Tesettür Kap Seçimlerinde Nelere Dikkat Edilmelidir

 

Tesettür kap modelleri dış giyimin vazgeçilmez bir parçası olup, tüm mevsimlerde kadınların kullandığı ve rahatlıklarını ön plana çıkaran parçalardır. Gelişen ve değişen moda dünyası kap modellerine getirdiği yenilikler ile birlikte kadınlara birbirinden güzel ve şık kap modelleri sunuyor. Bu sezon kap seçimlerinde dikkat edilmesi gereken konular ve moda detayları şu şekildedir:

 

Etek uçlarındaki hareket:

 

           Tesettür kap modelleri yeni sezonda etek uçlarında yoğunlaşan detaylarla ön plana çıkmakta ve kadınların ihtiyacı olan şıklığı onlara sunmaktadır. Etek uçlarında kullanılan dantel detaylar bu sezon en popüler kap trendleri arasında bulunuyor. Kapların renginden farklı bir renge sahip dantel detaylar sayesinde dantel şıklığı vurgulanabilir ve daha da ön plana çıkartılabilir.

Tesettür kap modelleri için burayı tıklayabilirsiniz.

Trend kap detayları:

 

           Tesettür kap modellerinde bu sezon bulunması gereken detayların en başında kuşaklar gelmektedir. Kap modellerinden farklı bir renge sahip olan kuşaklar ile sezon şıklığı kolaylıkla elde edilebilir. Özellikle deri görünümlü kuşaklar bu sezon oldukça popüler olsa da farklı detaylara sahip kuşak modellerinin kullanımı da oldukça yoğun. Çeşitli işleme veya ışıltı detayına sahip kuşaklar kap modelleri ile bir araya getirilerek kullanılmalıdır.

 

Payet detaylara sahip kuşaklar da özel davetlerde kullanılacak kap modelleri ile bir araya getirilebilir. Kap modellerinde kürk detaylara yer vermek sezon şıklığını elde etmenizi sağlayacak olan diğer bir unsurdur. Özellikle yaka ve kollarda kullanılan kürk bu sezon en trend görünümler arasında bulunuyor. Düğme ve fermuar detayları ile ön plana çıkan kap modelleri de kıyafetlerin ruhuna göre kombinlerde kullanılabilir ve sokak şıklığında bu detaylar vurgulanarak trend bir görüntü elde edilebilir.

 

Kap renkleri:

 

           Tesettür kap seçimlerinde ürünlerin renklerini trend unsurlar arasından gerçekleştirerek sokak şıklığınızı pekiştirebilirsiniz. Bu sezon kap modellerinde ön plana çıkan renkler arasında mor, bordo, yeşil, lacivert ve taba tonları bulunuyor. Bu renklerin yanı sıra metalik görünüme sahip renkler de kaplarda kullanılabilir. Ancak metalik görünümlü renklere spor kombinlerde yer vermeye özen göstermek gerekiyor. Klasik tarzla birlikte kaşe veya kumaş kaplar kullanılmalı, kıyafetlerin bütünlüğü sağlanarak tezat görüntülerden kaçınılmalıdır.

 

Bir cevap yazın