Yeni Sezon Tesettür Tunik Modelleri

tesettür tunik modelleriKendine ait hoş ve şık havası bulunan tesettür sektöründe her geçen gün yenilikler olmaktadır. Farklı tarz ve kesimleri ile her ortama uyum sağlayan modelleri bulmak mümkün. Gerek yazlık, gerek kışlık modelleri ile her mevsime uygun tesettür tunik farklı renk ve desenleri ile de havanıza hava katacaktır. Klasik modellerin dışında yeni sezon ürünleri ile tesettür sektöründe farklı tarzlara rastlamak mümkün.

 

Eski klasik kesimlerde tesettür tunik denilince, diz altına veya komple uzun düz ve sade modellerden oluşmaktaydı. Son yenilikler ile yenilenen tarzları ile tunikten ötesini yansıtan eşsiz modelleri ile kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Ayrıca, 38 bedenden başlayarak büyük bedenlere de sahip, istediğiniz tarzdaki modellere ulaşmanız mümkün.

 

 Kendi Tarzınızı Yaratın!

 

 

Tesettür tunik modelleri her ortamın vazgeçilmez giyim tarzlarını yansıtmaktadır. Spor, klasik, abiye tarzlarını bulmamın mümkün olduğu tesettür tunik modelleri ile şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Lazer kesim tekniği ile farklı çizim modellerini bulabileceğiniz ve likralı veya poliskovn kumaşlardan elde edilen ve bedeninize tam oturan modelleri kolaylıkla bulabilirisiniz. Dantel işlemeli, küpürlü, inci ve boncuk işlemeli modellerin yanı sıra sade ve şık hırka görünümünde olan modellerini de tercih edebilirisiniz. İnce ve terletmeyen kumaş yapısı ile sıcak havalarda bunalmadan rahatlıkla giymeniz mümkün. Ayrıca yeni sezon renk ve desen modellerini seçerek yine tarzınıza uygun şık eşarplarla kombin yapabilirsiniz. Yine tarz ve modeline göre, pilise kol, dar kesim ve klasik modellerde hazırlanan tunikleri tercih edebilirisiniz.

 

  Farklı Modeller İle Şıklığınıza Şıklık Katın!

 

           Tesettür tunik her ortamda ağırlığını gösteren yapısı ile tesettür giyimde en çok tercih edilen modeller arasındadır. Model yapısına göre uygun pantolon, etek, eşarp, çanta ve ayakkabı gibi uygun giyim ve aksesuarlarla dilediğiniz gibi kombin yapabilirsiniz. Özel günlerinize, günlük rutin işlerinize uygun klasik ve spor tarzlarda tesettür tunik modelleri ile kendi tarzınızı yaratabilirsiniz. Tesettür tunik modelleri 38 bedenden başlayarak 48 bedene kadar olan modelleri, yeni sezon renk ve şık çizimleri ile her daim tercihinize sunulmaktadır. Birbirinden farklı kesim ve modeller ve değişik aksesuar işlemeleri ile bir tunikten daha fazlasını bulabilirisiniz.

 

 

Tuniklerin Tesettür Modasında Yeri Nedir?

tesettür tunikMuhafazakar bayanlar için sınırları oluşturan ve kapalı modellerden oluşan kılık kıyafetlere, giysi türlerine tesettür giyim denilmektedir. Bu tart giyimin bir diğer parçası tesettür tunik modelleridir. Tesettür alanında giyim tarzını oluşturan kurallar, hayatın her anında kapalı kalabilmemizi sağlamaktadır. Bu durum da kişilerin muhafazakar giyime karşı yönelmelerine sebep olmuş durumdadır.

 

 Giyim Modasının En Güzel Parçası Tunikler

 

Ünlü tesettür markaları, tesettür giyimi üreten firmalar artan talepler karşısında bu talepleri en doğru ve en düzgün biçimde karşılamak durumunda kalmışlardır. Yeni yeni tasarımları ve yeni model giysileri tüketicilerin beğenisine sunmaktadırlar. Gece gündüz, normal günde özel günde kısaca hayatın her alanında severek giyilebilen birbirinden değişik tasarımlar, her bir kombinde zarafet içinde şık bir duruş sergilemeye olanak sağlamaktadır.

 

Tesettür giyim ürünleri içerisinde yer alan değişik tarz ve desenlerdeki modeller, hem iç giyim hem dış giyim ürünleri olarak siz değerli müşterilerimiz için site adresimiz üzerinde satışa sunulmaktadır. Tunik modelleri kategorimize giriş yaparak, ihtiyaç duyduğunuz yönde ve bu yıla damgasını vuran tesettür tunik modellerini kolayca sitemizde bulabilirsiniz. Boy boy, renk renk, desen desen, uzunlu kısalı modellerin bir arada olduğu site adresimiz müşterilerimize en geniş ürün yelpazesini sunmaktadır.

 

Tesettür giyim dendiğinde çoğu insanın ilk aklına gelen dış giyim ürünlerinden bir tanesi olan tesettür tunik modelleri, kapalı bayanların şıklığını taçlandıracak en güzel seçenekler ile sizler için site adresimizde yerini almaktadır. Bu modeller yeni sezonun en popüler parçalarıdır. Değişik ve yeni modeller ile çok daha fazlası sizler için internet sitemiz üzerinde yer almaktadır.

 

 Tunikler Hangi Kıyafetlerle Kombinlenir?

 

Tesettür ceket, tesettür abiye, ferace, tunik, pantolon, gömlek, yelek, takım, eşofman, panço ve tesettür giyimin vazgeçilmez parçalarından olan etek, elbise modelleri farklı etek boyları ile ihtiyaçlara ve zevklere özel çözümler sunmaktadır. Tesettür giyim konusunda sizlere en iyi hizmetleri sunabilmeyi amaç edinmekte olan firmamızdan ürünlere kısa sürede ulaşıp hızlı alışveriş yapabilmektesiniz.

 

Bütçenize uygun, zevk ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda bir alışveriş yapmak sizin elinizdedir. Site adresimizde siz değerli müşterilerimiz için çeşitli ödeme kolaylıkları bulunmaktadır. Online alışveriş imkanı ile güvenerek alışveriş yapabilirsiniz. Tesettür giyim konusunda alışveriş yapmak, kampanyalardan yararlanmak ve özel fiyatlardan faydalanmak için bizimle irtibata geçiniz.

 

Kişiye Özel Tesettür Tunik Modelleri

Tesettür modasının son zamanlarda en vazgeçilmez ve en çok tercih edilen parçası tuniklerdir. Tesettür tunik modası her geçen gün değişmektedir. Trend renkler, trend modalar sürekli olarak değiştiği için bu değişim tunik modellerine de yansımaktadır. Tesettür tunik genellikle pantolon ile giyiliyor olsa da etek ile de tercih eden bayanlar bulunmaktadır. Kullanım rahatlığı ve şıklığı ile bayanların hem özel günlerde hem de özel davetlerde sıklıkla tercih ettikleri parçalar arasında yer almaktadır. Önemli olan neyi nerde giyeceğiniz bilmek ve ona uygun seçimler yapmaktır. Aldığınız tesettür tunik kadar onu neyle kombine ettiğiniz, hangi pantolon üstüne giydiğiniz hangi ayakkabı, çanta ve baş örtüsü kullandığınızda önemlidir. Tercih ettiğiniz tuniğe uygun seçimler yaparak ancak şıklığı yakalayabilirsiniz. Klasik bir pantolon altına spor bir pantolon giyerek kombinenizi mahvedebilirsiniz. Seçim ve kombine parçalarınız birbiri ile uyumlu olmalı ve birbirini tamamlamalıdır.

 Tesettür Tunik Modelleri

Her zevk ve yaşa uygun tesettür tunik bulmak mümkündür. Her geçen gün üretilen tunik modeli giderek artmaktadır. Tek renk, düz, sade tuniklerin yanı sıra daha ağır, iki veya daha çok rengin kullanıldığı tuniklerde bulunmaktadır. Spor, salaş kesim tunikler günlük kullanım için uygun iken daha klasik kesim tunikler ise özel davetler, düğünler için uygundur. Günlük hayatta kullanacağınız spor kesim tunikleri kot veya spor pantolonlar ile kombine ederek ve şık bir şal ile tamamlayarak kullanabilirsiniz. Klasik kesim tunikleri ise kumaş pantolonlar ile kombine ederek kullanabilirsiniz. Tesettür tuniklerin boydan giyilen modelleri olduğu gibi önü fermuarlı veya düğmeli olan modelleri de bulunmaktadır. Tarzınızı en iyi hangisi yansıtıyorsa ve yaşınıza, gideceğiniz yere hangi tunik modeli daha uygunsa onu tercih etmelisiniz.

Tesettür tunik alırken dikkat edilmesi gerekenler

Tesettür tunikler kadınlar son zamanlarda en sık kullandıkları parçalar arasında yer almaktadır. Ancak doğru seçim yapılmalıdır. Özellikle vücudunuzu iyi tanımalı ve ona uygun seçimler ve kombineler yapmalısınız. Aynı zamanda sezonun renk trendlerini ve model trendlerini yakından incelemeli ve ona uygun şekilde tesettür tunikler almalısınız. Tesettür tunik modasında bu sene sade ama şık modeller ön planda olup en çok taba, mürdüm, mavi tonları tercih edilmektedir.

 

Tesettür Tunik Modelleri Nelerdir?

Tesettürlü tarza sahip olan bayanların giymekten en çok hoşlandığı parçalardan birisi de tesettür tunik modelleridir. Yarım kesim, tam kesin, lazer kesim ve farklı desenlere sahip olan modeller her zaman en kolay ve şık şekilde kombine edilebiliyor. Modelleri son derece rahat olarak kesilmekte olan tunikler, kadınlar için her zaman hem rahat hem de kurtarıcı parçalar olarak da gardıroplarında yerini almaya devam ediyor. Tunikler, genellikle diz üzerinde bir kesime sahiptirler. Bu nedenle giyimi de oldukça rahattır ve hem pantolonlar ile hem de etek modelleri ile birlikte uyum sağlanarak giyilebilir. Kadınların kurtarıcı parçaları arasında yer almaya devam eden tunikler, hem düz renklerde hem de desenli renklerde tercih edilebilir.

Tesettür Tunik Modellerinde Hangi Renkler Daha Güzel Durur?

 

Herkesin severek giydiği tesettür tunik modellerinde kullanılan renkler genelde koyu ve soft renkler olarak karşınıza çıkabilir. Ancak her zaman tek renk ve düz renkler kullanılmaz. Bunun yanı sıra çiçek desenleri, yaprak desenleri gibi mevsimlere uygun desenlere de yer verilebilir. Desenli ve karışık renklerden oluşan tunik modelleri daha çok düz renk pantolon ve etekler ile kombine edilirken, düz renklerden oluşan tunik modelleri daha çok birden fazla renklerle tasarlanan pantolon ve etek modelleri ile kombine ediliyor. Kullanımı hem yaz hem de bahar aylarında uygun olan tuniklerin kışlık kumaşları da mevcuttur.

Tesettür Tunik Giyerken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekiyor?

 

Tesettür tunik modelleri giyerken dikkat edilmesi gereken bazı ipuçları mevcuttur. Bu ipuçlarına uyulduğu takdirde ise tunikler ve yapılan kombinler de son derece şık ve rahat olmaya devam eder. Kullanılan renklerin birbirine uyumlu olmasına dikkat edilmesi gerekiyor. Tuniklerin çok fazla uzun olmamasına ve çok fazla kısa kesime sahip olmamasına dikkat edilmesi gerekiyor. Aynı zamanda tuniklerin çok fazla karışık renge ve desene sahip olması durumunda düz renkli pantolon, eşarp, şal ve aksesuarlar ile kombine edilmesine dikkat edilmelidir. Böylelikle tunikler giyildiği zaman son derece şık duracak ve gün boyu rahat bir şekilde gezmenize de yardımcı olacaktır.

 

Modaselvim 2018 Tunik Modelleri

Kadınların ilgi odağı haline gelen kıyafet ürünleri, doğru seçildiği zaman herkesin gözdesi olabiliyor. Bu nedenle doğru kombinleme de bu konuda önemli bir ölçüt oluyor. İnsanların mutlu olması bir bakıma giydiği kıyafetlerle de doğru orantılı olabiliyor. Güzel bir giyim sayesinde her ortamda başı dik yürüyebilen kadınlar için bu durum iyi bir sonuçtur. Girilen ortamda, özel günlerde, fotoğraf çekimlerinde güzel çıkmak adına giyimlerin iyi olması önemlidir. Kaliteli ve uygun fiyatlar ile alınan tesettür kıyafetler her kadının ilgisini çekebilir niteliklere sahiplik ediyor. Tesettürlü kadınların tesettür tunik çeşitliliği oldukça fazladır. Fazlalıklar arasından her kadının kendi beğenisine, renk zevkine, beden ölçüsüne göre tunik bulmaları kolay bir yoldur.

 

 Spor Tarz Tunikler

 

Gündelik hayatın gezinme, yorgunluk atma, yeni yerler keşfetme vb. özellikleri arasından rahat bir kombin yapmak ve gezilen her yerde rahat hareket etmek önemlidir. Spor tarzındaki tesettür tunik modelleri bu açıdan yanı başınızda beliriveriyor. Hem şık hem de rahat olmak isteyen kadınlar için bu tunikler gösterişli bir etki sağlamış oluyor. Açık renk kot tunik aldığınızda, beyaz pantolon ve kırmızı tül şallarla tuniğinizi tamamlayabilirsiniz. Kol detayı fırfır model ve puantiyeli tesettür tunik modelleri ilgi çekici bir etkiye sahip oluyor. Hardal, mint, mavi, yeşil ve siyah renkleri bulunan tuniği günlük rutininizde kolaylıkla kullanabilir, kombinlemesini de iyi bir şekilde yapabilirsiniz. Tuniğin her rengine uyan beyaz pantolonları severek kullanabilirsiniz.

Tesettür tunik modellerinde tüm çeşitleri incelemek ve sipariş vermek için tıklayınız Alışverişe Başla

 Klasik Model Tunikler

 

Yakası bağcık model tuniklerde; bebe mavisi, gül kurusu, indigo, mor ve kiremit rengi olması sayesinde, her kadının beğenisine uygun renk farklılıkları kullanılmış oluyor. Bunları tüketmek ve güzel kombinlemek de yeni sahiplerine kalıyor. Kolu ve boyun kısmı dantelli ve incili tunik, özel günlerin sıkça kullanılan ürünü oluyor. Hem şallarla hem de eşarplarla kullanılabilen özel gün tunikleri, görenleri kendisine hayran bırakıyor. Düz bir tunikte tasarlanan volan kol, tuniğin düz görünümünden sizleri uzaklaştırıyor. Kıyafete uygun seçilecek kolyelerle tuniği tamamlayabilir, beyaz ya da siyah kumaş pantolonlar ile kullandığınız tuniği, topuklu ayakkabılar ile kullanabilirsiniz. Özel günlere tuniklerle hazırlanın.

 

Modaselvim’de Tesettür Tunik Modası

Tunik, özellikle tesettürlü bayanların gerek günlük, gerek ise özel günlerde sıklıkla tercih ettiği bir giyim parçasıdır. Tesettür tunik, hem şıklık, hem de rahatlık sunan parçalardandır. Tesettür tunikler, yazlık ya da kışlık olarak tercih edilebilir. Dolayısıyla yazın daha ince kumaşlardan üretilmiş bir tesettür tunik tercih edilirken, kışın daha kalın olanları giyilebilir.

Tesettür Tunik Modelleri

Tunikler, kalçayı örten hizadadır. Tesettür tunik modellerinde dizlerin hemen altında biten modeller de son zamanlarda bir hayli ilgi görmüştür. Son zamanlarda ilgi gören bir diğer modeller de etek uçları lazer kesimli olan tesettür tuniklerdir. Çeşitli renk ve desenlerde, nakış işlemeli olan tesettür tunikler her mevsimde çok şık durmaktadır. Tesettür tunik modellerini incelemeye devam edersek; karşımıza çıkacak bir diğer tunik modeli de kolları balon kol olan, belden oturtmalı modeller olacaktır. Aynı zamanda üzeri yelek veya hırka görünümlü olan tesettür tunikler de günümüz modası haline gelmiştir.

Tesettür Tunik Kombin Ve Renk Seçimleri Nasıl Olmalıdır?

Bayanların bir diğer merak konusu da; tesettür tuniklerde kombin ve renk seçimlerini nasıl yapmaları gerektiğidir. Konu hakkında bilgi verecek olursak; tesettür tunikler son zamanlarda bir hayli çeşitlenmiştir. Özellikle dizlerin altında uzun olanlar daha dar kesim paçaları olan pantolonlar ile tercih edilebilir. Daha kısa olan tesettür tunikler ise, İspanyol paça dediğimiz bol kesim pantolonlar ile çok şık durabilir.

Yine nakışlı tunikler kot pantolonlar ile tercih edilebilir. Özellikle bu sene önü kısa, arka kısmı uzun olan tunikler ve gömlek tunikler de çok moda olmuştur. Tesettür tunikleri kombin yaparken yapılacak eşarp seçimi de çok önemlidir. Tesettür tuniğe uygun formlarda ve renklerde eşarp ya da şal kullanılması tavsiye edilir. Ayrıca desenli bir tesettür tunik üzerine düz renk bir eşarp ya da şal kullanılması uygun olacaktır. Yine tercih edeceğiniz ayakkabı seçimi de tesettür tunik kombinine uygun renklerde olmalıdır. Yazın açık renk pantolonlarla gömlek tunikler çok moda olmuştur. Özellikle beyaz ve canlı renkler sıklıkla kullanılmaktadır. Özel günlerde de toprak tonlarında pantolonlar ve pastel renklerde tesettür tunikler birbiriyle ahenk içinde olacaktır. Ayakkabı olarak tercih edilecek sade bir topuklu ayakkabı da tesettür tunik şıklığınızı tamamlayacaktır.

 

Tesettür Tunik Kombini Oluştururken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kadınların hem günlük yaşamda hem de özel davetlerde sıklıkla kullandığı bir kıyafet haline gelen tesettür tunik oldukça kullanışlı bir giysidir. Kadınlar tunik seçerken birçok farklı kriteri göz önünde bulundurmaktadır. Bu kriterler de her kadının kendine has bir stil oluşturmasında önemli bir rol oynar.

 

 Konseptiniz Belirleyin

 

Kadınlar tesettür tunik seçerken öncelikle ne tür bir kombin oluşturacaklarına dikkat etmelidir. Yani satın alacakları tunik modelini nerede ve ne zaman giyeceklerine karar vererek ona göre bir seçim yapmalıdırlar. Sitemizde yer alan modellerin tümü farklı kombinlerle kullanılabilecek tarzdadır. Bu yüzden müşterinin karar vermesinden sonra konseptine uygun bir seçim yapmak oldukça kolay geçecek bir aşamadır.

 

Sitemizde yer alan sade ve spor şıklığa uygun tunik modelleri kadınlar tarafından günlük hayatta kullanıma uygun olabilir. Çünkü bu modeller diğerlerine göre daha konforludur ve giyen kişinin gün içerisinde daha rahat hareket etmesini sağlar. Bu modelleri tercih ederek günlük şıklığınızı tamamlayabilir ve hoş bir görüntü ortaya çıkarabilirsiniz.

 

Bunun yanında özel günlerde kullanıma uygun olacak tunik modelleri de sitede satışa sunulmaktadır. Bu modeller de genel olarak tül bir kumaş ile tasarlanır ve üzerinde boncuk, pul veya nakış işlemeleri gibi birçok detay bulunur. Bu tunikler dar ve tek renkli bir pantolon ile birlikte kombin edildiğinde tuniğin tüm ihtişamı ön plana çıkacaktır. Ayrıca göz alıcı takılar ve topuklu ayakkabılar ile tuniğinizin bu muhteşem görüntüsünü tamamlayabilirsiniz.

 

 Kendi Tarzınızı Göz Önünde Bulundurun

 

Kadınların tesettür tunik modeli seçerken dikkat etmeleri gereken bir diğer nokta da kendi tarzlarını göz önünde bulundurarak tercih yapmalarıdır. Kendi stili ile uyumlu olmayan tunik modellerini tercih eden kadınlar, kombin yapma konusunda büyük sıkıntı yaşarlar. Ancak sitemizde var olan tüm modeller kadınların birbirinden farklılık gösteren tarzları için oldukça uygundur. Gösterişten hoşlanan kişiler göz alıcı renk tonlarına sahip olan ve üzerinde birçok detay barındıran tunik modellerini tercih edebilirler. Daha sade tunik modeli arayan bayanlar ise sitemizdeki fazla detay içermeyen ve daha pastel renk tonları ile dizayn edilmiş tunik modellerini kombinlerinde kullanabilirler.

 

 Kapalı Bayanlara Şık Bir Hava Katacak Tunik Modelleri

Tesettür modelleri kapalı bayanlara uygun giyim detayları ile tasarlanan ürünlerdir. Bu ürünler hem tarz hm de kesim detayları olarak kapalı giyime uygun özellikler ile meydana getirilmektedir. Kaliteli kumaşların ve sezon renklerinin bir araya getirildiği modeller Moda Selvim yoluyla bayanlara sezona uygun ve trend tarzları nasıl sağlayacaklarını göstermektedir. Bu sezon ürün kataloğu içerisinde öne çıkan tesettür tunik modelleri arasında, verev kesim tunikler yer almaktadır.

 

Verev kesim tunikler uzun tunik botu ile tasarlanırken, kolye detayı ile tamamlanmaktadır. Kendinden kolye ayrıntısı taşıyan, verev kesim tunikler mint, siyah, lacivert ve şarabi renkler ile tasarlanmaktadır. Bu renkler sezonun trend renkleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Modelin kolye ayrıntısı ise deri detaylar ile tasarlanmıştır. Yaka ve kol kesimleri ide gömlek yaka ve manşet detayları ile oluşturulmuştur.

 

 Dantel Detaylı Tunik Modelleri Nasıl Şekillenmiştir?

 

Sezonun dikkat çeken modellerinde dantel ve inci detaylar bir arada kullanılmaktadır. İnci detaylar, dantellerin üzerine dikilerek, motifler oluşturulmaktadır. Oluşturulan motifler ve dantel uygulama modellerin göğüs bölgelerinde ve manşetlerde kullanılmaktadır. Özellikle siyah seçilen dantel ayrıntılar üzerinde yer alan beyaz renk inci detayları ön plana çıkarmaktadır. Bu modeller ayrıntılardan hoşlanan ve klasik giyim tercih eden bayanlara hitap etmektedir. Sezonun trend tesettür tunik modeli düz bir kesim ile hazırlanmaktadır. Renk detaylarında ise şarabi, zümrüt, bebe mavisi, mor, kiremit, gül kurusu gibi sezon renkleri tercih edilmiştir. Modeller günlük kullanımda ve gece yemeklerinde kullanımda göz kamaştıran bir tarz yakalamayı sağlamaktadır.

 

Günlük giyimde şık bir görünüm yakalayan fularlı tunik modelleri ise sezonun yaratıcı tasarımları içerisinde yerini almıştır. Fular kısmında uygulanan piliseli tasarım hareketli bir model oluşturmaktadır. Hareketli fular ayrıntısına sahip olan model, beden boyunda ise düz kesim ile tasarlanmaktadır. Bu açıdan tesettür tunik modeli sade ve spor bir görünüme kavuşturulmuştur. Aynı pilise uygulaması kol bitimlerinde uygulanarak modelde bütünlük sağlanmaktadır. Bu sezon modeller hem spor hem de klasik tasarımlar ile meydana getirilmektedir. Bayanların günlük hayatlarında ve gece davetlerinde, düğün, nişan törenlerinde kullanımına uygun tasarımlar meydana getirilmektedir.

 

Bahar Aylarında Tunik Kombinleri

Tesettür tunik parçaları son aylarda oldukça fazla tercih edilmektedir. Bu tunik modeller arasından bahar aylarına uygun olan parçalar ile kombin yapmak sizin zamana uygun olarak giyinmenizi sağlayacaktır. Pek çok kişi dışarı çıkarken rahat ve şık görünmek ister. Bunun için üst giyim parçalarından olan tunik seçimi hem rahatlığınız açısından hem de şık gözükmeniz bakımından oldukça doğru bir seçim olacaktır. Yeni sezonun gelmesiyle birlikte pek çok yeni tunik modelleri de çıkmaya başlamaktadır. Özellikle bu tuniklerin kombinlenmesi de merak edilen konulardan biridir.

 

Bahar aylarında rahat bir kombin yapmak tunik ile oldukça kolaydır. Tercih edeceğiniz bahar renklerinden olan tuniğinizin altına siyah kumaş pantolon ya da kot pantolon oldukça rahat bir kombin yapmanızı sağlayacaktır. Hemen üzerinize giyeceğiniz tesettür tunik ile tüm gün boyunca rahat hareket edebilirsiniz. Aynı zamanda gün içerisinde kullanmak için tunik modeller arasında en çok tercih edilen parçalardandır.

 

 Bahar Aylarında Gece Dışarı Çıkarken Tunik Kombini Nasıl Yapılmalıdır?

 

Tesettür tunik parçaları ile bahar aylarında gece dışarı çıkarken pek çok kombin yapabilirsiniz. Özellikle davetlere katılırken uzun tuniğinizin altına jile etek modeli tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda topuklu ayakkabı ve eşarp ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra bahar aylarında da olsa koyu renk tercihi, gece dışarı çıkarken oldukça doğru bir karar olacaktır. Aynı zamanda tatil beldelerinde akşam dışarı çıkarken tuniğinizin altına pileli etek tercih edebilirsiniz. Ayakkabı olarak seçtiğiniz sandalet ile hem rahat hem şık bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

 

 Dize Kadar Uzanan Tunik Modelleri Nelerdir?

 

Tunik modeller arasından dize kadar uzanan tunik parçaları oldukça fazla tercih edilmektedir. Sebebi ise altına kot ya da siyah kumaş pantolon ile rahatlıkla giyilebiliyor olmalarıdır. Tesettür tunik parçalarında son moda haline gelen uzun tunikler aynı zamanda tatil yerlerinde de altına tayt ile oldukça rahat olmanızı sağlayacaktır. Bunun yanı sıra uzun boya sahip olan kişiler için standart tunik boyları kısa gelebilir. Bu dize kadar gelen uzun tunik modeller daha rahat hareket etmenizi sağlayacaktır. Aynı zamanda bacak bölgesini sarmadan bol gelmesi de bir diğer avantajıdır.

 

Şıklığı Ön Plana Çıkaracak Tunik Modelleri

Şık bir görünüm altına bürünmek ve gidilecek olan herhangi bir yer adına daha tarz bir şekilde katılmak hanımlar için büyük bir önem arz etmektedir. Bunu gerçekleştirmek için ise akla gelen ilk giyim örneklerinden biri her daim tesettür tunik çeşitleri olur. Evde dolaplarda duran birbirinden değişik renkler altındaki giyim örnekleri ile mükemmel bir kombin yaratma şansı veren tunik modeller kapsamında bu sene özellikle farklı organizasyonlar ve davetler için tercih edebilecek oldukça şık modeller bulunmaktadır. Tabii bunlar içerisinde hanımlar kendi isteklerine bağlı kalmak suretiyle tesettür tunik seçenekleri altında keyifli bir tercih yapma şansını bulabilir. Özellikle bu sene zincirli bir tasarım altında üretimleri gerçekleştirilmiş olan tunik modeller, zarif bir görünüm sunduğundan dolayı genç hanımlar için ilk tercihler arasında yer almaktadır.

 

Farklı seçenekler altında özel tunik modelleri

 

Farklı renkler altında bir karışım içerisinde hazırlanmış ve ön kısmında desen tasarımı bulunan yeni sezon tesettür tunik çeşitleri de, özellikle misafirliğe giderken ya da misafirliğe gelenler karşısında şık bir izlenim yaratma şansını vermektedir. Tabii daha sıcak ve samimi bir izlenim arzu edin hanımlar için de yine tunik modeller arasında özellikle bu sene petek örme modelleri ön plana çıkmaktadır. Bir bütün olarak harika bir izlenim uyandıran ve tüm hanımlara yakışacak türden bir döküm ile hazırlanmış bu tunikler, birçok farklı renkler kapsamında da yine çok uygun fiyatlar altında katılma şansını sunmaktadır.

 

Farklı ve şık tunik çeşitleri

 

Diğer yandan günlük olarak da tercih edebilecek olan yarasa kol tasarımı ile üretimleri gerçekleştirilmiş tesettür tunik giyim örnekleri daha sade ve aynı zamanda daha karizmatik bir görse vermektedir. Tabii daha sıcak tutması açısından da yine gül çiçekli polar çeşitlerdeki tunik modeller yeni sezon içerisinde en fazla talep gören giyim örnekleri arasında yer almaktadır. Bunlar gibi daha birçok değişik seçenekler altında hem özel davet ve organizasyonları için aynı zamanda günlük olarak da giyebilecek birçok harika ve kaliteli tunik çeşitlerini Modaselvim bünyesinde bulmak ve uygun fiyatlar ile satın almak mümkündür.

 

Yeni Sezon İçin Tunik Modellerinde Neler Var?

Hem tek başına giymek hem de kombin yapmak adına hanımlar açısından büyük bir öneme sahip olan tunik modeller, yeni sezon kapsamında birbirinden farklı seçenekler altında oldukça zengin bir seçenek ile keyifli bir alışverişin imkanı sunuyor. Özellikle ara mevsimlerde ya da ilkbahar ve yaz aylarında farklı giysiler ile giyilerek değişik bir kombin yapmak üzere dolaşma imkanı verirken aynı zamanda tek başına da giyilebilmektedir. O yüzden hanımlar tarafından her sene yeni sezon kapsamında tesettür tunik çeşitleri piyasaya çıktığı andan itibaren dolaplar birden fazla çeşit ile süslenir. Bu sene de aynı şekilde farklı model ve renkleri altında uyumlu bir biçimde moda uzmanları tarafından en trend seçenekler altında hanımlara büyük bir fırsat sunmaktadır.

 

Değişik seçenekler altında yeni sezon tunik modelleri

 

Yeni trend olarak özellikle bu sene tunik modeller kapsamında gül baskılı ve çizgili tasarımlar altında üretimleri gerçekleştirilmiş olan tunikler, hanımlar tarafından oldukça beğenilmiş görünüyor. Daha sportif ve özgür bir izlenim veren bu çizgili tesettür tunik çeşitleri, aynı zamanda birçok değişik renkler kapsamında da ikili bir şekilde çizgili halde satın alınabilir. Aynı zamanda güpürlü ve kolye tasarımı altında hazırlanmış yeni sezon tunik modeller de, güzel bir görsel vermektedir. Özel davet ve organizasyonlar için mükemmel bir giyim örneği olarak ön plana çıkan bu güpürlü ve kolyeli tesettür tunik çeşitleri, farklı renkler ve beden seçenekleri kolayca kapsamında elde edebilir.

 

Birbirinden değişik çeşitler kapsamında tunikler

 

Hem tek başına hem de farklı giysiler ile kombin yapmak suretiyle hanımların mutlaka tercih ettiği birbirinden farklı tesettür tunik modeller içerisinde verev kesim modeli ile tasarım yapılmış seçenekler de oldukça güzel bir izlenim uyandırmaktadır. Modaselvim kapsamında birbirinden harika tesettür tunik seçenekleri ile birlikte daha birçok farklı model kişisel tercihler kapsamında tercih edilebilir. Hanımlar için büyük bir öneme sahip olan ve özellikle de zor zamanlarda ilk akla gelen tunik çeşitleri, kolay bir şekilde giyilebilir ve daha da önemlisi dolaptaki farklı giysiler ile mükemmel bir kombin yapma fırsatını da verir.

 

Tesettür Tuniklerde Tercih Edilen Renkler

Güzel bir tesettür tunik satın alınırken mutlaka modeli her daim ön plana çıktığı zaman, özellikle rengi de aynı şekilde hanımlar tarafından ciddi alınmaktadır. Dolaptaki farklı giysilerle kombin yapma imkanı veren ve aynı zamanda dışarı tek başına da bir elbise görünümü altında giyme imkanı sağlayan tesettür tunik çeşitleri, bu yüzden farklı renkler kapsamında titiz bir şekilde satın alınmaktadır. Bu yüzden her sene piyasaya çıkan birbirinden farklı tunik modeller, moda uzmanları ve üretici firmalar bünyesinde farklı zevklere sahip hanımlar için değişik renkler kapsamında üretimleri gerçekleştirilmiş olarak piyasaya sunulmaktadırlar. Özellikle daha canlı ve parlak renkler kapsamında bu sene değişik modelleri ile mükemmel bir izlenim kazandırılmış olan tesettür tunik seçenekleri, kişisel tercihler kapsamındaki keyifli bir alışveriş vermektedir.

 

 Farklı modelleri altında en güzel tunik renkleri

 

Özellikle bu sene incili tasarımı altında üretimleri gerçekleştirilmiş olan tesettür tunik çeşit giyimleri, gri ile birlikte bordo ve siyah renkleri kapsamında harika bir görsel sağlamaktadır. Aynı zamanda birçok değişik renk modeller kapsamında haki ile birlikte gül kurusu ve kırmızı renkte bu sene ön plana çıkan seçimler arasındadır. Tabii diğer yandan mint yeşili ve şarabi renkleri de tunik modeller kapsamında harika bir görsel vermektedir. Bütün hanımların kendi kişisel özellikleri ve beğenileri altında tercih yaparak çok uygun fiyatlar ile satın alabileceği birbirinden güzel modellerdeki tunik seçenekleri, bunlara uygun bir renk altında üretimleri yapılmış olarak satın alınabilir.

 

 Farklı renkler altında tunikler

 

Özellikle bu sene çizgili bir tasarım altında ve gül baskılı modeli ile ön plana çıkan yeni sezon tesettür tunik örnekleri, iki farklı renkler altında uyumlu bir biçimde tasarım yapılmış olarak hanımların huzuruna çıkarılmış durumdadır. Aynı zamanda indigo rengi ile birlikte taba ve mürdüm renkleri de özellikle davet ve organizasyonlar için en çok tercih edilen tunik modeller kapsamında ön plana çıkmaktadır. Çok uygun fiyatlar altında Modaselvim bünyesinde harika renkleri ile birlikte modelleri eşliğinde uyum sağlamış olan tunikler, ayrıca farklı indirimler ve kampanyalar dahilinde de büyük markalar kapsamında kaliteli bir şekilde satın alınabilir.

 

Tesettür Tuniklerde Yeni Sezonda Neler Seçilebilir?

Hanımlar için adeta bir kurtarıcı olarak ön plana çıkan ve farklı zamanlarda keyifli bir giyme imkânı tanıyan birbirinden güzel tesettür tunik modelleri, özellikle bu yıl yeni sezon kapsamında görsel şıklığı ile ön plana çıkmaktadır. Hem tek başına bir kombin imkanı tanıyan hem de tüm hanımların evindeki dolaplarında bulunan giysilerin her biri ile mükemmel bir uyum imkanı veren tunikler, her yıl hanımlar tarafından en çok alışveriş gerçekleştirilen giyim örnekleri arasında yer almaktadır.

 

Günlük olarak dışarı çıkarken rahatça giyme imkânı veren tunikler aynı zamanda özel bir davet veya organizasyonu da giderken tercih edebilmektedir. O yüzden her sene piyasaya çıktığı andan itibaren en çok satışları gerçekleştirilen giyimler arasında bulunmaktadır. Bu sene de aynı şekilde çok talep gören tesettür tunik çeşitleri arasında özellikle İspanyol kol tasarım ile hazırlanmış güpürlü tunik modelleri mükemmel bir izlenim ve görsel vermektedir. Kol bölümlerinin İspanyol görünümlerinin yanı sıra uç kısımlarındaki dantel tasarımları da harika bir bütünlük sağlamaktadır.

 

Birbirinden farklı yeni sezon tunik modelleri

 

Bir misafirliğe giderken ya da tüm hanımların sevdiği kişilerle buluşup güzel bir sohbet etmek adına bir yerlere gitmek istediği dönemlerde farklılık yaratarak değişik giysiler giymeyi arzu ettikleri zaman evdeki dolaplarda bulunan giysiler ile tesettür tunik modelleri hemen kısa bir süre içerisinde mükemmel bir kombin yaratma şansını sağlamaktadır. Bunu gerçekleştirecek olan giyim arasında desenli tunik modelleri de dikkat çekmektedir.

 

Açık renklerin ön plana çıkartılarak yapılan tasarımları gerçekleştirilmiş olan bu desenli tunikler, özellikle genç hanımlar için büyük bir şıklık imkânı veriyor. Diğer yandan günlük olarak özetle kot pantolonlar ile mükemmel bir kombin yaratmayı arz eden adamlar için kolları çiçek desenleriyle tasarım haline getirilmiş tunik modelleri de tercih edilebilir. Bu konuda sadelikten yana olan hanımlar için sadece kot pantolon değil aynı zamanda keten pantolonlar ile de mükemmel bir uyum bu çiçek desenli tunik modelleri ile yakalanabilir.

 

Birbirinden harika desenler ile yeni sezon tunik çeşitleri

 

Özellikle bu sene geçen yıla oranla büyük farklılık yaratan çift renkli tesettür tunik modelleri çok sevilmiş görünüyor. Zikzaklı bir tasarım altında üretimleri gerçekleştirilmiş ve iki farklı renk uyumu altında harika bir bütünlük sağlamış olan tunik çeşitleri farklı etek veya pantolon modelleri de mükemmel bir uyum imkanı sunmaktadır. Bunlar gibi daha birçok değişik seçeneği çok uygun fiyatlar kapsamında Modaselvim bünyesinden satın alınabilir.

 

Tesettür Tunik Kombinleri Nasıl Yapılır?

 

Tesettür kıyafet seçimlerinde renk uyumu ve parçaların birbiri ile uyumu oldukça önemlidir. Günümüzde yaygın olarak kullanılan takım parçalar ile aynı rengin vermiş olduğu uyum oldukça şık bir şekilde görülmektedir. Bunun ile birlikte yeni çıkan tesettür tunik modellerinde her renk ve kumaştan pek çok model bulunmaktadır. Tunik modeller için dikilen kumaş oldukça önemlidir. Kısa paça ve bol olan pantolon üzerine aynı renk ve kumaştan uzun tunik oldukça fazla bir şekilde kullanılmaktadır. Özellikle kış renklerini yansıtan kahverengi, bordo, gri ve siyah takımlar hem gün içerisinde kullanılabilir hem de çeşitli akşam davetlerinde kombin yapılarak şık bir hale gelebilir. Parçaların birbirlerini tamamlaması kombin yaparken oldukça önemlidir. Özellikle çizgili ya da desenli modellerdeki tesettür tunik modellerinde mutlaka aynı desen ve kumaştan pantolon ya da etek tercihi yapılmalıdır.

 

2018 Tesettür Tunik Modelleri Nelerdir?

 

Yeni yılın gelmesiyle birlikte pek çok yeni tunik modeller çıkmaya başlamıştır. Her yaşa ve tarza uygun olan bu tesettür tunik modelleri için şıklık ve rahatlık oldukça önemlidir. 2018 yılının en çok moda olan tunik modeller arasından kot tunikler oldukça spor şıklığını yakalamaktadır. Kot uzun tunik ve altına aynı kumaştan bol kot pantolon gün içerisinde rahat ve şık görünmenizi sağlayacaktır. Aynı zamanda yaka detayı taşlı olan modellerin altına beyaz İspanyol paça pantolon ve şık bir eşarpla, oldukça şık bir tarza sahip olabilirsiniz. Dikkat çeken bir diğer modeller ise süet ve kadife tunik modeller ile tasarlanan takımlardır. Kadife bu yılın oldukça çok tercih edilen kumaşlarından bir tanesi. Kadife uzun tunikler ile eşofman rahatlığında bol uzun paça kadife pantolonlar takım olarak hem şık hem de rahat olmanızı sağlayacak. Aynı zamanda bu çizgi ile çeşitli davetlere rahatlıkla gidebilirsiniz.

 

Tesettür Tunik Kombinlerinde Ayakkabı ve Çanta Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

Tesettür tunik modellerinde kombin yaparken ayakkabı ve çanta seçimi oldukça önemlidir. Günlük bir kombin yapıldığında yeni moda olan sırt çantaları rahat olmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda akşam davetleri için portföy çanta tercih ederek şıklığınız arttırabilirsiniz.

 

Özel Yerler İçin Şık Tesettür Tunik Modelleri

 

Hanımlar için tüm değişik tesettür tunik modellerinin önemi her ne kadar büyük olsa da yine de bu konuda yeni sezon içerisinde piyasaya sürülen birbirinden farklı tunik çeşitleri kapsamında organizasyon veya özel davetler için gidecek modeller çok daha büyük bir önem taşımaktadır. Bu kapsamda hanımların bu yeni yıl içerisinde çok şanslı olduğunu da eklemek gerekir. Zira birbirinden değişik seçenekler kapsamında oldukça estetik bir görsel sağlayan ve şık bir izlenim uyandıran tunik modeller bulunmaktadır. Özel davetler ile birlikte düğün veya nişan gibi daha birçok değişik organizasyon kapsamında de gelebilecek yeni sezon içerisindeki birbirinden şık renkli model altındaki oyunları kapsamında tesettür tunik çeşitlerini üstelik çok uygun fiyatlar kapsamında satın alabilirsiniz. Kendi kişisel zevklerinize bağlı kalmak suretiyle en güzel tunik modeller arasından seçim yaparken gitmek istediğiniz yere göre en harika çeşidi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Birbirinden şık tunik modelleri

 

Özellikle güzel bir organizasyona katılırken veya bir davete giderken hanımlar için boyun kısmından aşağı kadar bir elbise görünümü veren şık bir tesettür tunik modelleri önemi oldukça büyüktür. Bu tür yerler için genel olarak tercih edilen tunik modelleri arasında yeni yıl içerisinde özellikle güpür ve kolyeli peplum tunik modeller oldukça güzel bir izlenim uyandırmakta ve hanımların en çok tercih ettiği yeni sezon giysiler arasında yer almaktadır. Özellikle beli saran Işık kemeri ile birlikte renginin üzerinde mükemmel durduğu bu giysiyi her kadın rahatça satın alabilir. Diğer yandan kadife tarzı kemerli tesettür tunikler de yine güzel bir izlenim yaratmaktadır.

 

Şık bir kombin içerisinde özel davetlere rahatça katılma şansı elde edilebilir

 

Özellikle birbirinden farklı elbiseler ile güzel bir kombin yaratma imkanı tanıyan bu yeni sezon tesettür tunik giyim örnekleri farklı tarzları ile oldukça şık bir izlenim yaratmaktadır. Bütün hanımlar kendi kişisel zevklerine bağlı kalmak suretiyle Modaselvim üzerinden en güzel tunik modeller arasından bir seçim yapabilir ve bunu çok uygun fiyatlar kapsamında gerçekleştirebilir. Arzu edilen bütün değişik renkleri altında özellikle şık bir yere giderken bu kaliteli bünyesinde en doğru tunik modelini satın alabilirsiniz.

 

Tessettür Giyimde Tunik Modası

 

Son yıllarda tesettür kullanan bayanların sayısı oldukça artış gösterdiğinden tasarımcılar daha çok tesettür giyim üzerine çalışmaktadırlar. Bu durumda da farklı model ve renklerde tesettür giyim modelleri üretilmektedir. Sadece bayanlara özel üretilen tesettür giyim içinde her türlü model giyim bulmak mümkündür. Gerek salaş duruşu gerekse vücut hatlarını belli etmeyen duruşu ile bayanların vazgeçilmezi haline gelen tesettür tunik modelleri günümüzde birçok bayan için tercih sebebi olmuştur. Tuniklerin altına giydikleri pantolonlar ile kombinlerini tamamlayıp şık bir görünüme kavuşurlar. Tesettürlü olmayan ve fiziğine güvenen bayanlar ise dar tunikler de tercih edebilmektedirler. Tunik giyilirken altına giyilecek giysi çok önemlidir. Bol kesim bir tuniğin altında dar pantolonlar çok şık ve zarif durmaktadır. Tunik altına etek hiç hoş görünmemektedir. Dar ve siyah renkli tunikler giyildiğinde alt kısma geniş paça kesim pantolonlar da tercih edilebilir. Bu tarz kombinler dışında yapılacak kombinler çok şık durmamaktadır.

 

Tunik seçerken içinde bulunulan mevsim de oldukça önem arz etmektedir. Tesettür tunik modelleri mevsimlerine ve giyildikleri mekâna göre şekil değiştirebilmektedirler. Bazı ince kumaşlı kısa kollu tunikler kumaşı gereği yalnızca yaz aylarında giyilirken, bazı kalın kumaşlı tunikler ise kış aylarına uygundur. İsteğe göre tasarımcılarımız farklı çeşitlerde tunikler üretmişlerdir. Bazı tunikler alt kısma tayt giyilerek de kullanılabilir. Şık ve gösterişli bir mekanda akşam yemeği için bile tunik tercih edilebilir. Böyle bir mekanda siyah ya da koyu renk tunik tercihi yapıp, ayakkabı olarak topuklu bir ayakkabı ile çok şık olabilmek sizin elinizdedir.

 

Tunikler tesettür giyimin vazgeçilmez parçasıdırlar. Siz tesettürlü bayanlar için, tesettür giyimi kendine giyim tarzı edinmiş bayanlar için özenle hazırlanmış tesettür tunik modelleri sadece modaselvim.com internet sitemizdedir.Tesettür tuniklerin tüm renk ve desenlerini sizler için hazırladık. Ekose, etnik, kazayağı, nakışlı, geometrik gibi farklı desenlerle modaya öncülük ederken pudra, petrol, mavi, yeşil, saks, vizon, somon, buz mavisi gibi renklerle de kendi tarzınızı belirlemek sizin elinizdedir. Her keseye uygun tunik fiyatları ve kapıda ödeme seçenekleriyle yüzleri güldüren modaselvim.com giyimin öncüsü olmaya devam etmektedir. Tesettür tunik giyimine dair her şey buradadır.

 

2018 Modaselvim Tunik Modelleri

 

Tesettür giyimin en yeni modellerinden birisi olarak tunik modelleri de sonunda vitrinlerdeki yerini almaya başladı. Birbirinden tamamen özgün tasarımlarla ve birbirinden farklı renk ve beden seçenekleriyle yer alan bu tunik tasarımlar tesettür tunik modellerinde kaliteden, ekonomiden ödün vermeden en canlı renkler ve en yeni modellerle satışa sunulan örneklerini bir arada tutmaktadır. Böylelikle temel anlamda tesettür tuniklerin en göze çarpan modelleri de belirlenmiş olmaktadır.

 

 Kapüşonlu tunik modelleri

 

Tunik modelleri arasında yerini alan tesettür tunik olarak kapüşonlu siyah, lacivert ve gri renk seçenekleri başta gelmek üzere oldukça farklı seçeneklerle tesettür giyimin öne çıkan tarzlarını yansıtmaktadır.

 

 Baskılı tunik modelleri

 

Yine bir diğer örneği oluşturması nedeniyle baskılı tesettür tunik de en yeni modellerini oluşturmaktadır. Hem çocuk yaş grupları için hem de yetişkinler için bulunan farklı beden tasarımları ile dikkat çeken birçok özellikleri bulunmaktadır.

 

 Kolyeli – Nakışlı modelleri

 

Tesettür giyimin öne çıkan ürünlerinden olan tesettür tunik bir başka önde gelen modeli olarak kolyeli ve nakışlı modeliyle de göz doldurmaya devam etmektedir. Tamamen farklı ve tamamen değişik yapısıyla dikkatlerden kaçmayan bir yönü bulunan bu tasarımın sağlamış olduğu tüm yönleri gerçekten de önde gelen tasarımları meydana getirmektedir. Bütün bu nitelikleri de dikkate alındığı zaman farklı tunik modeller yer almaktadır.

 

Tüm bu farklı renk ve desen seçenekleri ile satışı yapılan Modaselvim tunik modeller yeni yılın sezon indirimine özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Bunun yanı sıra tamamen en yeni tasarımlar olduğu için de kampanyalı fiyatlarıyla yarı fiyatına varan indirim fırsatıyla tunik modeller olmaktadır. Tüm bu kampanyalı özellikleri ve öne çıkan yenilikler de elbette tesettür giyimin son derece öne çıkan ürünlerini ortada tutmaktadır. Ortada duran bütün bu unsurlar dikkate alınarak tunik modeller tercihinde tamamen öne çıkan seçeneklerin verildiği hemen anlaşılmaktadır.

 

Üstelik tüm bunların yanında nakış nakış, desen desen işlenmiş olan birbirinden farklı renk ve seçeneklerdeki modelleri de dikkate alınarak tamamen sıra dışı ve tamamen özgün yapısını korumaya devam eden bir marka değeri kendisini gösteren özelliğini oluşturmaktadır.

 

Tesettür Tunikte Farklı Tasarımlar

 

Tesettür giyim markaları tasarım açısından son yıllarda çok güzel ve farklı kreasyonlar oluşturmaktalar. Modaya yön veren tasarımcılar tesettür giyimde çığır açtılar diyebiliriz. Artık tesettür giyimi tercih eden bayanlar her ortama uygun giyebilecekleri kıyafet ürünlerini, rahatlıkla vitrinlerde ya da alışveriş sitelerinde zorlanmadan bulabilmektedirler.

 

Tesettür giyimde ilk akla gelen ve yıllardır tercih edilen kıyafet ürünleri arasında özellikle tesettür tunik yer almaktadır. Hatta tesettür giyimi tercih etmeyen bayanlar bile rahatlık ve şıklık açısından tunik modelleri kullanmaktadırlar. Tesettür tunik kreasyonlarında en yeni tunik modeller, her bedene uygun şekilde Moda Selvim’de rahatlıkla bulabilmeniz mümkün.

 

 Baskı Detaylı Tesettür Tunik Modelleri

 

Baskı detaylı tunik modeller genellikle spor görünmeyi tercih eden bayanların kullanabileceği ürünlerdir. Üzerinde baskı bulunan tunik modelleri, jean pantolon ya da bol paça pantolonlarla kombinleyerek, altına giyeceğiniz spor ayakkabıyla hem rahat, hem spor ve hem de cool bir tarz yaratabilirsiniz. Baskılı tesettür tunik modelleri çeşitleri arasında; kapüşonlu, diz altına kadar uzun, diz üstüne kadar uzun, tuniğin önü kısa arkası uzun tasarımlar bulunmaktadır.

 

 Gömlek Tesettür Tunik Modelleri

 

Gömlek şıklığını seven bayanlar için de Moda Selvim alışveriş sitesinde, şeritli tasarımları istediğiniz renkte, zevkinize uygun tunik modeller bulabilirsiniz.

 

 Triko Tesettür Tunik Modelleri

 

Triko son iki yıldır bayanların kıyafet tercihlerinde gözde durumunda. Her vitrinde, her üründe triko modelleri görebilmek mümkün. Tesettür tunik modellerinde de çok şık triko tasarımlar yer almaktadır. Triko tunik modeller arasında triko ikili tunik tasarımlar ve triko uzun tunik tasarımları bulabilirsiniz. Zarif modellerin yer aldığı tasarımları tesettür giyimi tercih etmeyen bayanlar da kombinlerinde kullanarak şık bir görüntü yakalayabilirler. Triko tunik modellerini botlarla, casual ayakkabılarla hatta spor ayakkabıyla bile rahat bir şekilde kombinleyebilirsiniz.

 

Peplum Tasarımlı Tesettür Tunik Modelleri

 

Peplum tasarımlar yani halk arasında kıyafetin önü kısa, arkası uzun tasarımlar diyebiliriz. Özellikle bayanların pantolonlar üzerine giyerek rahat ettikleri kıyafet ürünüdür. Tesettür giyimde peplum tasarımlı tunik modellerini farklı renk seçeneklerinde, zarif kesimlerle ve detaylarla Moda Selvim’de bulabilirsiniz. Haki yeşil, zümrüt yeşili, hardal sarısı, mor, mürdüm, gülkurusu renkleri tercih edebilirsiniz. Peplum tasarımlı tesettür tunik modelleri özellikle beyaz pantolon ile giymeyi tercih ederseniz şık bir tarz oluşturabilirsiniz.

 

Yeni Sezon Tesettür Tunik Modellerinde Bu Sene

 

Yeni sezon modelleri içerisinde hanımlar tarafından büyük bir beğeni ile karşılaşacak karşılaşacak birbirinden harika tesettür tunik modelleri piyasaya çoktan çıkmış görünüyor. Özellikle bu sene parlak renkler altında tasarım haline getirilmiş olan tunik çeşitleri, bütün farklı yaş kriterlerine göre hanımların ortak bir şekilde bilecekleri türden seçenekler olarak ön plana çıkmaktadır. Kaliteli malzeme yapısında üretimleri gerçekleştirilmiş olan ve ayrıca zengin bir renk ve model seçenekleri kapsamında üretimleri sağlanmış tuniklerden arzu ettiğiniz kriterleri altında bir seçim yapabilir ve büyük bir keyif içerisinde satın alma şansını elde edebilirsiniz. Üstelik bir gün içerisinde farklı amaçlar altında dışarı çıkacağınız zaman ortak bir şekilde giymek imkan veren tunik çeşitler arasında farklı giysileriniz için de yine ayrıca bir kombin yaratmak adına güzel bir seçim yapabilirsiniz.

 

 Yeni sezonda piyasaya çıkan en güzel tunik modeller

 

Özellikle bu sene yeni yıl içerisinde hanımların en çok beğendiği tesettür tunik modelleri arasında kadife tarzı bir kumaş yapısı ile üretimleri gerçekleştirmiş olan seçenekleri bulunmaktadır. Parlak bir görünüm veren de aynı zamanda zarif bir izlenim uyandıran bu kadife tunik giyimleri içerisinde oldukça zengin renk seçeneği de sunulmuş durumdadır. Bunlar arasında şarabi, lacivert ya da zümrüt ile birlikte bordo ve siyah renkleri de yine yeni sezon içerisinde en fazla beğeni toplayan renkler arasında yer almaktadır. Ayrıca kuyruk kısmı biraz daha uzun bırakılmış olan bu kadife tarzı tunik modelleri farklı bir görsel güzellik sunmaktadır. Kişisel tercihlerinize göre farklı renkleri altında bu modellerden bir seçim yapabilir ve Modaselvim kalitesi altında çok uygun fiyatlar ile katılma şansını kullanabilirsiniz.

 

 Birbirinden değişik yeni model tunik çeşitleri

 

Her sene büyük bir merakla beklenen ve piyasaya çıktığı andan itibaren hanımların adeta hücum ettiği tesettür tunik modelleri arasında kadife tarzı seçeneklerin yanı sıra yanları aktif düğmeli olan ve bu şekilde farklı boyutlarda hoş bir yırtmaç imkanı veren tunik seçenekleri de oldukça büyük bir ilgi görmeye devam etmektedir. Düğmelerini istediğiniz boyutlarda açabilir ya da kapatabilir ve alt kısma giyeceğiz hoş bir keten veya kot ile kumaş pantolon kapsamında harika bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

Yeni Sezon Tesettür Tunik Fiyatları

 

Yeni sezona bomba gibi giren ve birbirinden harika renk ve modeller eşliğinde hanımlara sunulmuş olan tesettür tunik modelleri bu sene özellikle geçen yıla oranla çok daha uygun fiyatlar altında bulunabilmektedir. Özellikle bu konuda en güncel ve trend modelleri altında siteye eklenmiş olan Modaselvim bünyesinde güven içerisinde alışveriş yapabilir ve birden fazla seçenek altında dolaplarınızı çok uygun fiyatlar ile süsleyebilirsiniz. Elbette her zaman olduğu gibi zengin bir seçenek altında yeni sezon için piyasaya çıkarılmış olan tunik seçenekleri arasında farklı fiyatlarda satışları gerçekleştirilen örnekler her ne kadar olsa da yine de genel anlamda bu kaliteli site içerisinde bütçenizi zorlamayacak fiyatları en güzel modeller ve harika renkleri altında keyifle sipariş verebilirsiniz.

 

 Çok uygun fiyatlar ile yeni sezon tunik model

 

Yaptığınız araştırmalar sonucunda yeni sezonda giren en güzel ve trend tesettür tunik modellerinin her birini bu güvenilir site içerisinde bulabilir ve ayrıca diğer birçok yere göre daha uygun fiyatlar altında tanıma fırsatını kullanabilirsiniz. Özellikle bu sene kadife tarzı modellerin yanı sıra yırtmaç kısmında bulunan düğmeli kombinasyonu sayesinde harika bir izlenim yaratmış olan seçenekleri bu site kapsamında bulabilirsiniz. Diğer yandan yine geçen yıl olduğu gibi bu sene de lazer kesimli ve farklı tasarımları altında üretimleri gerçekleştirmiş olan tunik modelleri, özellikle etek kısmındaki lazer görselleri kapsamında harika bir şıklık yaratmaktadır. Bunlar gibi daha birçok farklı renk ve modelleri altındaki tunik seçeneklerinden kendi beğenilerinize göre bir seçim yapabilir ve ona göre ürün seçimi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Arzu ettiğiniz farklı yeni sezon modelleri uygun fiyatlarla Modaselvim ’de

 

Modayı her daim yakalayabileceğiniz bu kaliteli site içerisinde internet üzerinden gördüğünüz tüm farklı yeni sezon giyim tesettür tunik modellerini bulabilir ve bütçeniz dahilinde en uygun fiyatlar altında da tanıma fırsatını değerlendirebilirsiniz. Özellikle çok sevilen İspanyol kol güpürlü modeller ile birlikte volan yaka ile tasarım yapılmış püsküllü seçenekleri de bu güvenilir site içerisinde bulabilirsiniz. Ülkenin birçok farklı noktasından arzu ettiğiniz tüm değişik tunik modellerini moda uzmanlarının en trend seçenekleri altında tasarım haline getirdiği ürünlerden keyifli bir seçim yapabilir ve en uygun fiyatlar aldığında satın alabilirsiniz.

 

Tesettür Tuniklerde Renk Seçenekleri

 

Bir dış giyim olarak en çok tercih edilen seçeneklerden biri kapsamında ön plana çıkan birbirinden güzel tesettür tunik modelleri, gün içerisinde dışarıda giydirirken en fazla dikkat çeken giyim olduğundan dolayı modeli kadar en az renginin de önem hanımlar tarafından oldukça büyüktür. O yüzden yeni sezon kapsamında piyasaya çıktığı andan itibaren model ve rengini mutlaka ne kadar uyum sağlayıp sağlanmadığı tüm hanımlar tarafından dikkatli bir şekilde bakılıyor. Buna göre sipariş verilirken elbette bunun bilincinde olan moda uzmanları ile birlikte üretici firmalar da en güzel tunik modelleri için en harika renkleri bir araya getirmek suretiyle güzel bir üretimi gerçekleştirmektedir. Yeni sezon kapsamında da tesettür tunik çeşitleri bu şekilde harika bir uyumlu olarak piyasaya sunulmuş durumdadır. Bu sayede her kadın kendi kişisel sevdiklerine bağlı kalarak tesettür tunik modeller arasından bir seçim yapabilir ve keyifli bir alışverişin tadını çıkarmak suretiyle bildiği her yerde rahatça giyebilir.

 

Yeni sezon içerisinde değişik tunik renkleri

 

Özellikle yeni sezon tesettür tunik çeşitleri için kırmızı ile birlikte siyah ve haki renklerinin ön plana çıktığını söylemek gerekir. Farklı tunik modelleri üzerinde güzel bir izlenim uyandıran bu yeni sezon renkler sayesinde hanımlar daha cıvıl cıvıl ve daha parlak bir görünüm altına girme şansını elde edebilecekler. Aynı zamanda daha karizmatik ve şık tunik modeller üzerinde taba rengi ile birlikte bordo ve gri renklerde mükemmel bir uyum sağlamak suretiyle hanımları estetik bir görsele sokmaktadır.

 

En güzel modelleri altında birbirinden farklı renklerde tunikler

 

Yeni sezon içerisinde girer girmez piyasaya sunulmuş olan birbirinden güzel tesettür tunik seçenekleri kapsamında tüm hanımların beğeneceği türden modeller harika renklerde bir araya getirilmiş ve güzel bir uyum yakalanmış durumdadır. Bu kapsamda kişisel tercihleri baz alınmak suretiyle Modaselvim bünyesinde arzu edilen tüm değişik modeller en güzel tunik renkleri ile hoş bir karışım haline gelmiş olarak tesettür tunik modeller çok uygun fiyatlar aldığında satın alınabilir. Ayrıca gerçekleştirilen bütçe dahilindeki bu keyifli alışveriş kapsamında birden fazla tunik seçeneğini tercih edebilir ve dolaplarınızı süsleyebilirsiniz.

 

Tesettür Tuniklerde Kalitenin Önemi

 

Elbette hangi elbise tür giyim alınırsa alınsın hiç fark etmez giysinin kalitesinin önemi oldukça büyüktür. Zira hem uzun yıllar rahat bir şekilde giyme imkanı hem de dışarı çıkıldığı zaman herhangi bir şekilde rahatsız etmeyecek bir kumaş kalitesi içerisinde üretiminin gerçekleştirmesi oldukça önemlidir. Yeni sezon içerisinde bunu sağlayan birbirinden farklı tesettür tunik modelleri içerisinde bir tercih yapabilir ve güven içerisinde giyebilirsiniz. Özellikle büyük bir titizlik içerisinde seçimi yapılan tunik modeller arasından Modaselvim güvencesiyle en çok beğenilen ve büyük markalar kapsamındaki ürünleri satın alma şansını yakalayabilirsiniz. Tamamen her noktası kaliteli bir kumaş yapısı altında üretimleri gerçekleştirilmiş tesettür tunik çeşitleri kapsamında bu ürünleri çok uygun fiyatlar altında satın alabilirsiniz. Farklı renk ve modeller eşliğindeki tüm değişik tunik modeller içerisinde kendi kişisel zevklerimize bağlı olarak tercihte bulunabilirsiniz.

 

 Kaliteli malzeme yapısı içerisinde tunik modeli

 

Her biri özel olarak hazırlanmış ve siteye eklenmiş olan tesettür tunik giyimleri kapsamında özellikle kış aylarında sorunsuz bir şekilde geçirme şansını elde edebilirsiniz. Sonbahar ve kış ayları kapsamında soğuk havalarda giyerken üşüme problemleri yaşamaz ve aynı zamanda sıcak havalarda terletme gibi bir durum söz konusu olmaz. Her sene olduğu gibi bu yıl da tamamen kaliteli kumaş yapısı içerisinde üretimleri sağlanmış olan tunik modeller site bünyesinde sizleri bekliyor. Üstelik görsel anlamda birtakım sökükler ya da bunun gibi kötü izlenim ortaya çıkarmak için tamamen kaliteli ürünler siteye eklenmiştir ve çok uygun fiyatlara altında satışları gerçekleştirilmektedir.

 

 En kaliteli ürünler güven içerisinde sipariş verilebilir

 

Özellikle konu tesettür tunik çeşitleri olduğu zaman dışarıda en çok da ara mevsimlerde sıkça geldiğinden dolayı mutlaka kaliteli bir kumaş yapısı altında üretimlerinin gerçekleştirilmiş olmasının önemi oldukça büyüktür. O yüzden birbirinden farklı tunik modeller bu kaliteli site içerisinde tamamen güven kapsamında özel olarak seçilmiş ve harika bir renk ve model uyumu altında piyasaya sürülmüş örnekler arasından tercih edilmiş şekilde yerleştirilmiştir. Uzun yıllar rahatça giyebileceğiniz ve dış etkenlere karşı dayanıklı olan kumaş yapısı sayesinde yeni sezon tüm tunik çeşitlerini büyük bir gönül rahatlığı içerisinde sipariş verebilirsiniz.

 

Tesettür Tunik Ve Modelleri

 

Tesettür tunik modelleri bakımından oldukça zengin bir giyim kategorisi içinde yer almaktadır. Tesettür tunikler sadece başörtülü kadınlar tarafından kullanılmamaktadır. Modeli, boyu ve deseni beğenildiği takdirde tüm kadınların alabileceği birbirinden farklı tunik modeller mevcuttur. Tesettür tunik alırken dikkat etmeniz gereken konular mevcuttur. Sizi rahatsız etmeyecek bollukta olmalıdır ve bedeninize uygun bir tunik modeli seçmelisiniz. Hangi mevsimdeyseniz ona uygun bir kumaşta tunik modeller almalısınız. Tunik rengine ve içinizi göstermemesine de dikkat etmelisiniz.

 

Tesettür tunik çeşitleri nelerdir?

 

           Tesettür tunik modelleri uzunlukları bakımından ikiye ayrılmaktadır. Bazı tunik modeller dize kadar olurken bazıları da diz altına kadar olmaktadır. Uzunluk bakımından çeşitleri olan tuniklerin kumaş bakımından birçok farklı çeşidi mevcuttur. Pamuklu, saten, kot ve triko olarak alabileceğiniz tunikleri aynı zamanda uzun kol, fakir kol ya da yarasa kol şeklinde de alabilirsiniz. Fermuarlı, fermuarsız, bisiklet yakalı ya da gizli düğmeli tuniklerde vardır. Kombin yaparken genellikle pantolonlarla yapmanız önerilmektedir.

 

Tesettür tunik modellerinin kullanım alanları nelerdir?

 

           Tesettür tunik modelleri çeşidine göre olarak her alanda kullanılabilmektedir. Günlük yaşamınızda kullanabileceğiniz tunikler varken özel davetlerde giyebileceğiniz tuniklerde mevcuttur. Bunların yanı sıra spor yaparken, işe giderken ve alışverişe giderken bile kullanabilirsiniz. Belirli bir kullanım alanı yoktur ve bu nedenle de her alanda kullanıma sahiplerdir.

 

Tesettür tunik kombinleri nasıl yapılır?

 

           Tesettür tunik modelinize uygun olarak aldığınız bir pantolonla kombin yapmanız önerilmektedir. Kombin yapmak sadece tunik ve pantolonla olmadığı için yardımcı aksesuarlarınızı da seçmelisiniz. Şal ya da eşarp seçimi yaparken giymiş olduğunuz tunik ve pantolon sade ise desenli bir seçim yapabilirsiniz. Ancak tunik ve pantolon desenli ise eşarbınızı sade seçmelisiniz. Giyeceğiniz ayakkabı kombinlediğiniz kıyafetinizle doğru orantılıdır. Şık bir kombin yaptıysanız topuklu ayakkabı ile bunu destekleyebilirsiniz. Spor bir kombin yaptıysanız gündelik bir ayakkabı giymeniz önerilmektedir. Takacağınız çantanın büyüklüğü ve modeli kombinizi tamamlamalıdır. Spor bir kombinse sırt çantası alabilirken şık bir kombinse elde tutacağınız küçük bir çanta almanız gerekmektedir. Tüm bu aksesuarlarınızın yanı sıra kombininizi güçlendirmek istiyorsanız küpe ve kolyelerden destek alarak tamamlayabilirsiniz. Zevkinize göre tunik modeller kombinleyerek kendinizi güzelleştirebilirsiniz.

 

 

Dış Giyim Görünümlü Elbise Tarzı Tunikler

 

Harika bir görünüm sunan ve tıpkı bir dış giyim şeklinde bir yere giderken rahatça giyilerek yapılacak olan bu güzel tesettür tunik modeli, aynı şekilde hoş bir pantolon çeşidi ile birlikte kombin yaparak giyebilirsiniz. Özellikle de verev kesim şeklinde tasarımı yapılmış ve alt kısımda oldukça estetik bir görünüm vermiş olan bu güzel tunik modeli, baştan aşağı düzenli bir şekilde gibi üretimi gerçekleşmiş düğmeleri ile de ayrıca hem kolay bir kullanım imkanı vermekte hem de farklı bir görsellik katmaktadır. Özellikle bir elbiseyi andıran tarzının yanı sıra tıpkı ince bir ceket ya da Bunun gibi güzel bir dış giyim görseli de sunan bu tunik çeşidini büyük bir gönül rahatlığı içerisinde yiyebilir ve yeni sezon itibarı farklı bir izlenim yaratabilirsiniz.

 

 Yeni sezon farklı tunik çeşidi

 

Ayak bileklerine kadar inen ve alt kısmında da vereyim tarzı bir kesim tasarımı ile piyasaya sürülmüş olan bu güzel tesettür tunik modeli, özellikle gündüz vakitlerinde hanımların üzerine herhangi bir dış giymek istemeyeceklerinde tercih edecekleri en güzel seçeneklerden biri olarak ön plana çıkmaktadır. Tam bir görsel estetik havası veren ve dar kesimi sayesinde vücuda tam olarak oturan bu güzel tunik, birçok değişik rengiyle de hanımların büyük bir ilgisini yeni yıl itibariyle çekmektedir. Bunlar içerisinde en fazla dikkat çeken renkler taba, gülkurusu veya renkleri giysi için harika bir görünüm vermektedir. Tüm hanımlar kişisel tercihlerine ya da giymek istekleri yerlere göre bu güzel tunik çeşitleri satın alabilir ve keyifli değişik elbiseler ile kombin yaparak yiyebilir.

 

Birçok değişik tunik modeli

 

Bu güzel örneğin yanı sıra Moda Selvim içerisinde daha aklınıza gelmeyecek birçok değişik tesettür elbise tunik modeli bulabilir de büyük bir keyif içinde satın alabilirsiniz. Farklı modeller ve bunları süslemiş harika renkleri eşliğinde birbirinden değişik pantolonlar kapsamında kombin yaparak arzu ettiğiniz her yere güzel giysi çeşidi eşliğinde gidebilirsiniz. Üstelik bu kaliteli site bünyesinde çok uygun fiyatlar altında değişik tunik modelleri bulabilir ve zevkinize göre satın alma şansını elde edebilirsiniz.

 

2018 Tunik Modelleri

 

Pek çok model ve renk seçeneği ile 2018 yılında da tesettür giyim tercih eden bayanların gözde kıyafetlerinden biri olan tesettür tunik modelleri bu yıl mevsim renklerini tüm sezonlarda kullanmaktadır. Özellikle ilkbahar ve yaz mevsimini temsil eden sarı, yeşil ve mavi tonları 2018 tesettür giyim modellerinde kış sezonlarında da kullanılmaktadır. Renkli tesettür tunik modelleri benzer tonlarda mont ve trençkotlar ile oldukça şık bir kombin sağlamaktadır. Bu nedenle, bayanların dolaplarında renkli tunik modelleri kış aylarında da hakim olmaktadır. Renkli kumaş yapısının yanı sıra farklı kumaş türleri de 2018 yılına damga vurmaya hazırlanmaktadır.

 

2018 Tesettür Tunik Modellerinde Kürk Detayları

 

2018 yılının trend modelleri arasında kullanılan detaylarda kürk unsuru dikkat çekmektedir. Renkli tesettür tunik modelleri üzerinde kullanılan kürk detayları bayanlara hem şıklığı hem de sadeliği kazandırmaktadır. Özellikle, yaka ve kol kısımlarında hakim olan kürk detayı klasik bir dokunuş ile birlikte dişiliği de en iyi yansıtan detaylardan biri haline gelmiştir. 2018 yılının trend parçalarının pek çoğunda görülebilen kürk detayı tunik, ferace, mont ve trençkot modellerinde de bulunmaktadır. Oldukça beğeni toplayan yeni sezon tesettür tunik modelleri kumaş ve çeşitlilik bakımından da bayanların şıklığını sergileyebilmektedir.

 

2018 Tesettür Tunik Modellerinde Kumaş Yapısı

 

Her geçen yıl tesettür modasının değişmesi ile birlikte tesettür modellerinde kullanılan kumaş türleri de farklılık göstermektedir. Bazen kullanılan kumaş yapısı ve kumaş dokusu trend haline gelerek pek çok tesettür giyiminde kullanılmaktadır. Genel olarak tesettür giyim modellerinde kullanılan pamuklu kumaş dokusu trend kumaşların ortaya çıkması ile yerini farklı kumaş yapılarına bırakmıştır. 2018 tesettür tunik modelleri başta olmak üzere pek çok tesettür kıyafet üzerinde kullanılan kadife kumaşlar da bayanların oldukça dikkatini çekmiştir. Kadife kumaşın bayan üzerinde vermiş olduğu ağır ve dişi duygular şıklık konusunda bir trend haline gelerek, bayanların beğenisi de kazanabilmiştir. Tunik, ferace hatta abiye kıyafetler de bile kullanımı mümkün olan kadife kumaşlar daha çok klasik ve ağır duruş sergileyen kıyafetler için uygun bulunmaktadır. Zamanla spor modellerde de şıklığı kazanmak isteyen bayanların tercihi haline gelen kadife kumaşlar, spor eşofman modellerinde de oldukça beğeni toplayabilmiştir.

1 2