Tesettür Triko Tunik Modelleri Modaselvim’de

Tesettürlü bayanlar genellikle dış giyim ürünü olarak tunik modellerini tercih etmektedir. Tunik modelleri pratik kullanımları ile özel gecelerde ve günlük hayatta sıklıkla kullanılmaktadır. En çok genç kesimin kullandığı tunikler arasında triko tunik modelleri daha çok spor ve ev kullanımları için tercih edilmektedir. Triko tunikler pamuklu kumaş yapısı ile yumuşak bir his uyandırmaktadır. Bunun yanı sıra bu modeller rahat kalıpları nedeni ile tesettür kadınlar tarafından tercih edilmektedir.

 

Torba cep modelleri ve kanguru tasarımlarını günlük hayatınızın her alanında kullanabilirsiniz. Diz altına kadar uzanan modelleri ile dış giyim olarak rahatlıkla kullanılabilmektedir. Bazı tesettürlü kadınların giyim stiline göre ise bileklere kadar uzanan modellerde bulunmaktadır.

 

 Fermuarlı Modelleri de Bulunmaktadır

 

Etek, yaka ve kol kısımlarında kullanılan aksesuarlar tesettür triko tunik modellerine ayrı bir şıklık kazandırmaktadır. İstenilen her boyda triko tunik modeli bulunabilmektedir. Renk olarak ilkbahar ve yaz modasında daha çok canlı renkler kullanılırken, sonbahar ve kış modasında mat ve sıcak renk tonları kullanılmaktadır. Triko tunik modellerinde kullanılan düz modeller daha çok kap havasında fermuarlı olaraktan tesettürlü kadınların beğenisine sunulmaktadır. Bazı modellerde kullanılan kapüşon detayı genç ve spor stiline sahip kadınlar tarafından daha çok ilgi görmektedir.

 

 Kış Mevsiminde Koyu Renkler Ön Plana Çıkmaktadır

 

Tunik modellerinde daha çok kullanılan asimetrik kesim, triko tuniklerde yerini oval ya da yırtmaçlı kesimlere bırakıyor. Düz kesim modeline de sahip olan triko tesettür tuniklerde desenli modellere de rastlamak mümkün. Sıcacık özellikleri ile daha kalın kumaşlardan oluşan trikolarda bulunabilmektedir. Özellikle soğuk havaların gelmesi ile siyah, taba ve gri renkleri ön plana çıkmaktadır.

 

Triko tunik modellerinde kenar kısımlarında yer alan geniş cep detayları spor tarz stiline sahip tesettürlü hanımlara uygun olmaktadır. Bunun yanı sıra yarasa kol tarzına sahip olan tesettür tuniklerde bu alanda tercih edebileceğiniz şık modeller arasında yerini almaktadır. Giyeceğiniz triko tunik modellerini en iyi şekilde kombinlemek için altına siyah ve ya kot pantolon ve şal tercih etmelisiniz. Her giyim stiline uyum sağlayacak modelleri olan triko tunikler her bütçeye de uyum sağlamaktadır.

 

Bir cevap yazın