Yeni Nesil Ferace Modelleri

Hanımlar için ferace modelleri genellikle günlük işlerini halletmek için dışarı çıkarken giydikleri bir üründü. Ancak tesettür giyim markalarının modacıları ile birlikte ortaya koydukları modeller ile birlikte artık ferace hem evlerden hem çeşitli davetlerde hem de iş yerlerinde dahi giyilebilecek üst model kıyafetlerden biri haline geldi.

 

Kol kısmı dantel ile süslenmiş ve inci detaylara sahi olan feraceler en fazla oranda sipariş edilen tesettür ürünlerinin başında geliyor. Kol kısmındaki danteller ile nostaljiyi inci detayları ile modernliği bir arada göstermeyi başaran bu modellere ek olarak işleme detaylı ürünler de oldukça moda. Adeta el emeği görünen bu işleme detayları sayesinde sokağa çıkılan her anda şık ve görkemli görünebilmek mümkün. Çok daha farklı ve bulunmayan türde ürünlere bakmak isteyen hanım müşteriler için pul payetli son derece şık feraceler de kataloglar içerisinde bulunuyor.

 

Yukarıdan aşağı doğru uzanan çizgili kıvrımlarına ek olarak fermuar detayı eklenmiş ürünler ise giyenlerin üstünde kaban ve mont gibi kavrayıcı ve sarmalayıcı görünüyor. Son dönemde çıkan ve özellikle orta yaşlı hanımlar tarafından ilgiyle giyilen bir diğer tasarımda ise ponpon detayları dikkat çekiyor. Taşlı kıyafet ve abiyelerden sonra taşlı ferace modelleri de müşterilerin gözdesi konumunda. Pul payetleri gövde ve karın kısmında olan ürünlerin dışında kolları da pul payetler ile süslenmiş modeller ek seçenekler arasında satın alınmayı ve taşınmayı bekliyor.

 

Simi sadece düğün kıyafetlerinde değil gündelik elbiselerinde de görmek isteyen kişiler özel imal edilmiş olan kolları simli feraceler de bu yılın en fazla dikkat ilgi çeken ürünleri arasında. İsteyenler için düz renkli isteyenler için birçok rengi kumaşında barındıran modeller de mevcut.

 

 Ferace Alırken Dikkat Edilecekler

 

Hanımlar için her türde alışverişte dikkat edilecek unsurlar vardır. Öncelikli olarak giyim tarzını yansıtacak, kişilik ve karakteri ile birebir örtüşecek tercihlerde bulunmalıdır. Bunun dışında belli başlı sürelerde yapılan indirimler ve kampanyalar gün be gün takip edilmeli, bu türden kampanyaların yardımıyla alışverişin tadı çıkarılmalıdır. Aynı zamanda uygun renk seçimlerine de dikkat edilmelidir.

 

Bir cevap yazın