Tesettür Tunik Ve Modelleri

 

Tesettür tunik modelleri bakımından oldukça zengin bir giyim kategorisi içinde yer almaktadır. Tesettür tunikler sadece başörtülü kadınlar tarafından kullanılmamaktadır. Modeli, boyu ve deseni beğenildiği takdirde tüm kadınların alabileceği birbirinden farklı tunik modeller mevcuttur. Tesettür tunik alırken dikkat etmeniz gereken konular mevcuttur. Sizi rahatsız etmeyecek bollukta olmalıdır ve bedeninize uygun bir tunik modeli seçmelisiniz. Hangi mevsimdeyseniz ona uygun bir kumaşta tunik modeller almalısınız. Tunik rengine ve içinizi göstermemesine de dikkat etmelisiniz.

 

Tesettür tunik çeşitleri nelerdir?

 

           Tesettür tunik modelleri uzunlukları bakımından ikiye ayrılmaktadır. Bazı tunik modeller dize kadar olurken bazıları da diz altına kadar olmaktadır. Uzunluk bakımından çeşitleri olan tuniklerin kumaş bakımından birçok farklı çeşidi mevcuttur. Pamuklu, saten, kot ve triko olarak alabileceğiniz tunikleri aynı zamanda uzun kol, fakir kol ya da yarasa kol şeklinde de alabilirsiniz. Fermuarlı, fermuarsız, bisiklet yakalı ya da gizli düğmeli tuniklerde vardır. Kombin yaparken genellikle pantolonlarla yapmanız önerilmektedir.

 

Tesettür tunik modellerinin kullanım alanları nelerdir?

 

           Tesettür tunik modelleri çeşidine göre olarak her alanda kullanılabilmektedir. Günlük yaşamınızda kullanabileceğiniz tunikler varken özel davetlerde giyebileceğiniz tuniklerde mevcuttur. Bunların yanı sıra spor yaparken, işe giderken ve alışverişe giderken bile kullanabilirsiniz. Belirli bir kullanım alanı yoktur ve bu nedenle de her alanda kullanıma sahiplerdir.

 

Tesettür tunik kombinleri nasıl yapılır?

 

           Tesettür tunik modelinize uygun olarak aldığınız bir pantolonla kombin yapmanız önerilmektedir. Kombin yapmak sadece tunik ve pantolonla olmadığı için yardımcı aksesuarlarınızı da seçmelisiniz. Şal ya da eşarp seçimi yaparken giymiş olduğunuz tunik ve pantolon sade ise desenli bir seçim yapabilirsiniz. Ancak tunik ve pantolon desenli ise eşarbınızı sade seçmelisiniz. Giyeceğiniz ayakkabı kombinlediğiniz kıyafetinizle doğru orantılıdır. Şık bir kombin yaptıysanız topuklu ayakkabı ile bunu destekleyebilirsiniz. Spor bir kombin yaptıysanız gündelik bir ayakkabı giymeniz önerilmektedir. Takacağınız çantanın büyüklüğü ve modeli kombinizi tamamlamalıdır. Spor bir kombinse sırt çantası alabilirken şık bir kombinse elde tutacağınız küçük bir çanta almanız gerekmektedir. Tüm bu aksesuarlarınızın yanı sıra kombininizi güçlendirmek istiyorsanız küpe ve kolyelerden destek alarak tamamlayabilirsiniz. Zevkinize göre tunik modeller kombinleyerek kendinizi güzelleştirebilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın