Tesettür Tunik Kombinleri Nasıl Yapılır?

 

Tesettür kıyafet seçimlerinde renk uyumu ve parçaların birbiri ile uyumu oldukça önemlidir. Günümüzde yaygın olarak kullanılan takım parçalar ile aynı rengin vermiş olduğu uyum oldukça şık bir şekilde görülmektedir. Bunun ile birlikte yeni çıkan tesettür tunik modellerinde her renk ve kumaştan pek çok model bulunmaktadır. Tunik modeller için dikilen kumaş oldukça önemlidir. Kısa paça ve bol olan pantolon üzerine aynı renk ve kumaştan uzun tunik oldukça fazla bir şekilde kullanılmaktadır. Özellikle kış renklerini yansıtan kahverengi, bordo, gri ve siyah takımlar hem gün içerisinde kullanılabilir hem de çeşitli akşam davetlerinde kombin yapılarak şık bir hale gelebilir. Parçaların birbirlerini tamamlaması kombin yaparken oldukça önemlidir. Özellikle çizgili ya da desenli modellerdeki tesettür tunik modellerinde mutlaka aynı desen ve kumaştan pantolon ya da etek tercihi yapılmalıdır.

 

2018 Tesettür Tunik Modelleri Nelerdir?

 

Yeni yılın gelmesiyle birlikte pek çok yeni tunik modeller çıkmaya başlamıştır. Her yaşa ve tarza uygun olan bu tesettür tunik modelleri için şıklık ve rahatlık oldukça önemlidir. 2018 yılının en çok moda olan tunik modeller arasından kot tunikler oldukça spor şıklığını yakalamaktadır. Kot uzun tunik ve altına aynı kumaştan bol kot pantolon gün içerisinde rahat ve şık görünmenizi sağlayacaktır. Aynı zamanda yaka detayı taşlı olan modellerin altına beyaz İspanyol paça pantolon ve şık bir eşarpla, oldukça şık bir tarza sahip olabilirsiniz. Dikkat çeken bir diğer modeller ise süet ve kadife tunik modeller ile tasarlanan takımlardır. Kadife bu yılın oldukça çok tercih edilen kumaşlarından bir tanesi. Kadife uzun tunikler ile eşofman rahatlığında bol uzun paça kadife pantolonlar takım olarak hem şık hem de rahat olmanızı sağlayacak. Aynı zamanda bu çizgi ile çeşitli davetlere rahatlıkla gidebilirsiniz.

 

Tesettür Tunik Kombinlerinde Ayakkabı ve Çanta Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

Tesettür tunik modellerinde kombin yaparken ayakkabı ve çanta seçimi oldukça önemlidir. Günlük bir kombin yapıldığında yeni moda olan sırt çantaları rahat olmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda akşam davetleri için portföy çanta tercih ederek şıklığınız arttırabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın