Yeni Sezonda Hangi Tesettür Kap Modelleri

Özellikle sert kış ayları artık kendisini yavaş yavaş göstermeye başlamışken birçok farklı çeşit kapsamında tesettür kap modelleri hanımlar tarafından çoktan ilgi görmeye başlamış durumdadır. Özellikle de kap çeşitleri her daim diğer dış giyim örneklerine göre daha fazla tercih edilmektedir. Bunun temel nedeni ise hem daha fazla bir hafiflik sunarken aynı zamanda kış aylarında da rahat bir giyim fırsatını vermesidir.

 

Yani bir pardösü ya da kaban çeşidi gibi çok kalın durmamak ile birlikte aynı zamanda bir ceket veya panço gibi de ince olmadığından dolayı hem görsel bir şıklık katmak için hem de sıcak tuttuğundan dolayı hanımlar tarafından her sene çok fazla tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Özellikle de dört mevsim boyunca her ne kadar daha çok ara mevsimlerde tercih edilse de çok sert kış aylarında dahi farklı şehirlerde giyilebilmektedir. Bu yüzden hanımların alışveriş kapsamında dış giyim konusunda ilk tercihleri her daim tesettür kap modelleri olur.

 

 Yeni sezonda piyasaya çıkmış birbirinden güzel tesettür kap modelleri

 

Yeni sezonda piyasaya çıkar çıkmaz hanımlar tarafından hemen ilgi görmeye başlayan birbirinden güzel tesettür kap modelleri arasında derisi lazer kesimli örnekler ön plana çıkmaktadır. Daha ince bir tasarım ile birlikte hazırlanmış ve özellikleri şık kemer detayı kapsamında farklı giyimler ile güzel bir kombin yaratma imkanı da yanında getirmektedir. Sıfır yaka tasarımı ve omuz kısımlarının aşağı doğru inen lazerli kesim desenli altında harika bir görünüm vermektedir.

 

Diğer yandan önü drape detaylı modeller de yine değişik yaş kriterleri kapsamında ortak bir şekilde giyme imkanı vermektedir. Vücudu saran bir dökümü altında üretimi gerçekleştirilmiş bu güzel kap modeli aynı zamanda kürklü kapüşon kısmı altında da tercih edebilmektedir. Farklı bir alternatif olarak ise yine seyyar kürk yakalı modeller de hafifliği ve şıklığı kapsamında yeni en çok sevilen seçenekler arasında yerini almış görünüyor.

 

 Birçok değişik model kapsamında şık kap örnekleri

 

Diğer yandan hem sadeliği seven hem de karizmatik bir izlenim uyandıran seçenekler kapsamında gizli düğmeli tesettür kap modelleri de güzel bir izlenim uyandırmaktadır. Düğmeleri bir ekleme ile gizlenmiş olan bu güzel ve yan kısımda cepleri bulunan kap çeşidi rahatlığı ile de dikkat çekiyor. Bunlar gibi daha birçok farklı modeli oldukça uygun fiyatlar kapsamda tüm hanımlar değişik beden ve boylara göre Modaselvim bünyesinden keyifli bir alışveriş kapsamında satın alabilir.

 

Farklı Desenlerle Bezenmiş Kap Modelleri

Birbirinden değişik tesettür kap modelleri son zamanlarda özellikle farklı noktalarına titiz bir şekilde tasarım haline getirilmiş olan desenli halleri çok daha büyük bir ilgi görmeye başlamış durumdadır. En çok da etek kısımlarına hoş bir simetri altında karşılıklı olarak yapılmış ve farklı renkler kullanılmış olan çiçek tasarımları büyük bir ilgi görmektedir. Giysiye bambaşka bir renk katan ve bir de dış giyimden ziyade daha çok güzel bir elbise çeşidi gibi görünmesine olanak tanıyan diye bilinen farklı desen işlemeleri hanımların büyük bir beğenisini toplamaktadır. Üstelik her yaştan Hanımlar adına değişik desenler altında tasarım haline getirilmiş bu güzel yeni sezon kap modelleri arasından kendi zevkinize uygun bir seçeneği tercih edebilir ve çok uygun fiyatlar altında satın alma şansını elde edebilirsiniz.

 

 En güzel desenleri ile farklı kap çeşitleri

 

Birçok değişik tasarımlara altında yeni sezon itibariyle piyasaya çıkmamış olan tesettür kap modelleri üzerine farklı bölümlere yapılmış desen görünümleri sayesinde daha başka bir hoş izlenim yaratılmış durumdadır. Üstelik değişik renkler altında üretimleri gerçekleştirilmiş olan birbirinden güzel kap modelleri farklı renkler altında çiçek tasarımlarının yanı sıra siyah bir renk ile boydan boya hazırlanmış çiçek tasarımları da yine giysin üzerinde ayrı bir güzel görünüm yakalamış durumdadır. İster sade modeller içerisinden dilerseniz bu şekilde desenli tasarımları altında yeni sezon en güzel trendler içerisinden bir tercih yapabilir ve bütçenize göre hoş bir dış giyim kap modelini satın alabilirsiniz.

 

 Farklı Desenler ile tasarım yapılmış kap modelleri

 

Etek bölümlerine ya da omuz kısımları ile birlikte bel noktalarına da farklı desenler eşliğinde tasarım yapılmış olan birbirinden güzel tesettür kap modellerini Moda Selvim bünyesinde bulabilir ve yeni sezon seçenekler arasından kendi kişisel zevklerinize bağlı kalarak hoşgörü seçim yapıp satın alma şansını elde edebilirsiniz. Birçok değişik renk altında modelleri ile harika bir uyum sağlamış olan ve kaliteli bir malzeme kapsamında üretimleri gerçekleştirilmiş en güvenilir kap çeşitlerini bu kaliteli site bünyesinde bulabilir ve bütçenize uygun bir şekilde satın alma şansını hemen yakalayabilirsiniz.

 

En Şık Kap Modellerinde Neler Var?

Kış ayları geldiği zaman ve sezon açıldığı andan itibaren özellikle dış giyim konusunda birbirinden değişik renk ve modelleri altında üretimleri sağlanmış tesettür kap seçenekleri, oldukça zengin bir fırsat kapsamında üretilmektedir. Genel olarak hanımların tercihi kap modelleri olduğundan dolayı moda uzmanları ve üretici firmalar da bu bağlamda tasarımlar hazırlamakta ve fazla bir seçenek altında piyasaya sunmaktadır. Bu kapsamda yeni sezon içerisinde yine hanımların keyifli bir alışveriş kapsamında satın alınabilecek birbirinden güzel modeller sezonun daha güzel bir biçimde geçmesine fırsat tanıyacak gibi görünüyor.

 

Birçok değişik seçenek altında şık kap modelleri

 

Yeni sezon gelir gelmez birçok değişik tesettür kap modelleri hanımlar tarafından adeta hücuma uğrar. Bu sezon çok daha ilgi çekecek modeller altında moda uzmanları tarafından üretimleri gerçekleştirilmiş olan seçenekler arasında, kolları lazer kesimli bir tasarım ile hazırlanmış modeller ön plana çıkıyor. Tıpkı bir yelek görünümü olan ve aynı zamanda omuz kısımlarını daha güzel bir izlenim yaratan bu modeller tüm farklı yaşlardaki hanımlar için rahat ve kullanım şansını yanında getirmektedir.

 

Diğer yandan şık bel kuşak tasarımı ve aynı zamanda giysinin her kısmı için hazırlanmış kareli görünümü ile bu tesettür kap modelleri de özellikle genç hanımlar tarafından oldukça ilgi çekmeye devam ediyor. Bu kareli modelleri birçok değişik renkler altında da yine harmanlanmış olarak piyasa üzerine bulmak ve çok uygun fiyatları altın satın almak mümkündür.

 

Yeni sezon altında üretimleri gerçekleştirilmiş kap modelleri

 

Sıra dışı ve daha farklı bir tesettür kap modeli arayan hanımlar için bu sene çift renkli seçenekler oldukça ilgi görüyor. Bel kısmından aşağısı ve yukarısı değişik renkler altında hazırlanmış ve oldukça güzel dövme tasarımları ile üretimleri gerçekleştirilmiş bu kap modelleri, bütün farklı beden ve boylara göre katılma şansını yanında getirmektedir. Tabii kalın bir kuşağı bundan düğmeli keplum kap modelleri de yine ön plana çıkan giyim seçenekleri arasındadır. Bunlar gibi daha birçok değişik seçenek altında harika renkler eşliğinde ve ritimleri sağlanmış kap modelleri, Modaselvim bünyesinde kaliteli malzeme yapıları ile tüm hanımları bekliyor.

 

Çok Tercih Edilen Kap Modelleri

Dış giyim dendiği zaman genel olarak hanımların büyük bir çoğunluğunun aklına ilk birbirinden farklı tasarımlar altında gerçekleştirilmiş ve üretimleri sağlanmış olan tesettür kap çeşitleri gelmektedir. Görsel anlamda daha şık bir izlenim yaratan ve ayrıca hiç kısma giyilecek farklı giysiler ile harika bir kombin yaratan kap modelleri tüm mevsimi boyunca hanımların dış giyim olarak tercih ettikleri seçenek adına ön plana çıkmaktadır.

 

Yeni sezon içerisinde de birbirinden güzel ve zarif görünümleri kapsamında hazırlanmış olan kap çeşitleri Modaselvim bünyesinde sizleri bekliyor. Her sene büyük bir güvence altında sunduğu birbirinden harika giyim örnekleri içerisinde bulunan kap modelleri de, en trend ve modaya ayak uydurmuş seçenekler altında hanımları tercihini sunulmaktadır.

 

En güzel kap modelleri

 

Kadınların büyük bir çoğunluğunun dış giyim örneği olarak tesettür kap modellerini tercih etmedin en önemli etkenlerinden biri hiç şüphesiz vücudu saran ve aynı zamanda hafifliği sayesinde uzun süre dışarıda giyilse dahi hiçbir şekilde yorgunluk vermemesidir. Aynı zamanda özellikle bir dış giyim gibi bir görünüm vermek yerine sıkı bir elbise izlenimi de yaratan kap modelleri birçok farklı organizasyon ya da özel davetler için kış aylarında en çok tercih edilen seçeneklerdir.

 

Yeni sezon itibarıyla piyasaya sunulmuş olan en harika kap seçenekleri içerisinden kişiler tercihinize göre renk ve model seçimi yapabilir ve çok uygun fiyatlar altında edebilirsiniz. Kaliteli kumaş yapıları ve büyük markalar ya şimdi siteye eklenmiş modeller arasından zevkinize uygun olarak bir ya da birden fazla kalp modeli satın alabilir ve dolaplarınızı süsleyebilirsiniz.

 

En harika kap modelleri

 

Çiçek desenleri ile tasarımı haline getirilmiş tesettür kap modellerinin yanı sıra yine deri detayları kapsamında güzel bir izlenim yaratan çeşitlerini de Modaselvim bünyesinde bulabilirsiniz. Modayı sürekli olarak takip eden ve en trend modelleri ekleyen bu kaliteli site bünyesinde metal biritli kap modelleri kapsamında da yine bu sene en güzel örnekleri büyük bir keyif içerisinde alışveriş yapma şansını kullanabilirsiniz. En uygun fiyatlar altında bir harika renkler eşliğinde mükemmel modeller bile siteye giriş yaparak hemen sipariş verebilirsiniz.

 

Tesettür Giyimde Kap Modelleri

 

Tesettür giyimin yaygınlaşması ve tesettür giyim ürünlerinin üretimindeki artış sonucu bu giyim ürünlerine ulaşmak daha kolay hale gelmiştir. Ürün çokluğunun getirdiği avantaj da tüketiciye fiyat düşüklüğü olarak yansımıştır. Günümüzde tesettür giyim ürünleri pek çok marka tarafından üretilmekte ve uygun fiyata satışa sunulmaktadır. İnternet üzerinden alışverişin artması ve indirim fırsatları da tüketicinin yüzünü güldürmektedir.

 

 Tesettür Kap Nedir?

 

Kap, çoğunlukla serin havalarda ya da günlük hayatta kullanılan, kaban ya da pardösüden daha hafif olması sebebiyle tercih edilen bir tesettür giyim ürünüdür. Spor ve klasik olarak pek çok modele sahiptir. Seçilen kıyafet kombinine, tarza ve mevsime uygun pek çok model ve renkte tesettür kap modeli bulunmaktadır. Günümüzde tesettür giyim üretiminin artması ve seçeneklerin çoğalması ile birçok tesettür üründe olduğu gibi tesettür kapta da bir moda takip edilmektedir.

 

 Tesettür Kap Modelleri

 

Spor, şapkalı, pelerinli, düğmeli, fermuarlı, polarlı, saten, tül, kanvas kumaş gibi pek çok tesettür kap modeli bulunmaktadır. Mevsim özelliklerine göre kalınlığı değişen bir giyim ürünüdür. Çoğu modelde uzunluk diz hizasındadır. Kemerli, düğmeli, düğmesiz ve fermuarlı olmak üzere birçok seçenek mevcuttur. Moda renklere ve mevsime göre renk seçenekleri değişmektedir. Klasik düz kesim, spor kesim ve belden bollaşan kesimlerle her tercihe uygun ürün bulmak mümkündür. Çeşitli renk seçenekleri, farklı dokularda kumaşların kullanımı ve farklı tarzlara hitap eden çeşitleriyle kap tesettür giyimin başlıca ürünlerinden olmuştur.

 

 Tesettür Kap Nasıl Kombinlenir?

 

Tesettür kap giyerken kullandığınız diğer giyim ürünlerinin ve aksesuarların uyumuna dikkat etmeniz gerekir. Kapın rengi ve kesimi giyim ürünlerinizle uyumlu olmalıdır. Ayrıca kullandığınız eşarp ve şalın da renk ve kumaş türüne uygun olması önemlidir. Tercih ettiğiniz ayakkabı ve çanta ile uyumlu bir kap kullanmak şıklığınızı tamamlar. Parçalar arasındaki renk ve doku uyumuna özen göstermelisiniz. Üst kıyafetiniz ile uyumlu kap modellerini tercih etmelisiniz. Spor giyim zevkine sahipseniz spor özelliklere sahip bir kap bütün halde görünmenizi sağlar. Klasik giyime de klasik modelde bir kap uyum sağlar. Giyeceğiniz tesettür kap desenli ise uyumlu ve düz renkte bir eşarp ya da şal seçmek karışıklığı önler.

 

Genel Hatlarıyla Tesettür Kap Modelleri

 

Tesettür kap modellerinde dizin alt kısmı ile ayak bileğinin tam orta kısmına kadar uzanan mont ya da kabanı andıran kıyafetler tasarlanmaktadır. Kış ve yaz aylarında kullanım alanı oldukça geniş olan tesettür kap modelleri zengin bir içeriğe sahiptir. Moda Selvim ürünleri tesettür giyime büyük katkı sağlayan ürünler olup oldukça orijinal parçaları bünyesinde bulundurup müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Ürünler arasında küçük ayrıntılar büyük yer kaplar sade modellerde gizlenen detaylar şık olurken sade de olunabileceğini kanıtlar tarzda bir duruş sergilemektedir. Kap tercihinde Kapşonlu olarak üretilen modellerde genellikle kürk detayı kullanılmaktadır. Kapüşonsuz kap modellerinde ise hakim yaka olarak bilinen düşük yaka fazlaca kullanılan bir ürün çeşididir.

 

Kemer ve Düğmeli Modeller

 

Boydan boya kapanan modellerin yanı sıra bir düğme aralığı kadar altta açık bırakılan kaplarda bulunmaktadır. Kap modellerinde fermuar kullanılabilir. Hem fermuar kullanılıp kamuflaj kısmına düğme ayrıntıları da kullanılabilir. Kemerler oldukça orijinal olup kimi zaman bir ip kemer kullanılırken kimi zaman kumaş aralarına bir kısmı gizlenip bir kısmı açıkta kalan kemerler de oldukça dikkat çeken bir yapıda tasarlanmaktadır. Genellikle tesettür kap modellerinde bu ayrıntılar kullanılır ürünlerin dikim ya da kesimlerinde büyük farklılıklar bulunmaz. Ek deri parçaları kullanılarak manşet ya da etek ucu dantelli kap modelleri bu gruba örnek olarak kullanılmaktadır.

 

 Baskılar, Desenler…

 

Baskılı tesettür kap modelleri elbise ya da abiyeyi andıran bir şıklığa sahiptir. Alt kısım oldukça açılan bir ya da olup hem bel kısmında hem de boyun kısmında altın renkli desenler bulunur. Klasik bir tarzı bulunan bu kap modelinde cep detayı da bulunur ve minik etek pileleri eteğe eşlik eder. Desenler kaplarda ağırlıklı olarak yer alırken desenlerin şekilleri değişkenlik göstermektedir. Kareli kap modellerinde de desenler yer alırken renkli bir hava katmaktadır. Seyyar peluş yakalı modellerde istendiğinde yaka kısmında bulunan detaylar çıkarılır ya da takılabilir. Aynı peluş detay manşet kısmında da yer alır. Tesettür kap renkleri değişirken peluş rengi siyah ve kahverengi karışımı olup sabit renkte yer alır. Boydan boya yer alan fermuar gizli olmayıp rahatsız edici bir görüntü vermediği gibi şık bir ayrıntı olarak görünmektedir.