Tesettür Tuniklerde Yeni Sezonda Neler Seçilebilir?

Hanımlar için adeta bir kurtarıcı olarak ön plana çıkan ve farklı zamanlarda keyifli bir giyme imkânı tanıyan birbirinden güzel tesettür tunik modelleri, özellikle bu yıl yeni sezon kapsamında görsel şıklığı ile ön plana çıkmaktadır. Hem tek başına bir kombin imkanı tanıyan hem de tüm hanımların evindeki dolaplarında bulunan giysilerin her biri ile mükemmel bir uyum imkanı veren tunikler, her yıl hanımlar tarafından en çok alışveriş gerçekleştirilen giyim örnekleri arasında yer almaktadır.

 

Günlük olarak dışarı çıkarken rahatça giyme imkânı veren tunikler aynı zamanda özel bir davet veya organizasyonu da giderken tercih edebilmektedir. O yüzden her sene piyasaya çıktığı andan itibaren en çok satışları gerçekleştirilen giyimler arasında bulunmaktadır. Bu sene de aynı şekilde çok talep gören tesettür tunik çeşitleri arasında özellikle İspanyol kol tasarım ile hazırlanmış güpürlü tunik modelleri mükemmel bir izlenim ve görsel vermektedir. Kol bölümlerinin İspanyol görünümlerinin yanı sıra uç kısımlarındaki dantel tasarımları da harika bir bütünlük sağlamaktadır.

 

Birbirinden farklı yeni sezon tunik modelleri

 

Bir misafirliğe giderken ya da tüm hanımların sevdiği kişilerle buluşup güzel bir sohbet etmek adına bir yerlere gitmek istediği dönemlerde farklılık yaratarak değişik giysiler giymeyi arzu ettikleri zaman evdeki dolaplarda bulunan giysiler ile tesettür tunik modelleri hemen kısa bir süre içerisinde mükemmel bir kombin yaratma şansını sağlamaktadır. Bunu gerçekleştirecek olan giyim arasında desenli tunik modelleri de dikkat çekmektedir.

 

Açık renklerin ön plana çıkartılarak yapılan tasarımları gerçekleştirilmiş olan bu desenli tunikler, özellikle genç hanımlar için büyük bir şıklık imkânı veriyor. Diğer yandan günlük olarak özetle kot pantolonlar ile mükemmel bir kombin yaratmayı arz eden adamlar için kolları çiçek desenleriyle tasarım haline getirilmiş tunik modelleri de tercih edilebilir. Bu konuda sadelikten yana olan hanımlar için sadece kot pantolon değil aynı zamanda keten pantolonlar ile de mükemmel bir uyum bu çiçek desenli tunik modelleri ile yakalanabilir.

 

Birbirinden harika desenler ile yeni sezon tunik çeşitleri

 

Özellikle bu sene geçen yıla oranla büyük farklılık yaratan çift renkli tesettür tunik modelleri çok sevilmiş görünüyor. Zikzaklı bir tasarım altında üretimleri gerçekleştirilmiş ve iki farklı renk uyumu altında harika bir bütünlük sağlamış olan tunik çeşitleri farklı etek veya pantolon modelleri de mükemmel bir uyum imkanı sunmaktadır. Bunlar gibi daha birçok değişik seçeneği çok uygun fiyatlar kapsamında Modaselvim bünyesinden satın alınabilir.

 

Bir cevap yazın