk görünümleri ile soğuk havaların kasvetinden sizleri uzaklaştıracak olan tesettür kap modelleri, pratik kullanımı ile de tercih edilmektedir.

 Kış ayları için özel olarak tasarlanmış olan tesettür kap modellerinde kürk detayları büyük ilgi görmektedir. Sizlere iddialı bir görünüm kazandıracak olan kürk detaylı kaplar, aynı zamanda içinizi sıcacık tutmayı da başarıyor.

 Serin Havaların Gözdesi Tesettür Trençkot Modelleri

 Serin havalarda bayanlara en pratik çözümlerden birini sunan tesettür trençkot modelleri, göz alıcı tasarımları ile yine ilgi görüyor. Capcanlı renkleri ile en güzel kombinlere imza atmanıza fırsat sunan tesettür trençkot modelleri, özellikle genç kesim tarafından çok fazla tercih edilmektedir.

 Sokak modasında spor tasarımları ile dikkat çeken tesettür trençkot modelleri, cool bir görünüm için en ideal alternatifler arasında yer alıyor. Sade tasarımlarının dışında desenli modelleri ile de beğeni alan tesettür trençkot modelleri, günlük hayatınızda fark yaratmanıza olanak tanıyor. Tesettür trençkot modelleri özel kombinler için de sizlere çok özel seçenekler sunmaktadır.

 Tesettür Giyim Modasının En Favori Kabanları

 Kadınlar için kış aylarında en önemli dış giyim parçası olan tesettür kaban modelleri, modaya uygun çizgileri ile bakışları üzerine topluyor. Farklı bir çok tarzı ile sezona yine damga vuran tesettür kaban modelleri, içinizi ısıtacak çözümlerle modadaki yerini alıyor.

 Bu sezon tesettür kaban modasında baklava desenli tasarımlar büyük ilgi görmektedir. Farklı tonlardaki renklerin kullanıldığı baklava desenli tesettür kaban modelleri ile kombinler oluşturmakta bir hayli kolaylaşmıştır. Tesettür kış modasında hiçbir zaman modası geçmeyen kaşe kabanlar da yine kendine bir yer edinmeyi başarıyor. Bu kış kendi stilinizle dikkatleri üzerinize çekmek için siz de birbirinden başarılı kaban modellerine sahip olma şansını kaçırmayın.

 

Tesettür Kap Modasında En İddialı Parçalar

Tesettürlü kadınların zevkleri ve giyim tercihlerine uygun olarak tasarlanan tesettür giyim parçaları, sizlere her zaman konforu estetikle aynı anda yaşama fırsatı sunuyor. Havaların soğumaya başlaması ile birlikte kışlık tesettür dış giyim modelleri de yavaş yavaş vitrinlerdeki yerini almaya başlamıştır.

 Soğuk Ayların Olmazsa Olmazı Tesettür Kap Modelleri

 Sizi üşütmeyecek kumaşlar tercih edilerek hazırlanan tesettür kap modelleri, soğuk günlerde de şıklığınızı devam ettirmenize fırsat tanıyor. Herkesin stiline uygun zengin bir model seçeneği ile vitrinleri süsleyen tesettür kap modelleri, kendinizi her zaman rahat hissedeceğiniz en özel parçalar arasında yer alıyor.

 Vücut hatlarını belli etmeyecek ölçülerde tasarlanmış olan tesettür kap modelleri, her ortama uygun olacak alternatifleri sizlerin beğenisine sunuyor. Bu yıla şıklığı ile damga vurmayı başaran tesettür kap modelleri ile siz de tarzınızı konuşturma şansını kaçırmayın.

 Klasik Tesettür Kap Modelleri

 Daha çok günlük hayatta karşılaştığımız tesettür kap modelleri, özel davetler ya da organizasyonlar için de çok başarılı tasarımları sizlerin beğenisine sunmaktadır. Göz alıcı taşlar ve payetler ile süslenen tesettür kap modelleri, farklı boylarda ve kesimlerde tasarlanmıştır.

 Gittiğiniz ortamda tüm bakışları üzerinize çekmenizi sağlayacak olan tesettür kap modelleri, kaliteli duruşu ile de farkını her zaman hissettirmektedir. Zarif ve modern görüntüsüyle gönüllere taht kuran klasik tesettür kap modellerini kullanarak çok şık ve iddialı kombinler oluşturabilirsiniz. Yenilenen çizgisi ile modayı tam olarak yansıtan tesettür kap modelleri ile siz de özel davetlerinizde fark yaratabilirsiniz.

 Günlük Hayatın Vazgeçilmez Tasarımı Tesettür Kap Modelleri

 Şıklıkla birlikte rahatlığı da ön planda tutanlar için en güzel seçenekler arasında tesettür kap modelleri yer almaktadır. Pratik bir kullanıma sahip olan tesettür kap modelleri, günlük kullanımda hayatı kolaylaştırmayı başaran parçalardan biridir.

Kış ayları için tasarlanan tesettür kap modellerinde kapüşonlu modeller bu sezon çok fazla tercih edilmektedir. Kendinizi içerisinde hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğiniz tesettür kap modelleri, soğuktan sizi koruyup aynı zamanda da şık bir duruş yakalamanızı sağlıyor. Tesettür kap modellerinde yer alan modern çizgiler ile bu sezon stilinizi yansıtırken fark yaratabilirsiniz.

 

Kap Hakkında Merak Edilenler

Kap tesettür giyimin sevilen parçalarındandır. Hem yaza hem de kışa uyarlanarak tasarlanır. Genelde jeanlerin üzerine giyilmektedir. Diz altı veya dizlerde boya sahiptir. Kolay kombine edilir, pratik bir dış giyimdir. Genç yaşlı genelde bütün kadınların gardıroplarında bulunmaktadır. Her gardıropta da bulunması gereken bir dış giyim parçasıdır. Bazen trençkotla da karıştırılmaktadır, ama ikisi farklı farklı giyimlerdir.

 Kaplar daha çok yazın kullanılmakla birlikte son yıllarda kışlık ve mevsimlik olarak da birçok farklı modelde üretilmektedir. Her zevke ve beğeniye uygun olanı muhakkak bulunmaktadır. Önemli olan kaplarla birlikte diğer parçaları doğru bir şekilde kombinleyebilmektir. Tesettür kap, doğru bilgiyle şık bir kombinasyon için oldukça uygun bir dış giyimdir.

 Kap Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

 Bazı dikkat edilmesi gereken faktörler vardır. Beden seçimi, hangi mevsim kullanılacağı, yaş grubu, kesim modeli gibi kişisel detaylar alışverişi mutlu sonlandırmak için önemlidir. Dış giyim parçaları genelde içinden bir şeyler giyilerek kullanılır ve alışverişte bu hesap edilir, biraz bol alınmaya çalışılır.

 Bu yanlıştır. Beden neyse o ölçünün dışına çıkılmamalıdır. Çünkü dış giyimler üretilirken tüm bu faktörler göz önüne alınarak üretilir. Kesim modellerinde ise kilo ve boy baz alınır. Kısa boya sahip kadınlar ne kadar uzun kap tercih ederse o kadar lehine olur, çünkü kısa kaplar bacak boyunu kesecek ve olduğundan kısa görünüme sebep olacaktır. Uzun boya sahip olanlar ise boy konusunda istediğini rahatlıkla kullanabilir.

 Kışlık Kaplarda Dikkat Edilmesi Gereken Unsurlar Nelerdir?

 Kışlık tesettür kap modellerinde dikkat edilecek ilk ve önemli unsur, kumaş olmalıdır. Soğuktan koruyan, vücut ısısını hapseden aynı zamanda da nefes alabilen kumaşlar olmalıdır. Tesettür kaplarda çeşit, gün geçtikçe zenginleşmekte. Kış için oldukça ideal olan kaşe, şişme kumaş, kapitone ve kürk gibi, soğuktan koruyan kumaşlar tercih edilmelidir.

 Fermuar ve düğmeli çeşitleriyle boy gösteren kaplar, zevke göre, ihtiyaca göre tercih edilmektedir. Düğmenin romantik ve spor şıklığı, fermuarın kolaylığı kaplara ayrı bir zenginlik katmaktadır. Kapların yanında kullanılacak ayakkabı ve eşarp gibi temel giyim parçaları da şıklığı tamamlamada önemlidir.

 

Tesettür Kap Modelleri Modaselvim.com’da

Tesettür giyim gün geçtikçe zenginleşmeye devam ediyor. Özellikle dış giyim grubu olan kaplar, son yıllarda oldukça çeşitlenmekte ve çok revaçta. Her kadının zevkine hitap edebilecek onlarca kap modeli mevcuttur. Rahatlığı bir yana, diğer kıyafetlerle de mükemmel uyumu kadınlara cazip gelmektedir.

 Üstelik her yaş grubu da oldukça rahatlıkla kullanabilmekte! Spor kaplar günlük giyimin yaz kış vaz geçilmez dış giyim parçası konumundadır. Daha çok yazın kullanıldığı düşünülen kaplar, aslında kışın da çokça tercih edilen ve kullanımı rahat konforlu bir tercihtir. Yazın sıcağında tiril tiril ve hafif formuyla kaplar serinletici bir rahatlık sunar. Çeşit çeşit renk seçenekleriyle ise yazı üzerimizde de taşımayı vadeder.

 Yazlık Kaplar ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

 Tesettür kap modelleri, her mevsim olduğu gibi yazın da kadınların serinleten kurtarıcısıdır. pantolonla rahatlıkla takım yapılabilmesi, pratik oluşu özellikle günlük kullanımda kolaylık sağlamaktadır. Yazlık kaplarda dikkat edilmesi gereken en temel şey, kumaşın özelliği olmalıdır.

 Ter yapmayan, ter emen, nefes alan, sentetik olmayan kumaşlardan imal edilmiş kaplar, yaz için ideal ve sağlıklı olandır. Renk olarak da mavi, pembe, ekru, beyaz gibi açık tonlar uygun olmakla birlikte, doğru kumaş kullanıldığı sürece koyu renkler de rahatlıkla tercih edilebilir. Çok dar olmayan vücudu sarmayan modeller bunaltmaması açısından da yaz için ideal olandır. Kap boylarında ise kısa boyluların uzun kaplar tercih etmesi tavsiye edilendir.

 Kışlık Kaplar ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

 Tesettür kap, dört mevsim kadınların imdadına yetişmekte, dış giyim telaşından da kurtarmaktadır. Kışlık kaplarda dikkat edilmesi gereken kumaşın soğuğa dayanıklılığıdır. Tek başına kumaşın koruması yetmemekte ek detaylarla koruma fonksiyonu desteklenmelidir. İç kısmında kürk detayı olması yoğun kış şartları için ideal olacaktır.

 Koruması yetersiz olan kumaşlarda ise astar mutlaka kullanmalıdır. Astar ısıyı hapsedecek, vücut ısısını ise koruyacaktır. Kışlık kaplarda vücudu saran, vücuda tam oturan modeller ve bedenler soğuğu içeri almaması için doğru tercih olacaktır. Kaşe ve şişme kumaşlar, kışlık kaplar oldukça doğru bir tercih ve kullanımdır. Kışlık kaplarda boy olarak uzunları tercih etmek, rüzgârdan, kardan, yağmurdan bacakları koruması açısından akıllıca olacaktır.

 

Tesettür Kap Modellerinde Şık Detaylar

Tesettür kap alışverişi yapacak olan hanımlar için bazı öneriler sunulmaktadır. İlk olarak tesettür kap seçiminde dikkat çekici detayların bulunması önerilir. Bu detaylar sezonun modasını yansıtan ve diğer insanlar tarafından beğenilen özelliklere sahip olmalıdır. Yeni sezon tesettür kap modellerindeki şık detaylar arasında yaka kısmında bulunan küçük çiçekler ve dallar bulunmaktadır. Bu model genellikle ilkbahar aylarını yansıtsa da sonbahar aylarında da renklerin doğru bir şekilde kullanılması ile uygun görünüm sağlanmaktadır.

 Tesettür kap modellerindeki şık detaylardan bir diğeri ise kollarının bazı kısımlarında şerit olarak kullanılan pullardır. Genellikle siyah ve kahve tonları için kullanılan bu detayların asıl amacı şık davetlere uygun bir kap seçimi yapılabilir özelliğinin olmasıdır. Şık kap denilince akla yaka kısmında bulunan ince parıltılı ipten işlenen nakış desenleri gelmektedir. Bu işlemeler siyah ve bordo tonlarındaki kaplarda sıklıkla görülmektedir. Tesettür kap alırken kapın üzerinde şık detaylar olmasını isteyen hanımlar bu modellere göz atabilir.

 Tesettür Kap ve Pantolon Kombini

 Tesettür kap kombini oluştururken temel parçalar seçilmelidir. Seçilen bu temel parçalarda ise doğru görüntü oluşması için parçaların kendi aralarında uyumlu olması sağlanır. Pantolon ile tesettür kap kombini yapmak isteyen kişiler, pantolon seçimlerini kumaş pantolon ya da dar paça siyah pantolondan yana kullanabilir. Bu pantolon modelleri kap ile birleştiğinde proporsiyonu daha düzgün göstermektedir.

 Tesettür kap ile pantolon kombini yapmak isteyen bir kişi kumaş boru paça kumaş pantolonun üzerine uzun tunik seçimi yapabilir. Tuniğin düz ve sade olması kombinin de sade olmasına neden olacaktır. Yalnız kombini daha görselleştirmek isteyen kişiler bu kombinde kap modeline ağırlık verebilir. Şık bir kap seçimi yaparak pantolon tunik kombini oluşturabilirsiniz.

 Tesettür Kap Modellerinde Boy Önemi

 Tesettür dış giyim ürünü almak isteyen kişiler kap modellerine göz atmaktadır. Bu modellerde dikkat edilen özelliklerden biri kapın uzunluğu ve boyudur. Kap modelleri genellikle diz boyunda olmaktadır. Bu rahat hareket sağlamak için doğru bir boy seçimidir. Diz boyunda olan kaplar ve bu boydan bir parmak fazla uzunluğu olan kaplar arasında seçim yaparken kişi kendi boyunu göz önünde bulundurmalıdır.

1 2 3 4