Kap Hakkında Merak Edilenler

Kap tesettür giyimin sevilen parçalarındandır. Hem yaza hem de kışa uyarlanarak tasarlanır. Genelde jeanlerin üzerine giyilmektedir. Diz altı veya dizlerde boya sahiptir. Kolay kombine edilir, pratik bir dış giyimdir. Genç yaşlı genelde bütün kadınların gardıroplarında bulunmaktadır. Her gardıropta da bulunması gereken bir dış giyim parçasıdır. Bazen trençkotla da karıştırılmaktadır, ama ikisi farklı farklı giyimlerdir.

 Kaplar daha çok yazın kullanılmakla birlikte son yıllarda kışlık ve mevsimlik olarak da birçok farklı modelde üretilmektedir. Her zevke ve beğeniye uygun olanı muhakkak bulunmaktadır. Önemli olan kaplarla birlikte diğer parçaları doğru bir şekilde kombinleyebilmektir. Tesettür kap, doğru bilgiyle şık bir kombinasyon için oldukça uygun bir dış giyimdir.

 Kap Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

 Bazı dikkat edilmesi gereken faktörler vardır. Beden seçimi, hangi mevsim kullanılacağı, yaş grubu, kesim modeli gibi kişisel detaylar alışverişi mutlu sonlandırmak için önemlidir. Dış giyim parçaları genelde içinden bir şeyler giyilerek kullanılır ve alışverişte bu hesap edilir, biraz bol alınmaya çalışılır.

 Bu yanlıştır. Beden neyse o ölçünün dışına çıkılmamalıdır. Çünkü dış giyimler üretilirken tüm bu faktörler göz önüne alınarak üretilir. Kesim modellerinde ise kilo ve boy baz alınır. Kısa boya sahip kadınlar ne kadar uzun kap tercih ederse o kadar lehine olur, çünkü kısa kaplar bacak boyunu kesecek ve olduğundan kısa görünüme sebep olacaktır. Uzun boya sahip olanlar ise boy konusunda istediğini rahatlıkla kullanabilir.

 Kışlık Kaplarda Dikkat Edilmesi Gereken Unsurlar Nelerdir?

 Kışlık tesettür kap modellerinde dikkat edilecek ilk ve önemli unsur, kumaş olmalıdır. Soğuktan koruyan, vücut ısısını hapseden aynı zamanda da nefes alabilen kumaşlar olmalıdır. Tesettür kaplarda çeşit, gün geçtikçe zenginleşmekte. Kış için oldukça ideal olan kaşe, şişme kumaş, kapitone ve kürk gibi, soğuktan koruyan kumaşlar tercih edilmelidir.

 Fermuar ve düğmeli çeşitleriyle boy gösteren kaplar, zevke göre, ihtiyaca göre tercih edilmektedir. Düğmenin romantik ve spor şıklığı, fermuarın kolaylığı kaplara ayrı bir zenginlik katmaktadır. Kapların yanında kullanılacak ayakkabı ve eşarp gibi temel giyim parçaları da şıklığı tamamlamada önemlidir.

 

Yeni Sezonun Tesettür Kap Modellerinde Şık Detaylar

tesettür kapHer sezon farklı detaylarla yenilenen tesettür kap modelleri, bu yıl da sizler için birbirinden şık alternatifler sunuyor. Bu sezonun en çok tercih edilen modellerinde bağcık, deri, işleme detaylarının kullanıldığına tanıklık ediyoruz. Ayrıca fermuarlı cepler, yırtmaçlar, ve beli süsleyen bağımsız veya tokalı kuşaklar bu sezon oldukça moda.

 

  Her Ortamda Kap Şıklığı

 

Bu sezon hem günlük yaşamda hem de iş yaşamı veya özel günlerde giyilmek üzere tasarlanan çok sayıda kap modeli mevcut. Abiye giyime uyum sağlayan tesettür kaplarda etek kısımlarında uygulanan lazer kesimler dikkat çekiyor. Hatta etek ucundaki lazer kesim modelinin kol ağızlarına da uygulandığını görüyoruz. Ayrıca bu modellerin yakalarında kap kumaşının rengine uygun kürk süslemeler var. Bunlar, düğün, nişan gibi davetlere katılırken, topuklu ayakkabılarla rahatlıkla giyilen ve büyük şıklık sağlayan ürünler olarak oldukça revaçta.

Günlük giyimde tercih edilen tesettür kap çeşitlerinde ise, kapişonlu modeller bu yıl oldukça sık karşımıza çıkıyor. Kapişon etrafında kullanılan kürk detayları oldukça yaygın. Ayrıca kapitone kumaşlardan tasarlanan kemerli ve yine kapişonlu, kürk detaylı kaplar, günlük yaşam için başarılı tercihler oluşturuyor.

 

 Kaz Ayağı Desenleri Geri Döndü

 

Bir dönemin modasında oldukça rağbet gören kaz ayağı desenlerinin bu yıl geri döndüğüne şahit oluyoruz. Kap modellerine ayrı bir şık hava katan bu desenler, özellikle lacivert, bordo, kahverengi gibi kumaşların üzerinde kullanılıyor. Seyyar kemer, düğme ya da fermuar detaylarına sahip bu tesettür kap modelleri, hem günlük yaşamda hem de çalışan bayanların tercihleri arasında yer alabilir. Bu kaplar hem topuklu ayakkabılar hem de düz spor ayakkabılarla beraber kullanılabiliyor. Şık bir çanta ve şal şeklindeki bir eşarpla kombin yapıldıklarında, bu kışın en moda giysileri arasında yerini alacakları ön görülmekte.

 

 Poliviskon Kumaşlarda Deri Detayları

 

Yeni sezonun en şık kap alternatiflerinden biri de, poliviskon kumaşların kullanımıyla üretilen kaplar. Bu kumaşlar oldukça kaliteli görünümüyle, klasik bir şıklık sunuyor. Genellikle fermuarlı olarak tasarlanan bu tarz kaplarda deri bağcıklar ve deri kemerler tercih ediliyor. Hakim yakaların uygulandığı modellerde, şık ve kullanışlı cepler de mevcut.

 

Yeni Sezonda Tesettür Kap Trendi

tesettür kapSezona oldukça hareketli bir giriş yapan kaplar 2019 yılında da oldukça büyük değişimlere uğramıştır. Moda tasarımcıları özellikle son dönemde en çok sevilen modeller üzerinde yeni tasarımlar denemektedir. Bu parçalar arasında en çok dikkat çekenler ise tesettür kap modelleri olmaktadır. Tesettür kaplar genellikle bahar aylarında kadınların tercih ettiği dış giyim türündendir. Kaplar genellikle diz altı olmakta ve bazı modellerde ise bileğe kadar uzanmaktadır. Oldukça dikkat çekici olmasının yanı sıra rahatlığıyla da kadınların ilgi odağı haline gelmiştir.

 

 Yeni Sezon Kap Modelleri

 

Yeni sezonda tüm kıyafet modası gibi tesettür modası da değişime uğramaktadır. Özellikle son dönemde genç kadınların kendi tarzlarını yansıtmaları ile ortaya rengarenk görüntüler çıkmaktadır. Tasarımcılar da bu tarzları göz önünde bulundurmakta ve tüm kadınların isteğine yanıt verecek tasarımlara imza atmaktadırlar. Yeni sezonun oldukça hit parçaları tesettür kap modelleri olmuştur.

 

Bu sezon düğmeli ve kemer detaylı kaplar oldukça büyük ilgi çekmektedir. Kış mevsiminin sonuna yaklaşılan dönemlerde genellikle koyu tonları seçen kadınlar; bahar aylarının başlaması ile daha açık tonları seçmektedirler. Yeni sezonda özellikle süet kaplar genç kadınların ilgi odağı olurken orta yaş kadınlar ise genellikle kemerli ve düğmeli kapları tercih etmektedirler. Böylelikle kap modelleri her yaştan kadının tercih edeceği tesettür parçaları arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

 

 Neden Tesettür Kap Seçilmelidir?

 

Kadınlar her zaman şıklık yarışında birbiriyle yarışmayı seçmektedir. Dolayısıyla giyindiği kıyafetlerde ilgi odağı olmayı sevmektedir. Bu sezon da tesettür kaplar kadınların bu isteğini destekleyecek modellerden oluşmaktadır. Hem rahatlık hem de şıklığı birleştirmenin yanı sıra günlük ve spor modelleri ile de her alanda tercih edilebilmektedirler. Kadınlar özellikle yaz aylarında sıcakta kat kat giyinmek yerine hem serin tutan hem de gösterişli tesettür kap modellerini seçmektedirler.

 

Desenli, nakışlı, kaşe, süet, önden düğmeli, çift düğmeli, fermuarlı, seyyar kürklü, inci ve deri detaylı modeller bu sezonun oldukça ilgi çeken modelleri olmuştur. Dolayısıyla her zevke hitap edecek modelleri içermesi kapların tercih sebebi olmasını kolaylaştırmaktadır. Her kadının isteğine cevap veren bu modeller bu sezon da şimdiden oldukça büyük ilgi görmektedir.

 

Şık Tasarımlarıyla Tesettür Kaplar

tesettür kapGiyim konusunda ortak beğeniye sahip olan tesettür kap modelleri, bir dış giyimden öte güzel bir elbise görünümü de sunmaktadır. Bu yüzden gerek tasarımıyla gerek rengi gerekse kombin oluşturma özelliği ile kış aylarının vazgeçilmez parçalarıdır.

 

Kadınların üzerinde zarif bir duruş sergileyen ve farklı giysilerle hoş bir bütünlük sağlayan kap çeşitleri, daima dış giyim için ek tercihlerden biridir. Ayrıca hafif bir tasarıma sahip olması uzun saatler dışarıda rahatlıkla kullanma imkanı vermektedir. Böylece kalın ve ağır olan değişik dış giyimlerin yerine, kap çeşitleri daha özel bir fırsat tanımaktadır.

 

 Şık Tasarımlarıyla Tesettür Kap Modelleri

 

Tasarım açısından da farklı model ve renkleriyle beğeniye sunulan tesettür kap çeşitleri, tarzıyla tüm kadınların ortak beğenisi haline gelmiş durumda. Aksesuar ve desenlerle zengin bir çeşit olanağı sağlayan tasarımlar arasında keyifli bir tercih yapılabilir. Modern çağı yansıtan, klasik görünümlü ya da gösterişli tarzıyla farklı modeller kadınlara hitap eden seçenekler sunuyor. Örneğin beli bağlamalı mevsimlik kap modelleri, özellikle arama mevsimler için vazgeçilmez parçalar arasındadır.

 

Zarafeti elden bırakmadan uyumlu bir görünüm sunan bu kap çeşitleri, yeni sezonda en çok tercih edilen seçeneklerin içerisinde geliyor. Boyun kısmından ayak bileğine kadar önden düğmeli kap modelleri de yeni sezonda beğeniye sunulmuş durumda. Adeta tam bir elbise görünümü sağlaması, kadınların özellikle ara mevsimlerde kullandıkları en güzel seçenekler arasında geliyor.

 

 Her Zevke Hitap Eden Kap Çeşitleri

 

Günlük olarak ve daha sıra dışı, genç işi olarak tabir edebilecek düğmeli kot kap modelleri dikkatleri üzerine topluyor. Ceket görünümü de sağlayan bu kap çeşidi rahatlıkla kullanılabilir. Örneğin giyilecek güzel bir gömlek veya bluz ile kot pantolon eşliğinde harika bir kombin yaratma imkanı sunuyor. Fiyonk aksesuarlı kap seçenekleri gibi daha birçok değişik tasarım arasında seçim yapılabilir.

 

 Uygun Fiyatlarla Şık Kap Çeşitleri

 

Dış giyim açısından çok soğuk havalar dışında bütün mevsim boyunca kap modelleri ön plana çıkar. Moda uzmanlarının yetenekli ellerinden çıkmış şık tasarımı, gösterişli havası ve etkileyici stili ile her kadının beğeneceği zengin tasarımlar sunuluyor. Çok uygun fiyatlarla kişisel isteğe bağlı kalınarak sipariş verilebilir.

Dört Mevsime Uygun Tesettür Kap Seçenekleri

tesettür kapKaban ve pardösü modellerine alternatif olarak getirilen tesettür kap modelleri kreasyonların en ilgi çekici ürünleri arasında yer alıyor. Dört mevsime uygun seçenekleri de mevcut. Bu sayede bir kere satın alındığı takdirde çarşıda, gezintilerde ve yolculuklarda giyilebilir. Sade tasarımlarının yanı sıra özel motiflerle zengin hale getirilmiş modelleri de bulunuyor. Hem taksit hem de kapıda ödeme olanaklarını alıcılara sunan tesettür kap ürünleri ilgili kategorilerden incelenerek anında sipariş edilebilir.

 

 Beli Bağlamalı Mevsimlik Kaplar ile Pratik Giyimler

 

Beli bağlamalı kap modelleri iki yönlü olarak giyilebiliyor. İstenirse bağlanmadan, çok daha salaş ve hareket özgürlüğü sağlayacak şekilde tercih edilebilir. Her iki yanında uzanan ipler bağlanarak derli toplu bir giyim seçeneği de değerlendirilebilir. Mevsimlik kaplar yazın terletmeyen, kışınsa sıcak tutan çok yönlü bir hizmet kalitesini de beraberinde getiriyor.

 

Polyester kumaşından imal edilen bu modellerine bir yenilik daha eklendi. Artık yeni sezon tesettür kaplarında yün görünümlü polyester kumaş kullanılıyor. Bu sayede özellikle sonbahar ve kış aylarında arzu edilen sıcaklık, misliyle sağlanmaktadır. Siyah, mor ve haki gibi renkler için kataloglara göz atılabilir.

 

 

 Önden Düğmeli Kaplarla Renkli Seçenekler

 

Yeni nesil kap modellerinde önden düğmeli olan versiyonlar fazlaca satın alınıyor. Üstelik çok canlı renklerin kullanılmasıyla sportif bir hava da yansıtılmaktadır. Pudra ve kiremit renkleri katalogların en fazla tık alan ürünlerinin başında geliyor. Düğmeler yakanın altından başlayıp kapların en alt noktasına kadar uzanmaktadır. Simetrik bir yapıda olan düğmeler kıyafetlere yukarıdan aşağıya doğru bir hareketlilik de katıyor.

 

 Gündelik Yaşama Uygun Kot Kaplar

 

Kot kumaşı pantolon ve ceketlerden sonra kaplarda da sıklıkla imal edilmeye başlandı. Açık ve koyu tondaki mavi renkleri alıcılara çeşitlilik sunuyor. Sivri yakalı olan bu modeller gündelik yaşamda pratik ve konforlu olması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. Açık ya da öndeki düğmeler kullanılarak kapalı bir şekilde giyilebilir.

 

Kot pantolon ve eteklerle rahatlıkla kombin yapılabilir. Kot kumaşından olduğu için lekeyi göstermez ve kolay kolay kırışmaz. Kapların her iki yanında da cepler bulunuyor. İçerdiği rahatlık nedeniyle ceketlere alternatif olarak giyilebilecek şık modellerdir.

Farklı Tasarımlarla Tesettür Kap Modelleri

tesettür kapZarif bir görünüm elde etmek ve aynı zamanda şıklığı elden bırakmamak için, kış aylarının vazgeçilmez dış giyim parçaları tesettür kap modelleridir. Kadınların üzerine daha düzgün şekilde oturan ve zarafet sunan kap çeşitleri, günümüz modern yapısıyla her zevke hitap eden tasarımlar vaat ediyor.

 

Kadınlar değişik giysi seçenekleriyle soğuk havalarda dahi güzel bir kombin yaratma imkanı elde edebilmektedir. Hafif, ince ve şık görünümü sayesinde dış giyim seçenekleri arasında en çok tercih edilen modellerin başında gelir.

 

Bu yüzden moda uzmanları ve önemli markalar sezon geldiğinde, kap seçeneklerini daha geniş yelpazede sunar. Böylece farklı beden ve boylara uyum sağlayan, her zevke hitap eden tasarımlar piyasadaki yerini alır.

 

 Şık tasarımlarıyla tesettür kap modelleri

 

Günümüzde tercih edilecek birçok değişik tesettür kap seçeneği yer alıyor. Kadınlar kendi zevklerine hitap eden, ayrıca dolaplarındaki giysilerle uyum sağlayacak tasarımlar arasından seçim yapma şansını yakalamaktadır.

 

– Beli bağlamalı mevsimlik kap modelleri

 

– Önden düğmeli şık tasarıma sahip modeller

 

– Yine düğmeli ve kot modelli tasarımlar

 

– Fiyonklu balon kol kap çeşitleri

 

– Deri detaylı kapüşonlu seçenekler

 

– Beli lastikli düğmeli kap ürünleri

 

Bunlar gibi daha burada sayılamayacak kadar geniş yelpaze altında tercih yapılabilmektedir. Özellikle gidilecek yerin konseptine uygun seçenekler arasından keyifli bir tercih yapılabilir.

 

 Her tarza hitap eden şık kap modelleri

 

Günümüz modern yapısına ayak uyduran ve moda trendinin gerisinde kalmayan birbirinden güzel kap çeşitleri, kadınların tarzına hitap eden tasarımlar sunuyor. Ayrıca geniş renk yelpazesi ile model bütünlüğünü sağlayan seçenekler, değişik mevsimlerde kullanabilecek olanaklar vermektedir.

 

Böylece hem yaz aylarında hem de kış aylarında farklı zamanlarda değerlendirilebilecek modeller gardıropları süsleyebilir. Önemli olan her kadının kendi beğenisini kazanmış, konsepte uygun ve evdeki giysilerle kombin yaratacak tasarımlara yönelmektir.

 

 Uygun fiyatlarla yeni sezon özel kap çeşitleri

 

Çok uygun fiyatlarla zengin kap modelleri arasında seçim yapmanız mümkün. Moda uzmanlarının sınırsız hayal gücüyle tasarım haline getirilmiş farklı modeller, kadınlara bu sezon daha özel bir kombin yaratma şansı sunuluyor. Her bütçeye hitap eden tasarımlar özellikle farklı aksesuar ve desenlerle daha göz alıcı bir etki sağlamaktadır.

Gardıroptan Eksik Olmayan En Trent Kap Modelleri

tesettür kapHer mevsim tesettür kombinleri kaplarla tamamlanır. Farklı boylarda kap çeşitleri vardır. Ara boy veya uzun kaplar yapılan kombine ve mevsime göre seçilmektedir. Klasik ve spor giyim tarzına uygun şekilde kap seçimi yapılır. Belden kuşaklı ya da fermuarlı olan rahat ve kullanışlı olmasıyla herkesin beğenisini kazanır.

 

 Kaplarda Spor Tarz Seçimler

 

Kot pantolon ve spor ayakkabı ile sokak stiline uygun kap modellerin başında etek kısmı ip büzgülü model gelmektedir. Önden düğmeli ve yanlarda büyük cepleri olan modelde kapüşon vardır. Fermuarlı modellerde spor tarzı benimseyenlerin alternatifidir. Pamuklu kumaş ve polyester kumaşın kullanıldığı kap modelleri boydan geniş kesimli şekildedir. Bu yüzden büyük bedenlerde rahat şekilde kullanır. Çizgili kaplar spor tarzda sevilen modellerdendir. Poliviskon kumaştan olan çizgili kaplar kış aylarında kullanılır. Doğal kumaşa sahip tesettür kap modelinde soğuk havalarda hanımlarım yanından ayıramayacağı türdendir. Astarsız şekilde olan bu kap ayak bileklerine kadar uzundur.

 

 Desenli Koton Kap Modelleri

 

Birkaç rengin karışık şekilde kullanıldığı çizgilerden oluşan desenlere sahip kaplar çok şıktır. Bu şıklığı desenin yanında kollarındaki güpür detaylar oluşturur. Ceket yaka olan bu modelin beli kuşaklı şekildedir. Ara boy olan bu kap modeli gençlerin favorileri arasındadır. Bu senenin modası olan renkli leopar desenler kaplarda da yerini almıştır. Mor, pembe, gri, kahve, mavi gibi birçok renk çeşidi olan bu kaplar sivri yakadır. Tesettür kap modelleri içinde viskon kumaştan olan model trend olmuştur. Otantik desenli kapların yanında kaz ayağı desenli olanlarda vitrinlerde yerini almıştır.

 

 V Yakalı Klasik Kap Modelleri

 

Son dönemde moda olan jakarlı kaplar V yaka şeklindedir. Ayrıca çift yönlü şekilde payetlere sahip klasik kaplarda V yakalı kaplar arasındadır. Kürk detayları olan siyah vizon ürün ise klasik kombinlerde şık bir tamamlayıcıdır. Cepleri, kolları ve yakasında yer alan kürk kapta zengin görünüm sağlar. V yakalı olan inci detaylı kaplar yüzde yüz krep kumaştan yapılmıştır. Etek boyu ve kolları incilerle kaplanmış bu kap özel davetlerde elbiselerin ve pantolonların kombininde yer alır. Kimono tarzı kaplarda V yakalı şekildedir.

Tesettür Kap Modellerinde Son Trendler

tesettür kapTesettürlü kadınların olmazsa olmazı olan tesettür kap modelleri, sonbahar ve kış kreasyonlarında birbirinden farklı model ve tarzlarıyla tesettür dış giyimin öncüsü oluyor. Tesettürlü kadınların hızlı bir şekilde hazırlanıp dışarı çıkması için özel olarak tasarlanan tesettür kap modelleri modern kesimleri ile en fazla ilgi gören tesettür dış giyim kıyafetlerinden biri haline geldi. Bu sebepten ötürü moda tasarımcıları yeni sezon ile birlikte birbirinden farklı harika tesettür kap modellerini tasarladıktan dolayı tesettürlü kadınlar hem daha şık hem de daha modern bir görünüm elde edebilecekler.

 

 2019 Tesettür Kap Modasında Kemer Trendi

 

Birçok tesettürlü kadının en büyük kurtarıcısı olan tesettür kap modelleri 2018- 2019 yeni sezonunda birbirinden şık ve birbirinden modern kemerler ile kadınların beğenisine sunuluyor. Bu kap modelleri özellikle bol ve dökümlü olmasından dolayı çok fazla tercih edilmektedir.

 

Bu kap modelleri 2019 senesinde de moda olacağı apaçık ortada. Eğer kemerli tesettür kap modelleri sizin tarzınızı yansıtmıyor ise o zaman spor tarza uygun olan beli lastikli tesettür kap modellerini tercih edebilirsiniz. Genellikle çok soğuk geçmeyen sonbahar mevsiminde bu model kaplar rahatlıkla tercih edilebilir.

 

 Fermuarlı Tesettür Kap Modelleri İle Spor Bir Tarz Oluşturun

 

Genellikle 2019 yılı yeni sezon tesettür giyim modasında dikkat çeken diğer bir detay ise fermuar detaylı tesettür kap modelleri olmaktadır. Eğer zamansız şıklığa kolay çözüm arıyor iseniz mutlaka fermuarlı kap modellerini tercih edebilirsiniz. Yeni sezonun trend tesettür kap modelleri şıklık konusunda tesettürlü kadınlara beklediğinden daha fazla sunuyor.

 

Yeni sezonun trendi haline gelen fermuarlı tesettür kaplar, aynı zamanda sportif görünümü sebebi ile genç kızlar ve kadınlar için modern bir seçenek oluyor. Aynı zamanda sıcak yaz aylarında günlük tesettür kombinlerinizde fermuarlı kap modelleri sizi hem rahat hem de şık bir şekilde dışarıya hazırlıyor.

 

Modern ve zarif görünebilmek için farklı tesettür kıyafetleri bir arada kombinlemek yerine tek başına bir tesettür elbise tarzı bir kombin yapmak istiyorsanız muhakkak geometrik tarza sahip tesettür kap modellerini tercih etmelisiniz. Geometrik desenli kap modelleri etnik çizgileri ile ön plana çıkmaktadır.

Son Zamanların Tesettür Giyim Gözdesi; Kaplar

tesettür kapTesettür dış giyimde tercih edilen modellerden biri de pardösü, mont ve feracelerden sonra kaplardır. Model ve üretildikleri kumaşlar nedeniyle genelde yaz mevsimlerinde kullanılırlar. Ancak kış mevsimine uygun kumaştan modeller de mevcuttur. Modeli anlamca ifade etmek gerekirse, tesettür kap; diz altında veya diz üstünde uzunluğu bulunan dış giyim ürünleridir. Boy ve model itibariyle pardösü ve tunik karışımı bir ürün olarak düşünülebilir.

 

 Kap Modelleri

 

Kaplar genelde ince ve terletmeyen kumaşlardan tercih edilse de kış aylarına özel kaşe ve süet modelleri de mevcuttur. Modelleri diz üstü ve diz altı boyutunda, birçok renk çeşitliliğinde olabilir. Renkler kış mevsimine uygun olanlarda daha koyu, yazlık kumaşlarda daha canlı ve çeşitlidir. Spor ve klasik modeller olmak üzere; kapüşonlu, fermuarlı, düğmeli, kuşaklı, payet gibi çeşitli tarzda işlemeli, cepli veya kemerli birçok çeşidi vardır. Kolları, kapüşonu tüylü, eteği şişme mont gibi veya arkası uzun önü kısa kesimli modelleri de vardır. Yani her zevke ve her yaşa uygun modelleri bulunmaktadır.

 

 Kap Kombinleri

 

Kombinini yapmak pardösü veya feracelere göre daha çok dikkat gerektirmektedir. Çünkü pardösü gibi ürünler uzun olduğu için altına ne giyildiği çok önemli değildir. Ancak tesettür kap giyildiğinde alttaki ürün rengi ve modeli önemlidir. Kot ve kumaş pantolon kullananlar diz üstü ve daha spor modelleri, etek ve elbise giyenler diz altı ve daha klasik modelleri tercih etmelidir.

 

 Kış Mevsiminde de Gözde

 

​​​​​​​           Yazın sıklıkla tercih edilen modeller, talep doğrultusunda çeşitli tarzdaki mont ve kaban malzemeleri kullanılarak da üretilmektedir. Pardösüden farklı olarak, kapın altından görünen pantolon veya diğer giyimler kadınların dış görünüşünü zenginleştirmektedir. Beraberinde kullanılan eşarp rengi, ayakkabı seçimi ve sıcacık tutacak bir çift eldiven de kıyafete şıklık ve tarz katacaktır.

 

Çarşılarda ve çeşitli alışveriş sitelerinde envaiçeşit, renk ve modelde ürüne rastlamak mümkündür. En kullanışlı olansa internet üzerinden, evde kahve yudumlanırken birçok ürünü karşılaştırarak karar vermektir. Ürünler her iki ortamda da çok uygun fiyatlardan çok pahalı olanlarına kadar değişiklik göstermektedir. Fiyatlar, kumaş ve işçilikle beraber kullanılacak amaca yönelik olarak da değişim gösterir.

Tesettür Giyimde Kap Zamanı

tesettür kapModernleşen dünyada özellikle tesettürlü kadınların daha şık ve trend giyinebilmesi ayrıca, daha fazla seçeneğe sahip olması amacıyla birçok tesettür kıyafet modeli üretilmektedir. Bu kıyafetlerden biri de hemen hemen her kadının tercih ettiği kap modelleridir. Kap, diz altına kadar uzun, ince kumaşlardan üretilen, genellikle yaz aylarında tesettürlü kadınların hırkalar yerine tercih ettiği dış giyim ürünüdür. Kaplar oldukça çeşitli, farklı renk ve desende üretilmektedir. Ayrıca mont ve kaban yerine hafif havalarda da tercih edilmektedir. Görünümü nedeniyle genellikle genç kadınlar pardösü yerine tesettür kap modellerini tercih etmektedir.

 

 Pardösü ve Kap Arasındaki Farklar

 

Bazı kişiler kap modellerini pardösülerle karıştırmaktadır. Fakat kap modelleri, pardösülere göre daha kısadır. Kaplar diz altına kadar gelmekte, pardösünün uzunluğu ise ayak bileklerindedir. Pardösüye göre kap modelleri daha farklı çizgilere sahiptir ve farklı modellerde üretilmektedir. Yine kap modelleri pardösülere göre daha hafif ve ince kumaşlardan yapılmaktadır. Pardösüler daha genişken, kap modelleri daha dardır. Hatta tesettürlü kadınlar kap satın alırken vücut hatlarının belli olmaması için bir beden büyük model almaktadırlar.

 

 Kadınların Tercihi

 

En çok tercih edilen tesettür kap modelleri genellikle belden büzgülü, verev kesimli, kemerli, kulplu ya da düz kesim modellerdir. Yaz aylarında ise güneş ışınlarını üzerine çekmeyen açık renklerde kaplar kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Neredeyse yaz, kış moda olan kap modelleri tercih edilirken daha çok, kahverengi, bej, krem rengi, bordo ve haki yeşili renkler kullanılmaktadır. Yine yaz aylarında ise beyaz, açık mavi, krem rengi, bej ve pudra tonları tesettürlü kadınlar tarafından tercih edilir.

 

Kaplar kolay buruşmaz, kolay yıkanabilir ve makineye atılabilir. Leke tutmadığı ve temizlenmesi kolay olduğu için de tercih edilmektedir. Kaplar her bedene ve her tarza uygun, zarif görünümü sayesinde giyen kişinin şıklığına şıklık katmaktadır. İster işe giderken ister okula isterse günlük gezmelerinde hatta özel günlerde rahatlıkla kullanılabilir. Kaplar genellikle pantolon, tayt ve kot pantolonların üzerine giyilmekte ve böylece vücut hatlarını saklamaktadır. Bütçeye de uygun olmasının yanı sıra, tesettür kap; tercihe göre düğmeli, çıtçıtlı ya da fermuarlı modellerde de üretilmektedir.

 

Modaselvim’de Kış Sezonu Tesettürde Kap Modası

 Tesettür kapGünümüzde tesettür giyime ayrı bir önem verilmeye başlandı. Zaten bu önemin verilmesi de gerekiyordu. Özellikle yaz aylarında vücut hatlarını kapatmak ve belli etmek istemeyen kadınlar hırka gibi kışlık ürünler giymek zorunda kalıyordu. Bunun üzerine üretilen kap modelleri özellikle tesettürlü kadınlara rahatlık sağlarken aynı zamanda sıcak yaz günlerinde terlemelerini engelliyor. Kap, diz altında kadar uzunluğu olan ve genellikle yaz aylarında tesettürlü kadınların kullanması için üretilen bir dış giyim ürünüdür.

 

Tesettür kap modelleri oldukça şık, yenilikçi olmasının yanı sıra kadınların zarafetini de ortaya çıkartıyor. Tesettür kap, rahat kullanımının yanı sıra oldukça kolay temizlenebilir, kir ve leke tutmadığından dolayı da tercih edilmektedir. Her yaştan her bedene uygun ayrıca pek çok model seçeneğine sahip olmakla beraber farklı tarzda ve zevkte kadınlara da hitap etmektedir.

 

 Kap ve Pardösü Arasındaki Fark

 

Tesettürlü kadınlar uzun yıllar boyunca pardösü kullanmıştır. Kaplar da biraz pardösüyü andırdığı için birçok kişi tarafından karıştırılmaktadır. Fakat kap modelleri pardösülere göre kısadır ve farklı çizgilere sahiptir. Ayrıca kaplar daha ince kumaşlardan yapılarak kadınların daha serin kalmalarını sağlar. Tesettür kap modellerini pardösüden ayıran diğer bir özellik ise bedene daha oturur olmasıdır. Bu yüzden tesettürlü kadınların çoğu kap seçimi yaparken, kendi bedenlerinden daha büyük ölçülerde kap tercih ederler. Zaten örtünmenin amacı da vücut hatlarının belli olmamasıdır.

 

 Sezonun Modası Kap Modelleri

 

Birçok farklı kap modeli bulunmasına rağmen genellikle belden kemerli ya da büzgülü modeller kullanılmaktadır. Ayrıca velev kesimli ve kulplu kaplar ve düz kesimler daha şık bir görünüm sağladığı için özellikle genç kadınlar tarafından tercih edilmektedir.

 

Krem rengi, kahverengi, bordo ve haki yeşili kap modelleri özellikle sonbahar aylarında oldukça rağbet görmektedir. Yaz aylarında ise güneş ışınlarını üzerine çekmeyen bej, beyaz, krem rengi ve pudra renkleri tercih edilmektedir.

 

Kap modelleri her ortama kolaylıkla uyum sağlamaktadır. Gerek günlük giyimde gerek iş hayatında gerek okula giderken ya da özel bir günde tercih edilebilir. Oldukça kullanışlı olmasının yanı sıra giyen kişiyi kasmaz ve tesettürlü kadınların rahat hareket etmesini sağlar.

 

Tesettür Kaplar Ve Kap Seçimi

tesettür kapArapça kökenli olan tesettür, kelime anlamı olarak örtmek, gizlenmek ve örtünmek anlamlarına gelmektedir. Günümüzde birçok muhafazakar kadın tesettüre önem vererek ve buna uygun giyime özen göstermektedir. Tesettür modasında dış giyim oldukça büyük önem taşımaktadır. Dış giyim denildiğinde akla kaban, pardösü ya da mont gelse dahi yaz aylarında giyilebilen veya mevsimlik tercih edilebilecek kıyafetler de mevcuttur. Bunların içinde en çok tercih edilen ürünler kap modelleri olmaktadır. Yaz aylarında ince olan hırkalar da çokça tercih edilebilmektedir. Fakat şık, zarif ve göz alıcı görünmek isteyen tesettürü benimsemiş kadınlar tesettür kap modellerine yönelmektedirler.

 

 Tesettür Kap

 

Tesettür kap dizlere kadar uzanan yapıda ve tesettürün kelime anlamına uygun olarak görünüm ortaya çıkaran dış giyim kıyafetidir. Tesettür kaplar özellikle yaz mevsiminde sıcak aylarda tercih edilmektedir. Bu kaplar farklı modellerle ve renklerle ön plana çıkmaktadırlar. Farklı kap modelleri arasında çokça tercih edilen modeller kuşaklı kap modelleridir. Kuşaklı kap modelleri zarif bir görüntü oluşturmakta ve kadınların ince görünmesine neden olmaktadır.

 

 Tesettür Kap Seçilmesinin Nedenleri Nelerdir?

 

Tesettürü benimsemiş olan kadınların birçoğu dış giyimde zarif, şık ve ağır görünmek istemektedirler. Aynı zamanda da rahatlıkla kullanabilecekleri ürünleri tercih ederler. Sonuç olarak da dış giyimde hem şıklığı ve zarafeti hem de rahatlığı birleştiren bir tesettür kıyafeti olan tesettür kap tercih etmektedirler. Yaz aylarında da rahatlıkla kullanılabilen bu kıyafetler kadınları terletmeyecek özellikte ince kumaş dokusuna sahiptir.

 

 Tesettür Kap Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Tesettür kap seçiminde birçok kadın kendi tarzını ortaya çıkaracak renk ve model seçimi yapmaktadır. Tesettür kap model ve renkleri de giyinilmiş olan etek ya da pantolona uygun seçilmekte veya ayakkabı ile kombinlenmektedir. Tesettür kapları tercih eden genç tesettürlüler de genel olarak rengarenk kapları seçmekte ve şal ile kombini tamamlamaktadır. Renkler bulunulacak ortama ve mevsime uygun olmalıdır. Yaz aylarında tercih edilen renkler fuşya veya mor gibi canlı ve açık renklerdir. Diğer önemli noktaysa kapın kumaşıdır. Kumaşların terletmemesine özen gösterilmelidir. Sentetik kaplar terletmekte ve yazın önerilmemektedir.

 

 

Şık Tasarıma Sahip Tesettür Kap Modelleri

tesettür kapNarin bir kumaş seçimi ile ön plana çıkan tesettür kap modelleri, kadınların dış giyimde tercih ettiği ürünlerden biridir. Rahatlığı ve kullanışlı oluşunun yanı sıra şık tasarımlarıyla da gözlerden kaçmayan güzellikler sunmaya devam ediyor. Her sezon yeni tasarımlarla kendini gösteren kaplar bu sezon da birbirinden şık modellerle vitrinlerde boy göstermeye devam ediyor. Tesettürlü bayanların yaz kış fark etmeksizin dolaplarının incisi olan şık modeller bu sezon yeni detaylarla moda dünyasına imzasını attı. Moda tasarımcılar da birbirinden şık kap modellerine yeni detaylar eklemeye devam ediyor. Modern tasarımların eşlik ettiği kap modelleriyle harika kombin önerileri oluşturmak da mümkün görünüyor. Yeni modelleri keşfedip kombin önerileri oluşturmak da stil sahibi kadınların ince zevkine kalıyor.

 

 Düğmeli Trenç Kap Modası

 

Bu senenin en şık ve yepyeni tasarımı olan ve birbirinden göz alıcı renk seçenekleriyle vitrinleri süsleyen trenç kap modelleri en şık tasarımlar arasında ilk sıradaki yerini aldı. Trenç kaplar trençkot ve kap karışımı bir detaya sahiptir. Trençkotlardan aldığı kumaş tasarımı ve düğme şıklığına kap modellerinden aldığı şıklığı ekleyerek tasarlanmıştır. Moda tasarımcıların en dikkat çeken özgün tasarımlarından biridir. Bele zarafet ve şıklık katan kemer aksesuarı bulunmaktadır. Özel günlerde ya da günlük hayatta fark etmeksizin doğru kombin yapılarak giyilebilecek modellerden biri olduğunu kabul etmek gerekmektedir.

 

 Lazer Kesim Süet Kap Şıklığı

 

Lazer kesim moda dünyasında her alanda kendini hissettirirken tesettür kap modasını es geçmedi. Farklı tasarım lazer kap modelleriyle stil sahibi kadınları bu sezon da buluşturmayı başardı. Süet lazer kapların kış sezonunu sıcak geçirmenizi sağlayan kumaş yapısı ve göz alıcı şıklığı dikkate şayan bir durumdur. Uygun fiyat seçenekleriyle kalitenin bir araya geldiği süet kaplar vitrinlerde bu sezon da kadınların gözdesi olmaya adaydır.

 

 Rengarenk Modelleriyle Kaşe Kap Modelleri

 

Kış sezonunda kadınların en büyük dostu kaşe kap modelleri bu sezonda birbirinden şık modelleriyle karşımıza çıkıyor. Sezonun en şık modelleri bu sene de kaşelerde kendini gösterdi. Düz kesim, geniş kesim, çiçek detay, düğme detay ya da kemer detay olmak üzere binlerce modelle vitrinlerde boy gösteriyor. Soğuk havalarda uzun süre dışarıda vakit geçiren stil sahibi kadınların tarzını zenginleştirecek önerilerle kaşe kaplar kendini gösteriyor.

Kap Modelleri Ve Kombini

tesettür kapTesettür giyim tarzı için dış giyimde birçok model ve farklı ürün türü bulunmaktadır. Kap modelleri kadınların sık ve rahatlık için kullandıkları dış giyim ürünleridir. Modayı takip eden kadınlar da kendi tarzlarını yansıtabilmek için kap modellerini kombinlerinde kullanmaktadırlar. Kap giyimi günümüzde birçok kombini tamamlayan ürün olarak kullanılmaktadır. Kap giyiminde farklı renk, model ve desen çeşitlerinin olması ürünü oldukça kullanışlı hale getirmiştir. Tesettür kap modelleri de kadınların istedikleri tercihlere göre üretilmektedir. Kap boyları da bu tercihlere göre farklılık göstermektedir. Giyim tarzlarına uygun olarak üretilen kaplar; gündelik yaşam, iş hayatı ve özel günlerde de kullanılabilmektedirler. Günümüzde de en çok tercih edilen modeller arasında klasik kap modelleri bulunmaktadır.

 

 Kap Modelleri

 

Kap modelleri sezon trendine uygun olarak her dönem değişim göstermektedir. Kap modelleri arasında; desenli, kemerli, düz, çiçek desenli, kısa, uzun, boncuk ya da dantel detaylı kaplar bulunmaktadır. Bileğe kadar inen modellerin yanında diz kapağının üzerinde biten tesettür kap modelleri de mevcuttur. Kombin önerileri de dikkate alınarak şık kombinler oluşturulabilmektedir. Özel davetlerde en çok tercih edilen kombinler abiye üzerinde zarif duruş için tercih edilmektedir. Özellikle kol bölgelerinde detayların bulunması ve farklı ağır renklerin seçimi kapları şık göstermektedir. Spor kullanılan kaplarda da cep ya da düğmeli detaylar bulunmaktadır.

 

 Tesettür Kap Kombinlenmesi ve Aksesuar Seçimi

 

Tesettür kap modelleri ile uyum sağlayabilmesi için aksesuarlar şık ya da spor kombin oluşturmada önemlidir. Öncelikli olarak renk uyumu büyük önem taşımaktadır. Modada zıt renklerin kullanılması oldukça yaygındır. Zıt renk tercihleriyle de kombinin oluşumu kolaylaşmaktadır. Aynı zamanda ayakkabı kombini de büyük önem taşımaktadır. Özel davetler ve iş hayatı için klasik ayakkabı seçimi; spor ve gündelik giyimde de spor ayakkabı tercihi kombini tamamlayan nokta atışlar olacaktır. Soft renkli kaplar için koyu renkli cama sahip gözlükler ve bakır tonu saatler ile zincir detaylı çantalar hoş görüntü oluşturacaktır. Aynı zamanda koyu renkli kap tercihinin de farklı asillikte durduğu bilinmeli ve koyu tonlarda şal kullanılmalıdır.

 

 

Tesettür Kaplar İle Kombin Önerileri

tesettür kapKış ve sonbahar aylarında yani yılın yarısında kullanım için uygun olan kaplar, dış kıyafetin kurtarıcılarından biri. Genellikle dizin altında ve bileğin üstünde bir boyda kullanılan tesettür kaplar tek başlarına yeterli olsalar da sadece göze hitap eden doğru bir kombinle kendilerini gösterebilirler.

 

 Tesettür Kapların Tamamlayıcıları

 

           Tesettür kap için en doğru şekilde kullanımı onları desenli ve düz olarak ayırt edebilmektir. Desenli bir kap mutlaka düz parçalarla kullanılırken düz bir kap düz ya da desenli parçalarla kombinlenebilir. Renk seçimi ise tek renkli kaplar seçeneğe açıktır, tek renkli kaplarla desenli parçalar ve uygun renklerde düz parçalar kullanılabilir. Üzerinde birden çok renk olan kaplar içi en az bulunan renkle kombin edilmesi en kolay seçenekken orada hiç olmayan bir renkle ya da en çok bulunan renkle de kombin edebilir. Doğru kombin her zaman renklerin ve desenlerin uyumundan geçer, renk uyumu ise aslında ton uyumudur. Her renk diğer bir renkle uyum sağlayabilir, tonları uyuyorsa.

 

 Kaplarda “Ton Sür Ton”

 

Ton sür ton, aynı rengin farklı tonlardaki renkleriyle birlikte kullanımı anlamına geliyor. Yeni trendlerden biri olan bu tekniği tesettür kap ile de kullanabilirsiniz. Haki renkli bir kapla daha koyu haki bir şal, daha açık renkli bir pantolon ve bu ikisinin karışımı bir ayakkabıyla kombinlenebilir. Kırmızı da bir arada kullanılması riskli bir renk iken ton sür ton tekniği ile göze hitap eden bir hal alabilir. Mavi ve tonları ve kahveler de bu teknikle kullanılan renklerden, tesettür kap içinse en uygun renkler kahveler ve bordolar.

 

 Tesettür Kaplar ile Yapılan Kombinlerde En Büyük Yanlışlar

 

Tesettür kapları kullanırken şıklığı yakalamak için bazı noktalara dikkat etmek gerekiyor. Kapların kaplardan uzun olan tuniklerle kombinlenmesi ne kadar renk uyumu sağlanmış ola sa hoş olmayan bir görüntü sunuyor, tuniğin kapların önünden görünmesi bir sorun oluşturmazken arka kısımdan görünmesi yapılan en büyük hatalardan. Kapları bol eteklerle ve bol elbiselerle kullanmak da yanlış bir tercih. Kaplarla yapılan bir diğer hata ise içlerine giyilen kıyafetin kaplar ile olan uyumsuz renk ve desenleri.

Tesettür kap modellerinde yeni sezon indirimli ürünler: https://www.modaselvim.com/tesettur-kap

Tesettür Kap Modelinde Kombin Önerileri

tesettür kapKadınlar giyim ürünlerini seçerken kullanacakları alanlara dikkat etmektedir. Kap modelleri farklı kumaş özellikleri sayesinde her mevsim kullanılabilen bir ürün olmaktadır. Fakat kadınların gündelik yaşam ile özel bir davette kullandığı kap modelleri farklılık gösterecektir. Gündelik yaşam içerisinde tercih edilen kap modelleri daha rahat ve sportif görünüme sahip modellerdir. Fularlı kaşe kap modelleri modaya uygun olarak kullanılan gündelik kap modelleri arasındadır. Kaşe olarak tercih edilen kap modelleri kombine göre spor ve klasik olarak da kombilenebilmektedir. Fularlı kap kaşe modellerinde siyah kumaş pantolon kullanımı önerilen kombinler arasında yer almaktadır. Ayrıca kaşe mont renklerinin çeşitli olması da kadınların kendi tarzlarını oluşturabilmelerine yardımcı olmaktadır.

 

 Özel Günlerde Kullanılan Tesettür Kap Modelleri

 

Tesettür abiyeler ya da klasik giyimlere uygulanan dış giyim kap modelleri son dönemlerde oldukça sık karşılaşılan öneriler arasındadır. Şık görünümü ve rahat kombinleme kolaylığı ile özel davetlerde deri nakışlı kaşe kap modelleri kullanılabilmektedir. Tesettür kap modellerinin tercihinde giyilecek alan önemli olduğu gibi diğer kombin ürünleri de etkili olmaktadır. Tesettür abiye içerisinde kullanılan ürünlerin sadeliği ya da şekilli olması tesettür kap tercihini belirleyecektir. Sade ve düz olarak tercih edilen tesettür abiyeler için ise lazer kesim süet kap modeli tercih edilmektedir. Lazer kesim deseni ile sade olan abiye ile doğru ve uyumlu bir kombin oluşumunu sağlayacaktır. Aynı şekilde desen açısından zengin olan inci detaylı süet kap modeli de son zamanlarda özel davetler için tercih edilen kap kombinleri arasında yer almaktadır.

 

 Tesettür Kap ve Aksesuar Önerileri

 

Aksesuarlar her giyim türü içerisinde farklı ürünler ile kombine konu olmaktadır. Tesettür kap kullanımında en önemli aksesuarlar ayakkabı, çanta ve şal olmaktadır. Şal ya da eşarp olarak tercih edilen başörtüsü modelleri kap türüne göre tercih edilebilmektedir. Kap modellerinde bulunan çiçek deseni, inci detayı ya da lazer kesim gibi durumlar ile başörtüsü rengi ve deseni belirlenebilmektedir. Aynı şekilde kombinin diğer tamamlayıcı aksesuarları arasında klasik çanta modelleri ve ayakkabılar yardımcı olacaktır. Tesettür kap modelinin klasik ya da spor olması ile aksesuar türlerinin seçimi de kap modeline göre yapılmalıdır.

Tüm kış sezonu tesettür kaplar için buraya tıklayınız: https://www.modaselvim.com/tesettur-kap

Tesettür Kap Modellerindeki Favori Seçimler!

tesettür kapTesettür giyimde sezonsal anlamda sürekli değişen, yenilenen parçalar olmakla beraber, kış ayları gelirken vitrinlerde en çok görünen parçalar feraceler ve kaplar. Kapların rahatlığı, sıcak tutması, kumaşının daha şık duruşu sebebi ile daha çok tercih edilmesi, tesettür giyim mağazalarının kap modellerinde daha yaratıcı, daha modayı takip eden parçalar hazırlamasına da sebep oldu. Tesettür kap modellerinde de oldukça farklı, çeşit çeşit parçalara rastlamak mümkün.

 

 En Çok Tercih Edilen Tesettür Kap Modelleri

 

           Tesettür kap modellerinde son dönemlerde en çok tercih edilen modeller arasında şu modelleri saymak mümkün;

 

Beli Büzgülü Modeller; Beli büzgülü tesettür kap modelleri, genelde üst kısmı daha işli, desenli, belinde büzgüsü ile duruşu ayarlanabilen, etek kısmı sade, düz gelen modellerdir. Tüm desenin yukarda olma sebebi, beldeki büzgünün etek kısmındaki desenin görüntüsünü bozmamasıdır. Bu tip kap modellerini genelde spor kombinlerin üzerinde tercih etmek daha doğru olacaktır çünkü beldeki büzgü detayı, kap yapısına spor görünüm katmakta olduğundan, spor kıyafetler, kot pantolon ve tunik ikilisi ile yapılan kombinler, eşofman gibi spor görünüme uygun parçalardır.

 

Kuşaklı Kap Modelleri; Kuşaklı Kap modellerinin beli büzgülü kap modellerine benzerliği söz konusudur ancak aralarındaki fark, kuşaklı kap modellerinde spor görünüm elde edilirken, kombin edilen parçalara bağlı olarak şık bir görünüm elde etmek de mümkündür. Topuklu bir çizme, şık bir kumaş pantolon, gömlek veya tunik ile kombin edilen parçaların üzerine tercih edildiğinde şık bir görünüm elde ederken, beli büzgülü modellerde olduğu gibi spor kombinlerin üzerinde tercih edildiğinde ise spor bir görünüm elde etmek mümkün olacaktır.

 

Kürklü Kap Modelleri: Kürklü Kap modelleri daha çok şık bir görüntü elde etmek isteyen kadınların tercihi. Özel bir davete giderken, ağır bir kombin yapıldığında, elbise, tunik ve klasik bir pantolon ikilisi veya bir abiye üzerine tercih edildiğinde oldukça derli – toplu ve şık bir görünüm sağlamak mümkün. Kürklü kap modelleri esasında, kot pantolon ve klasik bir tunikle de tercih edilebilir, son dönemlerin modasında kürk detayının kot ile yapılan kombinlerde kullanılma oranına bakılırsa, bu tip bir kombin de modaya ayak uyduran bir tercih olacaktır.

 

 

 

Şık Görünümleri İle Yeni Sezon Kap Modelleri

tesettür kapHem bir dış giyim olarak hem de güzel bir elbise görünümüyle hanımların ortak beğenisini toplayan tesettür kap modelleri, bu sonbahar ve kış aylarında da yeni en çok tercih edilen seçenekler arasında yer alacak gibi görünüyor. Özellikle moda uzmanlarının şık tasarımları ile hayat bulmuş kap çeşitleri, harika renkleri ile sokakları daha canlı ve parlak hale getirecek. Kaliteli kumaş yapısı sayesinde kış aylarında Türkiye’nin bütün farklı şehirlerinde güvenle kullanım imkanı veren kap çeşitleri, aynı zamanda üzerine işlenmiş farklı desen ve aksesuarları ile de göz kamaştıran bir tarz ortaya çıkarmaktadır.

 

 Keyifle tercih edebilecek birbirinden şık kap modelleri

 

Kış aylarında çok daha kalın giysiler tercih etmeyen hanımların vazgeçilmez parçaları arasında yer alan tesettür kap çeşitleri, bu sene hanımlara daha zengin model yapıları ile tercih imkanı sağlıyor. Özellikle karizmatik ve havalı kesimi ile bu sene fularlı kaşe modelleri dikkat çekiyor. Değişik renklerle tercih edebilecek olan bu giyim çeşitleri, asimetrik kesimli ile de hanımların daha genç görünmesine olanak tanımaktadır. Ayrıca yün astarlı gabardin kap modelleri de yine daha soğuk havalardan hem korunma imkanı verirken hem de şıklığın kaybolmamasına olanak tanımaktadır. Özellikle metal düğmeleri ve şık cep modelleri ile güzel bir görünüm sunan gabardin çeşitleri, fazla ağır olmadıkları için uzun saatler dışarıda keyifle gezme şansı sunmaktadır. Ön kısmında oldukça tarz bir görünüm sunan nakışlı kap modelleri de bu yıl hanımların tercihleri arasında ön plana çıkıyor.

 

 İsteğe göre tercih edebilecek zengin kap modelleri

 

Her sene farklı mevsimlerde mutlaka tercih edilen kap çeşitleri, hanımların vazgeçilmez dış giyim seçenekleri arasında her daim ön plana çıkar. Hafif kumaş yapısı ve rahat kullanımı ile terleme yapmayan, sıkmayan tasarımı eşliğinde yeni sezon kaplar bu yıl yine çok fazla tercih edilecek gibi görünüyor. Özellikle renk ve model yapısı ile bütünlük sağlanmış kap çeşitleri, zengin tasarımı ile gardıroplardaki farklı giysilerle de kombin yapma şansını sunmaktadır. Zengin koleksiyon arasından şimdi hanımlar kendi zevklerine uygun bir modeli tercih edebilir, Türkiye’nin bütün farklı şehirlerinde göz alıcı tasarımlarla dışarı çıkabilir.

Tesettür Kap Modellerinde Moda Fermuar Mı? Düğme Mi?

tesettür kapTesettür giyimde, tercih edilen parçaların görünümü her ne kadar önemli ise, kumaş yapıları ve tercih edilen aksesuar detayları da bir o kadar önemlidir. Tesettür kap modellerinde ise özellikle daha fazla önemli olmasının sebebi, kombinlerin üzerinde asıl görünenin kap olması ve şıklığı tamamlayıcı özelliğinin olmasıdır. Fermuar detayının kullanıldığı tesettür kap modellerine bakıldığında daha çok yağmurluk havası elde edildiğini görmek mümkün, daha spor kombinlerde kullanılan fermuar detayı, kot ile oldukça uyumlu bir kombin elde edebiliyor.

 

Tesettür Kap Modellerinde Düğme Tercih Edilen Kombinler

 

           Tesettür kap modellerinde düğme tercih edilen kombinler daha şık bir görünüm elde etmek isteyen hanımların tercihi olarak açıklanabilir. Düğme ile hazırlanmış kapların yapılarının daha çok kaban görünümü elde ettiği, klasik giyimde oldukça uyumlu bir görüntü yakaladığını söylemek mümkün. Kumaş yapısına göre de değişkenlik gösteren fermuar – düğme seçimi aynı şekilde spor kumaşlarda fermuar, klasik kumaşlarda düğme tercihi doğrultusundadır.

 

 En Çok Tercih Edilen Tesettür Kap Modelleri

 

Tesettür giyimde vitrinlere, butiklere, internet mağazalarına baktığımızda aslında hepsinde ortak bir nokta görmek mümkün, hepsi de modayı takip eden, renk seçimi, desen seçimi, kumaş seçimi ile modanın gerisinde kalmayan cıvıl cıvıl kataloglar hazırlıyorlar. Bu geniş ürün yelpazelerinde kış ayları geldikçe ferace ve kap modellerinin daha çok göze çarptığı görülüyor. Kış aylarında hem sıcak tutan hem de şık görünüm elde edilmesine olanak sağlayan kap modelleri, önümüzdeki yılın modasında da büyük farklılıklar ortaya koymuyor. Siyah, Kahve rengi, Parlement mavisi, lacivert, bej renklerinin daha çok göründüğü kış aylarında kap modelleri de spor modellerden ziyade daha çok klasik olarak tasarlanıyorlar. Siyah desenli, kol uçlarında ve yakalarında bir örnek işlenmiş detaylar, aksesuarlar, bazen metalik bazen de kürklü aksesuarların, kap modellerinin göz alıcı noktalarına işlenmesi, hep tesettür modasına yön veren kombinlere sebep oluyor.

 

 Kap Modellerine Uygun Ayakkabı Seçimi Nasıl Olmalı?

 

Düğmeli kap modelleri daha çok klasik ayakkabılar ile kombin edilirken, fermuar kullanılan kap modelleri, spor ayakkabılar ile kombin edildiğinde daha uyumlu bir görüntü elde ediyor. Bu sebeple, kürk veya aksesuar ile detaylandırılmış klasik ve düğmeli modellerde, topuklu çizmelere daha çok rastlamak mümkün.

 

 

 

 

Tesettür Giyimde Kap Ve Pardösülerin Vazgeçilmezliği

tesettür kapSırt çantanızla bir geziye veya alışverişe giriyorsanız, dış görünümünüzü dengelemenin en iyi yolu üstünüze bir kazak veya tesettür kap almak olacaktır. Bir tunik ve pantolonla tamamladığınız giysiniz günlük kıyafet için iyi bir seçimdir. Günlük faaliyet için amacına uygun bir kıyafet olarak rahat olacaktır. Görünümü tamamlayan kaplar kırışıksız ve ütülü haliyle düz bir dış görünüm elde edilmesine yardımcı olur. Kaplar hem daha spor bir kıyafet, hem de koruyucu bir dış parçadır.

 

 Kat Pantolonlarla Birleştirilen Giysiler

 

Kot pantolonlar her kıyafet stilinde olduğu gibi, tesettür giyimin de en çok tercih edilen giysiler arasında yer alır. Yıkanmış bir kot pantolon ve gömlek, güzel bir çift spor ayakkabı ile harika kombin oluşturacaktır. Bu kıyafetiniz ile iş yerine, okula veya ziyarete rahatlıkla gidebilirsiniz. Pamuklu tişörtler tuniklerin altından kullanılabilir. Tunik kullanmayanlar için kazak modellerinden biri tercih edilebilir. Her iki kıyafet üzerine tesettür kap modeli ideal bir dış görünüm kazandıracaktır.

 

 Tesettür Kap ve Pardesüler

 

Tesettür giyimin vazgeçilmez parçalarından bir tanesi tesettür kap modelleridir. Kısa kesimleri ile ceket ile pardesü arası pratik bir giysidir. Her kıyafetin üzerinde rahatlıkla kullanılan dış giyim ürünleridir. Rahatlık ve şıklığı bir arada sunmakta olan bu ürünler çok pratik ve kullanışlıdır. Yaz kış hatta mevsimlik olarak sürekli kullanılan parçalardır. Bu sebeple de şık oldukları kadar rahat olmaları da önemlidir. Pardesüde kumaş çok önemli bir etkendir. Kaliteli kumaş demek şıklığın ve güzel duruşun en iyi bir biçimde sergilenmesidir. Pardesüler genelde tesettürlü bayanlar tarafından tercih edilir ve ayak bileklerine kadar uzanır. Renk ve desen bakımından geniş bir ürün yelpazesi vardır. Yaz aylarında ince giysiler ile kombinlenirken kış aylarında kışlık elbiselerle rahatlıkla kombinlenir.

 

 Tesettür Pardösüler Nasıl Kombinlenir?

 

Kombin yaparken renk uyumu çok önemlidir. Örneğin omzu piliseli koyu renkli bir pardösü aynı renk tonlarında her renk giysi ile rahatlıkla giyilebilir. Altına seçilen pantolon veya eteğin pardösünün renk tonu ile uyumlu olması çok önemlidir. Gözü yoracak zıt renklerden daima kaçınılmalıdır. İçinden tişört ve bluz giyenlerin dışarı çıkarken rahat kullanabildikleri bu ürünler, koyu renkli eşarplarla birleştirilebilir.

 

Sezonun En Moda Tesettür Kap Modelleri

tesettür kapGiyimine ve tarzına önem veren her kadın kombinlerini tamamlamak için çeşitli şık, zarif ve modern kap modelleri ile kombinlerini zenginleştirebilir. Tesettürlü kadınların severek giydiği şık tesettür kap modelleri, tarzınızın en önemli tamamlayıcısı olacak. Aynı zamanda kombinlerinizin yıldızı olarak kap modellerini de tercih edebilir, renkli, desenli ve gösterişli kap modellerini kullanarak kombinlerinizi zenginleştirebilirsiniz. Her yaştan kadın kendine uygun kap modeline çok uygun fiyatlara sahip olabilir. Küçük butikler de dahil internette ve pek çok mağazada kendinize göre şık bir kap modeli bulabilirsiniz.

 

 Tesettür Kap Modellerinde Sonbahar Şıklığı

 

Sonbaharda doğada en çok görülen renkler olan kırmızı, sarı, turuncu, yeşil ve kahverengi sezonun en moda tesettür kap modellerine hayat veriyor. Kadınların şık ve modern görünmesini sağlayacak birbirinden güzel kap modeli tasarlanıyor. Her bedene, zevke ve yaşa uygun tasarlanan çeşitli kap modelleri ile günlük şıklığınızı ve iş kombinlerinizi tamamlayarak harika bir görünüme ulaşabilirsiniz. Zarafetiniz ile göz doldurmak istiyorsanız bedeninize ve tarzınıza uygun kombinler yapmaya çok özen göstermeniz gerekir. Bu sezon inci detaylarla süslenmiş ve küçük nakış işlemeli kap modelleri tesettürlü kadınlar tarafından büyük ilgi görüyor.

 

 En Moda Kap Modelleri

 

Sonbahar ve kış sezonunda tesettürlü kadınlar daha çok kap modellerini tercih ediyor. Her kombinini kap modelleri ile tamamlayarak hoş bir görünüme kavuşacağı için kadınlar farklı tarzlarda ve farklı renklerde kap modellerine sahip olmak ister. Ünlü tasarımcıların kaleminden çıkan çok özel tesettür kap modelleri de sizin çok daha özenli ve güzel bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Aynı zamanda tercih ettiğiniz kap modellerini şık eşarplar ile tamamlayarak hoş ve modern bir görünüme ulaşabilirsiniz.

 

Bu sezon metal detaylarla ve püsküllerle hareketlendirilen kap modelleri zarafetinizi ön plana çıkarmaya yarıyor. Bu sezon yaka ve kol kısımları kürk detaylı kap modelleri de tesettürlü kadınlar tarafından büyük beğeni topluyor. Tarzınıza ve yaşınıza uygun kıyafetler giyerek güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda uyumlu renkleri bir arada kullanarak hoş bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ten renginize uygun seçimler yaparak güzelliğinizi de ortaya çıkarabilirsiniz.

Dış Giyimin En Önemli Parçası Tesettür Kap Modelleri

tesettür kapTesettür kap modelleri pardösü ve trençkot modelleri arasında bulunan bir model olarak tesettürlü kadınlar tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir. Günümüz tesettür modasında tesettür kaplarda zengin renk ve modeller seçenekleri mevcut olmaktadır. Her tesettürlü kadının zevkine uygun renk ve model seçenekleri bulunmaktadır. Tesettür giyimi tercih eden genç ve orta yaşlı her kesim tarafından geniş bir müşteri kitlesine sahiptir.

 

 Kap Modelleri Farklı Kombin Olanağı Sunuyor

 

Tesettürlü kadınların giysi dolaplarında bulunan kıyafetlerin birleştirilmesinde tesettür kap modelleri büyük katkı sağlıyor. Tesettür kap modelini ceket ya da kazak gibi üst giyim parçaları ile kombinlemek farklılık yaratıyor. Yerli ve yabancı moda tasarımcıları tesettür kreasyonlarında özellikle tesettür kap modellerini bulundurmaya özen gösteriyor.

 

 Pardesü Ve Feracelerden Farklı Bir Duruş Sergilemektedir

 

           Tesettür kap modelleri kullanışlı olmasının yanı sıra pardesü ve feraceden farklı bir duruş sergilemektedir. Bu sebeple dış giyim ürünlerinden olan kap modelleri daha rahat bir kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Tesettür kap modeli tesettür ferace modelleri gibi uzun olmadığından dolayı kap altına giyilebilecek kıyafetlerin özenle seçilmesi gerekmektedir.

 

 Tesettür Kurallarına Uygun Modeller İçerir

 

Tesettür kap modeli satın alırken beden ölçülerine dikkat edilmesi gerekir. Fazla uzun ve geniş bedenlerden uzak durulması gerekir. Vücut bedenine tam uygun alınan kap modeli iyi bir kombin oluşturmak için büyük rol oynamaktadır. Tesettür anlayışına uyumlu, renk birleşimleri doğru ve kaliteli kumaşlardan yana tercih yapmak gerekiyor. Tesettür kap modelleri tesettür anlayışına ve kurallarına uygun olarak tasarlanmaktadır. Vücut hatlarını belli etmeyen ve çok dar olmayan tesettür kap modelleri, bol kesimi ve düzgün duruşu ile tamamlayıcı kıyafetler arasında yer almaktadır.

 

 Her Kıyafetle Kombin Oluşturabilecek Renkleri Bulunmaktadır

 

Tesettür kombin oluştururken renk uyumu oldukça önemlidir. Tercih edilen tesettür kap rengi siyah gibi koyu tonlarda ise altına giyilecek tesettür etek ve ya pantolon rengi de aynı koyu tonlarda tercih edilmelidir. Tesettürlü kadınlar şimdi daha canlı ve renkli kıyafetleri daha çok tercih etmektedir. Tesettür kap modellerini tamamlarken renk tonlarını uydurmayı unutmayın. Tesettür kap modelinin üzerine dikdörtgen bir şal tercih etmelisiniz.

 

 

 

Her Yaşa Uygun Tesettür Kap Modelleri

tesettür kapSonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez ürünleri arasında ilk üç sırada yer alan tesettür kap birbirinden farklı renk ve biçim kreasyonlarına da ev sahipliği yapıyor. Mevsimlik bir kumaş türü olan süet daha çok ilkbahar ve sonbahar aylarında tercih ediliyor. Düğme detayları ile birlikte ceket ürünlerini de andıran bu modeller iş yerleri ve ofis ortamlarına da direkt olarak adapte sağlıyor. Siyah gibi her ortama uyum sağlayan renk tercihinin yanı sıra haki ve taba gibi alternatif ve marjinal olarak kabul edilecek renkler de düğmeli süet kap modelleri içerisinde mevcut.

 

 Göğsü Cepli Tesettür Kapların Özellikleri

 

Göğsü cepli tesettür kap modelleri özellikle modanın nabzını tutan ve yeni çıkan ürünleri denemekten imtina etmeyen hanımlar için ideal güzellik ölçütlerine sahip. Özellikle normalden uzak ve çizgi dışı kesimleri ve asimetrik uzantıları seven bayanlar için göğsü cepli tesettür kaplar talep edileni misliyle veriyor. Göğsün iki tarafında da yer alan cepler bir eşya taşımaktan ziyade görsel bir estetik sunuyor. Ayrıca son derece sportif bir görünüme sahip olan bu kap modelleri adeta bir yelek ya da hırka gibi de değerlendirilebilir. Renk seçenekleri arasında ise çizgili gri, bordo ve de laci alternatifleri mevcut.

 

 Deri Detaylı Tesettür Kap ve Özellikleri

 

Ne olursa olsun deri motiflerinden ve kalitesinden vazgeçemeyen hanımlar için deri detayları bünyesinde ve yüzeyinde bulunduran tesettür kap modelleri de mevcut. Bu ürünlerin en büyük özelliği 52 bedene kadar uzanıyor olması. Poliviskon kumaşı kullanılarak imal edilmiş bu modeller aynı zamanda uzun yıllara yayılarak geniş bir giyilme avantajı da sunuyor. Yarım astarlı olmasının yanı sıra ön kısmında pratik bir şekilde kullanıma açık fermuarlar da bulunmaktadır. Deri detayları fermuarında ve bel bölgesindeki kuşakta mevcuttur. Uygun ayakkabılar ve çantalar ile desteklendiğinde ortaya ilginç ve bir o kadar da estetik takımlar çıkabilir.

 

 Lazer Kesim Desenli Kap Modelleri

 

Lazer kesimli desenli kaplar da son seçeneklerde yer alıyor. Özellikle simetriye karşı ayrı bir ilgisi olan hanımların iş yaşamlarında da sıklıkla tercih edebileceği bu ürünler indirimli fiyatları ile birlikte kataloglarda.

Yeni Sezonda Hangi Tesettür Kap Modelleri

Özellikle sert kış ayları artık kendisini yavaş yavaş göstermeye başlamışken birçok farklı çeşit kapsamında tesettür kap modelleri hanımlar tarafından çoktan ilgi görmeye başlamış durumdadır. Özellikle de kap çeşitleri her daim diğer dış giyim örneklerine göre daha fazla tercih edilmektedir. Bunun temel nedeni ise hem daha fazla bir hafiflik sunarken aynı zamanda kış aylarında da rahat bir giyim fırsatını vermesidir.

 

Yani bir pardösü ya da kaban çeşidi gibi çok kalın durmamak ile birlikte aynı zamanda bir ceket veya panço gibi de ince olmadığından dolayı hem görsel bir şıklık katmak için hem de sıcak tuttuğundan dolayı hanımlar tarafından her sene çok fazla tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Özellikle de dört mevsim boyunca her ne kadar daha çok ara mevsimlerde tercih edilse de çok sert kış aylarında dahi farklı şehirlerde giyilebilmektedir. Bu yüzden hanımların alışveriş kapsamında dış giyim konusunda ilk tercihleri her daim tesettür kap modelleri olur.

 

 Yeni sezonda piyasaya çıkmış birbirinden güzel tesettür kap modelleri

 

Yeni sezonda piyasaya çıkar çıkmaz hanımlar tarafından hemen ilgi görmeye başlayan birbirinden güzel tesettür kap modelleri arasında derisi lazer kesimli örnekler ön plana çıkmaktadır. Daha ince bir tasarım ile birlikte hazırlanmış ve özellikleri şık kemer detayı kapsamında farklı giyimler ile güzel bir kombin yaratma imkanı da yanında getirmektedir. Sıfır yaka tasarımı ve omuz kısımlarının aşağı doğru inen lazerli kesim desenli altında harika bir görünüm vermektedir.

 

Diğer yandan önü drape detaylı modeller de yine değişik yaş kriterleri kapsamında ortak bir şekilde giyme imkanı vermektedir. Vücudu saran bir dökümü altında üretimi gerçekleştirilmiş bu güzel kap modeli aynı zamanda kürklü kapüşon kısmı altında da tercih edebilmektedir. Farklı bir alternatif olarak ise yine seyyar kürk yakalı modeller de hafifliği ve şıklığı kapsamında yeni en çok sevilen seçenekler arasında yerini almış görünüyor.

 

 Birçok değişik model kapsamında şık kap örnekleri

 

Diğer yandan hem sadeliği seven hem de karizmatik bir izlenim uyandıran seçenekler kapsamında gizli düğmeli tesettür kap modelleri de güzel bir izlenim uyandırmaktadır. Düğmeleri bir ekleme ile gizlenmiş olan bu güzel ve yan kısımda cepleri bulunan kap çeşidi rahatlığı ile de dikkat çekiyor. Bunlar gibi daha birçok farklı modeli oldukça uygun fiyatlar kapsamda tüm hanımlar değişik beden ve boylara göre Modaselvim bünyesinden keyifli bir alışveriş kapsamında satın alabilir.

 

Farklı Desenlerle Bezenmiş Kap Modelleri

Birbirinden değişik tesettür kap modelleri son zamanlarda özellikle farklı noktalarına titiz bir şekilde tasarım haline getirilmiş olan desenli halleri çok daha büyük bir ilgi görmeye başlamış durumdadır. En çok da etek kısımlarına hoş bir simetri altında karşılıklı olarak yapılmış ve farklı renkler kullanılmış olan çiçek tasarımları büyük bir ilgi görmektedir. Giysiye bambaşka bir renk katan ve bir de dış giyimden ziyade daha çok güzel bir elbise çeşidi gibi görünmesine olanak tanıyan diye bilinen farklı desen işlemeleri hanımların büyük bir beğenisini toplamaktadır. Üstelik her yaştan Hanımlar adına değişik desenler altında tasarım haline getirilmiş bu güzel yeni sezon kap modelleri arasından kendi zevkinize uygun bir seçeneği tercih edebilir ve çok uygun fiyatlar altında satın alma şansını elde edebilirsiniz.

 

 En güzel desenleri ile farklı kap çeşitleri

 

Birçok değişik tasarımlara altında yeni sezon itibariyle piyasaya çıkmamış olan tesettür kap modelleri üzerine farklı bölümlere yapılmış desen görünümleri sayesinde daha başka bir hoş izlenim yaratılmış durumdadır. Üstelik değişik renkler altında üretimleri gerçekleştirilmiş olan birbirinden güzel kap modelleri farklı renkler altında çiçek tasarımlarının yanı sıra siyah bir renk ile boydan boya hazırlanmış çiçek tasarımları da yine giysin üzerinde ayrı bir güzel görünüm yakalamış durumdadır. İster sade modeller içerisinden dilerseniz bu şekilde desenli tasarımları altında yeni sezon en güzel trendler içerisinden bir tercih yapabilir ve bütçenize göre hoş bir dış giyim kap modelini satın alabilirsiniz.

 

 Farklı Desenler ile tasarım yapılmış kap modelleri

 

Etek bölümlerine ya da omuz kısımları ile birlikte bel noktalarına da farklı desenler eşliğinde tasarım yapılmış olan birbirinden güzel tesettür kap modellerini Moda Selvim bünyesinde bulabilir ve yeni sezon seçenekler arasından kendi kişisel zevklerinize bağlı kalarak hoşgörü seçim yapıp satın alma şansını elde edebilirsiniz. Birçok değişik renk altında modelleri ile harika bir uyum sağlamış olan ve kaliteli bir malzeme kapsamında üretimleri gerçekleştirilmiş en güvenilir kap çeşitlerini bu kaliteli site bünyesinde bulabilir ve bütçenize uygun bir şekilde satın alma şansını hemen yakalayabilirsiniz.

 

1 2